Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 12!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι?Τι ναι?χαχαχαχαχαχα!

Που εισαι βρε(χαρα)!Ολα καλα με το νινι!Μια χαρα!

Πριν απο λιγο γυρισαμε!Ο μπεμπης ειχε κεφια!χαχαα!Εκλεισα το απογευμα ολα τα βαφτιστικα τελαεσιδικα!Οταν τα παραλαβω θα σας βαλω φωτο!Ολα χειροποιητα!

Αντε παει και αυτο......

Σοφη και γω τωρα που τηα ερθει η μαδερ μου θα παω για ρεκτιφιε!

Ριζα,πεντικιουρ μπανια για μαυρισμα!χαχαχα!Μανουλι η Μανουλα! :woohoo:

Παω για νανι....

Φιλακια στα μαγουλακια! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα ζουζουνίτσες!!!

Σήμερα κληρώνει το μπανάκι!!!

χαχαχα!!!

Δηλώσατε συμμετοχή;

Σόρρυ ρε Σωσώ, ξέχασα να σου πω για την πεθερά!

Άντε, να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο... αφού είναι και καλή γυναίκα...

Απλώς, θα βλέπεις το κομμάτι με φιόγκους και κορδελίτσες, αλλά δεν πειράζει...

Καλέ φαντάζεσαι να σου βγει κοκέτα;

Επίσης, να σχολιάσω τη Σόφη...

Ρε Σόφη... πρείμενες το ρεκτιφιέ για να γίνεις 1 Θεά;

Αφού είσαι έτσι κι αλλιώς...

Μαράκι περιμένουμε φωτό!!!

Πάνε περιποιήσουν και να είσαι σίγουρη οτι κανείς δε θα μπορέσει να σε ματιάσει!!!

Λείπει το νύχι και θα πηγαίνει εκεί το κακό το μάτι.

kaλημερα και απο μ;ς..να σαι καλα νανα για το καλωσορισμα1!!αηκωθηκαμε..παιζει μαζι της..επαθε πλακα με τη μικρη..ε φανταζομαι σαν τις περισσοτερες γιαγαδες..δεν εχει τιποτα το προγραμμα..το απογ θα παμε για μαπνιο..ο λευτ δουλεια..

ελενη θα ερθεις,ε;;;αντε ας παει μεσημερι και να μιλησουμε στο τηλ..

Καλημέρα..

Μου λείψατε πολύ κοριτσούδια!

Η κατασταση δεν ειναι καθολου καλη εδω..

Θα σας τα γραψω αναλυτικα αλλη φορα..

Φιλάκια σε όλες!

Καλημερα και απο μας.

Σηκωθηκαμε 9.κοιμηθηκαμε...1...Αλλα εχω συνηθησει :silly: ολα καλα.

Νανουκα με εφτιαξες πρωι πρωι :blush: ντρεπομαι...μας εχουν απορροφησει τοσο τα μωρακια μας που κανουμε ενα πηλινγκ και νιωθουμε και κουκλες :P

Ελπιζω να σου περασανε τα νευρα.

Ισμινακιιιιιιι!!!Καλως ηρθες!και μας μας ελειψες!Θα ξαναφυγεις?Ελπιζω αυτο που ειπες να μην αφορα την οικογενεια σου και να περνατε τελεια.Το Ιολακι μας καλα?Ο Ορεστακος?

Λοιπον μαλλον θα παμε για εμβολιο κατα τις 12.

Σωσω κοιτα να εκμεταλευτεις την πεθερα..με την καλη εννοια και να ξεκουραστεις.

Παω για καφε και επανερχομαι.

