Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2

Recommended Posts

koriτσάκια μου γλυκά καλησπέρα. Το πρωί ήρθαν και μας βάλλαν ταπετσαρία στο δωμάτιο της μπέμπας μας. ανηπομονώ να έρθουν και τα επιπλάκια αλλα αυτά ακόμα αργούν. Αρχές σεπτέμβρη μου είπαν απο το τηλέφωνο :(

απο την ώρα που την βάλανε είμαι συνέχεια μέσα στο δωμάτιο και την χαζέυω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

miria έγραψε:

kalo apogeuma koritsakia vlepo oti oi perisoteres exete paei sto giatro kai eidate ta mpempakia sas me to kalo na pate kai i upolipes.. koritsia ego tha pao telos augoustou alla mou exei lipsi i fatsoula tis kai thelo na tin do :( to leo kai ston antra mou alla ti na kanei kai autos auto ton mina tha kanoume perisoteres vdomades na pame ston giatro logo diakopon.... :S

ante sas afino na kano kamia doulia sto spiti....

MIRIA ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!! ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!! ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ!!ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΒΟΥΡΝΤΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!! :angry::angry: ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΑ ΘΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ Η ΨΥΧΗ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!!

ΤΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΕΒΑΛΕΣ MARIASO?? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ..

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΘΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΛΑ ΟΛΑ Σ'ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΩς ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ Η CHICCO ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ MADE IN CINA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ..ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΜΙΣΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΑΖΩ SIMULSION ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕςΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΩ ΑΛΛΕς..

ΓΥΡΙΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ,ΖΥΓΙΖΕΙ 1550 ΓΡ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Γλυκά μου κοριτσάκια και μπεμπάκια καλημέρα!!! Τι μου κάνετε?

Εγώ σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!! Σήμερα το μεσημέρι τους χαιρετώ όλους στη δουλειά και τους βλέπω πρώτα ο Θεός ξανά αρχές του χρόνου! :P:P:lol::lol: :silly: :silly:

Ερη μου μπράβο που είναι όλα καλά!! Μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου!! Και τα κιλά της μια χαρά και εμένα όταν ήμουν στην ίδια εβδομάδα ήταν 1.600.

Marylou και εγώ από τον 5ο μήνα βάζω τη fissan mama, αλλά όπως το λες αν έχεις προδιάθεση ότι και να βάζεις θα τις βγάλεις!

Mariaso άντε καλορίζικη και η ταπετσαρία! Τι θέμα έχει?

Α! Κορίτσια ξέχασα να σας πω! Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και μαντέψτε! Έχασα 1 κιλό! :woohoo: :woohoo: Τώρα είμαι στα +10,7! Δεν ξέρω τις τελευταίες μέρες μου έχει κοπεί η όρεξη! Μάλλον η ζέστη θα είναι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ BARBIEPA!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!ERI79 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΧ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 0 ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΠΩς ΤΟ ΚΟΒΩ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΕΣΤΗ!!

Καλημερα κοριτσακια..!!μια χαρα σας βρισκω και εσας και τα μπεμπακια σας!!αντε και καλη αδεια..barbiepa!!!

Kat6..κουμπαρουλα μου????τι επαθες πουλακι μου?τα καλα τα δικα μου?μηπως εκτος απο τη μπανιερα να βαλεις..αντιολισθητικα και στη βεραντα!!?? :woohoo: :woohoo: :woohoo: χαιρομαι που αντεδρασες..αμεσα..ΑΑ ρε Κατερινακι..να μου προσεχεις το βαφτηστηρι!!

Marylou μου πως άντεξα ένας Θεός το ξέρει, αν και είναι δουλεία γραφείου, αλλά όσο να είναι όσο βάραινα τόσο πιο δύσκολο γινόταν! Όσο για τη ζέστη και εγώ αυτό είδα ότι δεν φυσάει καθόλου σήμερα οπότε κάντε κουράγιο κοριτσάκι σήμερα μας περιμένει πολύ ζέστη και από ότι άκουσα όλη η εβδομάδα και το σ/κ έτσι θα πάει 38 - 39 βαθμούς! Άντε καλό σίδερο! Πως αντέχεις να σιδερώνεις με αυτή τη ζέστη?

Κατρίνα μου ευχαριστώ!

καλημερα και απομενα!!!παλι αργησαμε σημερα...ξυπνησα απο τις 6 και αφου ΕΦΑΓΑΑΑ κοιμηθηκα παλι στις 9.οο...

Εχθες πηρα και γω ειδικο απορρυπαντικο μπας και ξεκινησω μπουγαδουλα..

MARYLOU σε τι θερμοκρασια τα επλυνες????

ΜΑΡΙΑΣΟ καλοριζικη η ταπετσαρια σας..δωσε μας περιγραφη..

Ερη μου μπραβο μια χαρα το μωρακι σου. ακομα εισαι 30η εβδομαδα. σε 2 βδομαδες θα εχει φτασει τα 1800!εσενα τι σου ειπε? ολα καλα?

ΚΑΤ προσεχε τα μπαλκονακια βρε..και γω εφαγα τουμπα εξω απο το μαιευτηριο...(ασφαλες μερος να πεσει κανεις..χι!)..εφυγε πεδιλακι στην κατηφορα..αλλα τα αντανακλαστικα μου δουλεψαν και εμεινα ορθια... :woohoo:

barbiepa αντε θα ξαναδουλεψεις "του χρονου" παλι..

φιλακια σε ολες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΕΧΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!ERI ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ!!!BARBIE ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΩ.ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ.

