Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2

Recommended Posts

tzitzikaki έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Εγώ ανυπομονώ να δω αύριο το μωρό μου,έσκασα τόσες μέρες.

miria και εγώ το έχω νιώσει αυτό που λες,ευτυχώς κράτησε μόνο ένα βράδυ γιατί είχα ανησυχήσει΄.

maryloo ελπίζω να μην πέσεις μέσα για την άνοδο της θερμοκρασίας :P:P γιατί δεν την παλεύω άλλο με τόση ζέστη..

ΣΤΑΓΟΝΑ να σκέφτεσαι ότι τα παιδάκια σου καλοπερνάν εκεί που είναι και κάνουν τις διακοπές τους.Είναι κρίμα να στενοχωριέσαι τώρα :kiss::kiss:

mamounaki βγες καμιά βόλτα στα μαγαζιά και θα δεις πόσο γρήγορα περνάει η ώρα!Και εγώ αυτό κάνω και πιάνει πάντα :silly: :silly:

barbiepa με το καλό τα επιπλάκια σας!Τα δικά μας έχουν έρθει και μένουν μόνο τα ρούχα της μπέμπας να ετοιμάσω που ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα...

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!Καλό απόγευμα!

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΩ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σταγόνα μου δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο αλλά φαντάζομαι θα γίνεται ασυναισθητα λόγω των ορμονών. Οπωε εγώ με τα κλαμματα μου είπε μια φίλη μου που έχει κάνει δυο παιδάκια είναι επειδή φτάνουμε στο τέλος και ότι όλα αυτά τα ψυχοπλακωματα τα νιώθουμε κυρίως το βράδυ!!! Υπομονή κι όλα θα περάσουν σε λίγο!!!

Leticia μου κι εγώ φαντάζομαι θα είναι απο την πίεση που ασκούν τα μωρουλια μας, απλά με τις συσπασεις να το πω φοβήθηκα λίγο. Τουλάχιστον κουνηθηκε πιο έντονα το καμάρι μου σήμερα και ησυχασα!

μαριασω ναιιιι..τα καταφερες!ειναι φανταστικηηηη!μπαλαρινουλες-νεραιδουλες! σκετη γλυκα!!και ωραιο χρωματακι απαλο! αχ μπραβο!

σταγονιτσα οταν το παθαινεις αυτο να σκεφτεσαι κατι θετικο ή να πινεις νερακι...με καποιο τροπο να το νικας..ειναικαθαρα θεμα ορμονων ο φοβος..εγω δεν εχω τετοια συμπτωματα στην εγκυμοσυνη, αλλα επειδη εχω θυροειδιτιδα και οι ορμονες μου τρελαινονται κατα καιρους καταλαβαινω τι λες..

οσο για τα παιδακια σου καλα εκανες και τα στειλες να κανουνε μπανακι..μη στεναχωριεσαι..ευκαιρια να ξεκουραστεις και λιγο..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΖΕΣΤΗ?ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΗ....ΩΧ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΜΑΙ.ΑΝΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ-ΖΕΣΤΗ!ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ERI79 ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ 40-42 ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ !!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!!! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ!ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!Μ' ΕΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΝ ΨΥΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΣΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΩ!!

ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

marylou έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ-ΖΕΣΤΗ!ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ERI79 ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ 40-42 ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ !!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!!! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ!ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!Μ' ΕΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΝ ΨΥΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΣΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΩ!!

ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ![/q

ΠΩΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΠΑΛΛΕΥΕΤΑΙ!!

καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια μου!

σήμερα όντος έχει πάρα μα πάρα πολύ ζέστη. θεέ μου και είναι ακόμα πωί...! και εγω σήμερα το πρωί ήθελα να κατέβω στην αγορά για κάτι δουλειες και ο άντρας μου δεν με άφησε λογο ζέστης.

εμένα βρε κορίτσια το μονο που με πιάνει εδώ και μία εβδομάδα ειναι μια απίστευτη φαγούρα στην κοιλιά ! Αν δεν βάλω κρέμα συνέχεια με τρώει και με τραβάει!.

