Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 12!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα εχεις καρτμπουρι και δε τρως γιατι;;

θα μας χαζεψεις;;

καλα μεχρι και με τη σοκολατα..βγαζεις τα ματια σου;;ελπιζω μονο μεσα στο σπιτι..

δε πηγα..δε με καλεσε τελικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τώρα που λες βγάζεις τα μάτια σου...

Χθες ταξημερώματα είχε κέφια το Πετρούι μου...

Το πρωί μου λέει:

"δοκίμασα το γάλα σου..."

"πότε καλέ;"

"χθες..."

γελάω...

"ήταν γλυκό... γιατί ήταν γλυκό; ο Γιώργος (συνάδελφος του) μου είχε πει οτι της γυναίκας του ήταν πικρό... μήπως πρέπει να κόψεις τα γλυκά;"

Τι του λές;

Ρε Σωσώ, είναι βράδυ... και δε θέλω να κάνω καταχρήσεις...

Το πρωί που ζυγίστηκα με έδειξε -2κιλά... να μην τα πάρω πίσω...

Άσε που μαλώνει κι ο Πετρής... χαχαχα!!!

Τα θέλει η κωλαρίτσα σου... χαχαχα!!!

Καλά να περάσεις στην μπυρίτσα...

Ο Άνθιμος κοιμάται από τις 8...

Για να δούμε τι βράδυ θα έχουμε...

Το απόγευμα δεν κοιμήθηκε καλά και νύσταζε...

Τι να τον έκανα... από το να τον είχα να γκρινιάζει, τον άφησα να κοιμηθεί...

Σας αφήνω!!!

Πάω να βάψω νυχάκι και να κοιμηθώ!!!

Αύριο δουλειά πάλι...

Εύχομαι να έχουμε 1 ήσυχο βράδυ!!!

επιτελους ξεκολησε το ριμαδι δεν μπορουσα να σας γραψω.ο μικρος μου εμενα μολις κοιμηθηκε,δεν ξυπναει καθολου το βραδυ,ευτυχως!!!!!!εκανα προηγουμενως δουλιτσες ψωφισα να πω την αληθεια!αχ κοριτσια εχω χασει 18 κιλα της εγκυμοσυνης μου μενουν αλλα 7,συνολικα ειχα βαλει 25.καλο βραδυ νανουκα!!

χαχαχ μακαρι ρε σωσω!!!!!!!!!γιατι εδω που βρησκομαι που να τα βρω θα τα χλαπακιαζα αμεσως!!!!!!!ναι μαγειρευει αρκετες φορες!!κανει κ κατι πιτσες ελατε να φαμε πιτσα κοριτσια απο τα χερια του αντρα μου γιατι απο μενα μην περιμενετε χαχαχα

αθηνα πολυ ξεθαρεψες και ειναι και νωρις ακομα

αν κατσεις καμια μερα μετα τις δωδεκα τι θα γραψεις? εισαι και μαμα οπως το λεει η σωσω.

πλακα κανω

γραψτε ελευθερα οπως το νιωθετε

καλε σωσω δεν της δινω μονο απο το δικο μας. απλως αντι να βρασω αλλα λαχανικα εβρασα το κοτοπουλο της και εβαλα φασολακια με πατατουλα που ειχα απο χθες,με την σαλτσουλα του.

αλλωστε το ξωτικο τρωει στερεες τροφες απο 4 μηνων.

αρχισε να κανει κονξες με τα φρουτα και ειδικα με το απογευματινο, μειωσε και παλι το γαλα της, ενω ειχε φτασει τα 210 ml(φουσκωνε σαν μπαλονι η κοιλιτσα της).

αυριο ηθελα να της δωσω μακαρονια με κιμα, μιας που οταν της δινω οταν τα τρωμε ξερογλυφεται, αλλα οι αντριδες μου δεν αφησαν γργργργργρ

μαρκατ μου εισαι κοκκινομαλλουσα?

ο δημητρης αρχισε φετος να πεταει φακιδουλες

ααααα δεν σας ειπα

χθες νωρις το βραδακι ημουν βολτα με την μικρη και ειδα την πετρουλα

ναι ναι την μετεοβυζολογο στον αντ1

ειναι πολυ πολυ αδυνατη, πολυ "μπαλκονατη" και αν και αβαφη ηταν ομορφουλα, δεν μπορω να πω. ιδιο γατουλιστικο στυλακι με της tv, απλα ντυμενη χεχεχχε

Μπραβο Αλεκα με βρηκες πρωτη! μετα η σουζανιτα κ η Μαρια ..η Σωσω δεν...την βρηκα ομως εγω...Οι φοτο τελειες!!! Καλα ειστε ιδιες ειδικα στα ματια -φριδια,εγω ετσι καταλαβα. Στην φοτο -προφιλ ειναι η μεγαλη μου η Μαρια κ εχω κ φοτο απο την μπουμπου μας λιγο παλιες ομως κ τον μπαμπα μας που τραγουδαει στο ροκ κ οχι μονο συγκροτημα εδω στο νησι φυσικα...

