Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 12!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια τωρα γυρισαμε απο το ξενοδοχειο ειχαμε παει για μπανακι και μετα κατσαμε στο ξενοδοχειο...Νανουκα μου σε ευχαριστω πολυ...η κουνια δεν ειναι δικη μας ειναι του ξενοδοχειου που μεναμε....η δικια μας ειναι πιο καινουργια χιχιχιχιχιχι....Χαρα χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα τσούπρες!!!

Καλά κοιμηθήκαμε... ξύπνησε μόνο 1 φορά, στις 12...

Αλλά ρε κορίτσια, δεν ξέρω τι έχω πάθει...

Ξυπνάω συνέχεια μέσα στη νύχτα... μου έχει μείνει συνήθειο...

Νιουμάμα, κι εγώ ξενυτεμένη είμαι... και μάλιστα η πιο ξενητεμένη από όλες (γιατί είμαστε και πολλές... βλέπε Μαράκι, Σόφη, Σωσώ...)!

Ζω στην Κύπρο :woohoo:

Θα πάμε στην εκκλησία σε λίγο...

Ααα, μπήκε και το νέο μου άβαταρ...

καλημερα κΙ ΑΠΟ ΜΑς..ΝΑΙ ΝΑΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ..χαχαχα..πολυ καλη η φωτο..αληθεια..εννοειται και δε φαινεται οτι ειναι ο μικρος..πως ητανε και πως γινονται,ε;;απιστευτο..

φωτεινη...καλημερα..οντως..πολλες ξενιτεμενεςεχουμεεδω..

ο λευτ ρεπο..θα παμε για μπανιο..η μικρη αραδιαζει τον καδο της ανακυκλωσης που εχουμε..ε ρε γουστα..

αλεκα 234 νομιζω περιμενεις 1 μερα μεχρι να εγκριθει το αββαταρ σου!

καλημερα κοπελιες μου

φωτεινη καλως σε βρηκαμε και παλι.αχ πολυ ωραια ακουγονται ολα αυτα για το χωριο, αλλα εχεις δικιο.αν δεν εχεις καποιον να τα πειτε.....

αλεκα σου εστειλα και εγω αιτηση στο facebook.

οι υπολοιπες τι κανετε? δεν εχω διαβασει παρα μονο τις δυο τελευταιες σελιδες.

περιμενουμε κοσμο παλι αλλα ευτυχως θα φυγουν το απογευμα. ειναι ενα ζευγαρι φιλοι του γιωργου. ειναι και εγκυος η κοπελα και εχει πολλες ερωτησεις να μου κανει χαχαχαχαχα θα γελασουμε

θα της πω μπες στο mammy να στις λυσουμε ολες χεχε

ρε παιδια εχει δωσει καμια σας σιροπακι για τον βηχα ? εχει πολλα βλεγματα και αηδιαζει. τα βγαζει με εμετουλι.

εγω μπανιο ακομα δεν. αφου ασπρισα παλι, μονο οι φακιδες μου μεινανε.

μην αγχωνεστε με το φαγητο. σε ενα μηνα τα πιο μεγαλα θα τρωνε κανονικο φαγητο.εγω σημερα θα της δωσω δικα μας φασολακια απο χθες με κοτοπουλακι.

φιλακια πολλα

καλημέρα και απο μας

κοιμούνται τώρα τα μανάρια μου..

σε λίγο θα ερθει ο αντρας μου να πάρει τις κοπέλες να τις πάει βόλτα, στη θάλασσα μάλλον να φάνε και ψαράκι μετά

εγώ σπίτι δυστυχώς, λείπει η πεθερά

που να αφήσω 2 μωρά στη μαμα μου :(

πίνω καφέ τώρα έφαγα και ενα παγωτό

καλά το λιντλ έχει απίστευτα παγωτά..

Σόφη καλώς τον δέχτηκες τον αδερφούλη σου

καλά να περάσετε!

Νανούκα τέλειο το αβατάρ!

απίστευτη φώτο, σαν καρτ ποστάλ πραγματικά

εκκλησία ε?

εγώ δεν πάω σχεδόν καθόλου

έχω να κοινωνήσω τα κορίτσια δεν ξέρω και εγώ απο πότε..

η μάνα μου με φωνάζει..