Αλήθεια οι υπόλοιπες κοιλίτσες πως θα περάσετε το δεκαπενταύγουστο?

kalimera koritsakia kai apo mena!!!!!

erh mou ontws exei tromeri zesti, kai einai akoma prwi....exw idi anapsei ton anemistira kai oute pou katalavainw aera!!!!!! koritsaki ipomoni, den exeis kamia fili me klimatistiko ekei???an nai partin tilefwno kai pigaine apo kei na pieis kana xumo kai toulaxiston na peraseis to mesimeri sou ligo pio aneta!!!!!

marylou kala na peraseis stin karditsa!!!!to oti tha pas mia ekdromoula einai oti kalutero...tha xeskaseis osi zesti kai na kanei!!!!

mariaso polu wraio to dwmatiaki tis mikris sou!!!!!!bravoooooooo....

stagonitsa mou egw duspnoia me pianei otan trww laimarga :P (diladi sinexeia, eimai polu gourouna re koritsia xixixixi) i otan eimai xaplwmeni anaskela kai o mpempis me klwtsaei sta pleura...ekei mono mou kovetai i anasa!

mamounaki ti kaneis???

i barbie vgike se adeia simera e?????ante tuxeroula kali xekourasi!!!!!!!!koimisou kai apolause tin iremia sou ..!!!!erxontai polla xenuxtia!!!!

stacey esy pws eisai simera???? ta alla koritsakia??

mariaso έγραψε:

καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια μου!

σήμερα όντος έχει πάρα μα πάρα πολύ ζέστη. θεέ μου και είναι ακόμα πωί...! και εγω σήμερα το πρωί ήθελα να κατέβω στην αγορά για κάτι δουλειες και ο άντρας μου δεν με άφησε λογο ζέστης.

εμένα βρε κορίτσια το μονο που με πιάνει εδώ και μία εβδομάδα ειναι μια απίστευτη φαγούρα στην κοιλιά ! Αν δεν βάλω κρέμα συνέχεια με τρώει και με τραβάει!.

Αλήθεια οι υπόλοιπες κοιλίτσες πως θα περάσετε το δεκαπενταύγουστο?

kalimera!!!!!kala ekane o antroulis sou kai den se afise!!!!!!! me tetoia zesti pou na perpatas?????? apapa...katse spiti kai ase tis douleies gia tin epomeni evdomada!!!!!!!oso gia tin koilitsa einai logiko giati anoigei kai gw sinexeia me kremes tin vgazw...kai en tw metaxu an xekinisei i fagoura re gamwto den staamataei me tipota :P

egw dekapentaugousto athina tha meinw....logw sispasewn o giatros mou pe kalo einai na apofeugw tis metakiniseis apo dw kai pera kai fusika oxi mpania stin thalassa :( ..opote spiti me ton antra mu!esu kuklitsa?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ.ANLOU ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!

MARIASO ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΦΑΓΟΥΡΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ 1550 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΖΥΓΙΣΕ 1100 ΜΟΝΟ 450 ΓΡ ΠΗΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?

SE DUO VDOMADES PREPEI NA NAI GURW STA 1800 AUTO NA UPOLOGIZEIS...OPOTE THEWRW PWS EINAI FUSIOLOGIKOTATO!!TELIKA ME TO DOPPLER TI SOU PE O GIATROS???

KALITERA MIN PAS GIA MPANIO....POLI ZESTI, TO APOGEUMATAKI AN DEN ANTEXEIS POU THA XEI PESEI I THERMOKRASIA PAS...ALLA TWRA KATSE SPITAKI SOU, ANOIGE SIXNA TO PSIGEIO GIA PERISSOTERI DROSIA :pXAXAXAXAXAX

ΓΙΑ ΤΟ DOOPLER ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΓΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ Μ ΓΕΝΝΑΩ.ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

καλημερα κοριτσακιαααααα...39 βαθμους σημερα, ε ρε δεη που εχω να πληρωσω..καιει το κλιματιστικο 20 ωρες το 24ωρο...πιο πολυ απο τη γεννα θα μουρθει! :S:S

και γω ηθελα να παω λαικη να παρω ψαρακια, φρουτακια κλπ αλλα ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!

