Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 12!!!!!!!

Recommended Posts

καλημερα εμεις εδω εσχος

κωλ-αση μας εχει παει αυτη η γ@μ-βδομαδα

τα μικρα καθε 1 ωρα στο ποδι -μια ο ενας μια ο αλλος

χθες πηγαα στη μανα μου

- εχει και αυτη τα δικα της

τα αφησαμε στο πατωμα κατι πηγε να παρει την πεφτει ο Στελιος στο τραπεζακι

τα αιματα να τρεχουν νερο

εγω να ουρλιαζω και να κλαιω να μην ξερω ποιον να παρω

τον παω στο γιατρο

και ευτυχως εκοψε την γλωσσα του και δεν θα χρειαστει ραμματα λιγο προσοχη 2 μερες μην πριστει μου ειπε

αφηστε σας λεω

δεν τρωνε

λετε να τους λείπω;

και να ειναι ανησυχα;

τι να πω δεν ξερω παλι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ελα ρε μαρκερ...πωπω..ικρο το κακο..περαστικα σας..παιδια απο δω και περα νομιζω θαεχουμε ακετα τεοια κρουσματα..οχι με αιματα απαριατητα αλλα πολλα χτυπηματα..

ρε παιδια η αντρουλα πουλαει διαδρ γυμαναστικης..τον θελω..αλλα θα με χεσει ο λευτερης..και δικιο θ εχει..οπως και το γουι.το πηραμε...και καθεται..

Γεια σας και απο μας.

Ξυπνησαμε 8,μια χαρα αν σκεφτεις οτι κοιμηθηκε στις10και μιση.

Ειχα δουλειες γαμωτο δεν τελειωνουνε ποτε,βαρεθηκα.

Σημερα μαγειρεψα φακες ειχα πολυ καιρο να φτιαξω οσπρια.Εννοειται θα τις φαμε χλιαρες με τετοια ζεστη.

Λεμε το απογευμα να παμε για μπανιο και το εμβολιο να το κανουμε αυριο το πρωι.

Πειναω συνεχεια.

Σωσω ασε τον διαδρομο και κανε γουι κριμα ειναι τοσα λεφτα και να καθεται.Δικιο εχει ο αντρας σου τα παιρνουμε και μετα γινονται διακοσμητικα χωρου.

γεια σας κοριτσια...γραφω απο το πρωι αλλα σε αυτο το θεμα με πεταει συνεχεια....ελπιζω να τα καταφερω τωρα....εμεις ξυπνησαμε δεκα...και τωρα μεγειρευω...ετοιμη να πεσω χαμο ειμαι με τετοια ζεστη......ΣΩΣΩ μου αν δες θες να βρεθουμε δεν πειραζει...δεν θελω να νομιζεις οτι σε πιεζω...μαρκερ μικρο το κακο...πλεον πρεπει να εχουμε το νου μας περισσοτερο..και ο δικος μου χθες επεσε..αλλα παλι καλα ολα μια χαρα..

Γεια σας κοριτσια! Βγηκε κ το επανω δοντακι της μπουμπουδιτσας μας!!!κ ετοιμαζετε κ το δυπλα !Σημερα εφαγε ολο το μποστανι του παππου μας...-φασολακια ,κολοκυθακια, πατατες,κ μια μικρη ντοματα ετριψα μεσα - κ καροτα ΤΕΛΕΙΟ εφαγα κ εγω δεν χρειαστικε να προστεσω ουτε αλατι για μενα,τοσο νοστιμια ειχε !

Σε λιγο θα κατεβω στο λιμανι να παραλαβω το καινουριο καλοκαιρινο μας καροτσι,μου το εστειλε η μαμα μου δωρο!!

Τελικα σου αρεσε το σουσι Σωσω...

Sofibel, μηπως τα κοριτσακια μας εχουνε μαζι γεννεθλεια?

Χελοου εβρυμπάντυ!

Τι με κανετε?

