Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 12!!!!!!!

Recommended Posts

Sωσω μεγια σας.Εσυ δεν πηρες τιποτα?

Ζηλευω που θα πατε για μπανιο.Εμεις τωρα το βραδακι βολτα, οταν γυρισει ο μπαμπας μας.

Νανα περιμενουμε και τα δικα σου ψωνια.

Παλι δεν εχω μαγειρεψει τιποτα.Εννοω οτι οταν δουλευει ο Δημητρης και ειμαι μονη μου βαριεμαι να μαγειρευω μονο για μενα.Αλλα τωρα πεινασα πολυ και δεν ξερω τι να φαω..

Αλεκα που εισαι???????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σωσώ εξαρτάται την πισίνα.

Εμείς είμασταν σε μια πραγματικά τεράααααστια πισίνα σχεδόν μόνοι μας.

Γι΄αυτό και τους έβαζα.

Ξέρω κι εγώ 5 αστέρων ξενοδοχείο δεν θα ήταν καθαρή;

Μάρκατ μάλλον δεν πρέπει να αγχώνεσαι με το φαγητό.

Μου τα κάνει κι εμένα ο δον κατά διαστήματα.

Μια φορά 4 μέρες δεν έφαγε τίποτα και μετά πήγε στον παιδικό και μου έγραψαν ότι έφαγε όλο τα φαί.

Επειδή δεν θυμάμαι ποια παπούτσια εννοείς μπες στο ebay.com. Από κει έχω ψωνίσει.

Βάγκμαν εγώ δεν έχω κουράγιο να κάθομαι μέσα στη νύχτα να κουνάω. Τους δίνω γάλα ή τους θηλάζω και τέλος.

Νανούκα εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα μακριά από τους δικούς μου για τόσο πολύ καιρό. Κουράγιο....

Σόφη :kiss::kiss::kiss:

Ο Χριστόφορος κορίτσια με τα μπάνια στη θάλασσα καθάρισαν τα πνευμονάκια του και πάχυνε ο τζουτζούκος μου. Όμως δεν μπορεί ακόμα να πιαστεί και να σηκωθεί μόνοτου εκτός από λίγες φορές.

Λέτε να ανησυχώ; Τί να κάνω;

Αντίθετα ο άλλος ο μπουλούκος σήμερα άφηνε και τα 2 τα χέρια και δοκίμαζε ισορροπία.

Τελικά αφού κρατιόταν μερικά δευτερόλεπτα, ξαφνικά κάνει 2 βήματα και ξελιγώθηκε στα γέλια. Πιάνει τον καναπέ κι αρχίζει να χορεύει και να γελάει.

Αν υποψιαστώ ότι θα περπατήσει από τώρα :blink::huh::dry::angry::side::pinch:

Λοιπον Φροσακι αν και εχουμε γαμπρο τον Στεφανακο αν επρεπε να βρουμε και γκομενο θα ηταν σιγουρα ο δον!!! :lol::lol::lol::lol:

Δεν ξερω ποια τον εχει καπαρωσει αλλα τι παιδι ειναι αυτο θεε μου????? :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

εμενα ειναι ο χρισ....αυτον θεμε μαλλον..η και της χαρας..θα δουμε..

οχι δε ψωνισα τιποτα γα μενα..δε χρειαζεται..εγω εχω κοτοσουπα απο χθες..κατι θα σας ελεγα αλλα δε θυμαμαι..

α ναι..φροσω δε κανει λογω κοσμου η πισινα η λογω χλωριου;;

αλεκα 234;;

τελειο αλλα δε μου αρεσει ο φιλιππος..οποτε ασχολιαστος..χαχα..

ρε συ μακρυνη ειναι..απο που το πηρατε;;απο εκει εξω;;

εγω παιδια τερμα τα μανικια..δε βολευουν..να φανταστειτε παιρνω τα εσωρουχακια και τα δινω 1 ψαλιδια να τα κανω αμανικα!