παλι κραμπες ειχα το βραδυ...(τον εχω κοψοχολιασει τον καλο μου γιατι φωναζω ΚΡΑΜΠΑ ΚΡΑΜΠΑΑΑ) :laugh: :laugh:

Φαγουρα στην κοιλιτσα εχω και γω και παρατηρω οτι γινεται οταν μεγαλωνει..το baby oil με ανακουφιζει..

εμεις δε θα παμε πουθενα της Παναγιας..ηταν να παμε ΣΚ στην Αιγινα στην πεθερα μου, αλλα με τις διακοπες ρευματος ειναι απελπισια..

αχ εβαλα το πρωτο μου πληντυριακι με μπεμπε..στους 40 με προδερμ..ελπιζω να μην βγουν μικροτερα και τρικολορε.. :silly: :silly:

mamounaki έγραψε:

καλημερα κοριτσακιαααααα...39 βαθμους σημερα, ε ρε δεη που εχω να πληρωσω..καιει το κλιματιστικο 20 ωρες το 24ωρο...πιο πολυ απο τη γεννα θα μουρθει! :S:S

και γω ηθελα να παω λαικη να παρω ψαρακια, φρουτακια κλπ αλλα ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!

παλι κραμπες ειχα το βραδυ...(τον εχω κοψοχολιασει τον καλο μου γιατι φωναζω ΚΡΑΜΠΑ ΚΡΑΜΠΑΑΑ) :laugh: :laugh:

Φαγουρα στην κοιλιτσα εχω και γω και παρατηρω οτι γινεται οταν μεγαλωνει..το baby oil με ανακουφιζει..

εμεις δε θα παμε πουθενα της Παναγιας..ηταν να παμε ΣΚ στην Αιγινα στην πεθερα μου, αλλα με τις διακοπες ρευματος ειναι απελπισια..

αχ εβαλα το πρωτο μου πληντυριακι με μπεμπε..στους 40 με προδερμ..ελπιζω να μην βγουν μικροτερα και τρικολορε.. :silly: :silly:

XAXAXAAX MAMOUNAKI, με εκανες και γελασα με τις κραμπες σου...χιιχιχ υπουλες ειναι ερχονται εκει που δεν το περιμενεις οι ατιμες και πονανε πολυ, το χειροτερο κατα την διαρκεια της εγκυσμοσυνης λενε ειναι να παθεις κραμπα στην κοιλια...ευτυχως ακομα δεν ειχα τετοια εμπειρια, την γλιτωνω με απλες κραμπες στα ποδια!!!!οσο για τα ρουχαλακια δεν θα παθουν τιποτα ..τα σεντονακια και τις πετσετουλες μαλιστα τις εβαλα στους 50 και βγηκαν μια χαρα!!!..εγω εχω τελειωσω με το πλυσιμο αλλα ενας θεος ξερει ποτε θα καταφερω να τα σιδερωσω!!!!!!!

ERI79 έγραψε:

ΓΙΑ ΤΟ DOOPLER ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΓΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ Μ ΓΕΝΝΑΩ.ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

εχε εμπιστοσυνη στον γιατρο σου!!! ειναι το μονο που μπορεις να κανεις!!!! και ειναι καλυτερο να φας λιγο απο το μηνα σου για να μεγαλωσει αρκετα το μπεμπακι σου!!!!!! παντως εκει κοντα στο doppler πρεπει να χει παει γυρω στα 1800 με 1900!

ερη μου εμενα στην 28η εβδομαδα ζυγιζε 1261 γρ.

μετα απο 1 μηνα σχεδον, στην 31,4 εβδομαδα, ζυγιζε 1842 γρ

δηλαδη πηρε 580 γραμμαρια. ειναι ακριβος στο μεσο ορο τα κιλα της, οπως μου δειχνει ενα σχεδιαγραμμα.

οποτε νομιζω οτι και σενα ειναι μια χαρα.

ανλου και γω το σιδερο σκεφτομαι..μπλιαχ!

σεντονακια και πετσετουλες και γω 50 λεω να τα βαλω. κλεινω το πληντυριο και το σταυρωνω..Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..