αλλά εγώ τι να κάνουμε ποτέ δεν ήμουν της εκκλησίας..

newmama υπομονή..

και εγω που ζω σε πόλη μη νομίζεις οτι πολυβγαίνω, με 4 παιδιά δύσκολο..

να μπαίνεις να τα λέμε

Αλέκα και εγώ εχω φακίδες..

ασπρουλιάρα και εγω.. χαχα

σας φιλώ κοπελιές

πάω να κάνω καμιά δουλειά..

αφροδιτη...να σαι καλα..

αλεκα ακομα βηχει ρε γαμωτο;;τι να πω..

μηπως να επαιρνες το γιατρο να σου πει;;εκκλησια,ε;;

εγω στο γαμο μου τωρα!

Εμείς πηγαίνουμε, σχεδόν, κάθε βδομάδα για να κοινωνάει ο Ανθιμούλης...

Είναι 2 λεπτά από το σπίτι μας...

Αλέκα, γιατί δεν πηγαίνετε γιατρό;

Δεν μπορεί όλο το καλοκαίρι να είναι αρρωστούλα...

Πάλι απόγευμα δουλεύει ο Πετρής μου...

Από τις 2 θα μείνουμε μόνοι μας :(

Προχθές που ήρθε ο κουμπάρος μας, μας είπε οτι μπήκε κλέφτης στο σπίτι τηε πεθεράς του.

Μπήκε από το παράθυρο... και μάλιστα στο δωμάτιο που κοιμόντουσαν τα πεθερικά του...

τον είδανε την ώρα που έφευγε...

Η αλήθεια είναι οτι φοβήθηκα γιατί μένω πολλές φορές μόνη μου...

nai re..δυσκλα..κανω παστα φλωρα.και εγω εχω πει τους καινουργιου κατω νΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΙΔΟ ΤΗς ΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑς.στους διπλα το ειπα..εγω το ειπα,εγω το ακουσα..αλλα το ξανα ειπα..ρε συ ειναι πολυ ευκολο να κλεψουν πλεον..

και σκεψου στη γειτονια μου εχουμε απεναντι 2 αστυνομικους και 1 στη διωξη.και παλι εκλεψαν το αυτοκ του λευτερη και 1 σπιτι πιο κατω!

γεια σας κοριτσια!!νανουκα κ εγω οταν μεναμε θεσσαλονικη ο αντρας μου ερχοταν 2,30 το βραδυ φοβομουν παραπολυ,κ εδω ερχεται 1 το βραδυ.αφηστε προχθες κατα τις 11 το βραδυ ηρθε ενας τυπος περιεργος μπροστα στην καγκελοπορτα κοιταξε στην αυλη μας και εφυγε,χαστηκα πανω μου.αναψα ολα τα φωτα εξω μετα και φωναξα την γειτονησα κ της το ειπα να εχει το νου της κ αυτη φοβηθηκε.αλεκα να το πας το μωρο στο γιατρο καλητερα.ο μικρος μολις κοιμηθηκε,σημερα εφαγε λιγο μετα απο 3 μερες.τι φαι κανατε σημερα?εγω εκανα σουτζουκακια σμυρναιικα με ρυζακι,εκανα κ δυο ψωμακια.

τι ψωμακια;;στο φουρνο;;η στοπαρασκευαστη...με κολασες πρωινιατικα με τα σμυρνεικα.μπορω να φαω ...κιλα..

κρας μπορει να μη τρωω...αλλα αυτα τα τσακιζω!

Νιούμαμα, τι δουλειά κάνει ο άνδρας σου;

Εμείς κάθε Κυριακή τρώμε στην πεθερά μου.

Σήμερα έκανε ρόστο...

Αλλά εγώ έφτιαξα κεφτεδάκια για αύριο.

Απλά τα τηγάνισα και αύριο θα φτιάξω τη σάλτσα...

Κάτι σαν το δικό σου δηλαδή...

Σωσώ, μου φαίνεται είσαι κατ' επιλογήν χορτοφάγος...

χαχαχα!

Σας το 'πα;

Βαριέμαι!!!

Ο Άνθιμος έχει αρχίσει να στέκεται χωρίς να πιάνεται... κι έχει φάει κάτι σιγυρισμένες ξάπλες...

