Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2

Recommended Posts

Απλές παντοφλίτσες χαμηλές κλειστές?

ΑΑ! Γιαννιώτικα γλυκάκια? Να σου πω εγώ είμαι περισσότερο του αλμυρού!

Πωπω με αυτή τη ζέστη σιδερώνεις? Εγώ ούτε που να το διανοηθώ! Θα λιώσω!

Δεν έχεις κανένα να σε βοηθήσει με το σίδερο?

Και εμείς εδώ θα είμαστε το δεκαπενταύγουστο! Γιορτάζει και ο αντρούλης μου και μάλλον θα πάμε το πρωί στην εκκλησία μετά για κανένα μπανάκι και μετά μαμ έξω σε κανένα ταβερνάκι! Φέτος θα είμαστε μοναχούλια μας αφού όλοι λείπουν! Δεν πειράζει του χρόνου θα έχουμε την μπουμπούκα μας μαζί! Πάντως τώρα με τη ζέστη, μάλλον και αυτή ζαβλακώθηκε και δεν πολυκουνιέται, κάτι λίγα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι χαμηλες κλειστες ειναι οι παντοφλιτσες...

οσο για σιδερο η μανουλα μου θαρθει αρχες σεπτεμβρη αθηνα, ολοι αλλοι διακοπες και γω με φουτζιτζου απο κατω να σιδερωνω..αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση..τωρα τα παρατησα..και εχω και για αυριο..

λοιπον ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που τυχον σας ενδιαφερει: απο τη δουλεια μου ειπε ο λογιστης μας οτι για τον πρωτο μηνα ο εργοδοτης δινει τα υπολοιπα λεφτα απο αυτα που μας δινει το ικα, ωστε να καλυφθει ολοκληρος ο μισθος..αρα παιρνουμε λεφτα σαν να δουλευαμε κανονικα.για τους υπολοιπους 3 μηνες τη διαφορα του μισθου μας απο τα λεφτα του ικα θα την καλυψει ο ΟΑΕΔ.

Γεια σας και παλι....ουφ τι ζεστη σημερα!!!!!

μαρυλου με γεια τα πεδιλακια σου και τα νυχτικακια σου!..οσο για την πουκαμισα ασε την εχω πατησει πολλες φορες και αυτες οι πωλητριες την δουλεια τους προσπαθουν να κανουν δεν λεω...αλλα οταν εισαι εστω και λιγο αρνητικη για κατι δεν πρεπει να επιμενουν ντε και καλα πως σου παει!!!αμα πια!!!!

stacey τι σε τσιμπησε????

μαριασο εγω θα γεννησω μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο του σεπτεμβρη οποτε ο μπεμπης μου θα ειναι ντυμενος πολυ ελαφρα γιατι θα κανει σιγουρα ζεστη!!!! το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παω να του αγορασω απο βδομαδα το φορμακι της εξοδου και λεω να του παρω και μια μπαντανα....χιχιχιχι!!!

μπαρμπι μου αν δεν σου βαλει αμεσα το κλιματιστικο πες να στειλω τον αντρα μου...ψυχτικος και αυτος!!!Και εννοειται δωρεαν η τοποθετηση...αντε να πιει κανα φραπεδακι :laugh: :laugh:

σχετικα με το αρκαδι και εγω αυτο πηρα για πλυντηριο αλλα προσεξε το λιγο! Δεν το διαλυει καλα το νερο στην θηκη και γινεται σαν μια παστα..Οσον αφορα τις παντοφλες μην αγχωνεσται...με το που πας στο μαιευτηριο σου φορανε τα σακουλενια καλτσακια...αυτα τα απαισια και μετα σου δινουν και εκει παντοφλες...στα ιδιωτικα τουλαχιστον! εγω θα παρω και ενα ζευγαρι μαυρα σαγιοναρακια!