Σταγόνα μου μπράβο μια χαρά εσύ!! Ελπίζω να μην φαίνονται μετά τη γέννα!

Μόλις με πήραν από το ΗΡΑ και μου είπαν ότι στις 23 θα μας φέρουν τα επιπλάκια μας!! :silly: :silly:

Σήμερα έχει πολύ ζέστη κουράγιο!!!

με το καλο τα επιπλακια σου barbie. εγω μαλλον πρωτα θα γεννησω και μετα θα ρθουνε..γκρρρ..

κοριτσακια βαριεμαιιιιι..αχ εσεις πως περνατε τη μερα σας?

εγω εκανα δουλιτσες, μαγειρεψα, δακρυσε το ματι μου στον υπολογιστή, τv..αλλα δεν περνα η ωρα..

ολοι φιλοι διακοπες, αλλοι δουλευουν, και ο αντρουλης μου ερχεται αργα απο δουλεια..πω πω γρινια με επιασε..

barbiepa έγραψε:

Σταγόνα μου μπράβο μια χαρά εσύ!! Ελπίζω να μην φαίνονται μετά τη γέννα!

Μόλις με πήραν από το ΗΡΑ και μου είπαν ότι στις 23 θα μας φέρουν τα επιπλάκια μας!! :silly: :silly:

Σήμερα έχει πολύ ζέστη κουράγιο!!![/quoteBARBIE MHN ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

mamounaki έγραψε:

με το καλο τα επιπλακια σου barbie. εγω μαλλον πρωτα θα γεννησω και μετα θα ρθουνε..γκρρρ..

κοριτσακια βαριεμαιιιιι..αχ εσεις πως περνατε τη μερα σας?

εγω εκανα δουλιτσες, μαγειρεψα, δακρυσε το ματι μου στον υπολογιστή, τv..αλλα δεν περνα η ωρα..

ολοι φιλοι διακοπες, αλλοι δουλευουν, και ο αντρουλης μου ερχεται αργα απο δουλεια..πω πω γρινια με επιασε..

MAMOUNAKI ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΕΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ;MAMOUNAKI ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ,ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ,ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ,ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑθΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΤΥΧΩς ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!ΩΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!

kalo apogeuma koritsia!!! kante ligo upomoni kai tha perasoun i meres kai den tha to katalavoume... emeis to vradi den kimithikame sxedon katholou me ponouse i kilia mou :unsure: eniotha to moro poli psila kai me eixe piasi dispnia :ohmy:

barbiepa me to kalo na erthoun ta epipla sas kai se oses ftiaxnete ta domatia sas kales doulies ;)

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Εγώ ανυπομονώ να δω αύριο το μωρό μου,έσκασα τόσες μέρες.

miria και εγώ το έχω νιώσει αυτό που λες,ευτυχώς κράτησε μόνο ένα βράδυ γιατί είχα ανησυχήσει΄.

maryloo ελπίζω να μην πέσεις μέσα για την άνοδο της θερμοκρασίας :P:P γιατί δεν την παλεύω άλλο με τόση ζέστη..

ΣΤΑΓΟΝΑ να σκέφτεσαι ότι τα παιδάκια σου καλοπερνάν εκεί που είναι και κάνουν τις διακοπές τους.Είναι κρίμα να στενοχωριέσαι τώρα :kiss::kiss:

mamounaki βγες καμιά βόλτα στα μαγαζιά και θα δεις πόσο γρήγορα περνάει η ώρα!Και εγώ αυτό κάνω και πιάνει πάντα :silly: :silly:

barbiepa με το καλό τα επιπλάκια σας!Τα δικά μας έχουν έρθει και μένουν μόνο τα ρούχα της μπέμπας να ετοιμάσω που ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα...

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!Καλό απόγευμα!

προσπαθώ εδω και αρκετη 'ωρα να ανεβάσω μια φώτο απο την ταπετσαρία και δεν τα καταφέρνω. μήπως ξέρει καμία πώς γίνεται για να με βοηθήσει???

Κοριτσακια καλησπέρα! Εγώ κάθομαι στο κρεββατι γιατί σήμερα το απόγευμα νιώθω πολυ συχνά το εξογκωμα που λέγαμε αριστερά και είναι σκληρό και ποναω χαμηλά ξέρετε που! Στα κόκκαλα πάνω! Λέω να πάρω τον γιατρο να δω τι θα πει.

Barbie μου καλή ξεκούραση απο την δουλίτσα σου!!!

Σε όλα τα αλλά κοριτσακια υπομονή με την ζέστη και φιλια!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΟΒΗΣΜΕΝΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΑΔΥ.ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

κάνω μία τελευταία προσπάθεια μόνη μου. Αν δεν τα καταφέρω τότε χρειάζομαι σίγουρα βοήθεια απο κάποια που να ξέρει!

<a target="_blank" title="Show image" href="http://fotoshare.info/image.shtml?image=jdsc00795.jpg">

jdsc00795.jpg</a>

Kαλησπέρα και απο εμένα...Εμένα δύσπνοια με πιάνει όταν αισθάνομαι το πέτρωμα στην κοιλιά...

stacey αισθάνομαι και εγώ εναν μυικό πόνο να τον πω?πόνο στα κόκκαλα να το πω?....ανάμεσα στα πόδια.λέτε να οφείλεται στο ότι ανοίγει η λεκάνη? Πάει 2 βδομάδες τώρα που το αισθάνομαι....Μαλλον αυτό θα είναι, δεν εξηγείται, γιατί προς το παρόν γυμναστική δεν κάνω... :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...