καλημερα και απο εμας

γενικα δραμα

δεν κοιμομαστε καθολου

ολη την ωρα σηκωνονται

αφηστε

αλλα κατα τα αλλα ολα καλα

φιλια τα λεμε

ελπιζω να ειστε ολοι καλα

good morning girls,εμεις ξυπνησαμε 10...αλλα εκανα κατι δουλειτσες...και σας γραφω τωρα....σημερα μπορει να βαψω μαλλια,αν ο μπεμπης κοιμηθει το μεσημερι...αν οχι το βραδυ....απο την μια λεω να τα βαψω απο εβδομαδα για να ειναι φρεσκα στις διακοπουλες απο την αλλη δεν μ'αρεσει καθολου να φαινεται η ριζα....αλλα πιστευω πως μεχρι το αλλο σαββατο παλι φρεσκα θα ειναι...θα δω τι θα κανω...να μαγειρεψω σημερα δεν εχω...χθες εφτιαξα σνιτζελ αλλα ο αντρουλης μου δεν προλαβε να φαι..και ετσι θα τα ζεστανω και θα φτιαξω και εναν πουρε να τα κανει μαμ.... :laugh: :laugh:

Σουζανιτα αν βάφεις από τώρα μαλλιά και μακιγιάζ τί θα κάνεις στα 40αντα σου; Μπότοξ; Λίφτινγκ;

Γιατί βρε κοριτσάκι δεν αφήνεις τον εαυτό σου φυσικό;

Θα σαφρακιάσεις πριν της ώρας σου :laugh: .

Σωσώ ξεκουράσου τώρα με την πεθερά.

Ισμήνη;;;; Μπαίνεις, χτυπάς και φεύγεις;

Αλέκααααααα. Είσαι έξω ή σε καμιά φυλακή; :woohoo:

Σοφία τί να κάνεις εσύ; Μια κουκλάρα είσαι έτσι κι αλλιώς.

Νανούκα κουλ. Οι άνδρες έτσι είναι.....

Κορίτσια έχω θέμα με τον Φίλιππο. Εϊναι 24 ώρες κολλημένος επάνω μου.Αγκαλιά, μάγουλο με μάγουλο και μου τραβάει τα μαλλιά να έρθει το πρόσωπό μου κοντά του και με γλύφει και φιλάει.

Με κούρασε πάρα πολύ. Δεν με αφήνει να κάνω ρούπι.

Ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω. Πάω με άγχος γιατί τσιρίζει.

Στις διακοπές ένιωθα σαν να μην είχα μωρό αλλά μαϊμουδάκι.

frosobal εχεις δικιο αλλα μ'αρεσει πολυ να ασχολουμαι με αυτα τα πραγματα απο τοτε που θυμαμαι το εαυτο μου...μετα τα σαραντα αν εχω γινει σαν τον μπαμπουλα θα κανω κανα μποτοξακι... :cheer::cheer:

γεια σας και απο μας!

εγώ ημουν το πρωί στο γιατρό με τη μικρή μου

έχει ρε γαμώτο 1 μήνα σχεδόν που δεν τρώει τπτ

μόνο γάλα

το πρωί πίνει 3 κούπες και τοστάκι και το βράδυ μία

απο φαγητό ομως τπτ :(

χθες βράδυ της έβαλα στο πιάτο 5 φιλετάκια κοτόπουλο και τπτ

τα μάσαγε και τα έφτυνε :(

αγχώθηκα πάρα πολύ..

ο γιατρός δεν βρήκε κάτι παθολογικό

μια χαρά τη βρήκε στο υψος και απο βάρος πήρε 1 κιλό σε 5 μήνες

είμαστε ακριβω΄ς πάνω στην καμπύλη

μου έγραψε εξετάσεις αίματος και ούρων

θα τις κάνουμε απο Δευτέρα

για να δούμε..

κατά τα άλλα καλά

τα μικρά ξύπνησαν απο 2 φορές το βράδυ για γάλα και νερό

πολύ ζέστη ρε γμτ..

καλώς ήρθε η πεθερούλα σου σωσω

τρελάθηκε η γιαγιά με τη μικρή ε?