αχ ρε μαμουνακι...τι λεγαμε το πρωι???? χαρας το κουραγιο σου....με τετοια ζεστη το σιδερο ειναι βασανηστηριο!!!!!!! αστο απο εβδομαδα που θα πεσει η θερμοκρασια και θα ναι καλυτερα!!!!

εμενα πηγε ο αντρουλης μου σουπερ μαρκετ και γεμισε ολα τα ντουλαπια με λιχουδιες...μπισκοτακια, κρουασανακια, παγωτινια, μαρμελαδες...ευτυχως που χω τετοιο μεταβολισμο και δεν παιρνω ευκολα κιλα!!!!Γιατι αλλιως τα 8 κιλα που εχω βαλει ως τωρα θα ηταν 18...!!!

Λοιπον παω να δω κανα dvd με την αγαπουλα μου και να λιωσω κατω απο το aircondition μεχρι να νυσταξω!!!!!

μπαρμπι μου αν δεν σου βαλει αμεσα το κλιματιστικο πες να στειλω τον αντρα μου...ψυχτικος και αυτος!!!Και εννοειται δωρεαν η τοποθετηση...αντε να πιει κανα φραπεδακι :laugh: :laugh:

σχετικα :laugh: :laugh: Δυστυχώς αυτές τις ημέρες για τους άντρες μας είναι ζόρι! Πολύ δουλειά ειδίκα τώρα που έχει και τόση ζέστη!

με το αρκαδι και εγω αυτο πηρα για πλυντηριο αλλα προσεξε το λιγο! Δεν το διαλυει καλα το νερο στην θηκη και γινεται σαν μια παστα..

Από ότι είδα στις οδηγίες λέει να το βάλεις κατευθείαν στον κάδο! Αλλά και η μητέρα μου μου το είπε και εκείνη στα ανήψια μου που είχε πλύνει με αρκάδι το είχε διαλύσει με λίγο νερό και το είχε ρίξει μέσα στον κάδο! Οπότε και εγώ έτσι θα κάνω!

Κοριτσακια μου οσο κι αν σας φαινεται περιεργο με τσιμπησε ψυλλος!!!Και το χειροτερο ειναι οτι εμαθα οτι τους αμωλανε λεει οι οικολογοι και εμεις εχουμε διπλα μας ενα χωραφι και σαν ευαισθητο κοριτσακι (παντα εμενα τσιμπουσαν τα κουνουπια!) την επαθα!!Εβαλα μια αλοιφη με κορτιζονη και ειναι καπως καλυτερα, δεν μπορω αυτη την φαγουρα με τιποτα!Με εβγαλε ο αντρουλης μου απο το σπιτι για να ψεκασει, να αεριστει και γυρισα!Φιλακια!

Stacey έγραψε:

Κοριτσακια μου οσο κι αν σας φαινεται περιεργο με τσιμπησε ψυλλος!!!Και το χειροτερο ειναι οτι εμαθα οτι τους αμωλανε λεει οι οικολογοι και εμεις εχουμε διπλα μας ενα χωραφι και σαν ευαισθητο κοριτσακι (παντα εμενα τσιμπουσαν τα κουνουπια!) την επαθα!!Εβαλα μια αλοιφη με κορτιζονη και ειναι καπως καλυτερα, δεν μπορω αυτη την φαγουρα με τιποτα!Με εβγαλε ο αντρουλης μου απο το σπιτι για να ψεκασει, να αεριστει και γυρισα!Φιλακια!

Αν είναι δυνατόν ρε κοριτσάκι!! Περαστικά να είναι, που θα είναι! Φαντάζομαι η φαγούρα θα είναι ανυπόφορη!

Μάλλον όλες έχετε πάει για νανάκια, οπότε σας χαιρετώ και εγώ! Καληνύχτα κοιλίτσες!

Γλυκές μανουλίτσες καλημέρα!!

Εγώ αν και Σάββατο πρωινή πρωινή! Που θα πάει θα ξεσυνηθίσω το πρωινό ξύπνημα για τη δουλειά και θα μπορώ να κοιμάμαι λίγο παραπάνω!

