Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 12!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε?εχω χαθει εδω κ πολυ καιρο!!!!δεν μπενω συχνα γιατι ολη μερα ειμαι μονη μου με τον μικρο,να να κανεις δουλειες σε 150 τετ σπιτι,να να προσεχεις τον μικρο,να ταισεις τα ζωα να ποτοσεις τον μπακξε,αφηστε δεν εχω χρονο.οποτε μπορω μπενω σας διαβαζω για λιγο κ βγενω.αφηστε εμεις εχει 4 μερες δεν τρωμε κ γκρινιαζουμε βγαζει το 6ο δοντι κ αυτο ειναι του ματιου κ τον εχει ρημαξει τον καημενο.σωσω για το περπατημα που ρωτησες,ο μικρος μου τον κραταμε απο το ενα χερι κ περπαταει κανονικα κανουμε βολτιτσα ετσι,μονος του ομως δεν περπαταει,ε και η μανα μου λεει σε ολους οτι περπαταει.ο αλλος καταλαβενει οτι περπαταει κανονικα το μωρο δηλ μονος του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ennoeitai ΤΡΟΠΟς ΤΟΥ LEGEIN..120;;;ειναι δυατον;;γεμιστα,ε;;οχι καλε..δε πειραζει..σιγα..λιγο αλατι δε θα παθει τιποταα...η παιδιατρος λεει να του δινουμε απο το φαι μας απλα να μην τα κανουμε τοσο αλατισμενα..εγω απο επιλογη ακομα του μαγειρευω..αλλα εχει τυχει να δωσω..γεμιστα.α.δεν ηξερε τι να τα κανει..και μαλιστα χθεσκινα..δεν ειχαν γινει πετσι αλλα δε μπορεσε να το κατεβασει το ρυζι..

βρε νιου μαμα..τι κανεις;;που χαθηκες;;

γιατι μονη;;

που ειπαμε μενεις;;

150 τμ τι τα ηθελες καλε και συ;;

ο μπαξες μαλιστα..

α ωστε περπαταει με 1 χερι ,ε;;1 χαρα!!

6ο δοντι;;παναγια μου..

Μολις εκατσα κοριτσια μου απο το πρωι, αλλα τωρα ο Δημητρης πηγε να παρει τον αδερφουλη μου!!!!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη ελπιζω να μπορεσω να μπω αυριο η πιο αργα...

Φιλακια σε ολες κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

γεια σας

εμεις καλα, πηγαμε σημερα βολτουλα, οικογενειακος.

το πρωτο μου ρεπο και τελευταιο γιαυτο το μηνα, το επομενο στη βαφτιση 5σεπτεμβρη.

εχουμε ενα προβληματακι απο την αλλη βδομαδα που θα παει ο αντρας μου για δουλεια τα σαββατα ποιος θα κραταει τον μπεμπακο το πρωι;

αρχισαν τα δυσκολααααααα, δεν ξερω τη θα γινει, εεεεερε γλεντια,

καλε νιουμαμα ποιο ειναι το δοντι του ματιου; εμεις εχουμε 9δοντακια.

νανααααααααααααααααααααααααααααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

σουζανααααααααα τωρα το ειδα

συγγνωμη που γελαω μαζι σου τωρα το ειδα..... αλλα ελιωσα απο τα γελια, να σε καλα.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

σωσω,εχουμε μετακομισει εδω κ 3 μηνες σε ενα χωριο εξω απο την καβαλα,στους προποδες του παγγαιου ειναι χτυσμενο το σπιτι.ο αντρας μου ολη την ημερα ειναι στη δουλεια κ ολοι οι δικιοι μας μενουν θεσσαλονικη,γιαυτο μονη.150 τ ειναι διοροφο σπιτι κ το βρηκαμε σε καλη τιμη για νοικι μονο 200 ε με μεγαλη αυλη μπροστα κ πισω.μολις κοιμηθηκε ο μικρος κ ειπα να μπω να σας γραψω.ναι το 6ο κ μας ταλαιπωρει πολυ.μπεμπακο το δοντι του ματιου ειναι το διπλανο απο τα πανω τα μεσαια.

