Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

ευουλα μου πες μας τι εγινε ουτε εγω και το ρηνιω ειμαστε τελεια απλα προσπαθουμε να ξεχνιωμαστε..

πες μας πουλακι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kathe xrono ta idia exoume, erxonte oi dikoi mou kai otan fevgoun ginome xalia...Se liges meres fevgei kai h mama mou kai tha eimai kai pali monh mou :(:( H korh mou exei pathei amok kai nomizw pos tha thn amolisw sthn zougla na ksesalosei....

μαμα Παναη έγραψε:

ναι φυλλικο οξυ λεγεται η εξεταση

η ΤςΗ στην εγκυμοσυνη πρεπει να ειναι κατω απο 1,5 -2 και οχι στα ανωτερα ορια!!!προσοχη για να μην ζοριστει το μωρο ,γιατι τους πρωτους μηνες δεν εχει σε λειτουργια τον θυρεοειδη του το εμβρυο...και στρεσαρεται!!!εγω πχ ειχα 4 τςΗ και περνω τ4 75!!!

Καλησπέρα κοιλίτσες!!! Τι κάνετε? Εγω σήμερα ήρθα στην δουλειά μετά άπο μια εβδομάδα και γινόταν πανικός :S:S Κλασικά δεν είχαν κάνει τπτ απο τις δουλειές που είχα αφήσει και έτρεχα σήμερα και δεν έφτανα.. αύριο πάλι δεν θα έρθω, οπότε την Τετάρτη μια απο τα ίδια.

Κορίτσια από όσο ξέρω δεν κάνει να τρώμε τόνο - γενικά δεν κάνει να τρώμε απο κονσέρβες και ιδιαίτερα τόνο που είναι μεγάλο ψάρι.

Εμένα ο γιατρός μου επιτρέπει μόνο μικρά ψάρια και κατά προτίμηση αφρόψαρα που έχουν πολύ ασβέστιο.

Αύριο ενημέρωσα τον άντρα μου ότι μετά την Β' Επιπέδου και αν πάνε όλα καλά (είμαι αισιόδοξη) θα με πάει μια βόλτα στα μαγαζιά για τα πρώτα ψώνια!!! :silly: :silly: :silly:

Evi.D έγραψε:

Kathe xrono ta idia exoume, erxonte oi dikoi mou kai otan fevgoun ginome xalia...Se liges meres fevgei kai h mama mou kai tha eimai kai pali monh mou :(:( H korh mou exei pathei amok kai nomizw pos tha thn amolisw sthn zougla na ksesalosei....

αχ μωρε κουκλιτσα μου ,εχεις δικαιο.....σκεψου ομως κατι θετικο ....εχεις κανει β επιπ και το νινι ειναι τελειο...σε λιγο θα το εχεις αγκαλιτσα...ε μα δεν εισαι και κοντα...

ενινα μου με αυτες τις τιμες δεν παθαινει κατι το μωρο...

εγω εκτος εγκυμοσυνης δεν περνω φαρμακο ,στις εγκυμοσυνες περνω τ4 μεχρι να φτασει κατω απο 2!!!!

μην ανυσηχεις....στον μικρο μου που δεν το ηξερα και αργησα να παρω ,πηγαν ολα καλα!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ---- ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΩ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ---ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΜΕΣΟ COOMBS ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΡΕΖΟΥΣ -

μαμα Παναη έγραψε:

ενινα μου με αυτες τις τιμες δεν παθαινει κατι το μωρο...

εγω εκτος εγκυμοσυνης δεν περνω φαρμακο ,στις εγκυμοσυνες περνω τ4 μεχρι να φτασει κατω απο 2!!!!

μην ανυσηχεις....στον μικρο μου που δεν το ηξερα και αργησα να παρω ,πηγαν ολα καλα!!!

Ευχαριστώ που με καθησύχασες κι εσύ! το σκέφτομαι συνέχεια από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν ήθελα να σας βαρύνω και με αυτό, είχαμε και τα άσχημα νέα της Μαρίας, έχουμε και το Ναταλάκι που ταλαιπωρείται και τόσα άλλα η κάθε μια στο κεφάλι της... πιό πολύ συγχίστηκα με τον πρώην γιατρό, μα τέτοια αναισθησία;; ο νυν μόλις το είδε αμέσως το επισήμανε ο άνθρωπος και με έστειλε για επαναληπτικές, ο άλλος τόσο στον κόσμο του πιά;;; ευτυχώς που έφυγα από αυτόν. Επίσης ο καινούριος με έστειλε και για καλλιέργεια, γιατί είδε κάτι πυοσφαίρια και μικροοργανισμούς στα ούρα που ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο άλλος δεν πρόσεχε κάθε μήνα.. ουφ, τον θυμήθηκα και συγχίστηκα πάλι, ευτυχώς σας τα είπα να ξεσπάσω!

