Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

Πω,πω..Πως άλλαξε έτσι το mammy????

Αντε να το συνηθήσουμε.

Εμεις εκεί που λεγαμε οτι είχε στρώσει λίγο τον υπνο ,τις τελευταίες 2-3 μέρες είναι πάλι πιο ανήσυχος.Διαβάζω οτι τα μωράκια περνάνε απο "άλματα ανάπτυξης" οπου είναι έτσι και θηλαζουν συνέχεια, οπότε μπορεί να είναι και αυτό...

Εχω άγχος με την αυριανή μέρα που εχω να πάω σε έναν γάμο.Δεν έχω ξαναφήσει τον μπέμπη τόσες ώρες και το σκέφτομαι.Θα τα καταφερει η μαμά μου?Τους εχω αφησει αρκετό γάλα??Θηλάζοντας τον τόσο καιρό δεν ξέρω και πόσο γάλα πίνει με το μπιμπερό...

Θα μπορεσει να τον κοιμήσει ή θα την τρελάνει???

Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά...νομίζω ολη την ωρα θα τον σκέφτομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και απο μενα! Οντως το μαμμυ αλλαξε πολυ! Ρενακι και μεις αντιαναγωγικο γαλα πινουμε αλλα οταν του ανοιξα μεγαλυτερες τρυπες στο μπιμπερον το επινε γρηγορα και εβγαζε παλι ρουκετες. Ετσι καταληξαμε να αφησουμε τις υπαρχουσες τρυπες και ολα ειναι μια χαρα ειδικα μετα που πηραμε και τα μπιμπερον dr Browns! Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη σε οτι αφορα τους κολικους αλλα νομιζω μας βοηθησε και στις παλλινδρομησεις! Την οισοφαγιτιδα πως την καταλαβαινεις? Η μικρη μου ολη μερα ειναι μεσα στην γκρινια αλλα απο την αλλη μολις καποιος της πιασει την κουβεντα ή την εχει αγκαλια ολα ειναι μελι γαλα αρα δεν ποναει καπου αρα μας βγηκε πολυ κοινωνικη και δεν αντεχει την μοναξια αρα γι αυτο γκρινιαζει ολη την ωρα! Τι θα το κανω αυτο το μπουμπουκι??? Μεχρι και ο Νικολας σημερα της ειπε "σωπα μπεμπα μην κλαις ποναει το κεφαλι μου" :lol::lol: ! Τα χει ολα ο καυμενος με την γκρινια της!!!

Ζετουλα μια χαρα εχουν μπει σε προγραμμα τα μωρακια σου! Μπραβο! Αχ αυτα τα ολιγα! Αντε να στρωσει η κατασταση στο μαμυ να ρθουν και οι υπολοιπες!

Γειά σας και απο μένα τί αλλαγές είναι αυτές τρόμαξα να σας βρω έχω μέρες να μπω.ελπίζω να είστε όλες καλά και σεις και τα μωρακια σας.Ο΄μπέμπης μου είναι μια χαρα τον πήγα στην παιδίατρο 7/9 γίναμε 2 μηνών και είναι 5300γρ.και 60εκ.ύψος είναι ψιλό το παιδάκι μου τα ρούχα δεν μας κάνουν πια.αγοράσαμε καινούργια όντως στο zara εχει πολύ ωραία ρουχα για αγοράκια.Την Τεταρτη θα τον πάω για εμβόλιο άντε να δουμε ελπιζω να μην ανεβάσει πυρετό.Εσείς κανατε πυρετό στο πρώτο εμβολιο;

καλημερα κουκλες!!!