Από το rockyourbaby.com

Είναι ολόσωμα σορτσάκια. Του Χριστόφορου έχει φτερά αγγέλου.

Μπροστά γράφουν το ένα baby bat και το άλλο baby angel.

Στο ξενοδοχείο γέλασαν πολύ γιατί εκφράζουν τον καθένα ακριβώς όπως είναι.

Σόφη ο δον είναι της Χριστίνας αλλά επειδή η μαμά της το παίζει ελεύθερη κι ωραία και βρίσκει κι άλλους γαμπρούς οκ για τον γκομ....

χαχαχαχααα

Καλέ!!!

Εκτός από τις παντρειές ξεκινήσαε και τις εξωσυζυγικές σχέσεις;

Ααα... δε μ' αρέσει αυτό...

Ρηνούλα μου!!!

Σε θέλω πιστή!!!

Το ίδιο θα είναι και ο Ανθιμούλης μου!!!

Σόφη μου, τώρα γυρίσαμε από τα ψώνια...

Πήρα κάτι ρουχάκια ακόμη για τον ανιψιο μου...

Δώρα για τα παιδιά της κουμπάρας μου...

Της φίλης μου που ακομη είναι στην κοιλίτσα της...

Της ξαδέρφης μου...

Μιας συμμαθήτριας μου...

2 γνωστές μου που παντρετήκανε...

Για τον μπαμπά μου...

Για τον Άνθιμο...

1 βαλίτσα δε θα με φτάσει για τα δώρα :laugh:

Τα δικά μας θα τα στείλω με κούριερ...

Φρόσω έτσι έλεγα κι εγώ...

Τα πάντα είναι μέσα στο μυαλό μας και στο πώς θα τα επεξεργαστούμε...

Πάω να ξυπνήσω τον Πετρή μου για να πέ καμιά βολτίτσα όλοι μαζί.

καλε τολμη και γοητεια το κανατε το μαγαζι!

τετοια παραδειγματα δινεις Σοφακι στην κορη σου;;;;

φτου σου!!! :laugh:

σε λιγο δε θα σου ζηταει μονο κονσιλερ....!!!

Νανα πηγα τουαλετα. δεν αργησα ουτε 1 λεπτο και οταν γυρισα η Μαριαννα τραβουσε το σεντονακι που κοιμοταν πανω στο ριλαξ ο Σπυρος και αυος προσπαθουσε να της δαγκωσει το χερι!!!

καλα μιλαμε για πολλλληηηη γκρινια σημερα ο Σπυρος! καλομεθε στις αγκαλιες και τωρα με το που τον βαζω στο παρκο.... χαμος! το ειπα στον αντρα μου, αν ξαναδω τους γονεις του να τον εχουν αγκαλια... καηκαν!

χθες πηγαμε και γιατρο γι εμβολιο κ μετρησεις σας το'πα;

ο Σπυρος εβαλε μονο 150γρ, ειναι 8500κατι και εβαλε 3 ποντους, 76 δηλ. η Μαριαννα η μουλωχτη τον εφτασε! εβαλε 400κατι γρ, δηλ ειναι 8400κατι και 4 ποντους δηλ 75,5! καλα την ελεγε η πεθερα φραντζολακι! τωρα πιανεις μαγουλα, μπρατσα και μπουτια! με τον ηλιο σαν τα φυτα ψηλωσαν! φωτοσυνθεσαν;;;

εχω μια νυσταααα.... :ohmy:

που θα τρεχετε με τετοια ζεστα ρε Νανα βολτα;;;

α! δε σας ειπα...

πηραμε και τις φωτο απο τη βαφτιση!

πολυ καλες!!!

και ο αντρας μου τον παζαρεψε (καλα, μεγαλος παζαρτζης! εγω ντρεπομαι.)και μας εδωσε 200 φωτο 13χ18 αντι 200Ε που ειχαμε συμφωνισει... 150!!!!!

φανταστειται ποσο βγαζουν!