Ευάκι από ότι κατάλαβα μένουν μακριά οι δικοί σου και νιώθεις μοναχούλα σου ε; υπομονή μέχρι να έρθει το μικρούλι σου

α και κάτι άλλο μαμά Παναή, το Τ4 που λες ότι παίρνεις υποθέτω ότι είναι κάποιο χάπι ή φάρμακο; ή ένεση; πρέπει να το παίρνεις καθημερινά; είμαι τελείως άσχετη με αυτά! θα περιμένω τα αποτελέσματα αύριο και μετά μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο για τυχόν φαρμακευτική αγωγή. Κι εσύ στο club του θυροειδή Μαρίνα ε; ας ελπίσω να μην έχω ΚΑΙ ουρολοίμωξη, δεν θα προλαβαίνω τα χάπια! :S

Κορίτσια όλα καλά θα μας πάνε!! Θα το δείτε!! marinapapa και εγώ κάνω έμμεσο coombs λόγω αρνητικού reshus αλλά και anti-xa λόγω θρομβοφιλίας!!Γενικά έχω ένα θέμα με το αίμα μου αλλά θα το ξεπεράσουμε!!

natali σε καταλαβαίνω απόλυτα - 1 1/2 μήνα ήμουν μέσα στο σπίτι και τις 15 μέρες στο κρεβάτι. Μετά είδαμε ότι έχω θρομβοφιλία και μου είπε ο γιατρός να κινούμε απλά μέσα στο σπίτι. Βαρέθηκα την ζωή μου και τα νεύρα μου ήταν :woohoo: :woohoo: :evil::evil: Κάνε υπομονή - το ξέρω ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο με τα παιδάκια σου αλλά πρέπει να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς!!!

Anastasia123 έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε? Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα. Δεν πήγα στην δουλειά. Έμεινα να ξεκουραστώ λίγο ακόμα για να μου περάσει εντελώς.

Μarielen σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, εφόσον έχεις το ίδιο πρόβλημα θα καταλαβαίνεις. Να σε ρωτήσω κάτι; Επισκληρίδιο στην πρώτη γέννα σου έκανες; μπορούμε λόγω προβλήματος; Εγώ την έχω στον Ο5 το έχω πει στην γιατρό μου και μου είπε ότι θα το κρίνει προς το τέλος της εγκυμοσύνης μαζί με τον αναισθησιολόγο. Εσύ σε ποιο δίσκο έχεις πρόβλημα;

Χαιρετώ όλες τις εγκυούλες της παρέας!!!!

Αναστασία μου και εγώ το πρόβλημα το έχω στο μεσοσπονδύλιο διάστημα Ο5 Ι1. Γέννησα με καισαρική τομή αλλά με ολική νάρκωση όχι από επιλογή αλλά επειδή είμαι σε επαρχεία γίνεται ολική νάρκωση και όχι επισκληρίδιο. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με αυτό θα δουν που είναι το πρόβλημα και θα στην κάνουν σε άλλο σημείο. Όλα καλά θα πάνε.

Κορίτσια μιας και λέτε για το θυροειδή εγώ έχω κάνει ολική αφαίρεση του αδένα εδώ και 13 χρόνια. Σε κάθε εγκυμοσύνη μαζί με τις εξετάσεις μηνός κάνω TSH που πρέπει να είναι κάτω από 2. Έτσι ρυθμίζεται η δόση του χαπιού που θα παίρνω κάθε μέρα. Μην ανησυχείτε για τα μωράκια σας ο γιατρός μου λέει ότι αυτό είναι πιο πολύ για να είμαστε καλυμμένες οι μανούλες από θέμα ορμονών.

Πολλά φιλιά σε όλες τις φουσκοκοιλίτσες :kiss::kiss:

enina έγραψε:

α και κάτι άλλο μαμά Παναή, το Τ4 που λες ότι παίρνεις υποθέτω ότι είναι κάποιο χάπι ή φάρμακο; ή ένεση; πρέπει να το παίρνεις καθημερινά; είμαι τελείως άσχετη με αυτά! θα περιμένω τα αποτελέσματα αύριο και μετά μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο για τυχόν φαρμακευτική αγωγή. Κι εσύ στο club του θυροειδή Μαρίνα ε; ας ελπίσω να μην έχω ΚΑΙ ουρολοίμωξη, δεν θα προλαβαίνω τα χάπια! :S

ειναι χαπι το οποιο το παιρνεις καθε πρωι μιση ωρα πριν το γαλα και 4 ωρες μακρυα απο τον σιδηρο!

θελει σωστη ληψη για τα ουρα

πλενομαστε καλα με σαπουνι 2 φορες,

ξεπλενομαστε καλα με νερο

και μετα με φυσιολογικο ορο!!!

σκουπιζομαστε ελαφρα με σιδερομενο καθαρο πανακι

αφηνουμε τα πρωτα ουρα να τρεξουν και μετα κανουμε την ληψη!!!