οσο αναφορά τις κράμπες στην κοιλιά κορίτσια με έχουνε πιάσει απο τον 5ο μήνα περίππου γύρω στις 4 φορές και πραγματικά δεν περιγράφεται ο πόνος. τις 3 είμουνα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και πήγα να γυρίσω πλευρό, την τέταρτη είμουνα καθισμένη και πήγα να σηκωθώ και την τελευταία χαιδευα το σκύλο μου και την ώρα που πήγα να σηκωθώ έμεινα ξερη...

ευτυχώς στα πόδια με έχει πίασει μονο 2 φορές αλλα μου κρατησε πολύ λίγο ενώ της κοιλιάς δεν μου πέρναγε με τίποτα.

και εμέις δεκαπενταύγουστο θα τον περάσουμε σπίτι. :( Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο ολο και κάτι κάναμε και φέτος θα μου κακοφανεί αλλα χαλάλι της μπέμπας μου.!!

Κορίτσια αλήθεια τη ρουχαλάκια για τα μπεμπάκια σας θα πάρετε μαζί σας στο μαιευτήριο για την μέρα που θα επιστρέψετε σπίτι?? φανελάκι και κορμάκι η και κάτι πιο χοντρό? λέω να ετοιμάσω την βαλίτσα για το μαιευτήριο σιγά σιγά και δεν ξέρω τι ρουχαλάκια να βάλω για την μπέμπα μου.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΨΟΦΗΣΑ!!!ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ ,Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΟ ΣΕ ΘΗΛΥΚΗ ΕΚΔΟΣΗ!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ SIMULSION 27,5 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 20 ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!ΕΥΤΥΧΩς ΠΗΡΑ ΠΥΖΑΜΕς ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ERH Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣς ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕ TROFOCARD X3.

Κοριτσακια μου γεια σας!!! Εμένα η ημέρα μου ξεκίνησε με επίσκεψη στον δερματολογο γιατί κάτι με τσίμπησε και με έκανε χάλια και μέσα στη φαγούρα!! Πήρα την αλοιφη αφού ενημέρωσα τον γιατρο μου αν και οι οδηγίες λένε τα χειρότερα, τελοσπαντων του έχω εμπιστοσυνη. Κι εμείς δεν θα πάμε πουθενά για Δεκαπενταύγουστο του χρόνου με τα νινακια μας θα είναι super!!! Θα σας ξαναγραψω μετά, πάω να φαω

μολις η χοντρη κοιλιτσα εφαγε..χταποδακι (που επιασε ο μπαμπας μου) με μακαρονακι!γιαμ-γιαμ!

stacey περαστικουλια! τι σε τσιμπησε παιδι μου και σε κανε ετσι? :S

μαριλου μου και γω παιρνω TROFOCARD για πετρωματα κοιλιας..αλλα μαλλον στην κραμπα δεν με βοηθαει..3 φορες τη μερα παιρνω..τι να πω. :angry: .

μαριασω εγω λεω να παρω ενα κορμακι κοντομανικο (εσωρουχο), ενα βαμβακερο φορμακι (οχι βελουτε χοντρο), σκουφακι, καλτσακια, γαντακια και ενα βαμβακερο κουβερτακι..και ισως κι ενα ζακετακι?

θυμαμαι η αδερφη μου που γεννησε γενναρη ειχε παρει μια καπιτονε φορμα εξοδου και δεν την αφησανε να το του το βαλει..της ειπανε οτι θα σκασει..μονο κορμακι, φορμακι, κουβερτακι..και εκανε και κρυο...

θα δουμε και τι καιρο θα κανει μεχρι τοτε.. :blink:

Μπαμπα της barpiepa δωσε της τον υπολογιστη σου καλε..τη χασαμε την κορη σου σημερα..ααα... :laugh: :laugh:

Γλυκά μου κοριτσάκια γεια σας και από εμένα!!! Από το πρωί προσπαθώ να μπω αλλά έχω κάποιο πρόβλημα με το ιντερνετ και αργεί πάρα πολύ και τις περισσότερες φορές με πετάει έξω! Αναθεματισμένη τελλάς ελπίζω να το φτιάξετε!