Αλεκα1 και μεις περιμενουμε το νεο μας καροτσι(καλοκαιρινο).Απο τους γονεις μου δωράκι.Το silver cross fizz το γαλάζιο.

Νανα είχες ρωτησει για το καροτσάκι.Βασικά η Σιλβερ κροσ ειναι εταιρια παρομοια με την Μακλαρεν.Πολυ καλή.

Σουζαν ακομη δεν την καταλαβες τη Σωσω?Πλακα κανει!χαχαχαχα

Πωπω Μαρκερ ευτυχως ητανε μονο τοσο....Παλι καλα!Ασε θελουνε προσοχη!Εμενα για κλασματα του δευτ/πτου γυρισα και εριξε ρε παιδια πανω του παρακαλω το φωτιστικο δαπεδου!Επεσε στον ωμο του!Τρελαθηκα!ΜΠουσουλαγε και σηκωθηκε να το πιασει!Μεταλλικο ολο!Να του ανοιξει κανα κεφαλι να τρελαθω!

Παναγια μου εχει ζωηρεψει παρα πολυ!

Χαρα τι κανει ο λεβεντακος μας?Καλυτερα ειναι το μαναρι μου?Δεν μπηκα και σκαιπ σημερα καθολου.Ειμαι ον λαιν συνεχεια αλλα δεν ειμαι μπροστα.

Αλλαξα την εμφανιση του μπλογκ. :P

Αφου με την ειπανε Νανα και Σωσω!

Ητανε βαρυ το ξερω... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλυψω γιατι βρίζεις στο φεισμπουκ?

Τα άλλα μετα...

Καλα εισαι δικαιολογημένη!Εισαι μικρουλα και ψαρωνεις ευκολα!χαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!

Σου την πεσαμε και ασχημα οταν πρωτομπηκες!Μας εχεις παρει απο φοβο!

Να σου πω για τη Σωσω!

Ειχε βαλει θεμα πριν απο μηνες οτι ηθελε να φοραει κορμακια μαυρα στο μωρο!Και πεσανε και τη φαγανε!Αχαχαχχαχαχα!Ποσο ειχα γελασει!Βάλε στη αναζητηση μαυρα φορμακια ή κορμακια και μπορει να το βρεις!Για πολυ γελιο!

Οποτε που να την βαλεις στον ισιο δρομο με κραγιον κλπ!αχαχαχαχαχα!

Σωσω νυφικο-φορεμα βρηκες? :huh::huh::huh::huh:

Ασχετο....

Που ειστε καλεεε?

Σωσω αφιερωμενο!Ενα σου λεω ζηλευω!

maraki_1978 η αληθεια ειναι οτι σας εχει φοβηθει το ματι μου....γελασα πολυ με τα μαυρα φορμακια χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα Σωσω δεν παιζεσαι...ειμαι σιγουρη πως για νανουρισμα κατι τεετοιο βαζει στο μωρο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ti atimh eisaι ρε μρακι...με την καλη εννοια...χαχα..σε ευχασριστω για το τργουδι..συναυλια θα παω μονη αλλα δε με νοιαζει..θα το αφησω το μωο στη πεθερα..ερχεται σημερα..σουζαν μη με παρεξηγεις..τα λεω και πιο χοντρα..

τι θυμηθηκες ρε μαρακι.κατσε να μπω να με διαβασω..

εκανα γιαουρτι.εσφαξα και 1 καρπουζι..

κοτοσνιτσελ φαγαμε..

μεγεια το δοντι αλεκα 234..

αντε και σε 1 μηνα να τρωμε σπορια..

ρε παιδια σε πισινα κανει να τΑ ΒΑΟΖΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔια;;σε τετοια ηλικια;;

φροσω εσυ τα εβαλες;;

γεια σας κοριτσια

πωπω λιγοστεψαμε πολυ

τουλαχιστον ελπιζω να περνανε ολοι καλα

ευτυχωε με την δουλεια ξεφευγω λιγο και γυριζω πολυ ευχαριστα στο σπιτι

κανω κι ενα σορο δουλειες και δεν μου φαινεται καθολου

αχ τι ωραια!!

