Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

Κατερινα τι κανεις???? Λοιπον εμεις εχουμε το ριλαξ της κικο με την δονηση και ειναι φανταστικο ολη μερα καθεται εκει και περνει τους υπνακους της!!! Επισης εχουμε την κουνια της Φισερ Πραις και επισης νανουριζετε και περνει υπνακους και ετσι επικρατει μια ησυχια στο σπιτι!!!

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1013&category_id=67&option=com_virtuemart&Itemid=242

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=33064&selcat=bgsw

Αυτα εχουμε!!! Δες να παρεις καμια ιδεα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κατερίνα υπομονή δεν μπορεί θα βάλει προγραμμα.και μενα το πρωί δεν κοιμάται άντε κανα μισάωρο και τώρα αρχιζω να τον μαθαίνω για τον μεσημεριανο ύπνο γιατί όλη την μέρα και μένα με κουράζει δεν γκρινιαζει αλλά θέλει να ασχολήσε μαζί του. Είμαι όμως πολύ τυχερή γιατί κοιμάται το βραδυ. 8:45 τον κάνω μπάνιο 9:00 αρχιζουμε το φαγητό και τρώει μεχρι την 9:30 μετα ξεκινάμε την διαδικασία ύπνου και το πολύ στις 10 έχει κοιμηθεί μέχρί στι 4 που ξυπναει για φαγητό μετα στι 7:30 και ξηπνάει γύρω στις 9.

Σήμερα κάναμε το πρωτο μας εμβόλιο εκλαψε λίγο μαζί του και γω. Αλλα μια χαρά είναι τώρα.

γιωργια να ρωτησω κατι αυτο της φισερ πραις την κουνια την εχω κ εγω αλλα δεν τους βαζω γιατι δεν ξαπλώνει πολύ. Τον εβαλα τον εναν μπεμπη στην αρχή λιγο αλλα δεν ξαπλώνει κ ιδιαιτερα κ φοβαμαι για την μεσουλα τους. Εσυ την χρησιμοποιεις?

Άντε ρε παιδια! σας βρήκα!

Πολύ μπερδευτηκα με την ανανεωση η ξανθια!

δε διαβασα τι γραφατε τόσο καιρο... :( Συγχωρεστε με, ελπίζω όλα τα μωράκια να ειναι καλά και οι μαμαδες ξεκουραστες!

πάω να διαβασω τα ποστ σας! :-*

σας διαβασα όλες!!!

λοιπον ξεκιναω:

τα μπιμπερο του Μπραουν τα εχουμε κι εμεις, δε ξερω αν βοηθησαν αυτα αλλά κ το ινφακολικ κ δεν εχουμε κολικους (το περασαμε σχετικα χαλαρα το σταδιο). παντως αναγωγες εχει ακόμα το νινι, η παιδιατρος λέει περναει μονο του αυτο, αφου η μπέμπα βαζει βαρος κ τρωει να μη προβληματιζομαι.

απο τη μυτη μου εχει βγαλει κι εμενα...δε τρομαξα, απλα στεναχωρεθηκα...παντως το σκατο μετα απο ρουκετα χαμογελαει! μονο η μαμα τρεχει να την πλένει κ να την αλλάζει!

περιοδος δε μου εχει έρθει αλλά νιώθω πως πλησιαζει...ποναω εδω κ 1 εβδομαδα κ όλο περιμενω...

απο κιλα εχω κολλησει στα 61 [smilie=angry1.gif] μα με τπτ δε χανω τα τελευταια...θέλω να πάω 57. η κοιλια εχει μειωθει πάαααααααρα πολύ! θα ξεκινησω κι εγω γυμν. τωρα κανω λίγο ποδηλατο κ τρεξιμο (με σερνει ο άντρας μου :lol: )

Ζετούλα δηλαδή θα αδιαθετήσεις μετά από 3 μήνες περίπου έτσι???

Θηλάζεις αποκλειστικά??? απλά αναρωτιέμαι πότε θα αδιαθετήσω γιαυτό όλες αυτές οι ερωτήσεις :oops::oops::oops:

Μουρίτσα πόσο σε ζηλύω, εγώ πήρα σχεδόν 10 κιλά στην εγκυμοσύνη αλλά ήμουν ήδη +3 όταν έμεινα έγκυος οπότε πάμε στα +13!!! έχω χάσει τα 9 τα υπόλοιπα 4 πότε????

