Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχα ..εχω ενα κολλημα με το ωω στο τελος δλδ και κατερινα να σε ελεγαν κατερινιωωω θα σε φωναζα..χαχαχα

και δεν σου λεω και χρονια πολλα σημερα ετσι για να σκασεις! τι νομιζεις εσυ θα γιορταζεις 300 φορες το χρονο?χαχαχαχα δεν ειναι δικαιο..

  • Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θα σε λέμε λοιπόν τότε όλες Ρηνιώ! εγώ σου εύχομαι και σήμερα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με μια καλή και εύκολη γέννα και φυσικά ένα γερό και καλότυχο μπεμπάκι!!!

Θα σου ξαναευχηθώ όμως ξανά και στις 10 Αυγούστου, για τη "διπλή" γιορτή σου! ;)

Δημοσίευση

enina έγραψε:

Θα σε λέμε λοιπόν τότε όλες Ρηνιώ! εγώ σου εύχομαι και σήμερα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με μια καλή και εύκολη γέννα και φυσικά ένα γερό και καλότυχο μπεμπάκι!!!

Θα σου ξαναευχηθώ όμως ξανά και στις 10 Αυγούστου, για τη "διπλή" γιορτή σου! ;)

ευχαριστω κουκλιτσα......ελπιζω τελικα να γιαρτασω 10 Αυγουστου :unsure:

Δημοσίευση

enina έγραψε:

φυσικά και θα γιορτάσεις! είπαμε, θα γιορτάσεις διπλά!! που είναι αυτός ο υπνωτιστής να μας ηρεμήσει επιτέλους... :blink: :silly:

να μας υπνωτησει οκ......αλλα ποτε να μας ξυπνησει????

πιστευεις οτι θα σταματησουμε ποτε να κανουμε υστεριες για τα παιδια μας?????????????????????????????????

Δημοσίευση

έχεις δίκιο Ρηνιώ.... αλλά προς το παρόν ας μπορούσε να μας κοιμήσει μέχρι την εξέταση, μετά πάλι μέχρι τη γέννα, και από εκεί και πέρα θέλω να το ζήσω, θα ειμαστε μεν υστερικές αλλά θα κρατάμε τα παιδάκια μας στα χέρια μας και θα ζούμε την κάθε στιγμή, μαζί με τις υστερίες της! θα μας κάνει ιδιαίτερα και η Ναταλία, ασκήσεις ψυχραιμίας με τρία και στη συνέχεια με τεσσερα παιδιά! Ναταλι, είσαι ο ήρωάς μου!

Δημοσίευση

μαμα Παναη έγραψε:

Ενινα ,τελικα το ειδες????

στην ιδια εχουμε τον υπερηχο????

Ναι Ειρήνη μου, την ίδια έχουμε τελικά! έκλεισα να πάω στο ιατρείο της, δεν ξέρω αν το διάβασες αλλά έχω κλείσει για τις 6 Αυγούστου το απόγευμα. 9 και σήμερα, σαν τους φαντάρους θα μετράω!!!

ωραία Αναστασία, θα σε ψάξω!

Δημοσίευση

eugeniafrapa έγραψε:

Έχω πάρει και εγώ ένα σαλβάρι και με εχει βολέψει απίστευτα. Αλλά που και που θέλει και πλύσιμο και πρέπει να βάζω και τα άλλα. Πήρα και φορεματάκια αλλά είναι όλα στραπλες και πρέπει να φοράω σουτιέν με μπανέλα - μια μέρα πιέζω την κοιλια μια το στήθος!!! Όσες φορές έχω δοκιμάσει να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης έχω απογοητευθεί πλήρως. Και χθες έψαχνα για μπλουζάκια αλλά μου καθόντουσαν όλα χάλια. Για αυτό και πέρνω κανονικά ρούχα και όσο την βγάλω. Τα φουστανάκια φοριούνται άνετα και του χρόνου που θα έχω έρθει στα κανονικά μου κιλά (ελπίζω!!!)[/quote

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑ Ν ΑΔΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ --- ΜΟΝΟ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ---ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΧΕ---ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ-ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΚ--

Δημοσίευση

natali.str έγραψε:

μια χαρα! τωρα θα τα λεμε και απο το φατσοβιβλιο..χεχε.. εεχω παραπονο ομως! κοιλιτσες δεν εχουμε δει ακομα..ποια θα κανει την αρχη?

Εγώ δεν έχω βγάλει ακόμα κάποια καλή! μόλις βγάλω θα την ανεβάσω εδώ :)

Σχολάω κοριτσάκια πάω να ξεκουραστώ λιγάκι, να δω αν θα καταφέρω το βραδάκι να μιλήσω και με το γιατρό να ησυχάσω... αν μπορέσω θα ξαναμπω αργότερα από το σπίτι, αλλιώς τα ξαναλέμε αύριο το πρωί! φιλάκιααα :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Εγώ στην δουλειά πάλι!!! :(:(

Να σας ρωτήσω? Σας έχει πιάσει πάλι υπνηλία? Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει πάλι - μετά τις 10:30 το βράδυ το μάτι κλείνει..Βέβαια ο αιματοκρίτης μου είναι λίγο χαμηλός (31) αλλά έτσι ήταν το τελευταίο δίμηνο..