σημερα εχω κεφια γιατι ζυγιστηκαμε και ενω την προηγουμενη εβδομαδα δεν ειχαμε παρει γραμμαριο λόγω της οισοφαγιτιδας, σε 5 μερες πηραμε 380 γρ!!! την οισοφαγιτιδα την καταλαβαινεις γιατι ενω πειναει, τρωει 30 μλ και μετα πλανταζει στο κλαμα και αρνηται το μπιμπερο (δλδ οπως μας ειπε η παιδιατρος ποναει και δεν μπορει να φαει!!!). για την οισοφαγιτιδα περνουμε το επαντορεν 3 φορες την ημερα και απο την δευτερη περα της θεραπειας βλεπεις τρελλη διαφορα!!! Γιωργια διαβασα το μυνημα σου και δοκιμασα και εγω τα dr browns και ειδα πολύ μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα που κατεβαζει το μπιμπερο χωρις να κουραζεται με το ρουφηγμα!!! απλά εγω εβαλα μπροστα την θηλή από τα κλασσικα NUK γιατι ο δικός μου εχει συνηθισει αυτες τις θηλες και δεν παιρνει ευκολα αλλες!!! κοριτσια πολύ μεγαλη διαφορα!!! σημερα θα παω και θα παρω και άλλα τετοια μπιμπερο και θα αντικαταστησω όλα τα κλασσικα NUK που εχω!!!

το πρωτο εμβολιο το καναμε και εμεις, αλλά δεν μας εκανε καθολου πυτερο...λίγη ανυσηχια και λίγη ανορεξια 2 μερες (που μπορει και να ταν απο την οισοφαγιτιδα ποιος ξερει) κατα τα αλλα΄το πηρε μια χαρα το εμβολιο!!!!

να ρωτησω κατι ασχετο!!! σας πανε τα ρουχα σας που ειχατε πριν την εγκυμοσυνη??? εμενα δεν μου μπαινει τιποτε ρε γμτ!!!! :(:(:(:o και μαλιστα δεν μου ανεβαινουν καν πανω απο τους γοφους!!! η κοιλια δεν εχει πεσει, εχω ξεκινησει aqua aerobics αλ΄΄α πολύ φοβαμαι ότι δεν θα καταφερω να ξανα μπω σε εκεινα τα ρουχα!!!!! :(:( Να μου πεις ευκαιρια να ανανεωσω την γκαρνταπομπα μου, αλλά λυπαμαι κατι υπεροχα τζην που ειχα αγορασει απο την αμερικη περισυ!!! :roll::roll::roll:

Καλημέρα και απο εμένα!!!

Άσε Ρένα, τα ρούχα που είχα πριν την εγκυμοσύνη ήταν όλα φτιαγμένα για επίπεδη κοιλιά, τώρα που μου έχει μείνει ένα μπαλονάκι είναι γελοίο το θέαμα, αφού όλοι με ρωτάνε αν ξαναείμαι έγκυος στο δεύτερο!!! :oops:

Και να φανταστείτε μου έχουν μείνει μόνο δύο κιλά απο την εγκυμοσύνη...

Ο μπεμπούλης μου πάντως παχαίνει, σίγουρα είναι πάνω από 6 κιλά και είναι δύο μηνών και μιας εβδομάδας...

Μάλλον τον λες χοντρούλη, αν κι εγώ τον βλέπω σαν το πιο όμορφο παιδί του κόσμου!!!

Τελικά αυτά που κορόιδευα τα κάνω, νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλο πιο όμορφο παιδί, στεναχωριέμαι όταν τον αφήνω στη μαμά μου γιατί έχω να δουλέψω, νομίζω οτι μόνο εγώ μπορώ να καταλάβω τι έχει, και πολλές άλλες χαζομάρες....

Καλησπέρα κορίτσια, θα με βάλετε κι εμένα στην παρέα σας???

Γεννηθήκαμε στις 25 Αυγούστου με βάρος 3290 και 51 εκ. ύψος!

από την κλινική βγήκαμε 3100 και χθες που ζυγιστήκαμε είμαστε μόλις 3450!!!!

δυστυχώς τρώω ξένο γαλατάκι καθώς το γαλατάκι της μαμάς δεν έφτανε και αφυδατώθηκα με αποτέλεσμα να νοσηλευτώ στο νοσοκομείο για 4 ημερούλες :( ανέβασα και ίκτερο 19,8 και δεν επέτρεψαν της μαμάς μου να με θηλάσει καθόλου. τρώμε ανά τρίωρο από 60-90γρ.