Άσε που δεν μου μπαίνουνε τα ρούχα, μόνο οι φόρμες που είναι ελαστικές #:-s

Γιωργία πόσο είανι ο μπέμπης σου και κοιμάται όλη νύχτα χωρίς να ξυπνήσει????

Αυτή την κούνια της φισερ πραις την έχουμε κι εμείς αλλά φοβάμαι να βάλω την μικρή ακόμη!!! μικρή δεν είναι ακόμη???

Κοριτσια τι κανετε σημερα? Εδω εχει δροσισει για τα καλα και ειναι πολυ ωραια!!!

Αληθεια τι φορατε στα μωρακια σας? Εμεις χθες 1ο βραδυ που βαλαμε μακρυ παντελονακι πιτζαμας για να κοιμηθουμε! Σημερα σκεφτομαι να της βαλω μακρυμανικο φορμακι γιατι το πρωι που ξυπναει η μικρη τα χερακια της ειναι παγωμενα!

Ζετουλα να σου πω την αληθεια την συγκεκριμενη κουνια ο Νικολας μου δεν την πολυηθελε αλλα η μικρη τρελλενεται, παιζει και με τα παιχνιδακια και της αρεσει! Δειχνει να βολευεται αλλα δεν την αφηνω για πανω απο 45 λεπτα!!! Βεβαια οταν την βγαλω και την βαλω στο ρηλαξ δεν της καλοπαει! Κοριτσια εμενα η δικια μου την κουνια της δεν την θελει καθολου κατα την διαρκεια της ημερας! Δεν καθετε εκει πανω απο 10 λεπτα!!!

Τρελλομαμα η μικρη μου ειναι 2 1/ 2 μηνων και κοιμαται ολοκληρη νυχτα σχεδον απο τις 20 Αυγουστου και με ειχε αγχωσει παρα πολυ γιατι ο Νικολας μου κοιμοταν ολοκληρη νυχτα απο 20 ημερων!!!

Αυτα τα ολιγα κοριτσακια μου!!! Φιλια σε ολες!!!

καλησπερα κι απο μενα!!!

σημερα περασα ταπανδεινα καθως ειχα την φαεινη ιδεα να παρω τον μπεμπη με το καρότσι και να παμε μεχρι το ταχυδρομειο που ειχα να παρω ενα δεμα!!!! τι το θελα!!!! απο που να περασεις το καροτσι??? πεζοδρομια γιοκ και οπου υπηρχαν ειχαν πανω δεντρα και αυτοκινητα!!!! οποτε απο τον δρομο και τρελλαθηκα απο το αγχος καθως τα αυτοκινητα περνουσαν με τρελλη ταχυτητα διπλα μου ακομα και μεσα σε στενα!!ο κοσμος εχει αγριεψει μιλαμε!!! το αποκορυφωμα ηταν μια ¨κυρια¨ που επειδη περνουσα κατι σακια με αμμο που ειχαν αραδιασει εξω απο μια οικοδομη, κορναριζε λες και γινοταν τι, και μετα εβγαλε το κεφαλι εξω και αρχισε να φωναζει οτι τι κανω με το καροτσι μεσα στον δρομο και τι μανα ειμαι εγω και που θα σκοτωσω το μωριο μου ...τι ηλιθια με ειπε τι βλαμμενη....εεεε και εγω δεν αντεξα αρχισα τα μπινελικια και τι εκανε??? ειχε το θρασσος να μου πει οτι χρησιμοποιω τετοια γλωσσα μπροστα στο μωρο (το οποιο σημειωτεον κοιμοταν)!!! τι να πεις σε τετοιον ανθρωπο??

μα ειναι δυνατον να μην μπορεις να βγεις με το μωρό σου μια βολτα χωρις να κινδυνευσεις η να σιχτιρισεις σε αυτην την κολοχωρα???? απογοητευτηκα τελειως κορίτσια σημερα!!!!!! σε καθε βημα η χωρα αυτη σε απογοητευει!!!!