γεια σας και απο εμας

τα αγόρια κοιμούνται τώρα απο το πρωί που κοιμήθηκαν ενα μισάωρο και τα κορίτσια είναι για μπάνιο με τον μπαμπά τους

Καλέ Φρόσω φτου φτου

τι αγόρια είναι αυτά!!

τι ματάρες έχουν όλα!!

ο δον κούκλος, καλέ τι ζουμερά χειλάκια είναι αυτά!!!

ευχαριστώ για το σάιτ, θα ψάξω το βραδάκι

Βαγκ εγώ οταν ξυπνάνε τη νύχτα κάνω οτι και η Φρόσω..

τους δίνω γάλα και κοιμούνται κατευθείαν..

τα ωράριά μας δε στάνταρ

2 η ώρα ο μικρός, 3 ο μεγάλος

και το τελικό 6 η ωρα ο μικρός και 7 ο μεγάλος :angry:

αυτό το 2 με 3 με τσακίζει πραγματικά

κοιμάμαι όρθια..

με τη μικρή μου αγχώθηκα λίγο ρε γμτ

έχει 1 μήνα τώρα

ούτε μπουκιά μιλάμε

να δούμε και τι θα δείξουν οι εξετάσεις τη Δευτέρα..

λέτε να το κάνει για να ασχολούμαι πιο πολύ μαζί της?

δεν ξέρω πραγματικά, ελπίζω να το ξεπεράσει..

λοιπόν σας φιλώ

πάω να μαζέψω ένα κάρο παιχνίδια απο το δωμάτιο των κοριτσιών..

Ήταν πολύ ωραία η βόλτα μας!!!

Έφαγα 1 ωραιότατη βάφλα με παγωτό!!!

Μιαμ μιαμ μιαμ!!!

Ο Πετρής ποτίζει τα λουλούδια και σε λίγο θα πάει δουλειά...

Αχ αυτές οι βάρδιες...

Φέτος δεν έχουμς τόση ζέστη όσο πέρσι...

Αφήστε που είμασταν με την κοιλιά στο στόμα και η ζέστη πολλαπλασιαζότανε επί 10!!!

Χθες πήγα να φορέσω κάτι περσινές παντοφλίτσες και το πόδι μου επέπλεε...

Να ανταστείτε οτι πέρσι σε κάποια φάση δε χορούσαν οι ποδάρες μου!!!

Πόσο είχα πρηστεί;

Σωσώ πριμένουμε εντυπώσεις από τη συναυλία!!!

Ααα και φωτό του πρωτότυπου Σταυρού!

Πού είστε καλέ;;;

Εμάς μας κόλλησε ο φίς μας ο Σπύρος!!!

Ξύπνησε στις 12, στις, 4 παρά και στις 6 παρά...

& μάλιστα... όταν ξύπνησε στις 4 παρά κοιμήθηκε μετά από 1,5 ώρα :woohoo:

Δεν ξέρω τι τον ενοχλούσε, πάντως τσίριζε σαν το τρελό!!!

Δόντι δεν έχουμε ακόμη... λέτε να βγάζει;

Έφαγε το φρούτο του, κάναμε μπανάκι και τον περιμένω να κοιμηθεί...

Ο Πετρής μου ήρθε το πρωί. Μου είπε να τον πάω στη μαμά του για να ξεκουραστώ κι εγώ... αλλά δεν ήθελα...

Εν τω μεταξύ... πρήσρηκε και το αριστερό μου μάτι...

Πάει η μόστρα μου...

Ρε κορίτισα... η Ντομ διακοπάρει ακόμη;

Έλεος!!!

Πείτε της να γυρίσει πίσω!!!

καλημερα και απο μας..εχω και καλα νεα και κακα νεα πυ γινανε καλα..

κοιμηθηκε 10 με τη πεθερα και ξυπνησε 9 παρα..μη το πω ουτε του παπα..

λοιπον..καταρχην η συναυλια απλα τελεια....τι να πω..δεν εχω λογια.θα σου στειλω βιντεο στο σκαιπ..