η μαμά προσπαθεί να με θηλάσει αλλά μάλλον μάταια,διότι δεν έχει γαλατάκι και ούτε κατεβάζει,αλλά πως να την ενημερώσω την φουκαριάρα να μην στεναγχωριέται? :roll::roll:

Crazy mammy καλωςηρθες στην παρεα μας!!!! αχου μωρε το μικρόυλι!!! νομίζω ότι το μωρό σου ειναι το πιο μικρό της παρεας μας!!!! και εμεις τρωμε ξενο γαλατακι γιατι το δικό μου δεν εφτασε!!! μην στεναχωριεσαι το μωρό να ειναι καλα και όλα τα αλλα δεν εχουν σημασια!!!! εμενα ο μπεμπάκος μου ειναι 63 ημερων και ειναι 5300! σημερα πηγα και πηρα τα μπιμπεράκια Dr Browns με τα οποια το δικό μου τρωει πολυ ωραια και γρηγορα!!!! και τις τελέυταιες 3 μερες τρωμε 800-880 μλ ημερισιως!!!!!! ειμαι πολύ χαρούμενη!!!!

να ρωτησω κορίτσια, εχετε αδιαθετησει???? εγω οχι ακόμα, αλλά νιωθω οτι συντομα θα αδιαθετησω!!!

γεια σας κ απο εμας κοριτσακια. Εγω καμια φορα λεω ωχ θα εχω αδιαθετησει αλλα μπααα. Καλύτερα βεβαια γιατι θα μου μειωνοταν το γαλα κ με δυο μωρα δεν με παιρνει να μου μειωθει.

Παιδιατρο θα παμε τις 27 κ εχω ολοκληρο ταξιδι κ το σκεφτομαι με 3 παιδια αλλα τι να κανω πρεπει να τους κανω κ εξετασεις οποτε αναγκαστικά θα παμε :D

εγω εχω αδιαθετησει απο την προηγουμενη κυριακη κ ακομα εχω τρελη αιμοραγια!!!!

μου το ειχαν πει ομως οτι ετσι ειναι η πρωτη περιοδος κ ημουν προετοιμασμενη!!!αλλα σας λεω πολυ αιμα :roll::roll:

κατα τα αλλα τα μπεμπακια μια χαρα.

την παρασκευη πηγαμε παιδιατρο.η μεγαλη ειναι 4200 κ 53 ποντους κ η μικρη 4500 κ 54,5 ποντους.την εφαγε η μικρη την αδερφη της!!!!

αρχισαμε κ τα γελακια κ δεν ξερω ποιο να πρωτοδαγκωσω!!!!!

κοριτσια καλησπερα!

σημερα επιστρεψαμε σπιτι και μολις μπηκα να δω τι κανετε και να μαθω νεα σας!

εχει αλλαξει ομως παρα πολυ και δεν μπορω να ακομα να βρω ολα τα θεματα!

ελπιζω να εισυε ολες καλα οπως και τα μωρακια σας! σιγα σιγα θα αρχισω να μαθενω νεα σας!

εμεις εχουμε μεγαλωσει παρα πολυ και δεν το πιστευω! σημερα κλεινουμε δυο μηνες.

αληθεια κοριτσια κανονησατε καμια συναντηση?

κοριτσακια μου τι κανετε σημερα? ολα καλα? εμεις ειχαμε μια ησυχη μερα κα ελπιζω και ενα ησυχο βραδυ!!! ρενακι ειδα πηρες και συ τα μπουκαλια dr Browns! δεν ειναι καταπληκτικα? μονο το καθαρισμα ειναι λιγο μπελας αλλα κατα τα αλλα ειναι σουπερ! και γω τις θηλες της chicco εβαλα και πραγματικα ειναι τελεια!