τεσπα!!! ο μπεμπακος μου ειναι καλα, ηρεμησε (,ετα απο αυτη την βολτα το μωρο ηταν τεέιως ανυσηχο) και κοιμαται!!!! αχχ να τα μαζευα μκαι να εφευγα θα ηθελα απο εδω!!!! με εχει πιασει νταουνιασμα σημερα!!!!!!

γιωργια μου εισαι πολυ τυχερη!!!! δλδ δεν εχεις ζησει ιδιαιτερα ξενυχτια με κανενα απο τα παιδακια σου??? τι γονιδια εχετε και δεν μας δινετε και εμας καλε??? εμεις εχουμε καθιερωσει τον "μεγαλο" μας υπνο απο τις 8 μεχρι τις 2μιση το βραδυ, ξυπναμε τρωμε και μοιμομαστε κατα τις 3και μιση και ξυπναμε παμι στις 7μιση! απο εκει και μετα με δυσκολια να κοιμηθει κανενα 3ωρο ακομα σκορπιο μεσα στην ημερα....μιλαμε για πολύ ταλαιπωρια!!! να ρωτησω ρε κοριτσια εσας που εχετε κανει μια ρουτινα υπνου... αν εμενα κοιμαται ας πουμε και ξυπνησει στις 7 για το βραδυνο του, δεν τον κανεις καλα να τον κανεις μπανιο... πειναει τοσο πολυ και φωναζει που δεν γινεται να κανεις μπανιο κτλ!!! θελει φαι!!! μετα το φαι κοιμαται σχεδον αμεσως, οποτε πως να του κανω τετοια ρουτινα??? να τον ξυπναω νωριτερα αν κοιμαται???

για πειτε καμμια ιδια!!! οπως και καμμια ιδεα για το πως να μεταφερω αυτο το 8 - 2μιση αργοτερα πχ 10μιση με 5μιση!!! αχχχ ειναι λιγο δυσκολο το παληκαρι μου!!!!

ρενα αυτο με το καροτσι στο δρομο ειναι πολυ δραμα.φαντασου εγω που εχω διδυμοκαροτσο.ευτυχως ομως στην πατρα τα πεζοδρομια ειναι σχετικα καλα.εγω που εχω κυριολεκτικα οργωσει τους δρομους δεν κολωνω πουθενα.κ στο δρομο βγαινω.κ ας κανει κανενας να μου πει τιποτα κ βλεπουμε!!!

τωρα για το προγραμμα φαγητου.εμενα τρωνε τελευταιο 10 με εντεκα.τα κανω μπανιο πρωτα.κ ας ειναι ανησυχα.οταν ειναι η ωρα να φαει μην εξαντλεις ολα τα περιθωρια να τον ταισεις.οταν τον βλεπεις κ αρχιζει κ νιριζει βουτα τον κ μπανιο κατευθειαν.μετα εμενα κοιμουνται μεχρι τις 4:30 περιπου αν κ εχουν ξυπνησει κ 5 κ 6!!!κοιμουνται αμεσως μετα κ ξυπνανε μετα απο κανα τετραωρο.σχετικα καλα δηλαδη.θα σου προτεινα αν κοιμαται νωρις π.χ. 8-9 να του δινεις γαλα και κοιμησμενος που ειναι κατα τις 11-12 για να κρατιεται πιο πολυ ωρα.μεσα στο δωματιο του χωρις φωτα θα το πιει το γαλα του κ ουτε θα το εχει καταλαβει!!!!

Καλά Ρένα μου, απίστευτο αυτό που έζησες με την "κυρία" :x:x:x

Απαράδεκτοι άνθρωποι, δεν σέβονται τίποτα!!!! Δεν τόλμησα ακόμη να βγω με το καρότσι αλλά πιστεύω πως θα απογοητευτώ κι εγώ!!!! :evil::evil::evil:

θα σου προτεινα αν κοιμαται νωρις π.χ. 8-9 να του δινεις γαλα και κοιμησμενος που ειναι κατα τις 11-12 για να κρατιεται πιο πολυ ωρα.μεσα στο δωματιο του χωρις φωτα θα το πιει το γαλα του κ ουτε θα το εχει καταλαβει!!!!