Οι αγαπες μου κοιμουνται ακομα.

Ε βεβαια η μικρη δεν κοιμηθηκε οταν επρεπε το μεσημερι και επομενο ηταν να ξεραθει κατα τις 6μιση.Οπως καταλαβατε θα με χορεψει στο ταψι το βραδυ και αυτη στο παρκο :S

Σουζαν ωραια τα βιντεακια εχεις και'συ κατι να ασχολεισαι!Μα καλα ποτε τα γυρνας αυτα και δεν ακουγετε ουτε κιχ του μπεμπη?? :P

Μαρακι 78 σε παω πολυυυ!!!!Που πας και τα ξετρυπωνεις ολα τα θυμασαι!!

Εκανα πηλινγκ,μασκα,εβγαλα φρυδι,εβαψα νυχι!Εφτιαξα καφε και καθησα!Σουπερ!τωρα ειμαι μια θεα!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :P

Μάρκερ μου, είδες πόσο βοηθάει στην ψυχολογία η δουλειά;

Αυτός πολύ λυκνίζεται και δεν του φαίνεται... χαχαχα!!!

Έχει πολύ ωραία φωνή, πάντως...

Το θυμόμουν οτι είχα απαντήσει κι εγώ για τα μαύρα φορμάκια... χαχαχα!!!

Πλάκα είχε.

Πάντως, αυτό με το ασπρόμαυρο που είπε 1 κοπέλα, είχε δίκιο.

&γω έβαζα μπροστά στα ματάκια του Ανθιμούλη μου μία βάση από σκάκι.

Σωσώ εγώ σιχαίνομαι πολύ τις πισίνες...

Πάντως, τα βάζουν τα μωρά...

Μαράκι θα μπω να δω το φόντο σου και θα σου πω...

sofibell...σε ευχαριστω πολυ....εκεινη την ωρα που τα τραβαω τα βιντεο το μωρο κοιμαται...αλλα εχει τυχει να ξυπνησει και να κλαιει...και εγω σχεδον ειχα τελειωσει...αλλα μετα επερεπε να ξανα γυρισω το ιδιο βιντεο για να μην ακουγεται το κλαμα...δικιο εχει η Σωσω που λεει βαφομαι και ξεβαφομαι...αυτο ακριβως κανω.. :angry: :laugh: :laugh: :laugh: :P

ειδες σουζαν;;δικιο εχω..και θα μιλησω σα καμια θεια..προσεχε το δερμα σου..τςτοια ηλικια με τοσο καθαρο δερμα τι σκατα βαζεις στο προσωπο;;θα το χαλασεις..χαχαχα

νανα ειναι τελειος..ολοι τους..και το αλλο συγκροτημα..

ηρθε η πεθερα..εφερα 1 καρο κοκκαλακια..ξερετε οτι τα συχαινομαι..κλαμερακι,αλαστιχακια..ελεος..

εφερε και μπρατσακια..πως και δεν εφερε και καμια σανιδα να κολυμπαει το παιδι;;;

παρενθεση..ειναι πολυ καλη..απλα μαλλον βιαζεται το παιδι να μεγαλωσει..και εχει και 1 κολημε με τ μαλλια της μικρης..

εγω παλι χεστηκα..και γλομπακι να ητανε...

σοφη δλδ εισαι 1 θεα;;;μπραβο

μαρκερ τι κανει η αδερφη;;

σουζαν σε ειδα στο φεις

το κοκκινο κραγιον στη θεση του..

μη χασεις..

Έχω κάτι νεύρα........

Μη μου κολλάτε γιατί βαράω!!!!!!!!

Με ποιον άλλον... με τον Πετρή μου...

Όταν βλέπει ποδόσφαιρο, πρέπει να καθόμαστε προσοχή...