θα στην καλομάθει και θα θέλει συνέχεια αγκαλιές.. χαχα

Ισμήνη καλώς ήρθες και συ

τα παιδιά ελπίζω να είναι καλά

περιμένουμε νέα σου..

Φρόσω είχες βάλει κάποια στιγμή ένα σαιτ με παπουτσάκια θυμάσαι?

μπορείς να το ξαναβάλεις?

pleaseeeee

Σόφη και γω χρειάζομαι ενα ρεκτιφιέ επειγόντως..

Νανούκα μου έτσι είναι όλοι τους..

σαν μικρά παιδιά..

αχ τι να τους κάνουμε..

υπομονή

φιλάκια σε όλες

πάω για ταίσματα..

καλησπερα φιλες μου...χαθηκα παλι..

αφηστε περασαμε 3 μερες να πανε κ να μην ξαναρθουνε..πολυ κουραση στη δουλεια...τα νυχτερια καλα πανε..

κ μαλλον εχω γαστρεντεριτιδα..2 μερες εχω λιωσει...κ σημερα εχει ο αντρας μου..αφηστε τρεχουμε στην τουαλετα σαν τους τρελους...

φοβαμαι για τη μικρη...αλλα δε θα τη γλιτωσει....

πηγαμε κ πηραμε τα βαφτιστικα...φτιαχνουμε τα προσκλητηρια....μετα απο 3 βδομαδες που με κοροιδευανε για τα μπουκαλακια κ τελικα ειχαν ελλειψη τα βρηκα αλλου...

απο δευτερα τα μοιραζουμε...

η μικρη μεσα στη χαρα..τωρα μου γλυφει τα ποδια ...ελέος αυτο το παιδι!!!!

αυριο δουλευω 10-2...ελπιζω να μπω λιγο σκ να τα πουμε...

μου εχετε λειψει παρα πολυ...που θα παει θα παρω τα πανω μου κ θα μπαινω παλι να τα λεμε...

we are back!!!!!

μου λειψατε καλε!!!!!

Σωσω απ΄οτι διαβασα παραπανω εχεις την πεθερα! καλως τα δεχτηκες!!! οποτε μπορεις να μου ριξεις μια καλη περιληψη της εβδομαδας!!!!

εμεις καλα περασαμε. σχετικα. πηγαμε 2 φορες στη θαλασσα. τρελαθηκαν απο χαρα τα μωρα! χτυπιοντουσαν και τσιριζαν και γελουσαν. ολη η παραλια εμας κοιτουσε!!! και στο σπιτι ανοιξαμε μια φουσκωτη πισινα πανω στο γκαζον και τα βαλαμε 3 φορες. τρελα!!!! δεν ηθελαν να βγουν! και η γειτονισες εμας κοιτουσαν... καλα... το ξεματιαγμα πηγε συνεφο!!! καθε βραδυ η αδερφη μου κανονιζε. αφου τη μερα που ειχε υπηρεσια (ειναι στο στρατο, στο νοσοκομειο της Λαρισας) πηγε στα μαγειρια και εψαχνε λαδι νυχτιατικα!

περιτο να σας πω πως το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο... πλυντηρια-στεγνωτηρια, ζαλιζονται απο το γυρνα γυρνα... να δω ποτε θα τα σιδερωσω!!!

ο Σπυρος καλομαθε στις αγκαλιες του παππου και εχουμε ενα ακομα θεμα στην καθημερινη του γκρινια!!

απο αυριο ελπιζω να σας πω και λεπτομερειες...

φιλια σε ολες!!!!

αχ... αληθεια μου λειψατε καλε!!!

ασε σωσω μη σε κουρζω...

διαβασα τη χθεσινη περιληψη! :P

καλε και αλλη αλεκα;;; καλως ηρθες στην παρεα κοπελια! λιμανι διαβασα.... απο που μας ερχεσαι;;;

σας αφηνω... αρχισαν να κουνιουνται!!!

φιλακια ρουφιχτα!!!

