Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα!!! μετά από πολύ καιρό απουσίας λόγω αναμονής για επανασύνδεση στο ίντερνετ, ΝΑΙ! επιτελους συνδέθηκα !!!!!! χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω, σταδιακά θα δω τι εξελίξεις και νεάκια έχασα... θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που γενικώς με ταλαιπωρεί βρε κορίτσια: είναι δυνατόν τα συμπτώματα της περιόδου να αποτελούν και συμπτώματα εγκυμοσύνης??? βρίσκομαι 4-5 μέρες πριν απο την περίοδο και άρχισα να έχω πόνους στην κοιλιά, αυτή τη φορά το στήθος δεν πονάει, πονάει όμως περισσότερο η κοιλίτσα.... τι γνώμη έχετε?

Δημοσίευση

καλησπερα,και καλως ηρθες και παλι.

απο δικη μου εμπειρια θα σου πω...Πως ναι ειναι ιδα τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης..και να γνωριζεις πως μηνα με μηνα τα συμπτωματα περιοδου αλλαζουν..αισθανομαστε κατι διαφορετικο..

Δημοσίευση

Μοιαζουνε τα ατιμααααααα ολοιδια ειναι!!!!Εμας να δεις πως μας μπερδευουν.Κανε υπομονη και μολις εχεις εστω και 1 ημερα καθυστερηση κανε μια χοριακη κατευθειαν για να παρεις αμεσως σωστο αποτελεσμα

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ για την αμέση απάντησή σας, κορίτσια! μα τι να πω... άρχισαν πάλι τα "οργανα", δλδ.οι πόνοι και φυσικά όλο αυτό με ρίχνει γιατί πιστεύω ότι θα γίνει ό,τι κ κάθε προηγούμενο μήνα: περίοδος... εν αναμονή λοιπόν. ό,τι καλύτερο κ σ'εσάς! φιλάκια!

Δημοσίευση

Κούκλα μου και εγώ δεν ξερώ τα συμπτώματα καλά αλλά της κουνιάδας μου μια φίλη είχε ακριβώς τα ιδία συμπτώματα της πόναγε η κοιλιά όπως στην περίοδο και είχε λίγο αίμα και μετά της σταμάτησε και τώρα είναι 27 μερών έγκυος…..

Δημοσίευση

Πάντως εγώ όταν έμεινα έγκυος δεν είχα κανένα διαφορετικό σύμπτωμα, εκτός από το ότι δεν μου ήρθε τελικά περίοδος... όλα τα άλλα ήταν ακριβώς όπως κάθε μήνα.

Ακόμα και το τεστ εγκυμοσύνης ίδιο ήταν... αρνητικό δηλαδή! Όλοι μου έλεγαν κρύωμα θα είναι. Έλα όμως που οι μέρες περνούσαν και η περίοδος δεν ερχόταν.

Και το κατάλαβα τελικά με την αιματολογική εξέταση, η οποία, όμως, ούτε αυτή ήταν ψηλή. 12 ή 16 χοριακή αν θυμάμαι καλά με 4 νομίζω μέρες καθυστέρηση σε απόλυτα σταθερό κύκλο. Ο γιατρός μου θεώρησε μάλιστα ότι θα ήταν βιοχημική με τόσο χαμηλή τιμή και δεν μου έδωσε θάρρος. Τρελή αγωνία εγώ, δεν ήθελα να χάσω το όνειρο.

Πάω, λοιπόν, για επαναληπτική και είχε διπλασιαστεί στις 2 μέρες. Τότε επιτέλους πήρα και επισήμως (από το γιατρό δηλαδή) τον τίτλο της εγκύου, 7 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο.

Στο επόμενο μου παιδάκι, λοιπόν, έχω αποφασίσει, για να μην αγχώνομαι:

α. Να μην κοιτάω συμπτώματα

β. Να μην κάνω τεστ εγκυμοσύνη

γ. Και να κάνω μόνη μου αιματολογική εξέταση αφού περάσουν κάποιες με΄ρες καθυστέρησης.

δ. Μέχρι τότε να σκέφτομαι θετικά...

Μακάρι να τα καταφέρω βέβαια, γιατί άλλο στα λόγια, άλλο στην πράξη.

Προς το παρόν θηλάζω, αλλά λόγω πολυκυστικών έχουμε αποφασίσει να μην προσέχουμε με τον άντρα μου και να περιμένουμε (όταν έρθει η σειρά μας) μια δεύτερη επίσκεψη του πελαργού.

Εύχομαι σε σας τις υποψήφιες μανούλες να τον κρατάτε απασχολημένο (τον πελαργό) με φουλ πρόγραμμα επισκέψεων στις δικές σας κοιλίτσες!

Πολλές ευχές για πολλά νέα μωράκια!

Δημοσίευση

... αφού κάνει μια στάση για καλοκαιρινές διακοπές στις κοιλίτσες των κοριτσιών στο "θέλω να γίνω μαμά / μπαμπάς" που έχουν και προτεραιτότητα!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :P

Δημοσίευση

αχ demie τα ιδια περναω κι εγω... :) συμπτωματα φουλ και ιδιαιτερα εντονα.περιμενω τη δευτερα περιοδο και γω φοβαμαι οτι θα μου ρθει. B) το στηθος μου πια δεν αγγιζεται.τι κακο κι αυτο....δεν μπορουσαν να διαφερουν λιγο τα συμπτωματα????????