Προσπάθησα να διαβάσω τα νεάκια σας! Βλέπω ότι όλες είστε καλά, αλλά πως τι βγάζετε με τη ζέστη? Δεν αντέχεται! Έχω σκάσει! Εμείς κλιματιστικό έχουμε μόνο στη κρεββατοκάμαρα, οπότε δεν μπορώ να είμαι συνέχεια ξάπλα! Έτσι και εγώ απαίτησα από τον άντρα μου που είναι ψυκτικός να έρθει να μου βάλει επειγόντως άλλο ένα στην κουζίνα γιατί δεν θα τη βγάλω καθαρή με αυτή τη ζέστη! Επίσης του είπα ότι αν δεν το βάλει μέχρι αύριο θα καλέσω κάποιον άλλο!!! χιχιχι :laugh: :laugh: :laugh:

Το πρωί πήγαμε σούπερ-μάρκετ και πήρα τα πρώτα μας pampers και απορρυπαντικό για το πλυντήριο ρούχων. Κορίτσια δεν ήξερα ότι το αρκάδι έχει βγάλει και για το πλυντήριο, οπότε μόλις το είδα πήρα αυτό! Πιστεύω ότι είναι καλύτερο αφού είναι με ελαιόλαδο! Από βδομάδα θα ξεκινήσω και εγώ πλυσίματα!

Πριν λίγο και εγώ έφαγα! Σήμερα μαγείρεψα γαριδομακαρονάδα και ήταν τέλεια! Όχι να περιαυτολογώ αλλά είμαι καλή μαγείρισα! Από μικρή μου έλεγε η μητέρα μου ότι μου άρεσε! Συγκεκριμένα όταν ήμουν 8 χρονών είμασταν στο εξοχικό μας και η μαμά μου έπλενε έξω μέχρι που την έπιασε μια μυρωδιά! Μπαίνει μέσα και βλέπει εμένα να τηγανίζω αυγά με τυρί!! Από μικρή λιχούδα! :blush:

Stacey περαστικά σου!

Marylou με γεια σου τα ψώνια!

Εγώ για την έξοδο της μπέμπας θα πάρω μαζί μου ένα φανελάκι κοντομάνικο και ένα φορμάκι μακρυμάνικο ψιλό, καλτσάκια και το κουβερτάκι ή μια πάνα χασέ ανάλογα με τον καιρό που θα κάνει! Σκουφάκι δεν νομίζω ότι χρειάζεται.

Κορίτσια δεν ξέρω τι παντοφλίτσες να πάρω για το μαιευτήριο! Πήρα ένα ζευγάρι σαγιονάρες για όταν κάνω μπάνιο να μην ακουμπάω στην ντουζιέρα αλλά παντόφλες πήγα και είδα και δεν μου άρεσε τίποτα! Εσείς τι θα πάρετε ή πήρατε?

Όσον αφορά τις κράμπες εμένα μια φορά με έχει πιάσει στη γάμπα και τίποτε άλλο! Τώρα εκτός από το νεύρο στο χέρι μου που έχει πιαστεί, πιάστηκε και κάποιο νεύρο στο δεξί μου πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το τεντώσω! Τι να πω? Καλά μου έλεγε η μαμά μου τι νόμιζες η εγκυμοσύνη είναι μια ταλαιπωρία!

Πωπω πολλά έγραψα! Ελπίζω να μη σας κούρασα!

γεια σου barbiepa..με ξελιγωσες με γαριδομακαροναδα...

λοιπον εγω παντοφλιτσες πηρα απο HONDOS λιλα με φιογκακι (παει με τα νυχτικακια μου το χρωμα)..απλες μονοχρωμες.

πλενω ολη μερα και σιδερωνω bebe..αλλα κουραστηκα και θα συνεχισω αυριο...μυριζουν τελεια!

αχ ασχετο..μουφερε η κουμπαρουλα μου γλυκακια γιαννιωτικα σιροπιαστα...και νομιζω οτι θα παρω 5 κιλα σημερα..σλουρπ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...