αχ πως μου λειψατε αχ!

το παρατηρησε και ο αντρας μου. σταματησα την ψυχοθεραπια μαζι σας και ημουν λιγακι πιο..... ξερετε εσεις...

αντε αντε φευγω... τα λεμε!!!

γεια αι απο μας..πηγαμε για μπανιο..τρελα κυματα..εγφαγε 4-5 αλλα οκ..μετα γυρισαμε και πηγαμε βολτα εγω η μικρη και η πεθερα.

δεν την μαθαινει αγκαλιες μαρκατ..δεν ιεναι και πολυ της ταλαιπωριας..μην αγψωνεσαι..

γιατι ετσι η μεγαλη ρε;;ποσο καιρο στο κανει αυτο με το φαγητο;μαλακια..

δεν κερδισαμε τα μπανακια..δε πειραζει..θα αγορασουμε..λεφτα δεν εχουμε;;

φροσω...καλε δε με ειπατε;;πισινα κανει;;

ωστε ετσι ο φιλιππος,ε;;η ιολη θα μπαρει μαμοθρεφτο..εμεις θα παρουμε ανεξαρτητο παιδι..χαχα..

ρε καλυψω..ελεος..δηλαδη..τι να πω..δε με πιανει και μενα καμια γαστρεντεριτιδα να αδειασει το εντερο μου;;να το ξερω ομως για να σαβουριασω πιο πριν..

χαρα.....

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βαγκ μου!!!!!!!

Τι κάνει η πατρίδα μου;

Λέω "πατρίδα μου" και θέλω να βάλω τα κλάματα!!!

Πολύ μου έλειψε ρε γαμώτο...

Άτιμη ξενιτιά!!!

Καλυψούλα, καλά σε λέει η Σωσώ!!!

Εσύ βρήκες να πάθεις την γαστρεντερίτιδα;

χαχαχα!!!

Οι ώρες που δουλεύεις είναι ό,τι πρέπει για να ξελαμπικάρει το μυαλό σου από τον"άγγελο" σου!!!

χαχαχα!!!

Μαρκάτ μου, ελπίζω να είναι 1 φάση και να μην έχει κάποιο πρόβλημα η μικρή σου.

Κρίμα που δεν κερδίσαμε μπανάκια...

Θα δώσουνε άλλα 3 λένε...

Ο Πετρής μου δούλευε νυχτέρι και γύρισε κατάκοπος ο κακομοίρης μου...

Κοιμάται τώρα...

Είναι έτοιμος και ο Ανθιμούλης μου...

Μόλις ξυπνήσει ο μικρός, θα τον κάνω μπανάκι και θα βγούμε στην αγορά.

Θέλω να πάρω δωρα για τα μωρά που έχω που θα πάω Ελλάδα!!!

Ειλικρινά, όποτε έρχομαι Ελλάδα, όσα δίνω για τα εισιτήρια άλλα τόσα δίνω για τα δώρα...

Άντε, τα λέμε μετά!

Καλημερα και απο μας.

Ξυπνησαμε 8μιση και κοιμηθηκε 10.Σουπερ!

Ο μπαμπας μας δουλευει σημερα ολη μερα.Οποτε μαλλον θα βγουμε βολτιτσα μονες μας.

Νανουκα καλημερα!Σε καταλαβαινω απολυτα με το θεμα της πατριδας!Υπομονη και κοντευουν οι μερες.

Vag καλως ηρθες κοριτσακι μου!Χαιρομαι που περασατε ωραια και χαλαρωσατε.

Εμεις εχθες πηγαμε βολτιτσα με την νονα μας και ψωνισαμε ρουχαλακια για την Λυδια.Καλα μιλαμε κατι τιμες σουπερ!Ta benetton τα βαλανε ολα μιση τιμη!4 κομματια πηραμε 30ε.

Λοιπον παω για τα καθημερινα και επανερχομαι.