πλακα κανεις;;200 ευρω;;;1 χαρα..ρευμα εχει;;;;χαχα

πλακα κανω,,

μπραοβο ποολλα δονρακια και εσεις..

και εχεις ζαρζαβατια;;

απο καβαλα ειστε;;ρε νανα εγω φταιω;;

δουλευες;;πως σε λενε;;μπαινεις σα το ..κλεφτη και δε θυμαμαι το ονομα σου ...

Όλα τα προσέχεις μαρή Σωσώ... και μετά εμένα λες...

Το άλλαξα.

Έβαλα 1 φωτό του Άνθιμου όταν ήταν 6 ημερών!

Είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία!!!

Είναι σαν καρτποστάλ!!!

Θα τη δείτε αύριο προφανώς...

&πώς βρεθήκατε εκεί ρε νιουμάμα;

Τελικά δε μας είπες... ήσουν έγκυος;

Αχχχ... κοιτούσα τις φωτογραφίες του Ανθιμούλη μου που ήτανε βρεφάκι...

Πόσο πολύ μεγάλωσε!!!

Συγκινήθηκα πάλι...

Άντε, τα λέμε αύριο...

Καληνύχτα!!!

εχεις πολυ πλακα ρε νανα...οτι θυμασαι χαιρεσαι..χαχα!!καλα καλε το μωρο 6 ημερων εβαλες στο αβαταρ;;

εγω εκαν γιαουρτι,ψωμι στον αρτοπαρασκευαστη..

αυριο παστα φλωρα..το απογ θα παω στους γειτονες..μη παω με αδεια χερια..

και της ευης το μικρο εβγαλε 5ο δοντι..νανα μη ρωτησεις που το ξερω..

εγω εχω φεις...

Κοριτσια εαν εχετε φεις μπουκ...Αλεξανδρα Παπαδακη κ με βρηκατε!!!

alexandrapapadaki@hotmail.com αντε να δουμε τι θα γινει...

βρε ειναι τοσο δυσκολο να βαλω φοτο η' βαριεστε να γραφετε? μαλλον θα ζητησω βοηθεια απο κατι πιτσιρικια στην γειτονια εκει με κοβω να τρεχω...μα θα σκασω!

κατα τα αλλα ολα πανε καλα, εχω αρχισει να θελω λιγο χειμωνα κουραστικα να βολταρω δεν εχουμε κ πολλες επιλογες...

Α! Η αδερφη μου μετακομιζει Θεσ/νικη ..καλο?????

με λενε φωτεινη,δεν δουλευω που να δουλεψω εδω ρε κοριτσια?δεν εχει δουλειες ιδικα εδω στο χωριο,να φανταστητε το χωριο δεν εχει μαγαζια να παω να ψωνισω πρεπει να παω στο διπλανο χωριο κ αυτο εχει αποσταση 20 λεπτα με τα ποδια.ναι εχω και ζαρζαβατικα,απο ολα δινουν κ οι διπλανοι,προηγουημενος βγηκα στην αυλη και ειδα στην καγκελοπορτα μια σακουλα κρεμασμενη ειχε μεσα γυρω στα 10 πιπερια για γεμισμα και 7 πιπεριες για τηγανει,μια αλλη μερα παλι μου εδωσε η διπλανη 7 αγγαρακια.νανουκα βρεθηκαμε εδω λογω επειδη βρηκε δουλεια ο αντρας μου στην καβαλα,αφηστε μεγαλη ιστορια.κοντεψα να παθω καταθληψη,κ ακομα δεν εχω συνηθησει εδω.ειναι το χωριο της μαμας μου εχω συγγενεις αλλα δεν θελω κ πολλα πολλα,πολυ κουτσομπολιο ρε κοριτσια ο ενας θαβει τον αλλον κ δεν το αντεχω.