Σήμερα τι έχει το προγραμμά σας? Εγώ θα κάνω δουλίτσες, θα μαζέψω λίγο το σπίτι μήπως έρθει κανένας αύριο για τον άντρα μου!

Λέτε και σήμερα να σκάσουμε πάλι? Φυσάει λίγο! Τι να πω? Υπομονή σε όλες τις κοιλίτσες σήμερα πάλι με τη ζέστη! Αχ! Πόσο θα ήθελα να πήγαινα για ένα μπανάκι να δροσιστώ? Έχω να κάνω δεν ξέρω από πότε!

Άντε φιλάκια και τα λέμε αργότερα που θα ξυπνήσετε και υπόλοιπες!

Καλημέρα!Τι κάνετε κορίτσια?Εμείς κάναμε χθες το doppler και είναι όλα μια χαρά :laugh: :laugh: :laugh: .Το κοριτσάκι μας μεγαλώνει κανονικά,έχει φτάσει τα 1799 gr, είναι με το κεφαλάκι κάτω,το αμνιακό υγρό είναι στα φυσιολογικά επίπεδα και ο ομφάλιος λώρος δεν έχει κάνει περιτύλιξη γύρω από το λαιμό της.Για τον πλακούντα δεν μου είπε τίποτα.Ααα!!Έχουμε και μαλλάκια!!!!!Καλά μην φανταστείτε καμία φούντα,αλλά έχουμε τριχούλες στο κεφαλάκι μας.Εγώ για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα που τις είδε :unsure::unsure: .Την έχω ερωτευτεί τη μικρούλα μας!!Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα.Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω αλλά θα το κάνω το μεσημέρι μόλις βρω λίγο χρόνο και θα τα ξαναπούμε! :kiss::kiss::kiss:

tzitzikaki έγραψε:

Καλημέρα!Τι κάνετε κορίτσια?Εμείς κάναμε χθες το doppler και είναι όλα μια χαρά :laugh: :laugh: :laugh: .Το κοριτσάκι μας μεγαλώνει κανονικά,έχει φτάσει τα 1799 gr, είναι με το κεφαλάκι κάτω,το αμνιακό υγρό είναι στα φυσιολογικά επίπεδα και ο ομφάλιος λώρος δεν έχει κάνει περιτύλιξη γύρω από το λαιμό της.Για τον πλακούντα δεν μου είπε τίποτα.Ααα!!Έχουμε και μαλλάκια!!!!!Καλά μην φανταστείτε καμία φούντα,αλλά έχουμε τριχούλες στο κεφαλάκι μας.Εγώ για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα που τις είδε :unsure::unsure: .Την έχω ερωτευτεί τη μικρούλα μας!!Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα.Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω αλλά θα το κάνω το μεσημέρι μόλις βρω λίγο χρόνο και θα τα ξαναπούμε! :kiss::kiss::kiss:

Μπράβο τζιτζικάκι!!! Όλα καλά! Εμένα δεν μου είπε τίποτα για το λώρο, αλλά πιστεύω ότι αν είχε δει τίποτα θα μου το έλεγε! Ώστε είδε και μαλλάκια ε? Άντε θα της κάνεις και κοτσίδια!! :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. :( ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΟΛΕΣ?ΕΡΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.

tzitzikaki έγραψε:

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!

Σταγόνα εγώ εδώ είμαι από το πρωί!! Έχω αρχίσει και βαριέμαι και είναι μονο η αρχή! Κορίτσια εσείς οδηγάτε ακόμα? Εγώ το έχω σταματήσει εδώ και 2 βδομάδες και μου λείπει ήδη! Δεν μπορώ να περιμένω κάποιον να με πάει όπου εγώ θέλω! Άσε που ο άντρας δουλεύει πολύ, αργεί και εγώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι! Ελπίζω να αντέξω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΨΕ ΤΗΝ ΦΡΑΝΤΖΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΙΔΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!

marylou έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΨΕ ΤΗΝ ΦΡΑΝΤΖΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΙΔΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!