Σημερα η μικρη απο την βολτα κ τον ξετρελαμο της κοιμιθηκε οσο επινε γαλα ,με κλειστα ματια!την πηγα μεσα κ ουτε πλευρο δεν εχει αλλαξη!

;)

καλημερα κοριτσια,ο μικρος ακομα κοιμαται απο εχθες 9 ηωραπου τον κοιμησα.δεν εχω παραπονο προς το παρον ,δεν ξυπναει καθολου την νυχτα και κοιμαται μεχρι της 8,30 με 9 αλλα σημερα το τραβαει λιγο παραπανω.εχθες το βραδυ ειχαμε παρεουλα,ηπιαμε μπυριτσα ηταν πολυ ωραια.μαλλον σημερα θα κατεβουμε θεσσαλονικη,αν οχι σημερα σιγουρα αυριο.οποια θελει ας με βρει στο fb mihalis vasmatzis ειναι του αντρα μου αλλα πιο πολυ εγω μπενω,στη φωτο για να με βρητε ειμαι μαζι με τον αντρα μου.

καλημερα..ναι ρε αλεκα 234..δε σε βρηκαμε ..η αλεκα βλεπεις πιο μεγαλη και πιο εξυπνη...χαχα..

περασαμε καλα στη μπυρα..12 παρα γυρισα..κοιμηθηκαμε..η μικρη καλα..σηκωθηκαμε..σε λιγο σουπερ..καλη βδομαδα λεμε..

μπραβο ρε φωτεινη που δε ξυπναει..πωπωπ...

καλη εβδομαδα κ απο μενα,σωσω ειδα το μυνημα σου.θα πας για ψωνια στο σουπερ μαρκετ?αχ τι καλα!!!!!!ακομα να ξυπνησει ο μικρος,μπας και ειχε υπνοτικο το γαλα του?χαχαχαχα

Καλημερα...

εγραψα και χθες βραδυ αλλα δεν με εβγαλε και τα παρατησα...

ως γνωστον δεν θα σχολιασω τιποτα παροτι σας εχω διαβασει αναλυτικα!!!

εμεις τα ιδια..ο μικρος και φυσικα ξυπναει κλασικα...

Φωτεινη αυτα που γραφεις διαβαζω και απορω ....

το σημαντικο ειναι οτι δεν παιρνει κιλα ευκολα..περισσοτερο ψηλωνει..!!!

φιλακια πολλα σε ολες...

εγω επειδη ξεμεινα απο ζαρζαβατια,θα της κανω μακαρονακι με μοσχαρι και σαλτσα..εννοω..χυλοπιτες..

γεια σου σρυσουλα...εσυ δε μας σχολιαζεις αλλα σε ρωταω εγω;;γυρισαν οι δικοι σου;;;οκ;;κανατε κανενα μπανιο το σκ;

καλημερα κοριτιτσια εμεις ξυπνησαμε εννια και μιση....σε λιγο μαλλον θα παμε και εμεις σουπερ...αλεκα 1 εγω ειχα βρει αλλη και νομιζα ησουν εσυ αλλα μετα βρηκα και αλλη και εστειλα στην τυχη αιτημα...τελικα ησουν εσυ...

chrysoyla έγραψε:

Καλημερα...

εγραψα και χθες βραδυ αλλα δεν με εβγαλε και τα παρατησα...

ως γνωστον δεν θα σχολιασω τιποτα παροτι σας εχω διαβασει αναλυτικα!!!

εμεις τα ιδια..ο μικρος και φυσικα ξυπναει κλασικα...

Φωτεινη αυτα που γραφεις διαβαζω και απορω ....

το σημαντικο ειναι οτι δεν παιρνει κιλα ευκολα..περισσοτερο ψηλωνει..!!!

φιλακια πολλα σε ολες...

χρυσουλα μου σε τι απορεις απο αυτα που γραφω?

Καλημερα κοριτσια! Απ της 9 το πρωι βρεχει ασταματητα!Πολυ νερο ..εξω απο την αυλη μας ο δρομος ειναι ποταμι!Δεν βλεπω να φτιαχνει ο καιρος για σημερα ,σαν χειμωνας ειναι! Θελω να παω για ψωνια κ δεν μπορω...μαλλον μακαρονια με κιμα θα κανω.

Σουζανιτα πανεμορφο το αντρακι σου!!!!!! πολυ σου μοιαζει :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...