Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια... :)

εγω τι να κανω λετε?υπομονη?...σαραντιζει την αλλη εβδομαδα κ μου ξυπναει στις 03.00 για φαγητο...κατα τ αλλα καλα!!εσας μονα τους το αλλαξαν τ ωραριο τους?? :(

ερωτηση:ξερετε ποσο ειναι το μηνιαιο επιδομα του οαεδ κατα τη διαρκεια του εξαμηνου??

εχετε ψαχτει με το θεμα? :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

zina76 έγραψε:

Έχουμε καιρό να μάθουμε νέα απο την an-n, τί έγινε; την τρέχει η καραμελίτσα της;;;

Ζινα μου η Αναστασουλα ειναι μια χαρα απλα δεν πολυμπαινει στο μαμμυ λογω ελλειψης χρονου.το νινι της ειναι μια κουκλιτσα,γερη και σκετη γλυκα!ομως ειναι λιγο γκρινιαρογατακι και ετσι δεν εχει πολυ χρονο!ειμαι σιγουρη οτι κι εσεις τις λειψατε πολυ γιαυτο σας στελνω τα φιλακια της!!! :kiss::kiss::kiss:

land έγραψε:

καλησπερα κοριτσια... :)

εγω τι να κανω λετε?υπομονη?...σαραντιζει την αλλη εβδομαδα κ μου ξυπναει στις 03.00 για φαγητο...κατα τ αλλα καλα!!εσας μονα τους το αλλαξαν τ ωραριο τους?? :(

Λαντ μου ,τι κανεις????εμεις σαραντισαμε την προηγουμενη εβδομαδα καιν ξαφνικα αρχισε να κοιμαται πολυ περισσοτερο αποτι τον πρωτο μηνα.κοιμαται απο τις 11 εως τις 6 χωρις να αλλαξω κατι εγω.απλα τρωει παραπανω και το μονο που κανω εγω ειναι οτι ολη την ημερα την εχω στη φασαρια σε μουσικη και κοσμο και το βραδυ μολις παει 11 η ωρα την βαζω αφου την ταισω και την αλλαξω την βαζω τοτε στο πορτν μπεμπε ενω ολη την ημερα την εχω στο ρηλαξ,μετα χαμηλωνω τον φωτισμο και ξαπλωνω διπλα της.κοιμαται γρηγορα και ξυπνα στις 6 τρωει και ξανακοιματι εως τις 9 και μιση.

φιλακια πολλα και σου ευχομαι γρηγορα να αρχισει και να κοιμαται και η δικια σου κουκλιτσα!!!

Βρε κορίτσια, κι εγώ τα ίδια κάνω, προσέχω να είναι καθαρός, ταισμένος, σε ήσυχο περιβάλλον, όλη μέρα τον παίζω και τον έχω με κόσμο, στις γιαγιάδες, αλλά δεν κοιμάται με τίποτα πάνω από δύο-τρεις ώρες συνεχόμενες μέσα στη νύχτα, όλο με ξυπνάει...

Τι να κάνω; Πείτε και καμία άλλη ιδέα!!!

Χώρια που κάθε φορά στο φαγητό του δεν τρώει με τίποτα πάνω απο 120-130ml, και πάντα με πολλη λαχτάρα στις 3 ώρες φωνάζει για να φάει.

Πώς να του αυξήσω την ποσότητα για να κοιμάται περισσότερο;;;

Γεια σας μανουλιτσες!!!τι κανετε?????ποσο καιρο εχω να μπω μεσα?????

Ζηνα μου ευχαριστω για το ενδιαφερον κοπελιτσα μου!! :kiss::kiss: ειμαστε καλα αλλα τρεχουμε και δεν φτανουμε με την καραμελιτσα μας!μας βγηκε αρκετα γκρινιαρουλα..χωρις λογο κλαιει ρε κοριτσια!θα με τρελανει!ταισμενη ειναι κλαιει..αλλαγμενη ειναι παλι κλαιει,βολτα την κανουμε μεσα στο σπιτι κλαιει,αγκαλιτσα την εχουμε τα ιδια..τι παιδι εβγαλα???? :blink::blink:

2 βραδια που εμεινα μονη μου ηταν τοσο ησυχη..τα υπολοιπα πολυ φασαριοζα.σημερα ειμαι παλι μονη μου(εχει εφημερια ο αντρας μου) και ειμαι πολυ περιεργη πως θα παει..