Αντε καλο ΣΚ να εχουμε!που ειστε καλε αντε ξυπνηστε!

Καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!

καλημερα...

τι καλημερα δηλαδη...σερνομαι... ομοιως και ο αντρας μου που πηγε στη δουλεια... ξεχασε τα γυαλια του στο μπανιο, τα κλειδια στην εξωπορτα και τα μαζευα απο πισω του και τον φωναζα να του τα δωσω...

κοιμηθηκα απο τις 00:30-03:30 και ξανα 06:30-08:15. αρχισαμε τα παλια χαζα του Σπυρου σε συνδυασμο με τα νεα της Μαριαννας... :(

3:30 - 5:30 ειχαμε παρτυ με το Σπυρο... με το που με παιρνει ο υπνος... η Μαριαννα!!! τη χαϊδεψα την πλατη να κοιμηθει... τιποτα! την κουνησα στην αγκαλια... τιποτα! την εβαλα στο ριλαξ και την κουνουσα... τιποτα!! κοιτουσε τα μπουκαλια που ειχα ετοιμα για το πρωινο γαλα. περιμενα να περασει 6 και την τᴨισα και κοιμηθηκε εμεσως! καλα τι καινουρια χαζα;;; αντι να κοιμαται πιο πολυ χωρις να πειναει, γυρισαμε 5 μηνες πισω!!! εφαγε 22:30 και πεινουσε σε 7 ωρες;;; και στο χωριο το εκανε αυτο. πρεπει να το κοψω νομιζω. να την κουναω να το τραβαω λιγο λιγο.

μετα ο Σπυρος ξυπνησε για να φαει 8:15, κανονικα θα ελεγα, αν ξεχασουμε τα βραδυνα και μολις πηγα να τον ξανακοιμησω, που δεν κοιμοταν, ξυπνησε οπως παντα τον τελευταιο καιρο και η μικρη... τωρα ξανακοιμουνται.

τι πισωγυρισματα ειναι αυτα;;;

το διαβασα και στο newsletter των pampers οτι απο τον 10ο ως να χρονισουν υπαρχουν πισωγυρισματα, αλλα οχι και ετσι! εγω τα τρωω και ντουμπλεξ! :woohoo:

θελω να παω και τουαλετα... θα σκασω! αλλα μολις σηκωθω θα ξυπνησουν! ουτε μυρωδια να με παιρνανε! λετε;;; χιχιχι!!!

καλημερα...ελα ρ βαγκ;;τετοια γυμνασια;;;χαχα..πολυ πλακα εχεισ που ειπες γαι τα παμπερσ..

ε η καλυψω το παθαινει αυτο ..10 μηνες..οποτε καλα ειναι που και που να θυμομαστε οτι εχουμε παιδι...χαχα.

σοφη εδω θα εισαι το σκ;;εκανες μποτε;;;

νανα και δε χαιρεσαι που κανεις τοσα δωρα;;παιδια εγω τρελαινομαι να κανω δωρα.και μαλιστα εκπληξη..γι αυτο δεν εχω φραγκο στη τσεπη μου..δεν ειμαι σπαταλη αλλα δε σωρα και μαλακιες στους αλλους πρωτη..

καντε με φιλη και 8α δειτε..

κοιμη8ηκε 10 και σηκβθηκε 9 παρα..καλυψω μην ακους..

θα παμε κεντρο σε λιγο να παρει ο λευτερης παπα για το γαμο και το βαφτισηκο σταυρο της μικρης..

και το απογ για μπανιο κια μετα συναυλια...

σας τ ειπα,ε;;

καλημεραααααααααααααααα

χτες δεν μπορουσα να μπω στο μαμυ. εμεις πηγαμε παιδιατρο ειναι αρκετα καλα, τελος ο πυρετος, μονο βηχα εχει και μπουκωμα, κολλησε και εμας, εμενα με ποναει ο λαιμος μου, και τον αντρα μου το ιδιο.