και μολις παταω το κουμπι απαντηση... βλεπω 4 ματια να με κοιτανε!!! μακαλα πως γινεται ΠΑΝΤΑ 30΄ απο την ωρα που θα τους παρει ο υπνος να ανοιγουν τα ματια τους και να πρεπει να τους ξανακουνησω;;;

τελος παντων...

βλεπω οι ποντίες το εδωσαν και καταλαβε χθες βραδυ... :P

βρηκε ο γυφτος τη γενια του κι'αναγαλλιασε η καρδια του!

Κοριτσια και εδω στα Λαγυνα πολυ σπιτι ανοιγουν. και οι περισσοτεροι παθόντες εχουν συναγερμο αλλα τη συγκεκριμενη φορα δεν τον εβαλαν! εγω τον βαζω εστω κι αν παω για ψωμι. και το βραδυ οταν εχει υπησεσια ο αντρας μου. και ενα βραδυ πριν μεινω εγκυος, ηταν νυχτερινος και η χαζη αντι να επιλεξω το συναγερμο με χρονοκαθυστεριση εβαλα αυτο που μολις ανοιξει κατι να λαλησει! και παει να μπει ο δολιος κατα τις 6 τα χαραματα και να αρχισει να βαραει!!! εγω μες τον υπνο, δρασκελαω το κρεβατι προς την πορτα και αρπαζω το γκλοπ που εχουμε απο πισω!!! λες και θα πηγαινα σε μαχη! και να φωναζω! ποιος ειναι;;; ευτυχως φωναξε και ο αντρας μου να ηρεμισω γιατι θα μπερδικλωνωμουν απο τον υπνο και τη βιασυνη σε κανενα σκαλι και θε τρεχαμε!

εγω ρε κοριτσια φαγητο κανονικα να φανε δικα μας δεν εδωσα. τους δινω να δοκιμαζουν διαφορα. αλλα κανονικο γευμα κωλωνω. ασε που η μικρη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δε θα το ετρωγε, η ντελικατεσεν!

καλε δε σας ειπα... χθες πηγαμε θαλσσα!!! στην Ολυμπιαδα Χαλκιδικης. φαγανε το μεσημεριανο και ξεκινησαμε για να κοιμηθον στο δρομο. πηγαμε με κατι γειτονες. παλυ ωραια παραλια!!! ηταν κατι κτισματα που τα εκαναν για κατασκηνωση αυτυστικων παιδιων, αλλα τα παρατησαν ολοκαινουρια σχεδιο και διπλα ανοιξε beach bar. ωραιο δε λεω αλλα κριμα για τα παιδακια. μονο να φανε λεφτα οτι κατι εκαναν και μετα...

το πρωι (αφου περασαμε ακομα ενα αϋπνο βραδυ) πηγαμε και εμεις εκκλησια. ειχε και μνημοσυνο. πωπω... κατι κολυβα... τελεια!!! πηραμε και δυτερο κουπακι!!! να ζησουν να τον θυμουνται τον μακαριτη οι συγγενεις του!

τι αλλο... τι αλλο...

Σοφη καλως τον δεχτηκες τον αδερφο σου!

Φωτεινη εδω ειμαστε ολες να πινουμε ιντερνετικο καφε (εγω που δεν πινω θα πιω σοκολατα) και οτι αλλο θες!

τα δικα μου μαλλον δεν κοιμουνται λογω δοντιων... ετσι λεω... του Σπυρου κατι αρχισε ν'ασπριζει και απο πανω και η μικρη ειναι στιγμες που κανει σαν μανιακη να δαγκωσει κατι. τωρα αρχισαν να παιζωουν ποιο καλα μαζι. και οταν πλακωνονται, το θελουν και οι 2. δεν κλαινε. ουτε εγω μιλαω, εκτος και αν δω κατι επικυνδινο (το σκωτοσα! ) :laugh:

στεκονται και οι 2 χωρις να πιανονται, πιο πολυ ο Σπυρος και τρωνε κατι σαβουρντες, οπως ο Ανθιμος φανταζομαι!