Δημοσίευση

α εγω αντιθετως εχω καιρο να κοιμηθω νωρις..δεν με περνει ο υπνος και να προσπαθησω! τελως παντων..

Καλημερα ειπα? δεν ειπα..

Ευγενουλα καλη συνεχεια στην δουλεια! καλε ολες οι υπολοιπες που ειστε ΜΕ λετε?[να το και το θεσσαλονικιωτικο]

Δημοσίευση

καλημερα γλυκες εγκυοουλες!!!χθες πηγα για τον υπερηχο και μου δωσανε και dvd!!ηταν υπεροχη εμπειρια το μωρακι ειναι 240 γρ. και....προσθεστε μας και μας στα γαλαζια γιατι εχουμε εμφανως πολλα προσοντα :laugh: :laugh: :laugh: πριν μου πει ο γιατρος τι ειναι εγω ειχα δει το τσουτσουνακι του γιατι μας το ειχε φατσα καρτα στον υπεηχο!!που θα βρουνε γυναικες βρε κοριτσια οι αντρες μας??πολυ γαλαζιο!!!

πως ειστε κοριτσακια??εγω εχω αρχισει απο προχθες γενικη καθαριοτητα στο σπιτι γιατι η κατασταση δε σηκωνει αναβολη..αλλα τα κανω λιγα λιγα για να μη κουρασω το μπεμπεκι μου.ελπιζω μεχρι την αλλη βδομαδα να εχω τελιωσει!ευτυχως εχω σημερα μουσακα απο τη μαμα και δεν θα χρειαστει να μαγειρεψω!θα μπω πιο μετα να διαβασω τα νεακια σας γιατι γεμισατε πολλες σελιδουλες φιλακιαααααααα!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο μένα φιορε με το καλο να σου ερθει ο μπεμπουλης σου να ναι γερος!!!!ειδες που ολα πανε καλα ειναι μικρουλης γιαυτο δεν κανει πολυ φασαρία κατσε να μεγαλωσει λιγο και θα δεις εσυ!!!!

εμεινε μια βδομαδα μεχρι να δω την μπουμπουκα μου στο γιατρο θα μπουμε στον 7ο και θα ειμαστε μεγαλα κοριτσια!!!Για την ωρα ακουμε μουσικουλα και χορευουμε εσεις χορευετε με την μουσικη!!!

Για τα κοριτσακια που δουλευουν να μην παραπονιουνται ξερω οτι ειναι δυσκολα και χαιρομαι απο μια μερια αλλα και να μην εχεις τα λεφτακια σου ειναι λιγο πικρα ασε που νιωθεις τεμπελα αχρηστη και πολλα ακομη...δεν μου τα λεει κανεις αυτα αλλα δουλευα για δεκα χρονια σε διαφορες δουλειες και σταματησα για το μωρουδελη μου.Θα το χαρω οσο μπορω και ελπιζω να ξαναβρω δουλεια.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες...εχω ενα σωρο πραγματα να σας πω...

καταρχας ευχαριστω για τις ευχες για την ζουζουνα μου...μητερα και κουταβια χαιρουν ακρας υγειας...ειναι πανεμορφα καθομαι ωρες και τα χαζευω και αναρωτιεμαι ετσι θα κανω και με τον μπεμπη αργοτερα???θα καθομαι με τις ωρες να τον χαζευω να κοιμαται????χαζομαμα κανονικη... :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

φιορε μου 240γρ.εεε???ολοκληρος αντρακλας...παντως μας χαιρομαι κοντευουμε να γεμισουμε τα στρατοπαιδα της ελλαδας...

λοιπον ακουστε και τα δικα μου...καλως εχοντων των πραγματων μετακομιζω..εχουμε ηδη αρχισει τις κουβεντες για την αγορα ενος σπιτιου γιατι κοριτσια δεν παλευεται αλλο εδω μεσα...φανταστειται πως η φανταστικη πεθερα μου ειχε το θρασος να διωξει την κουμπαρα μου απο την αυλη του σπιτιου που μπηκε να δει τα σκυλακια..(εγω ελειπα και της ειπε αν δεν ειμαι εγω εκει αυτη απαγορευεται να περναει γιατι ειναι σπιτι της)επισης μας απειλησε οτι δεν θα ερθει στην βαφτιση (ακομα δεν γεννηθηκε και αρχισαμε)και αν ειμασταν σωστοι θα επρεπε να την σπασουμε την κουμπαρια...με αυτα και αυτα ο αλεξης τα πηρε στο κρανιο και μας βλεπω να αλλαζουμε χρονια σε καινουριο σπιτι ;););););););) μακαρι παναγια μου ολα να πανε καλα...εχω κουραστει να κανω τον διαιτητη..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...