Τρελομανουλα καλως μας ηρθες στην παρεα!!! πωπω τι ειναι ολα αυτα που περασε το νινακι σου? ευχομαι να μην ξαναπερασετε τετοια ταλαιπωρια!!!

ανθη εσυ ησουν διακοπουλες?? τωρα γυρισες??? αυτο ειναι ζωη!!!

Κοριτσια εγω πλεον δεν εχω περιοδο εχω 10ημερη αιμοραγια μια φορα τον μηνα!!! Χαλια μαυρα!!! Μιλαμε για πολυ αιμα!!! Παντως απο πειρα σας λεω οτι θελει κανα 6μηνο να στρωσει!!! Οσο για την κοιλια επανερχετε εντελως περιπου στους 5-6 μηνες!!! Ρενακι θα τα ξαναβαλεις τα ρουχα σου don't worry!!! Φιλια σε ολες!!!

κοριτσακια τώρα που κοιμάτε ο μπεμπούλης μου μπήκα να δω τα νέα σας.Σήμερα κουραστηκα πολύ είπα να καθαρίσω να κάνω γενική και τώρα καταφερα από το πρωί να τελειώσω γιατί έκανα δουλειές όταν κοιμοταν ο μπεμπης. rena ούτε εμένα μου μπαίνουν τα ρούχα και γω ξεκίνησα γυμναστήριο. όταν τα φοράω και κουμπώνω συγκεκριμένα το κουμπί από το τζίν μου μου πετάει μια κοιλάρα!!!!!!!!!!

Ας ελπισουμε πως ο θυλασμός θα μας βοηθήσει η διατροφή και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη παμε για το εμβολιο το άφησα μια εβδομάδα αργοτερα γιατί ήταν βουλωμένες οι μητούλες του και του έβαζα ορό και η παιδίατρος μου το προτεινε.

καλησπερα!!

ο μπεμπάκος κοιμαται (ειναι το μεγαλο κομματι υπνου που εχει καθιερωσει, 8-2μμ) εγω κοιμηθηκα 2 ωριτσες στον καναπε και μολις ξυπνησα!!!

Γιωργια μου λες να μην σταματησω να ελπίζω ε???? λες να ξαναμπώ στα ρουχα μου????

ισως οταν ερθει και η περιοδος να δω καμμια διαφορα τι να πω??? μπορεί να πάω και σε μαι φιλη διατροφολόγο να με βοηθησει με κανενα προγραμμα διατροφης και ελπίζω και το aqua aerobics να βοηθησει λίγο!!!

κοριτσια εσεις από αττική, ποτε αλήθεια θα βρεθούμε????? ποτε θα βρεθούμε μαζι με τα μπεμπάκια μας για ενα καφεδακι????????? να το τολμήσουμε ενα σαββατο στο MALL? αυτη την φορα μπαμπάδες επιτρέπονται λόγω της περιστασης...τι λέτε για το σαββατο 24 Σεπτεβρη???? δλδ σε 2 εβδομαδες????? δηλώστε συμμετοχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια

Ρενάκι όντως είμαστε το μικράκι της παρέας, αυτό είναι καλό διότι θα διαβάζω τι πρόκειται να ακολουθήσει!! τα περνάτε πρώτα εσείς και μετά θα νιώθω προετοιμασμένη ;)

αλήθεια κορίτσια όταν αδιαθετήσατε το καταλάβατε ότι ήταν περίοδο ή θα νομίζω πως είναι τα λόχεια ΄ακόμη??? :ymblushing::ymblushing::ymblushing: είμαι και πρωτομάνα και άσχετη!!!

είναι αλήθεια ότι μειώνεται το γάλα όταν αδιαθετήσεις???

Καλημέρα,μανούλες!

Ευαγγελία, εμεις καναμε χθες το εμβολιο.Πονεσαμε και κλαψαμε για λίγο αλλά μετα από 5 λεπτακια αγκαλίτσα μας πέρασε.Πυρετο δεν κάναμε...ακόμα, αλλά κοιμηθηκαμε 12 το βραδυ και ξυπνησαμε στις 9 :o:o:o:o (μετα ξανακοιμηθηκε αλλη μια ωρα).Μαλλον τον επηρεασε λιγο το φαρμακακι.

