Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ..ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΝΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΡΕΜΑ.ΓΙΟΡΑΖΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΑΞΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ.Η ΖΕΣΤΗ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΑΣ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσακια μου. και παλι χρονια πολλα! και γω πηγα εκκλησια το απογευματακι και αναψα κερακι!

λενιτσα καλως ηρθες!! περασες καλα? εκανες μπανακια?

κοριτσια τα ποδια μου 2 μερες εχουν γινει τουμπανο και οταν λυγιζω τα δαχτυλα μου πονανε..λεω να παρω να το πω και στο γιατρο..αλλα και να κανω λιγο διατροφη γιατι αυτες τις μερες εχω οργιασει.. :P:P

η μπεμπα μου επισης κουνιεται συνεχεια και πεταγονται ποδια, χερια, καρουμπαλα, και κουνιεται ολη η μπλουζα.. :laugh: :laugh:

πηγα πηρα επιδομα κυοφοριας..μαζεμενα λεφτακια αλλα για 2 μηνες δε θα παρω αλλα..οποτε οικονομια!!!

λενακι εγω μετα τις 63 μερες αδειας θα κολλησω 19 μερες απο τη φετεινη καλοκαιρινη αδεια. δε θα παρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ. τα χρηματα που δινει ειναι γυρω στα 740 ευρω αποτι εχω διαβασει..δες και σαιτ οαεδ "ειδικη παροχη προστασιας μητροτητας"

ερη μου καλησπερα! να χαιρεσαι και συ τον αντρουλη σου!!μπυριτσα χτυπησαμε χθες?χιχι..τυφλα θα γινε το μωρακι...χικ!

αν σου αρεσει η μπυριτσα υπαρχει και χωρις αλκοολ (buckler μπλε)..και πινεις οοσο θες..τοχω ψαξει το θεμα!

barbiepa καλα εκανες και δε βουτηξες..ναι ο ορωπος δε λεει πολυ για μπανιο..τι παθατε χθες καλε? παϊδακι χτυπησαμε και δεν περασαμε και καλα?

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! πηγατε ΙΚΑ?

Καλώς σας βρήκα mamounaki,

μπανάκια περιορισμένα έκανα γιατί η θάλασσα δεν ήταν πάντα καθαρή..

Μόλις γύρισα από το ΙΚΑ. Πήρα το επίδομα κυοφορίας (1900€) και πήρα μια χαρά δε μπορώ να πω. Κατάλαβα πλήρως τι επιδόματα είναι να πάρω αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θέλω να μείνω να φροντίσω το μωρό μου παραπάνω από τους 2 ψωρομήνες που μου δίνουν. Δεν είναι άδικο να σου επηρεάζουν το θηλασμό επειδή δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα;;;

Όλα βουνό μου φαίνονται τώρα. Το σπίτι θέλει γενικό καθάρισμα, πρέπει να κάνω κάτι τελευταία ψωνάκια για το μωρό...πελάγωσα μόλις γύρισα...

Είναι κ αυτή η ζέστη.... έλεος!!!! Πότε θα δροσίσει;;; Όπως καταλάβατε είμαι μέσα στη γκρίνια :S Ηρωας είναι ο αντρούλης μου :blush::blush::blush: :laugh: :laugh: :laugh:

Κοριτσάκια ξινό μας βγήκε!! Άρχισε να χτυπαέι ο συνεγερμός στο σπίτι των γονιών μου και γυρίσαμε άρον άρον! Στο λαιμό μου έκατσε το παϊδάκι. Αφήστε που εγώ είχα όρεξη και για κανένα ποτάκι χθές το βράδυ και μου έλεγε ο αντρας μου όχι μην κουραστείς και δεν μπορούσα ένιωθα απαίσια κλεισμένη μέσα στο σπίτι! Ήθελα βολτούλα! :(

Ελπίζω σήμερα το βράδυ να με πάει! :angry:

Αφήστε που είναι πηγμένος στην δουλειά και θέλω να πάμε να πάρουμε κάποια πραγματάκια ακόμα και όλο δεν μπορεί! :angry:

Μάλλον με έχουν πιάσει τα παράπονα μου! :blush:

Δεν ξέρω τον τελευταίο καιρό τα ψυχολογικά μου δεν είναι στα καλά τους! Αγχώνομαι με το τι δουλειές πρέπει να γίνουν και ξεσπάω στον αντρούλη μου! Άσε που με το παραμικρό μου έρχεται να κλάψω!