Με γεια το κούρεμα.

Καλά να περάσετε!! Και καλώς να μας ξανάρθετε!

κοριτσια τι κανετε?? χρονια πολλα και για αυριο,η παναγια να μασ βοηθησει να γεννησουμε γερα μωρακια!!! εγω ετοιμαζω με τη μαμα μου ενα στοιφαδοοοοοοοοοοοοοο!!!!! οοολα τα λεφτα!!!! ειναι εθιμο στη χαλκιδα,και απο σημερα εχουν αρχισει οι ετοιμασιες!!!

εγω αισθανομαι εντονα οτι ερχεται η ωρα ...εσεις νοιωθετε ετσι?? αφηστε που ο αδερφος του αντρα μου με ειδε ονειρο οτι γενναω και αυτο το παιδι ειναι να μη βλεπει ονειρο...........βγενει αμεσως!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσακια μου..πωπω αργησα σημερα να μπω..μεσημεριασε...

σημερα σηκωθηκα πρωι πρωι εκανα λιγες δουλιτσες και πηρα τον αντρουλη μου και πηγαμε σουπερ μαρκετ..δεν μπορω πια μονη μου..

μαγειρεψα και τα ψαρακια μου με κολοκυθακια..

και τωρα αραξαμε στους υπολογιστες κατω απο fujiju...

tzitzikaki σουπερ η μπουμπουκα σου! παμε για το 2κιλο...

και μενα πριν το doppler μου ειχε πει γιατρος οτι εχει πολλα μαλλακια... :ohmy::ohmy:

stacey λογω επαγγελματος εχω να προτεινω να ελενξετε αν εχετε γατουλες μεσα ή γυρω απο το σπιτι...μαλλον αυτες σου φεραν τους ψυλλους..οποτε ψεκαστε κυριως εκει που συχναζουν τα ζωακια..

marylou καλα να περασετε..καλο ταξιδι και καλη επιστροφη! να προσεχεις το bebe!

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Περαστικουλια stacey...

tzitzikaki συγχαρητηρια για την μπεμπουλα σου!!!!

barbie μου εγω οδηγαω ακομα αλλα εδω στην γειτονια...αφου μου χει απαγορεψει το περπατημα ο γιατρος και δυστυχως μενω σε μια περιοχη γεματη ανηφορες-κατηφορες και ακομα και το ψιλικατζιδικο ειναι μακρυα...αναγκαστηκα εδω γυρω οπου χρειαζομαι κατι παιρνω το αμαξι!

μικρουλα χαθηκες!!!!τι κανεις??? η ωρα πλησιαζει...και το συνειδητοποιω καθε φορα που γραφω κατι εδω και βλεπω το στικερακι....εμενα ουτε μηνας δεν μου μεινε!!!!

σταγονιτσα απο οτι βλεπεις ολες εδω ειμαστε!!!!!!πως εισαι???

μαρυλου καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!!! φιλακια πολλα!!!

παω να φαω γλυκες κοιλιτσες!!!! εφτιαξε ο πεθερος μου κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο...μαριναρισμενο με μουσταρδα μελι και σουσαμι!!!αυτος ο ανθρωπος οταν μαγειρευει κανει θαυματα!!!!!!!

λοιπον τα λεμε αργοτερα, να ειστε ολες καλα!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!!

Εγώ σήμερα έφαγα μπιφτεκάκια με πατατούλες τηγανιτές (να δούμε μέχρι πότε θα μπορούμε να τρώμε τηγανητά, γιατί μετά τη γέννα έχει να πέσει δίαιτα λέμε).

Χρόνια πολλά σε όλους για αύριο! Είτε σε κάποια από εδώ μέσα που τη λένε Μαρία είτε στους αντρούληδες μας! Καλά να περάσουμε αύριο!

Μαμουνάκι δεν ξέρω εγώ με τα ψάρια από όταν έμεινα έγκυος δεν έχουμε καλή σχέση!