οι πιουρεσενσ 1 χαρα..παιξαν 45 λεπτα..δεν ειχε πολυ κοσμο..κμαι 5-7000...τιποτα δηλαδη..αργησαν να βγουν οι τζειμσ..

καιμια 1 ωρα ...αλλα μετα τα εδωσαν ολα...τι να πω.2 παρα 10 λεπτα παιξανε..καταπληκτικη σκηνικη παρουσια και φωνη..δεν εχω λογια..και ευτησως συναντηηκε με 1 γιατρο γνωστο γιατι ημουν 3 ωρες ορθια σχεδον και τουλαχιστον λεγαμε και καμια κουβεντα..

και παμε στα ...καλυτερα..παμε που λετε θαλασσα με τη πεθερα..χθες δεν ειχε σχεδον καθολου κυμα..

λοιπον..παιρνι τη σαμπρελα η πεθερα...και μου λεει πανε κανε καμια βουτια..και πως με κοβει και λεω δε πειραζει..

και ειναι 5 μετρα μακρυα..

καποια στιγμη βλεπω 1 μεγαλο κυμα και λεω ...προσοχη στο κυμα..και δε προλαβαινω να τελειωσω τη κουβεντα μου...

βλπεω το κυμα να καταπλακωνει το νερο...

και το μωρο αφαντο.1 καπελακι να επιπλεει και η σαμπρελα σχεδον στη νακτη..

παιδια δε ξερω που τη βρηκα τοση υχραιμαι ειλικρινα..

η θαλασσα θολη..και βαζω τα χερια μου και ψαχνω τυφλα το μωρο..μιλαμε μας κοιτουσαν ολοι.και μετα απο 4 δευτ τη βρισκω..την βγαζω απο το νερο..δεν εκλαψε καθολου..τιποτα..αλλα 1 τρομαρα..απο χθες το σκεφτομαι κατα καιρους και παθαινω πανικο..

η πεθερα ησυχη..ειναι και λιγο ζαμανφου και λεει...εγω απο τα ποδια την επειανα..ε τι να πεις τωρα;;και μετα λεει..καλε δεν εκλαψε..μπραβο στο παιδι..αντε βγαλτε ακρη..

και μετα λεει τελικα κοιτα σε δευτερολπετα τι μπορεις να παθεις..

πωπω..εχασα 6-7 δευτερολεπτα απο τη ζωη μου..

πιστεψτε με...

γειαααα!!!!

ηρθα παλι και εγω....

Σωσω παναγια μου ..εδω με επιασε εμενα καρδιοχτυπι που το διαβασα...γμτ τι μπορει να συμβει από τη μια στιγμη στην αλλη...

εμεις περασαμε αψογα...!!!παροτι ειχε πολυ περπατημα η υποθεση δεν κουραστηκαμε...πολυ ομορφη πολη...

ο μικρος με τους γονεις μου καθισε τελεια..ευτυχως μενει σαν το σπίτι του... ολα καλα..θα τον παμε και αυτον διακοπες -λεμε-στο τελος αυτης της εβδομαδας ,το πού δεν εχουμε αποφασισει ακομα..

οσο εχω κενο από τη δουλεια θα το εκμεταλλευτω...

Σωσώ είδες πόσο ψύχραιμες είμαστε σε τέτοιες καταστάσεις;

Δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό.

Προσπάθησε να το ξεπεράσεςι, τέλος καλό όλα καλά.

Όσο για την πεθερά φαντάζομαι ότι κι αυτή φοβήθηκε αλλά επειδή νιώθει ένοχη το γυρίζει.

Χρυσούλα Ρώμη είχες πάει; Είναι απλά τέλεια!

Μάρκατ η μικρή σου το εγγυώμαι εγώ :P δεν έχει απολύτως τίποτα.

Αφού πίνει γάλα και τρώει ένα τοστάκι εντάξει είναι.

Εγω ως μωρό και παιδάκι έτρωγα ελάχιστα. Μόνο ένα αυγό κάθε 2 μέρες!