για ουρολοιμωξη μιλαμε οταν οι μικροοργ ειναι >100.οοο κ.ο.π

απλα στην εγκυμοσυνη θελει προσοχη γιατι πολλες φορες τα συμπτωματα ειναι ατυπα και μπορει να μην υπαρχουν και καθολου!

αχ βρε Ευάκι σε καταλαβαίνω, μόλις διάβασα το μήνυμά σου δάκρυσα! είναι και αυτές οι άτιμες ορμόνες της εγκυμοσύνης, που προσθέτουν στο να μεταμορφωνόμαστε σε Μαρθες Βούρτση! δυστυχώς δεν ανέβηκε η φωτογραφία, αλλά εγώ τουλάχιστον βλέπω και το μήνυμα της μαμάς Παναή κενό, δεν ξέρω αν φταίει η δική μου σύνδεση ή το mammy γενικά....

Εγώ όπως ανέφερα πιο πριν γεννήθηκα στον Καναδά, αλλά μεγάλωσα στην Ελλάδα. Εχω κι εγώ εκεί πολλούς συγγενείς, ανάμεσά τους και τον βιολογικό μου πατέρα τον οποίο έχω δει μόνο από φωτογραφία... καταλαβαίνω λοιπόν κατά κάποιο τρόπο το κενό που νιώθεις όταν δικοί σου άνθρωποι είναι μακριά.. βέβαια εγώ είμαι πιό τυχερή γιατί έχω την μανούλα μου κοντά μου, την αδερφή μου και ένα πατριό που με λατρεύει και με μεγάλωσε χωρίς να αισθανθώ ποτέ την έλλειψη του πατέρα, αλλά μπορώ να καταλάβω πως είναι να νιώθεις ότι έχεις δύο ζωές, μια εδώ και μία στην άλλη άκρη... κι εγώ έχω συγγενείς εκεί που ούτε καν με ξέρουν... έχω όμως και μια πολύ όμορφη ζωή εδώ, όπως είμαι σίγουρη ότι έχεις και εσύ! και η οποία θα γίνει ακόμα πιό όμορφη όταν έρθουν με το καλό τα μωράκια μας σε λίγους μήνες! και έχεις και εμάς εδώ, να μας λες τον πόνο σου και να σου λέμε τον δικό μας! έστω και από μακριά! έτσι;

στο πακέτο ε;;; χαχαχα, δεν νομίζω! εγώ τουλάχιστον δεν έχω σκοπό να του στείλω πακέτο και να βγω στα κανάλια :P ! κι εγώ λυπάμαι τις φορές που το σκέφτομαι, αλλά όπως σου είπα πραγματικά δεν ένιωσα την έλλειψη του πατέρα και είμαι ΠΑΡΑ πολύ τυχερή σε αυτό! απλά είμαι γενικά ευαισθητούλα και πάντα σκέφτομαι διάφορα... τελοσπάντων δεν σου τα είπα όλα αυτά για να σε στενοχωρήσω περισσότερο, σου τα είπα για να ξέρεις ότι κάποιος σε καταλαβαίνει και για να σου πω να κάνεις υπομονή και, όποτε νιώθεις άσχημα και σου λείπουν οι δικοί σου, να σκέφτεσαι τα όμορφα πράγματα που τα έχεις δίπλα σου!

μαμά Παναή και marielen ευχαριστώ, ηρέμησα λίγο για το θέμα του θυροειδή! αύριο θα έχω τα αποτελέσματα και θα σας πω, ελπίζω να μην έχει φτάσει η tsh στο 7!!

Evi έχεις δίκιο, κι εγώ με τους αναίσθητους έχω πρόβλημα! Βέβαια μερικές φορές τους ζηλεύω, γιατί αυτοί τουλάχιστον περνάνε καλά εκεί στον κόσμο τους :P ! δεν σκάνε για τίποτα, δεν αγχώνονται και δεν θα κάνουν ρυτίδες!! :laugh: :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ MOTHERCARE ΤΗΛ 8001182800 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ 4Ο ΜΕΡΕΣ---ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΑΒYSPACE.GR ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ---ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ MAIL ΣΤΗΝ ΝΙVEA ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΗΝ WYETH ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ----ΑΥΤΑ!!!! ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

Κοριτσακια μου γεια σας!Μου πειψατε ελειπα ,ειχαμε παει διακοπουλες και σημερα γυρισαμε.

Μολις μπηκα να σας διαβασω ειδα οτι κατι δεν πηγε πολυ καλα με το Μαρακι.

Μαρακι μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα...και να γεννηθει υγιεστατο το μωρακι σου!

Ευγενια μου εσυ αυριο εχεις β επιπεδου?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα νεακια σας γιατι ειδα οτι κατι εγινε με την μαρια και ειδα μονο αυτο...

Παω να διαβασω τα υπολοιπα τωρα.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...