Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

exoume kai leme oloi oi kaloi xwrane!!!!!mia xara tha sas volepsw na ste sigouroi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!deuteron apo ti lene magireuwpoli kala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xaxaxa katholoun metriofron ...nai kale mia xara tha ta pne oi antres mass amaxia podosfero dulies xaxaxaxaaxax k ola ta sinafi xaza twn anrwnnn gia emas den anisixw...aporws an tha mas ftasoun oi meres xaxax

Δημοσίευση

τα ρα τα ταν..

ηρθα και εγω γιατι εχω αυπνιες..χαχαχα

Εχω φερει και νεα! 1ον γενναει η αδερφη μου [ετεροθαλης]

και 2ον και καλυτεροοοοοοοοο.. με κλοτσισεεε το νινι πρωτη φορα! αυταα!

εσεις κοριτσουδια τι κανετε?γιατι δεν κοιμαστε?

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καλως την μανουλα!

αγαπες μου την πεφτω για σημερα!φιλια στην κοιλιτσα!κελλυ κ στην δικη σου κοιλιτσα φιλια μπας κ ερθουν νινακια πολλα

euxaristwww agapi m gia ta filakia!!!ante mpas kai ta deleaseis kai erthoun ta mwrakia xiix

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

kelly24 έγραψε:

Κοριτσάκι μου........... χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω......... είναι αργά για Κοινωνικό Τουρισμό!!!!!!!!!!

Βέβαια συνέχισε να ψάχνεις........ αλλά εδώ από τέλη Μαϊου και δε βρίσκεις εύκολα.........

Μη λες πάντως κατευθείαν πως είναι για Κοινωνικό Τουρισμό....... τελευταία στιγμή να το αναφέρεις...........

Γιατί όλους τους αλήτες είναι............. βρίσκεις στα κουτουρού....... αλλά εάν είναι για Εργ. Εστία......... ξαφνικά δεν έχουνε τίποτε!!!!!!!!!!

Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν και τα ξέρω...............

Υπομονή......... καλό ψάξιμο!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:[/quote:3dp1wuhh]

Κοριτσια δεν ξερω τι παιζει φετος αλλα δεν ειχα προβλημα οταν ακουγαν για κοινωνικο τουρισμο,μεσω κεπ εμεις.Εμεις ψαχναμε για 9 αυγουστου στη χαλκιδικη ,θασο,και λευκαδα και στα 3 μερη υπηρχαν δωματια.Ισως ειναι οι ημερομηνιες σου τετοιες που παει ο πολυς ο κοσμος για αυτο δυσκολευεσαι?και εμεις στην αρχη θελαμε κρητη αλλα μονο τα εξοδα να πας και να ρθεις ειναι παρα πολλα...ετσι κλεισαμε θασο να μην ταλαιπωρηθουν και τα παιδια στο δρομο.Καλη επιτυχια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...