Έτσι με τρέχανε. Τώρα με κοιτάζει η μάνα μου και λέει μα τί ηλίθια ήμουνα και αγχωνόμουν.... :blush:

Νανούκα αυτό που είπες ότι όλα είναι στο μυαλό μας δεν ξέρεις πόσο με βοηθησε....

Δυστυχώς δεν πήρα ούτε απόσπαση κι έτσι θα πρέπει να πάω Σέριφο.

Μα τί στο διάλο δεν δίνουν απόσπαση σε μάνα με 3 μωρά και δίνουν στα κωλοβύσματα. Και πού να βρεις το δίκαιο σου.

Έχω πέσει στην μαύρη κατάθλιψη. Ούτε καν τον δον από την μέρα που γεννήθηκε δεν τον έχω αποχωριστεί ούτε μια μέρα. Σας λέω αλήθεια.

Κοντεύω να τρελαθώ από τη στεναχώρια μου.

Κι έχω και τον άνδρα μου που μου τη λέει συνέχεια. Φάτην τώρα ήσουν σίγουρη ότι θα έρθεις, να σε δω τί θα κάνεις, καλά να τα πάθεις και τέτοια.

αχ Φροσω ειναι δυνατον?????δεν πηρες αποσπαση????

ειναι μεγαλη μαλακια αν σκεφτεις οτι ενας ξαδερφος του αντρα μου παιρνει επί 3 χρονια απόσπαση συνεχως..πηρε οργανικη μεσα σε ενα χρονο αφοτου διοριστηκε εδω στο λυκειο, τον επομενο πηρε αποσπαση για το ΠΙ , τον επομενο για δευτεροβαθμια α Αθηνων και φετος τα ιδια...ΕΛΕΟΣ!!!!!και το καλυτερο..ειναι ραδιοηλεκτρολογος, ειδικοτητα τεχνικου λυκειου με οργανικη σε ενιαιο!!!καταλαβαινεις τωρα????

τι θα κανεις????παρε και τα τρια παιδια μαζι και τη μανα σου...

η Ρωμη οντως τελεια..

Να τέτοια ακούω και συγχίζομαι.

Δεν ξέρω τί θα κάνω.

Η μάνα μου δεν μπορεί να κρατήσει 3 παιδιά κι έχει και ανεύρυσμα στην καρδιά της.

Να την παώ στην ερημιά του κόσμου;

ειδες???αυτον τον εχουμε τρελο αχτι...

πηγαινε τον Αλεξ νηπιο και βρες μια κοπελα να προσεχει τα μικρα.. εκει το χειμωνα καθονται..στα νησια από ό,τι ξερω από γνωστες μου που πηγαν με μικρα τις βοηθανε πολυ και στο ωραριο..

Φρόσω κι εγώ θα προτιμούσα τη θέση της καθηγήτριας!

Ελπίζω η ταλαιπωρία σου να είναι μόνο 1 χρόνο!!!

Όταν μας τρώει το άγχος για σοβαρά θέματα και οι άνδρες μας είναι στον κόσμο τους... τα παίρνω :angry:

&γω ήμουν πολύ άφαγη μικρή..

Μπορούσες να μετρήσεις τα κόκαλα μου!!!

Ρε Σωσώ!!!

Τι πάθατε;

Σε διάβαζα και με έπιασε τρέμουλο!!!

Να ψάχνεις το μωρό μέσα στη θάλασσα;

Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Σήμερα ο Ανθιμούλης μου, είπς να μιμηθεί τον Φιλιππάκο!!!

Έγινε το παιδί- πηθικάκι!!!

Δεν ξεκλέι από την αγκαλιά μου και έχει αφόρητη ζέστη!!!

Γκρινιάζει και όλη την ώρα...

Έχουμε κι νέα μόδα... τσηρίζει συνέχεια!!!

Χρυσουλίτσα, σου εύχομαι να ξαναπάτε σύντομα κι άλλο ταξιδάκι!!

Πώς ήταν οι διακοπές χωρίς το μωρό;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...