Απο την πατρα εισαι συμπατριωτισσα??? και εγω εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα κοντα στο σκαγιοπουλειο!!!! α ρε πατριδα με τα πεζοδρομια σου!!!!!! εδω ΣΚ...Α!!!

κοιτα αυτο μου το εχει ξαναπροτεινει αλλη μια κοπελα!!! δε φοβασαι μηπως πνιγουν??? το φοβαμαι πολύ γαμωτο!!! και ποσο να τους δωσεις??? κι αν θελουν και αλλαγη πανας??? μετα μπορει να ξυπνησει τελειως...

γεια σας κοριτσια μου ναι τελικα αδιαθετησα κλαψ κ ας τους θηλαζω αποκλειστκα κ τους δυο μπεμπηδες κ με στραγγιζουν

geia sas manoules kai filakia sta mpempakia sas!!xthes eixame ena mikro trakarismataki alla tarakounithikame gia ta kala..ithe enas kai karfwthike apo pisw mas enw stamatisame se fanari kai emeis pesame sto mprostino, diplo xtupima dld..den xtipisame alla o mpempakos mas fobithike polu kai eklaige trela to kaimenouli mou..afou oli mera meta tromaze me to paramikro to manaraki mou :(:(:(

smr einai mia xara pantws. gi'auto thelei panta sto kareklaki kai dememoi estw kai se mikres apostaseis..emeis pantws eimastan demenoi eytyxws..den ksereis pote tha sou rthei o allos apo pisw.

zetoula exw meinei afwni!!thilazeis kai ta dyo ta dudimakia sou??mprabo sou!!kai egw thilazw apokleistika alla emena einai enas...alitheia me duo pws ta kataferneis? sas pairnei poli wra? den ta thilazeis taytoxrona e?

kalo xeimwna na exoume !

rena κ εγω κοντα στο σκαγιοπουλειο εμενα κ μενω δηλαδη λιγο πιο πανω τωρα.οχι δεν μπορω να πω.παω παντου με το διδυμοκαροτσο.αλλα σου λεω βγαιν κ στο δρομο.προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τους οδηγους.

οσο για το ταισμα οσο ειναι κοιμισμενα εγω μια φορα το εχω κανει.κοιμοντουσαν κανονικα.αν ειναι να ξυπνησουν θα ξυπνησουν.

καρμεν αδιαθετησες;;;κ εγω ειμαι αδιαθετη 12 μερες τωρα.δεν λεει να σταματησει.ελεος.κ τωρα δηλαδη θα σου κοπει το γαλα;;

ναντια κ εγω οταν οδηγω με τα παιδια ειμαι σε τρελο αγχος.οταν ημουν εγκυος οδηγουσα κ παραβιασε ενας το στοπ κ τρακαραμε ευτυχως δεν επαθα τιποτα.αλλα φοβηθηκα παρα πολυ.κ τωρα με τα παδια σε καθε γωνια σταματαω τελειως σχεδον.κ εννοειται δεμενα τα παιδια!!!

κοριτσια τι κανετε?

σημερα με ταλαιπωρησε λιγο ο μπεμπουλης καθως ηταν ανυσηχος πεινουσε σχεδον καθε μιαμιση ωρα, ετρωγε λιγο και μετα κοιμοταν για 20 λεπτα και συνεχισε ολη μερα αυτο το χοθι!!! εντωμεταξυ οταν ξυπναει πειναει και κλαιει τοσο δυνατα και σπαρακτικα που λεεω θα μου μεινει απο το κλαμα!!! :(:(:( εχει τυχει σε καμμια σας κατι αντιστοιχο ξαφνικα?? αν συνεχισει θα ρωτησω την παιδιατρο και θα δουμε... γενικα εχουμε θεμα με το φαι μας... ενω τρωμε την απαιτουμενη ποσοτητα, την τρωμε σε πολλά γευματα, σπανια να τελειωσουμε το μπιμπερό μας όλο!!! :roll::roll::roll:

γενικα με κουρασε πολύ αυτη η κατασταση σημερα και ειμαι λίγο καπως!!! δεν ειχα χρονο ουτε τουαλεττα που λεει ο λογος να παω!!!! δυσκολη δουλεια η μητροτητα!!!!!