Η κουμπάρα μου διαβασε ενα βιβλιο για τις παρενεργειες των εμβολιων και αποφασισε να μην τα κανει στα παιδια της(νομιζω πως και στην ομοιοπαθητικη δεν κανεις).Ο μικρος ειναι 1,5 ετων και δεν εχει κανει καθολου.Ειναι καποια από εσας που το σκεφτετε?

Εγω δεν το εχω ψαξει καθολου,αλλά νομιζω οτι ειμαι της...κλασσικης ιατρικης!

Σχετικα με τα κιλά....θηλάζω αποκλειστικα(και συνεχεια!!!) και δεν χανω.Τρωω και πολλά γλυκα με αποτελεσμα απο τα 9 της εγκυνοσυνης να εχω χασει μονο τα 4(!!!).Τα ρουχα εννοειται δεν μου μπαινουν. :(

Σχετικα με τον θηλασμο, δεν νομιζω οτι σου μειωνεται το γαλα αν αδιαθετησεις.Έιναι κοπελες που θηλαζουν αποκλειστικα για μηνες και εχουν αδιαθετησει πολύ γρηγορα.

γεια σου Madrid!!

το εχω ακουσει και εγω αυτο με τα εμβολια, μερικοι γονεις δεν κανουν στα παιδια τους!!! νομιζω οτι ειναι εγκληματικο να μην κανεις στα παιδια τα εμβολια, και νομιζω οτι βαζουν σε κινδυνο και τα υπολοιπα παιδακια που τα κανουν κανονικα!!! ειδικα για μερικες ασθενειες οπως η πολιομυελιτιδα πχ, ειναι τρελλο να μην θες να ανοσοποιησεις τα παιδια σου!!! νομιζω οτι αυτοι που δεν τα κανουν φοβουνται τις αλλες ουσιες που υπαρχουν μεσα στα εμβολια που τα λενε ανοσοενισχυτικα!! παλια μερικες απο ευτες τις ουδιες προκαλλουσαν αλλεργιες και ειχαν κατηγορηθει για επιπλοκες, αλλα τωρα μονιζω τα εμβολια ειναι ασφαλη και πρεπει ολα τα παιδακια να τα κανουν!!! θα επρεπε να ειναι απαραιτητο να εχει παρακολουθησει το παιδι το προγραμμα εμβολιασμου για να γραφτει στο σχολειο!!

Ρενακι συμφωνω μαζι σου απολυτα για τα εμβολια!!! Ειμαι κατα των φαρμακων οσο δεν φανταζεστε αλλα για τα εμβολια ουτε που μου περασε απο το μυαλο να μην τα κανω στα παιδια μου!!!

Ααααα! Κοριτσια δεν παιζω!!! Κανονιζετε συναντηση!!! Λοιπον αντε καντε τωρα μια αλλα κατα Νοεμβρη που λεω να ερθω στην πρωτευουσα θελω να σας συναντησω νταξει???? Το υποσχεστε???? :P:P:P Κατι αλλο δεν εχω να σας πω!!! Φιλια σε ολες!!!

Δεν το εχω ψαξει το θεμα με τα εμβόλια, πολυ απλα γιατι το θεωρω δεδομενο οτι θα κανω.Με προβληματησε λίγο και θα το κοιταξω στο internet(κατι μου ειπε για ουσιες που ευθυνονται για εγκεφαλίτιδα :shock: ).

Εν τω μεταξυ ο δικός μου μπορει να μην εκανε πυρετο, εχει όμως μια κακοκεφια,μια γκρίνια....

Τα καημενα κι αυτα...Την ώρα που ηταν να του τρυπίσουν το μπουτακι την εκανα και ειπα στον αντρα μου να τον κρατάει.. :oops: ..τι μάνα είμαι?!!