το απογευμα θα παμε στη μαμα μου να παραλαβομε τα ντολμαδακια που παραγγειλαμε!! γιαμ γιαμ! το μεσημερι εκανα μυδια αγανακι με σαλτσ μουσταρδας και το χθεσινο ψωμι, για να μην το πεταξουμε, γιατι δεν πολυτρωμε, το εκανα σκορδοψωμο! ηπιαμε και λιγη ρετσινα! ο αντρας μου με εκανε και κομπλιμεντο, οτι τοσο καλα ουτε σε ταβερνα!

αλλα μολις τελειωσαμε... και τα 2 ειχαν χεσει (με το συμπαθιο) πατοκορφα!!! μα καλα κανενα σέβας, που λεγανε και οι παλιοι! μου βγηκε η ρετσινα απο τη μυτη και τα μυδια απο τ'αυτια!

Σωσω με γεια οι νέοι συγκατοικοι! τι καλα να μεναμε κοντα και οποτε ερχοσουν να εφτιαχνες και κατι να φαμε!!!

μα καλα ειστε γαϊδουρες...

Αλεκα 234 δες πως θα βαλεις φωτο... αφου δε λεει καμια..

διαλεγεις τη φωτο. κανεις δεξι κλικ, βγαινει λιστα, επιλεγεις, ανοιγμα με... βγαινει νεα λιστα, επιλεγεις microsoft office picture manager ή ζωγραφικη. απο αυτα, δες απο τα μενου τους, μικραινεις τα πιξελ της φωτο για να μπορει να σταλει και να χωρεσει το χωρο που δινει το site.

μετα στο κατω μερος της αναντησησ, πατας το αναζητηση εκει που λεει αποστολη εικονας, το βρησκεις που το εχεις αυτο που θες να στειλεις και τελος πατας κανονικα υποβολη.

renta εχεις βαγκ...θεα και εσυ..

τι να σχολιασω...

μμμμμμ...

καλε αλεκα 234 κανε με φιλη τη δολια...ελεος...τι περιμενεις;;να περασω απο εγκριση;;

δλδ εκει που πιανονται απο καπου αφηνουν τα χερια τους;;αυτο λετε;;

και εν μου απαντησατε στην ερωτηση..τι εννοειται οταν λετε περπατησαν..πως το εχετε στο μυαλο σας..

μπαιδια γυρισαμε απο μπανιο..και σημερα και χθες δε τρελαθηκε..δε ξερω γιατι..του στυλ βγηκαμε με κλαματα απο θαλασσα..λεω να το κοψω κανα 2 μερες..να το πεθυμησει..τι λετε;;

μπραβο ρε βαγκ..ειδες σε παινεψε ο αντρας σου..

καλε που εχετε το γκλοπ;;

της υπηρησιας ειναι;;

εγω μαλλον θα παω στη γειτονισσα οταν ξυπνησει και αν με καλεσουν βεβαια..

το ειπαμε χθες..

αλλα αν δε μου ξαναπει ,δε παω..

καλοι ανθρωποι ειναι..εχουν 2 κοριτσακια το ενα 20 μηνων και το αλλο 6 χρονων..

ο αντρας ειναι απο καβαλα..και ποντιος..

καλε βαγκ οτνα λεμε να τωνε απο το φαγητο μας δεν εννοουμε μεριδα..ασε την αλεκα..

εγω δε θα της εδινα ακομα..

γεια σας κοριτσια...εμεις σημερα σπιτι τωρα θα παμε καμια βολτα δεν βρηκα ευκαιρια να σας γραψω...παιζαμε με το μωρο...πολυ ζεστη και πολυυυυυυυυυυυυυ βαρεμαρα σημερα....μαρακι 1978 σε ευχαριστω για το αιτημα... :kiss: κοριτσια και εγω εστειλα αιτημα στην αλεκα1 αλλα δεν ξερω αν ειναι η σωστη...εχει ξανθα μαλλια εσεις που την βρηκατε ????γιατι εγω εστειλα σε μια ξανθια με μπλε ματια....φανταζεστε να εκανα λαθος...????χαχαχαχαχαχα

Μμμ... ωραία δουλειά κάνει ο άνδρας σου!!!

Σας μαγειρεύει και στο σπίτι;

Πολύ με χαλάει όταν μένω μόνη μου...

Νιώθω οτι κουράζομαι παρόλο που δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...