Ανλού μου εγώ να σου πω φοβάμαι λίγο να οδηγήσω μήπως συμβεί τίποτα στο δρόμο και τρομάξω πολύ! Αλλά να μου πεις και συνοδηγός να είσαι και πάλι μπορεί να συμβεί! Τελοσπάντων δεν πειράζει τι να κάνουμε! Πωπω αυτό το κοτόπουλο πρέπει να είναι τέλειο! Μιαμ, μιαμ!

Κοριτσάκια και εγώ ανυπομονώ να γεννήσω αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα τον πάρω όλο το μήνα μου! Και στις αδερφές μου το ίδιο είχε γίνει και από ότι ξέρω είναι και κληρονομικό! Για να δούμε!

Πωπω τι ζέστη είναι αυτή? Δεν μπορώ ιδρώνω κατευθείαν! Είναι ώρα να κάνω καμιά δουλίτσα! Α! Ανλού τελικά δεν θα χρειαστώ τον άντρα σου, θα έρθει σε λίγο ο δικός μου με το κλιματιστικούλη!! Άντε να δροσιστούμε λίγο!

barbiepa αντε να δροσιστητε..εμενα ο γιατρουλης μου φωναζει με τηγανιτα και γλυκα..τα τηγανιτα τα αποφευγω τα γλυκακια δεν μπορω..

οσο για ψαρακια εγω ετρωγα σπανια..αλλα με την εγκυμοσυνη προσπαθω να τρωω 1 φορα την εβδομαδα..

παω τωρα να ετοιμαστω να παμε βολτουλα..

χρονια πολλα στα κοριτσακια που γιορταζουν αυριο και στους αντρουληδες σας να τους χαιρεστε!

καλο βραδυ!

χρονια πολλα για τη μερα,να μας προσεχει ολες μας η παναγιτσα και να δινει δυναμη σττις κοπελες που προσπαθουν και το εχουν αναγκη..

ανλου μου χαθηκα δεν λες τιποτα!!! χαχχαχαχα κατω απο το κλιματιστικο ειμαι,γιαυτο!!! χαχχαχχχααχαχαχ μωρε δεν μπορω πολυ ωρα στη καρεκλα και αποφευγω τονν υπολογιστη.. πως περναει ο καιρος,ουτε μηνα οντως!!! και εγω εκει με υπολογιζω...σε κανα μηνατο πολυ, περνω και γλυκοφας και ειπε ο γιατρος να περιμενουμε νωριτερα..

εγω οδηγω κοντινες αποστασεις,αφηνει ο γιατρος, ο χρηστος μου δεν με αφηνει!!! χαχχαχαχαχαχχ

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Επιτέλους χαλαρώνουμε λίγο με τον αντρούλη μου!

Το πρωί πήγαμε εκκλησία και μετά για μπανάκι στον Ωροπό αλλά επειδή ήταν πολύ βρώμικη η θάλασσα εγώ δεν έκανα! Μετά πήγαμε και φάγαμε κάτι παϊδάκια!!!μμμμμ!

Μάλλον το βραδάκι θα πάμε για κανένα ποτάκι έτσι χαλαρά!

Καλά να περάσετε όλες σήμερα και η Παναγιά να μας φιλάει εμάς και τα μωράκια μας μέχρι το τέλος!

Καλημέρα σε όλες!!!

Τι κάνετε;; Μόλις γύρισα από διακοπές και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω!!!