τον μετρησε υψος 74,5.

κιλα τα ιδια 9800 δεν πηρε αυτο το μηνα καθολου.

μπραβο βρε νανα χαρηκα που θα ερθεις ελλαδα, αντε να περασεις και απο αθηνα να σε γνωρισουμε.

καλε βαγκ κανε υπομονη, φαση ειναι θα περασει, δεν σημαινει οτι θα το συνηθησουν και ετσι θα φερονται. θα αλλαξουν παλι.

αχχχχ!!!!!!!!!!! σοφι μην λες τη λεξη ΜΟΝΕΣ γιατι θα βαλω τα κλαμματα ολες αυτες της μερες ο αντρας μου δουλευει βραδυ και πολλες ωρες οποτε μετα κοιμαται και ξανα φευγει για δουλεια, και εγω περναω τη λεξη που δεν θελω να λεω. βαρεθηκαααααααααααααααα δεν μπορω αλλο.

γεωργιαααα εγω ειμαι φιλεναδα σου. χαχαχαχαχα μηπως πρεπει να ερθεις απο εδω;

Ελα ρε συμπεθερουλα μου!μην σε παιρνει απο κατω...τωρα εχουμε τα μωρακια μας ,ποτε πια μοναξια.Σε λιγο θα αρχισουν να μας μιλανε κιολας και θα ειναι τρελα!

Σωσω σημερα ειναι η μερα σου!Σουρτουκι απο το πρωι χαχαχα!πρεπει να την προσκυνας την πεθερα που ηρθε και θα πας τελικα συναυλια!

Εδω θα ειμαστε σκ γιατι ρωτας?Αυριο θα παμε για μπανιο.

Vag πολλα καινουρια θα μας βγαζουν συνεχεια εγω αυτο καταλαβα!Δεν ειδες τα δικα μας?Εχθες μου ζητησε να της αγορασω και κονσιλερ γιατι λεει απο το νυχτερι εκανε μαυρους κυκλους! :P ποιος της φταιει??????

Βαγκ, τελικά πήγες τουαλέτα;

χαχαχα!

Σωσώ μου και μένα μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω δώρα!!!

Απλώς, επειδή τα πάιρνω όλα μαζεμένα... φεύγει 1 μισθός!!!

Στον ανιψιό μου είχα πει οτι θα του έπαιρνα 1 κιθάρα (όταν είχαν έρθει για τη βάφτιση) και η νύφη μου δε με άφησε... μου είπε να του έπαιρνα ρούχα ή λεφτά..

Τώρα που θα πάω Ελλάδα... την περιμένει πώς και πώς!!!

Δεν την ξέχασε ο σκατούλης μου...

Σήμερα μου το είπε η μαμά μου κι εγώ χθες του αγόρασα κάτι φόρμες, κάτι παντελόνια και κάτι μπλούζες...

Να μην του πάρω και την κιθάρα που περιμένει από τη θεία του τη Νανά;

Χαρά μου, εγώ είμαι μόνη μου εδώ και 3,5 χρόνια!!!

Καλά που υπάρχετε κι εσείς και βγάζω τα εσώψυχαμου!!!

γεια και απο μενα..τελικα πηραμε τα παπα..του γαμπρου..απλα μποξερ..παντοφλε..δεν ηξερα οτι ετσι λεγονται..

και σταυρο πηρα τελικα..1 πολυ πρωτοτυπο..λεει οτι μονο στο ηρακλειο τα φτιαχνουν ετσι..η ελενη σκ α ξερει..θα σας το στειλω το βραδυ με μειλ..να μου πειτε αν σας αρεσε και αν τον εχετε ξανα ματαδει..

εγω θα επαιρνα κετο λευκοχρυσο..αουτο ηταν γουστο του λευτερη..αν και μου αρεσε και μενα..

εδω δε πολυ φυσαει..αρα θα ειναι καλα στο μπανιο..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...