Τέλοσπάντων! Αύριο επιστρέφουν και οι δικοί μου και θα αρχίσουμε με τη μαμά μου να καθαρίσουμε λίγο το δωματιάκι της μπουμπούς αφού τη Δευτέρα θα μας φέρουν τα επιπλάκια! Ευτυχώς δε θέλει πολλά. Λίγο καθάρισμα στους τοίχους και πλύσιμο οι κουρτινούλες!

Χαίρομαι που όλες είστε καλά!

Εμείς στο ΙΚΑ μάλλον αύριο θα πάμε! Το ελπίζω γιατί όλο λέω θα πάω και θα πάω και όλο κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ!

lenitsa έγραψε:

Όλα βουνό μου φαίνονται τώρα. Το σπίτι θέλει γενικό καθάρισμα, πρέπει να κάνω κάτι τελευταία ψωνάκια για το μωρό...πελάγωσα μόλις γύρισα...

Είναι κ αυτή η ζέστη.... έλεος!!!! Πότε θα δροσίσει;;; Όπως καταλάβατε είμαι μέσα στη γκρίνια :S Ηρωας είναι ο αντρούλης μου :blush::blush::blush: :laugh: :laugh: :laugh:

Μια από τα ίδια και εγώ! :dry:

λενιτσα ειπαμε τα λεφτα αυτα ειναι για 2 μηνες ε? μην τα χαλασεις ολα...

δεν σου εχει μεινει καθολου καλοκαιρινη αδεια??να την κολαγες μετα?εγω θα παρω 19 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ αδεια, περιπου 1 μηνα επιπλεον δηλαδη.

τι να κανουμε δεν ειμαστε στο ΔΗΜΟΣΙΟ..γκρρρ..

αν μπορεις παντως να κατσεις 6μηνο και δεν εχεις προβλημα πηγαινε στον ΟΑΕΔ να τους ρωτησεις..αυτοι το δινουν

mamounaki έγραψε:

λενιτσα ειπαμε τα λεφτα αυτα ειναι για 2 μηνες ε? μην τα χαλασεις ολα...

δεν σου εχει μεινει καθολου καλοκαιρινη αδεια??να την κολαγες μετα?εγω θα παρω 19 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ αδεια, περιπου 1 μηνα επιπλεον δηλαδη.

τι να κανουμε δεν ειμαστε στο ΔΗΜΟΣΙΟ..γκρρρ..

αν μπορεις παντως να κατσεις 6μηνο και δεν εχεις προβλημα πηγαινε στον ΟΑΕΔ να τους ρωτησεις..αυτοι το δινουν

maimounaki το καλοκαίρι δε δουλεύω ούτως ή άλλως γιατί είμαι συμβασιούχος καθηγήτρια. Απολύομαι τον Ιούνιο και προσλαμβάνομαι ξανά τον Οκτώβρη. Η ΠΗΤ μου είναι 30/09 οπότε καταλαβαίνεις το χάος που επικρατεί. Μόλις γεννήσω θα προσληφθώ και θα αρχίσω την άδεια κατευθείαν. Και τα μαθήματα είναι μαθήματα. Μέχρι πότε να με αντικαθιστά άλλος/η;; Αν ήμουν π.χ. πωλήτρια σε κατάστημα τα πράγματα θα ήταν πιο απλά :dry::dry:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.(λιγο αργα)ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ,ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΑΡΚΕΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΜΕΡΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. :angry::angry:

πακετο...χμμ τοτε ή θα παρεις το 6μηνο ΟΑΕΔ ή θα πηγαινεις με μειωμενο ωραριο..δεν ξερω τι γινεται ακριβως στον κλαδο σας, εγω παντως οταν επιστρεψω θα δουλευω για 1 χρονο 6ωρο.και αυτο κατι ειναι..

mamounaki έγραψε:

πακετο...χμμ τοτε ή θα παρεις το 6μηνο ΟΑΕΔ ή θα πηγαινεις με μειωμενο ωραριο..δεν ξερω τι γινεται ακριβως στον κλαδο σας, εγω παντως οταν επιστρεψω θα δουλευω για 1 χρονο 6ωρο.και αυτο κατι ειναι..

Είναι πράγματι περίπλοκο αλλά κατι θα γίνει εν τέλει..