& τι έκανα η καημένη;

Μαγείρεψα το φαϊ του μωρού, το δικό μας κι έτφτιαξα 1 γλυκό...

Δηλαδή το γλυκό το μισοέφτιαξα...

Τι σκατά κρέμα γάλακτος ήταν αυτή;

Δε γινότανε σαντιγύ με τίποτα...

Άι σιχτίρ... δεν ξαναπαίρνω λάιτ προϊόντα!!!

&όχι τίποτε άλλο, το έφτιαξα για τη θεία Ανθούλα...

Προχθές μου έδωσε παστίτσιο και για να μην επιστρέψω άδειο το πηρέξ, είπα να το γεμίσω με μία κρέμα...

& όσο σκέφτομαι οτι μόνο σε μένα ξέρει να υψώνει τη φωνή του... τρέλα με πιάνει!!!!

Θέλω να πάω κάτω και να τον πλακώσω στο ξύλο!!!

ηρεμησε νανα...την ειχες στο ψυγειο η στην καταψυξη για να σου πηξει;;;εγω ετσι κανω..καλα το οτι τα λαιτ προιοντα δε κανουν καλη δουλεια...γνωστο!!

μη το μαλωνεις το πετρη σου.λιγη μπαλιτσα ηθελε να δει..και συ σημερα τα θυμηθηκες ολα;;χαχα..

σουζαν..θελεις και τσατ στο φεις;;;δε σε φτανω εδω;;;χαχα

Τη χτυπούσα με το μήξερ και δε γινότανε σαντιγύ...

Έγραφε κρέμα γάλακτος μαγειρικής.

Είναι μόνο για φαγητά;

Την ίδια κρέμα έπαιρνα πάντα, αλλά σε κανονική... τώρα έβγαλε λάιτ...

Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ είναι μόνο σε μένα ξέρει να βγάζει γλώσσα... στους δικούς του προσοχή κάθεται... για να μην τους στενοχωρεί...

Ακόμη δε μου πέρασε... θέλω να τον δείρω!!!

Σωσω μου δεν σε χορταινω...χιχιχιχιχιχι Νανουκα και εμενα μονο σε εμενα υψωνει φωνη...παλι καλα εμενα δεν βλεπει ποδοσφαιρο...αλα βλεπει κατι χαλια ταινιες ολη την ωρα... :angry::angry:

Nana relax μην τα παιρνεις τωρα...να τα παρεις οταν θα ξανακατσει σουζα στους αλλους.

Εφαγα καρπουζι για βραδυ αλλα πειναω και τρωω φρυγανιες με λιγο φετα.

Καλε Φροσο δεν σε καλωσορισα!Αντε καλο χειμωνα! :P Ετσι δεν λενε μετα απο τις διακοπες?Η θα ξαναφυγετε?

Καλε η συμπεθερα μου που ειναι????????

Συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καληνύχτα!

Από τα νεύρα μου έγραψα και ποιηματάκι για το μπανάκι...

Μη φανταστείτε... μια βλακεία είμαι... το ποιηματάκι μου... αλλά μπορεί και να το κερδίσω

χαχαχα!

γειαααααααααα

ο μπεμπακος ειναι καλυτερα δεν εχει πυρετο ειχε λιγη γκρινια σημερα αλλα πιστευω αυριο να ειναι καλα. εχουμε και παιδιατρο το πρωι.

σωσω καλως ηρθε η πεθερα σου.

νανα μην σκας δεν αξιζει να στεναχωριεσαι. οταν σου χαλαει η κρεμα γαλακτος, ριχνεις λιγο γαλα εβαπορε, το χτυπας λιγο με το μιξερ, και το βαζεις για λιγα λεπτακια στην καταψυξη. και μετα ειναι οκ.

σουζαν μην τα βαζεις με τη σωσω γιατι ειναι οπως η σωσω στα εγκληματα χαχαχαχαχαχα

μαρακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια με βοηθησαν αρκετα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...