Αργυρουλα μου ευχαριστω κοπελα μου για τα φιλακια που εστειλες στα κοριτσακια εκ μερους μου!!!!!και φυσικα για τα καλα σου λογακια!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

εχουμε βγαλει οτι δερματικη παθηση υπαρχει γμτ μου!μαλλον εχουμε νεογνικη ακμη.αιμαγγειωμα εχουμε(το οποιο φευγει σε 3 χρονια),σημερα παρατηρησαμε ερεθισμο στον ποπο της..αντε να δουμε τι αλλο θα εμφανιστει..που και να μην προσεχαμε(αναφερομαι στο τελευταιο γιατι τα υπολοιπα δεν εξαρτωνται απο εμας).η ακμη δημιουργηθηκε επειδη εγω της εδωσα πολυ ορμονη κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.ενω για το αιμαγγειωμα δεν υπαρχει εξηγηση.κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα! :lol::lol: εσεις ομορφες μανουλιτσες???

γεια σας και απο μένα ΄΄οπως διαβάζω τα μωράκια μας βάζουν προγραμματάκι σιγά σιγά.Εγώ κορίτσια τον κάνω μπανιο 9 και τρώει ξυπναει στις 1 και μετά στις 4 και φυγικά μετά το πρωί στις 7 αλλα μου κοιμάται μέχρι τις 9:30 οποτε δεν με νοιάζει γιατί κοιμάμαι και γω.Στις 1 επίσης δεν με ξυπνάει γιατί προσπαθώ να κάνω τις δουλειές μου.Οπότε μια φορά στια 4 είναι που μου κακοφένεται.Το καλό είναι ότι δεν γκρινιάζει όταν ξυπνάει τον ακούω που φωνάζει στα παιχνιδάκια του πάνω απο την κούνια,και μόλις τον ταϊσω τον αφύνω στην κούνια αν δεν τον έχει πάρει ο ύπνος στο στήθος και κοιμάται μόνος του.Εχει βαρύνει αρκετά στις 13 είναι να πάμε στην παιδίατρο σίγουρα θα έχει φτάσει τα 5 κιλά όπως διαβάζω και από τα δικά σας μωράκια.

land το επίδομα του ΟΑΕΔ λέει ότι από 1/9/08είναι 701,01 τότε που βγήκε και η απόφαση.Και γω το πήρα και έχω και 1 μήνα από το 2010 οπότε σύνολο 7 μήνες θα ξαναπάω για δουλειά τον Απρίλιο.

καλημερα κοριτσια μου. Εμενα αφου ο ενας μπεμπης χθες μ εβγαλε κυριολεκτικα απο τοα ρουχα μου μιας κ ξυπνησε δυο η ώρα το μεσημερι κ κααταληξε να κοιμηθει 11 το βραδυ με γκρινια ξυπνησε σημερα τις 7. Τι να το κανεις ομως που μου ειχε βγαλει το λαδι. Ο αλλος οκ κοιμηθηκε 10 κ ξυπνησε 3 γεματος κακα κ μετα κ αυτος 6,30-7 κ τωρα κοιμουνται κ οι δυο.

Τι ηταν αυτο το πραγμα δεν ξερω κ ημουν κ στην δουλεια κ με τους 3 τους εκει να δειτε γλεντια

Καλημέρα και από μας κοριτσάκια μου!!!

Χάθηκα το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω....σας διαβάζω όμως :P:P

Είμαστε πολύ καλά,ειδικά τώρα που δρόσισε επιτέλους!!

