Μετάβαση σε περιεχόμενο

για πολυ μπλα μπλα...τυχαιο? δε νομιζω!

Recommended Posts

και εγω θα ερθω ραμονα μαζι θα ανεβουμε δραμα θα παρουμε και τα αγορια ε???

αντε κλειστε ημερ/νια και φυγαμε!!!!

κελλθ θελω καλαμποκι...αντε στειλε λιγο...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να ερθουμε καλυτερα τελη αυγουστου αλλα θα εχει πολυ ζεστη βρε αγαπη ας ερθουμε καλυτερα μεσα σεπτεμβριου!!!!μια χαρα κελλυ εσυ μπορεις???

31 o aigoustos den exei??????28 ,e 30 einai teliaa ala an den exei 31 fugete 1 septemvri..pu tha fugw k gw!!!stammy mou kai mesza septemvri mporw:):):)kale exei 31 o augoustos opot3e 28-31 3 eraki einai teliaaaaaaaaaaaaaa ante kanonisteeeeee

παρακαλει ο αγγελος να μαθει αν οι αντρες σας μιλανε συνεχεια για ποδοσφαιρο κ αμαξια για να ξερει να μην ερθει!χαχαχαχα

exoume kai leme oloi oi kaloi xwrane!!!!!mia xara tha sas volepsw na ste sigouroi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!deuteron apo ti lene magireuwpoli kala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xaxaxa katholoun metriofron ...nai kale mia xara tha ta pne oi antres mass amaxia podosfero dulies xaxaxaxaaxax k ola ta sinafi xaza twn anrwnnn gia emas den anisixw...aporws an tha mas ftasoun oi meres xaxax

τα ρα τα ταν..

ηρθα και εγω γιατι εχω αυπνιες..χαχαχα

Εχω φερει και νεα! 1ον γενναει η αδερφη μου [ετεροθαλης]

και 2ον και καλυτεροοοοοοοοο.. με κλοτσισεεε το νινι πρωτη φορα! αυταα!

εσεις κοριτσουδια τι κανετε?γιατι δεν κοιμαστε?

καλως την μανουλα!

αγαπες μου την πεφτω για σημερα!φιλια στην κοιλιτσα!κελλυ κ στην δικη σου κοιλιτσα φιλια μπας κ ερθουν νινακια πολλα

mama_xina έγραψε:

καλως την μανουλα!

αγαπες μου την πεφτω για σημερα!φιλια στην κοιλιτσα!κελλυ κ στην δικη σου κοιλιτσα φιλια μπας κ ερθουν νινακια πολλα

euxaristwww agapi m gia ta filakia!!!ante mpas kai ta deleaseis kai erthoun ta mwrakia xiix

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

kelly24 έγραψε:

Κοριτσάκι μου........... χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω......... είναι αργά για Κοινωνικό Τουρισμό!!!!!!!!!!

Βέβαια συνέχισε να ψάχνεις........ αλλά εδώ από τέλη Μαϊου και δε βρίσκεις εύκολα.........

Μη λες πάντως κατευθείαν πως είναι για Κοινωνικό Τουρισμό....... τελευταία στιγμή να το αναφέρεις...........

Γιατί όλους τους αλήτες είναι............. βρίσκεις στα κουτουρού....... αλλά εάν είναι για Εργ. Εστία......... ξαφνικά δεν έχουνε τίποτε!!!!!!!!!!

Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν και τα ξέρω...............

Υπομονή......... καλό ψάξιμο!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:[/quote:3dp1wuhh]

Κοριτσια δεν ξερω τι παιζει φετος αλλα δεν ειχα προβλημα οταν ακουγαν για κοινωνικο τουρισμο,μεσω κεπ εμεις.Εμεις ψαχναμε για 9 αυγουστου στη χαλκιδικη ,θασο,και λευκαδα και στα 3 μερη υπηρχαν δωματια.Ισως ειναι οι ημερομηνιες σου τετοιες που παει ο πολυς ο κοσμος για αυτο δυσκολευεσαι?και εμεις στην αρχη θελαμε κρητη αλλα μονο τα εξοδα να πας και να ρθεις ειναι παρα πολλα...ετσι κλεισαμε θασο να μην ταλαιπωρηθουν και τα παιδια στο δρομο.Καλη επιτυχια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...