εσεις πως τα καταφερνετε??? τι προγραμμα εχουν τα νινακια σας???

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κάνετε? εμεις καλά αν εξαιρεσουμε την παλιοπεριοδο. Μου εχει μειωθει λιγο το γάλα αλλα δεν κοβεται οχι. Απλα ειναι ταλαιπωρια για την μαμα που ξεζουμηζεται απο παντου χιχι.

Ναι τα θηλαζω κ τα δυο αλλα εναν εναν με τη σειρα ευτυχως δεν εχουν τις ιδιες ακριβως ωρες κ ετσι τους εχω φτιαξει το προγραμμα τους χωρις προβλημα

ρενα μηπως δεν πειναει;καθε μιαμιση ωρα δεν ειναι νωρις να τον ταιζεις;τα μωρα οποτε κ να τους βαλεις το μπιμπερο ολο κ κατι θα φανε.εμενα η παιδιατρος μου εχει πει να μην τα ταιζω πριν το διωρο κ αυτο μου το ειχε πει οταν ηταν νεογεννητα οχι τωρα που μεγαλωσαν "που λεει ο λογος"!!

α δεν σας ειπα.πηρα κατι φανταστικα υφασματα και θα φτιαξω ring sling με τις οδηγιες απο το αστερακι sling.θα το εχω για καμια φορα που χρειαζεται να βγαινω εξω μονο με το ενα μωρο.

οταν θα το φτιαξω θα σας το βαλω να το δειτε!

και μολις εκανε σεισμο.....

κ πειτε μου εμενα πως φευγω απο τον τεταρτο με δυο μωρα σε περιπτωση αναγκης οεο;;;;;;;;; :?:?

ρενα μηπως δεν πειναει;καθε μιαμιση ωρα δεν ειναι νωρις να τον ταιζεις;τα μωρα οποτε κ να τους βαλεις το μπιμπερο ολο κ κατι θα φανε.εμενα η παιδιατρος μου εχει πει να μην τα ταιζω πριν το διωρο κ αυτο μου το ειχε πει οταν ηταν νεογεννητα οχι τωρα που μεγαλωσαν "που λεει ο λογος"!!

γενικα τρωμε στο τριωρο καθε μερα και μπορει να φτασει και 7 ωρες την νυχτα!!! σημερα ομως (βασικα απο χτες το απογευμα) μου κανει αυτο.... μιλαμε για τρελο κλαμα που σταματαει μονο οταν του βαζω το μπιμπεο στο στομα!!! τι αλλο να κανω??? τον παιρνω αγκαλια τον βαζω στο ριλαξ, τον βαζω στην κουνια στο γυμναστηριο τιποτα... μονο με το μπιμπερο σταματαει!!! δεν ξερω τωρα αν πειναει, εσυ τι λες??

τι να σου πω ρε ρενα;δεν μου εχει τυχει αυτο.βεβαια τα μωρα τρωνε οποτε θελουν.μηπως ειναι σε φαση αναπτυξης κ πειναει;καλυτερα ρωτα το γιατρο σου.

Λιονταρακι κουκλακια ειναι!!! Να σου ζησουν!

Ρενα απιστευτου αυτο με την "κυρια" [smilie=angry1.gif] Θρασυτατη!

Επίσης ενα τιπ που μου έδωσε η παιδιατρος ειναι ότι όταν βάζει στο στομα χέρι απλά την ενοχλουν τα ουλα, όταν το πιπιλάει πειναει...ευχομαι να βρεις ρυθμο. Εμένα το κακό ειναι πώς κοιμαται αργα 12-1-2 τη νυχτα αλλά κανει υπνο 6 ώρες, οπότε κοιμαμαι κι εγω...

Ρε παιδια θελω να πάω να κανω εξετασεις...τέτοια νυστα και κουραση που έχω...μια φορα την εβδομαδα καταρρεω!

Αααα...επειδη μου τη δινει που βγαζει τα θέματα με τετοια σειρα...τα τελευταια ποστ πιο πάνω, ξερει κάποια άν αλλάζει αυτο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...