κοριτσια περασα μια τρομαρα!!!! ο μπεμπάκος μου εκανε εμετο την ωρα που ετρωγε και εβγαλε γαλα απο την μυτη!!!! μιλαμε επαθα σοκ!!! δεν ηξερα τι να κανω!!! η παιδιατρος βεβαια μου ειπε οτι ειναι συχνο και γινεται λογω λαιμαργιας γιατι δεν σταματησε για να ρευτει!!! εσας σας εχει τυχει τιποτα τετοιο???

γεια σας κοριτσια μουυυυ τι μου κανετε? εγω ετσι κ ετσι εχω φοβερο πρηξιμο κ λιγο αιμα οποτε μαλλον θα αδιαθετησω.Ελπιζω μετα να φυγει η πολύ κοιλια. Αισθανομαι σαν μπαλονι σημερα τελος παντων κ ελπιζα οτι δεν θα ερχοταν τοσο νωρις μιας κ θηλαζω δυο παιδια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.... :D:D

.ΧΑΘΗΚΑΜΕ.... :( ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ??ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ 62cm Κ 5800ΚΙΛΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ 15 ΠΟΥ ΠΗΡΑ :P:P:P .ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. :?:? ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.. :mrgreen::mrgreen:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5.45 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ FRISOLAC COMFORT ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΛΕΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ!!! ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΤΖΑΜ ΠΑΙΔΙΑ :lol::lol::lol:

Αρχιζουμε και ξαναμαζευομαστε βλεπω!!! Καλο χειμωνα λοιπον να εχουμε ολες με υγεια και λεφτα (λογω οικονομικης κρισης) :lol::lol::lol: !!!

Ρενακι σου εκανε εμετο ο μπεμπης??? Συνηθες φαινομενο!!! Εμεις φτου φτου εχουμε να κανουμε απο τις αρχες Αυγουστου!!! Εβγαζε και μενα κατι ρουκετες!!! Οντως ειναι η λαιμαργια τους!!! Εμενα κοριτσια ξαναγυρισε στα 3ωρα την ημερα αλλα το τελευταιο γευμα ειναι κατα τις 8.30 και μετα παλι κατα τις 9.00 το πρωι!!! Ναι ναι κοιμαται σερι ολο το βραδυ!!! Φτυστε μας να μην μας ματιασετε!!! Κλεινω γιατι γινετε ενας χαμος!!! Φιλια!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι απο μενα! Δεν εμπαινα τοσο καιρό γιατι είχα εκνευριστεί λιγάκι με την ανανέωση, προσπαθούσα να βρω τα θέματα που μ ενδιέφεραν κ ήταν αδύνατον. Τώρα όμως βλέπω πάει μια χαρά. Οπότε εδώ θα μαστε κ θα τα λέμε!

Καλησπέρα και από μας κοριτσάκια!!!!Καλό χειμώνα να έχουμε με υγιή και ήσυχα μωράκια :)

Εμείς είμαστε καλά,μεγαλώνουμε και κάνουμε γελάκια και κολπάκια για να τρελάνουμε κόσμο!!Έχουμε ένα θεματάκι με τον 'υπνο βέβαια...Δεν πολυκοιμόμαστε την ημέρα :(:( Πείτε κάτι να κάνω...με κουράζει αυτό πολύ!!Την νύχτα ευτυχώς πάμε πολύ καλά,κάνουμε τουλάχιστον 5 ωρα και όταν ξυπνάμε,θηλάζουμε 5 λεπτά και ξανά ύπνο!!Να σημειώσω ότι κοιμάτε στις 2 τη νύχτα!Εχω φρικάρει και δεν ξέρω τι να κάνω πια...Απ τις 9 ξεκινάω να προσπαθώ να την κοιμήσω....Επλίζω να αλλάξει!!!

Νατάσσα μπράβο που σου έμεινε 1 κιλό!!Εμένα 6 ακόμη και στα ρούχα μου δεν μπαίνω εννοείτε ακόμη η γουρούνα :(:(:(

Φιλιά σε όλες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...