Ένα έχω να πω, είμαι σακατεμένη!!! Πονάνε τα κόκκαλά μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ, πρήστηκαν τα πόδια μου.....ένα ράκος! Θα επανέλθουμε άραγε σύντομα ή αυτό ήταν καταστραφήκαμε :laugh: :laugh:

Αυτόν τον καιρό προβληματίζομαι πολύ για τη φύλαξη του μωρού. Η μαμά μου δουλεύει και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορεί να με βοηθά καθημερινά και η πεθερά μου μένει πιο μακρια και δε μπορεί να είναι συνέχεια εδώ (καλύτερα βέβαια :P ). Θα ήθελα πολύ να μπορώ να μείνω στο σπίτι κανένα χρόνο όπως οι μόνιμα διορισμένες στο δημόσιο και μου τη δίνει που το ΙΚΑ μας δίνει μόνο 2 μήνες μετά τον τοκετό :angry::angry::angry: Θέλω και αποκλειστικό θηλασμό τρομάρα μου!! Να δω πώς θα τα καταφέρω.... :dry: Αλήθεια όσες είστε στο ΙΚΑ πώς τα βλέπετε τα πράγματα για μετά;;

Έχω ακούσει κάτι για ένα 6μηνο..Το ΙΚΑ σου το δίνει ή ο ΟΑΕΔ;; Και τι περιλαμβάνει είναι επίδομα ή άδεια;; Μπορεί κάποια να με πληροφορήσει σχετικά γιατί οι υπάλληλοι παντού είναι ή άσχετοι ή ηλίθιοι;

Καλημερούδια σε όλες!

Πως τα περάσατε? Εμείς όλα στραβά μας πήγαν χθες! Τελοσπάντων!

Λενίτσα καλώς ήρθες πάλι! Και εμένα τα πόδια μου είναι μονίμως κουρασμένα και πιασμένα! Επίσης έχουν αρχίσει και πρήζονται λίγο αλλά τι να κάνουμε? Όταν με το καλό γεννήσουμε όλα θα επανέλθουν σιγά σιγά! Εμένα μετά θα το κρατήσει η μητέρα μου και 2 φορές την εβδομάδα για να την ξεκουράζω λίγο και εκείνη είπαμε να το κρατάει η γυναίκα που έρχεται και μου καθαρίζει που τη ξέρω τόσα χρόνια και πιστεύω ότι είναι άτομο εμπιστοσύνης! Όσο για το εξάμηνο του ΟΑΕΔ δεν γνωρίζω πολλά! Μου φαίνεται ότι πληρώνεσαι το βασικό μισθό! Καλύτερα να σε διαφωτίσει κάποια άλλη κοπέλα που γνωρίζει καλύτερα!

καλημεεεεεεεεεερα!!!!! τι κανετε??? εχθες βλεπω ολες καναμε αποτοξινωση απο το ιντερνετ!!!!χιχιιχχι

λενιτσα μου και εγω μια απο τα ιδια ειμαι!!!!σημερα ξυπνησα πρωτη φορα με πρηξιμο στα χερια και λιγο στα ποδια και γενικα απο την ζεστη τα χω παιξει!Ζεσταινομαι και αναβω το κλιματιστικο και οντας ιδρωμενη μετα ποναω ολοκληρη!!!!! Ασε που το βραδυ οταν παω να ξαπλωσω η λεκανη με πεθαινει....αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με πειραζει τιποτα!!!!!οταν κλωτσαει ο μικρος πριγκιπακος μου ξεχναω τα παντα...και ειλικρινα θα αντεχα αλλα τοσα αρκει να τον κρατησω στην αγκαλια μου και να δω το προσωπακι του!!!!!!!

Τωρα σχετικα με το ικα δεν ξερω τιποτα...εγω σταματησα εντελως την δουλεια και θα κατσω κανα χρονο...μετα η θεση μου με περιμενει και παλι!!!!6 χρονια στην εταιρια δεν θα με αφησουν ειπαν απεξω, βεβαια δεν το δενω και κομπο αλλα ελπιζω πως αν χρειαστει να γυρισω εκει η πορτα θα ναι ανοιχτη...αν οχι κατι θα βρω αλλο να κανω πιστευω!

μπαρμπι μου τι επαθες εσυ εχθες???? διαβασα το απογευματινο σου μηνυμα και θεωρησα πως τα περασατε σουπερ....τι αλλαξε???? παρεπιπτοντως να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου!!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...