Αυτή τη στιγμή με τρελαίνει η σκόνη που βλέπω στα έπιπλα και κρατιέμαι με νύχια κ με δόντια να μην αρχίσω τις δουλειές. Μέχρι να γεννήσω αυτά τα ανέλαβε η μαμά :P:P

Κορίτσια μάλλον την έχει πιάσει λόξιγγας τη μικρή!!! :laugh:

Εγώ θα πάρω και την καλοκαιρινή μου άδεια μετά την άδεια που δικαιούμαι και μετά θα επιστρέψω στη δουλειά! Να σας πω ότι δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω! Βέβαια θα καθόμουν με το παιδάκι μου, αλλά θεωρούμαι δραστήρια για να καθόμουν τόσο καιρό! Όσο για το θηλασμό? Ας είναι καλά τα θήλαστρα, αν τελικά με αξιώσει ο Θεός και έχω γάλα και θηλάσω! Θα το έχω μαζί μου στη δουλειά, θα βγάζω στο μπάνιο όσο μπορώ και θα τα αποθηκεύω στην κατάψυξη! Μετά με παγοκύστες μέχρι το σπίτι και μετά πάλι στην κατάψυξη! Μια φίλη μου αυτό έκανε μέχρι να της κοπεί το γάλα και μια χαρά! Του έδινε από το δικό της μέχρι τον 8ο μήνα!

barbiepa έγραψε:

Όσο για το θηλασμό? Ας είναι καλά τα θήλαστρα, αν τελικά με αξιώσει ο Θεός και έχω γάλα και θηλάσω! Θα το έχω μαζί μου στη δουλειά, θα βγάζω στο μπάνιο όσο μπορώ και θα τα αποθηκεύω στην κατάψυξη! Μετά με παγοκύστες μέχρι το σπίτι και μετά πάλι στην κατάψυξη! Μια φίλη μου αυτό έκανε μέχρι να της κοπεί το γάλα και μια χαρά! Του έδινε από το δικό της μέχρι τον 8ο μήνα!

Καλά εννοείται ότι είναι απαραίτητο το θήλαστρο. Απαραίτητη προυπόθεση όμως είναι να είναι και κα΄ποιος στο σπίτι όταν λείπεις να το ταίζει.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???ΘΕΛΩ ΓΡΑΝΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lenitsa έγραψε:

barbiepa έγραψε:

Καλά εννοείται ότι είναι απαραίτητο το θήλαστρο. Απαραίτητη προυπόθεση όμως είναι να είναι και κα΄ποιος στο σπίτι όταν λείπεις να το ταίζει.[/quote:4zhczd29]

Ναι εννοείται αυτό! Το θέμα είναι ότι αν δεν έχεις τη βοήθεια της μαμάς ή της πεθεράς να στο κρατάνε δεν ξέρω αν συμφέρει να δουλεύεις και όσα παίρνεις να τα δίνεις στην κοπέλα που θα το κρατάει! Μια η άλλη έρχεται!

ERI79 έγραψε:

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???ΘΕΛΩ ΓΡΑΝΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν έχεις μπλέντερ βάλε μέσα παγάκια ότι φρούτο θέλεις και χτύπησε τα! Αυτό το έκανα εγώ στη δουλειά και ήταν πολύ δροσιστικό!

και γω barbiepa μπιφτεκακια θα κανω με σαλατα..διατροφη απο σημερα..

βεβαια μου φερε και η θεια μου μια καταπληκτικη πιπεροτητα..σουπερ..

οσο για θηλασμο..αν ξεκινησω δουλεια δεν θα εχω δυνατοτητα για θηλαστρα και τετοια..η φυση της δουλειας, το εργασιακο περιβαλλον, δεν ειναι καθολου ευκολο...

αλλα και 3 μηνες καλα ειναι αν τα καταφερω να θηλασω..

Μετα σκεφτομαι να ερχεται 3 ωρες πεθερα μου και 3 ωρες μαμα μου..θα δουλευω 7.00-13.00..δεν ειναι και πολλες ωρες..

για νταντα δεν το σκεφτομαι..εκτος αν μου κανουν τις δυσκολες οι γιαγιαδες..

:blink:

Εγω τελικά έκανα μια σαλατίτσα και έφαγα και του άντρα μου θα του κάνω σπανακόρυζο που εμένα δεν μου αρέσει και δε το τρώω. Ναι και εγώ μειωμένο ωράριο θα έχω μου φαινεται για ένα χρόνο δεν ισχύει?

Αχ κορίτσια όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολύ ανυπομονώ να γεννήσω, να κρατήσω επιτέλους το μωράκι μου αγκαλίτσα!

Μερικές φορές πετάει κάτι πωπουδάκια και πατουσάκια και με τρελαίνει! Είμαι περίεργη να δω πως είναι!

Έρη μου έδωσες ιδέα γιατί και εμένα μου αρέσουν τα σνίτσελ! Μπορεί να φτιάξω αύριο!