Δημοσίευση

Εύχομαι σε όλες μας να έρθει αυτός ο πελαργός….. αν και δεν θέλω Άγχος κορίτσια όλα καλά θα μας πάνε :):):):):) Εγώ νιώθω πόνους γιατί αύριο θα αδιαθετήσω ε δεν στεναχωριέμαι η προσπάθεια μετράει και ο επιμένων νικά

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας ευχομαι σε ολες τα καλυτερα :) εγω παντως πηγα στο αλλο ακρο ειχα κανονικα περιοδο το μαιο ενω τελικα ειμουν εγκυος απο τον απριλιο :P καποτε κοροιδευα ολα αυτα που λενε για το αγχος αλλα τελικα μολις ειπα αστο και οτι γινει ηρθε μονο του :cheer: πολλα φιλακια

Δημοσίευση

κοριτσια δεν εγραψα για να σας βαλω σε σκεψεις αλλα για να δειτε οτι ολα μπορει να συμβουν .ασε τι ειπε ο γιατρος .εγω ειχα ξεκινησει διαδικασιες εξωσωματικης και ημουν ηδη εγκυος .σοκ παθαμε ολοι μαζι και ο γιατρος και εμεις .γιαυτο σας λεω ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

breeze απίστευτο αυτό που έζησες! ευτυχώς με όμορφη κατάληξη!!! να έχεις λοιπόν μια τέλεια εγκυμοσύνη, όλα να είναι τέλεια!

εμένα οι πόνοι περιόδου συνεχίζονται... έρμα συμπτώματα...

φιλάκια κ καλημέρα σε όοοοολα τα κοριτσάκια!

Δημοσίευση

Πολυ ενδιαφερον το θεματακι ! Κι εγω απο χτες προβληματιζομαι για τα συμπτωματα... Αυτο το μηνα ουτε το σκεφτομουν ουτε ειχα ελπιδες καθολου γιατι ειχα κανει τεστ ωορρηξιας, ηξερα δηλαδη ποτε ηταν ακριβως οι γονιμες μερες αλλα δεν ετυχε να ερθουμε σε επαφη εκεινες τις μερες ετσι ημουν εντελως σιγουρη οτι δεν. Πρωτη φορα ομως μετα απο μηνες εχω καθυστερηση - καλα μη φανταστειτε και τιποτα, μια μερα μονο - αλλα δεν το πηρα σοβαρα αφου εχω ολα τα συμπτωματα περιοδου - πονους στην κοιλια δεν εχω ποτε, μονο πονους στη μεση και φουσκωμα. Ο κυκλος μου ειναι 25 μερες σταθεροτατα. Θα περιμενω και θα δειξει...

Ευχομαι να εισαι εγκυος κοπελα μου! Περιμενε λιγακι και κανε μια χοριακουλα! Οπως ειπαν και τα κοριτσια ολα ειναι πιθανα! Θα περιμενουμε νεα σου!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ πολύ nutella! εύχομαι και σ'εσένα το επιθυμητό αποτέλεσμα: ένα γλυκο νινάκι! δεν νομίζω πάντως ότι για τη δική μου περίπτωση πρέπει να περιμένω νινί, γιατί έχω πολλούς και έντονους πόνους! περιμένω Σάββατο-Κυριακή να αδιαθετήσω. όπως και να'χει, ευχάριστο δεν μου είναι, αλλά από την άλλη είναι η 3η φορά "συστηματικών και εντατικών" προσπαθειών... έχουμε καιρό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω κοντά ένας μήνας το μωράκι σου!! ❤️ Με το μυϊκό θεματακι που είχε; Όλα καλά; Το ξεπέρασε; Πόνο πού έχεις; Στο στήθος γενικά ή στις θηλές; Εμένα ο πόνος στις θηλές όταν έπιανε το μωρό, άργησε να φύγει... Και τώρα γενικά παρόλο που το στήθος έχει μαλακώσει πολύ, άμα το αφήνω ελεύθερο στον ύπνο πονάει γύρω γύρω όταν κρέμεται... Νομίζω και για μένα ο ύπνος, ο θηλασμός, το να ρυθμίσεις τα δικά σου συναισθήματα απελπισίας ώστε να είσαι ήρεμη για το μωρό, και γενικά η φροντίδα του μωρού όταν είσαι οριακά στο να λιποθυμισεις από την εξάντληση, είναι ο,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου... 
    • Πωπω ρε συ τι πέρασες... Έχασες πολύ αίμα; Τώρα όλα καλά; Είσαι καλύτερα; Τα ράμματα σε πονάνε; Σου είπαν από τι προκλήθηκε; Σου δίνουν τίποτα για την αιμορραγία; Σίδηρο; Κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ κανα αιμορραγία και βγήκαν πηγματα 2-3 ώρες μετά τη γέννα χωρίς να σπάσουν τα ράμματα, οπότε ήμουν ήδη με τους γιατρούς μου. Επειδή είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου στο 21 μου κάνανε και 3 φιάλες μετάγγιση αίματος... Έφταιγε το ότι έκανα οξύ τοκετό 😵‍💫
    • Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
    • Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
    • Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏✨️ Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉✨️🧿🙏🌺 Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι.... Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...