ετσι ειναι οι μικρες κονωνιες φωτεινη..εσυ απο που εισαι;;σε ποιο χωριο εισαι;;ο πεθερος μου ειναι απο κεχροκαμπο..στη λεκανη κοντα..

τελεια φαση αυτο με τα σακουλακια στη πορτα..

δλδ σας μαθανε,ε;;

και εχει και ησυχια τρομαχτικη,ε;;

αντε αλεκα 234..να σε πω εγω..

πας εκει που λεει απαντηση..

πας αναζητηση..βλεπεις που εχεις τη φωτο,την φορτωνεις..

και πατας img.

αλλα πρωτα η φωτο θελει σμικρυνση..

ειμαστε απο θεσσαλονικη,ειμαστε στο μελισοκομειο.ναι ειναι ωραια,την πρωτη φορα που ειδαμε την σακουλα παραξενευτηκαμε λιγο,αφου ερχεται ενα πρωι ο αντρας μου μεσα και μου λεει `φωτεινη κοιτα τι ειχε στα καγκελα?` και αναρωτηθηκαμε ποιος τα αφησε.ναι πολυ υσηχια!!!!σημερα ειναι η εξερεση,ακριβως διπλα στο σπιτι μας ειναι ο ποντιακος συλλογος το παλιο δημοτικο σχολειο που το εχουν ως συλλογο τωρα,στην αυλη εξω τωρα παιζουν ποντιακα οι νεοι του χωριο κανουν παρτι!!!!καλα ειναι δεν εχω ομως καποιον να πινω ενα καφεδακι να λεμε καμια χαζομαρα ρε παιδι μου!!!!εχω πνιγει λιγο.

ε μπαινε και συ ρε φωτεινη πιο συχνα να τα λεμε..και γω απο θεσ νικη ειμαι και μενω ηρακλειο λογω δουλεια;..ο αντρας μου ειναι παο καβαλα..

αχ και να μουν εκει.. ε ρε κατι ποντιακα που θα χορευα..τρελαινομαι για ποντιακα..τελεια θα ειναι..

εμαε οι απο κατω ειναι κανουργιοιο ενοικιαστες..οι ρπηγουμενο ιχωρισαν..και αυτοι ειναι νεοι..και κανουν φασαρια..και η μικρη σε λιγο τη βλεπω να παει να πιειε καμια ρακι..μιλαμε δεν εχουν και επιπλα μεσα στο σπιτι..και ακουγονται τα παντσ!

παιδακια σαε καληνυχτω!φωτεινη να μπαινεις πιο συχνα ρε συ εδω μεσα..και να γραφεις..οχι μονο να μας διαβαζεις..

φιλακια σε ολες..καλο βραδυ να εχουμε!

ασε ωραια ειναι!!!εγω ποντια ειμαι,α κ εσυ ξενητεμενη εισαι?τουλαχιστον εσας σας βγηκε σε καλο?γιατι εμας σκατα!σορυ για αυτο που ειπα,θα προσπαθησω να μπενω.μετα της 9 θα μπενω που κοιμαται ο μικρος.ωραια πρεπει να ειναι και στο ηρακλειο ε?ασε παιζει ενα τραγουδι τωρα ολα τα λεφτα ειναι!!!!εχουν μεθυσει τα πιτσιρικια τωρα και φωναζουν `κωστα σ αγαπω!!!!!!!!!!`κλαινε απο την σουρα τους χαχαχαχαχαχαχ

γαμος!!θαρεις και γινεται γαμος σωσω ειναι πολυ ωραια,ελα να χορεψουμε να πιουμε κ καμια μπυριτσα χαχαχαχαχ.ΣΕΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟΝ ΕΠΙΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΠΡΟ!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...