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!Χρόνια Πολλά αν εχουμε κάποια Μαρία στην παρέα μας και νομίζω οτι γιορταζαν και οι αντρες της barbiepa και της eri!!!Χρόνια Πολλά και να τους χαιρεστε, με το καλό τα μπεμπακια σας και η Παναγίτσα να μας εχει όλους καλά!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας για περαστικα, ειμαι καλυτερα, δεν ξυνομαι οσο πριν, αλλα το χαζο εκανα πληγες στα ποδια μου απο το ξυσιμο και ειμαι χαλια!!!

Εγω οδηγώ ακόμα, βεβαια μου γκρινιαζουν, αλλα δεν μπορω!!!

Το πριξιμο στα ποδια εχει αρχισει και σε εμενα και μου ειπαν απο εδω και περα θελει προσοχη το αλατι.

Η γκρίνια και το κλάμα που λετε είναι συνωνυμο με εμενα!!!Χθες ηθελα να παω στην εκκλησια, εβαλα ενα φορεμα μακρυ, αισθανομουν σαν ντουλαπα κι εβαλα τα κλαμματα...που θα παει θα περασει!

tzitzikaki μια χαρα η μπουμπουκα σου, κοντα δυο κιλακια!!!αντε με το καλό να την παρεις αγκαλιτσα!!!

mamounaki δεν εχω ζωακια στο σπιτι ουτε νομιζω καποιος αλλος στην πολυκατοικια οτι εχει, αλλα ψεκασαμε με ενα φαρμακευτικο προιον.Αν εχεις υποψη σου κατι αλλο πες μου να παω να το παρω. Αυτο που ρωταγες για τα δαχτυλακια σου που πονανε το νιωθω κι εγω αλλα ειναι απο την κατακρατηση νομιζω!

mikroulaxristos που χαθηκες καλε???καλως μας ηρθες και παλι!!!

barbiepa ελπιζω σημερα να πας για ποτακι και να περασεις τελεια!!Με το καλό και τα επιπλακια σας αυριο!Περιμενω φωτο!

Φιλιά πολλά σε ολες σας!!!

Stacey έγραψε:

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!Χρόνια Πολλά αν εχουμε κάποια Μαρία στην παρέα μας και νομίζω οτι γιορταζαν και οι αντρες της barbiepa και της eri!!!Χρόνια Πολλά και να τους χαιρεστε, με το καλό τα μπεμπακια σας και η Παναγίτσα να μας εχει όλους καλά!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας για περαστικα, ειμαι καλυτερα, δεν ξυνομαι οσο πριν, αλλα το χαζο εκανα πληγες στα ποδια μου απο το ξυσιμο και ειμαι χαλια!!!

Εγω οδηγώ ακόμα, βεβαια μου γκρινιαζουν, αλλα δεν μπορω!!!

Το πριξιμο στα ποδια εχει αρχισει και σε εμενα και μου ειπαν απο εδω και περα θελει προσοχη το αλατι.

Η γκρίνια και το κλάμα που λετε είναι συνωνυμο με εμενα!!!Χθες ηθελα να παω στην εκκλησια, εβαλα ενα φορεμα μακρυ, αισθανομουν σαν ντουλαπα κι εβαλα τα κλαμματα...που θα παει θα περασει!

tzitzikaki μια χαρα η μπουμπουκα σου, κοντα δυο κιλακια!!!αντε με το καλό να την παρεις αγκαλιτσα!!!

mamounaki δεν εχω ζωακια στο σπιτι ουτε νομιζω καποιος αλλος στην πολυκατοικια οτι εχει, αλλα ψεκασαμε με ενα φαρμακευτικο προιον.Αν εχεις υποψη σου κατι αλλο πες μου να παω να το παρω. Αυτο που ρωταγες για τα δαχτυλακια σου που πονανε το νιωθω κι εγω αλλα ειναι απο την κατακρατηση νομιζω!

mikroulaxristos που χαθηκες καλε???καλως μας ηρθες και παλι!!!

barbiepa ελπιζω σημερα να πας για ποτακι και να περασεις τελεια!!Με το καλό και τα επιπλακια σας αυριο!Περιμενω φωτο!

Φιλιά πολλά σε ολες σας!!!

Stacey μου ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου! Δεν το βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά τελικά σήμερα γιατί ο άντρας μου ακόμα δουλεύει! :angry::angry::angry:

Τελοσπάντων! Εγώ προσπαθώ να περάσω την ώρα μου μαγειρεύοντας! Σε λίγο θα βγάλω μια κις λορέν με κολοκύθι και μπέικον που έκανα! Ελπίζω να είναι καλή!

Τα επιπλάκια μας θα έρθουν την άλλη Δευτέρα 23! Μόλις έρθουν και τα στήσουνε θα σας βάλω φώτος!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...