Το κυρίως θεματάκι μας είναι ο ύπνος :(:( Δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ κοιμόμαστε πάντα μετά τη 1!!(ξεκινάω να προσπαθώ να την κοιμήσω απ'της 10!!!)Την ημέρα δε,κοιμάται πάνω στο στήθος και με το που την αφήσω κάτω τραγουδάει :angry: Να πω με επιφύλαξη βέβαια ότι 2 μέρες τώρα είναι πολύ καλύτερα,κοιμαται και την ημέρα κανα 3ωράκι και την νύχτα πάμε για ύπνο νωρίτερα,για να δούμε τι θα ακολουθήσει!!!

Μπορώ όμως να πω ότι είναι πολύ ήσυχη και γκρινιάζει σπανίως,ούτε κλαίμε συχνα,απλά θέλει να έχει παρέα,μόλις μείνει μόνη της σκούζει!!Κατά τα αλλα τα ίδια με όλα τα μωρά της παρέας μας,πολλά σάλια,χέρι στο στόμα,ΠΟΛΛΑ γελάκια(με έχει τρελάνει..λιώνω!!!)

Την Δευτέρα πάμε παιδίατρο να δούμε πόσο μεγαλώσαμε!!!

Πολλά φιλιά!!!

an-n έγραψε:

εχουμε βγαλει οτι δερματικη παθηση υπαρχει γμτ μου!μαλλον εχουμε νεογνικη ακμη.αιμαγγειωμα εχουμε(το οποιο φευγει σε 3 χρονια),σημερα παρατηρησαμε ερεθισμο στον ποπο της..αντε να δουμε τι αλλο θα εμφανιστει..που και να μην προσεχαμε(αναφερομαι στο τελευταιο γιατι τα υπολοιπα δεν εξαρτωνται απο εμας).η ακμη δημιουργηθηκε επειδη εγω της εδωσα πολυ ορμονη κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.ενω για το αιμαγγειωμα δεν υπαρχει εξηγηση.quote]

Αναστασία έχουμε και εμείς αιμαγγείωμα.Από τα 3 χρόνια που λές να υποθέσω οτι έχετε το "καρουμπαλάκι"(σηραγγώδες αιμαγγείωμα) και όχι το επίπεδο-κόκκινο?Εμείς έχουμε ένα καρουμπαλάκι (σαν λιποματάκι)στο κεφάλι.Μας έστειλα να κάνουμε υπέρηχο να το δουνε και μας και εμάς είπαν οτι μέχρι τα 3 χρόνια συνηθως τα απορροφά ο οργανισμός.

euaggelia9 έγραψε:

[/quote:34toepby]

νομίζω οτι είναι μικτά και καθαρά έρχετε κάπου στα 680€

Κορίτσια σχετικά με τον βραδινό ύπνο.....

νομίζω οτι τα μωράκια μας είναι ακόμα πολύ μικρά για να κοιμούνται όλο το βράδυ.Σίγουρα έστω και μια φορά θα θέλουν να φάνε.Οσο και αν τα πιέζουμε να φάνε παραπάνω πριν κοιμηθούν εκείνα θα φάνε όσο θέλουν.Αλλωστε το στομαχάκι τους είναι μια σταλίτσα!!

Εγώ φοβάμαι μήπως και με την πιπίλα, παρηγοριούνται και χάνουν γεύματα...(ωστόσο δεν ξέρω αν θα την αποφύγω γιατί ήδη βάζει το χέρι στο στόμα :P )

γεια σας και απο μένα κορίτσια σας έχω ευχάριστα καταρχήν ο μπεμπης είναι μια χαρά και μεγαλώνει τα ευχάριστα είναι ότι πηρα το 6μηνο του ΟΑΕΔ και ένα μήνα αδεια του 2010 που δεν είχα παρει και έτσι θα πάω για δουλειά τον Απρίλιο όταν ό μπέμπης μου θα έιναι 8 μηνών Τελεια!!!!!!!!!!!!!

εσας τα ζουζουνάκια σας τί κάνουν; Την άλλη εβδομάδα πάμε στην παιδίατρο και θα κάνουμε και το πρώτο εμβόλιο εσείς το κάνατε; έκαναν πυρετό ή όλα καλά;

Γεια χαρα και απο μας!!! εμεις ημαστε τελεια!!!η μπεμπουλα εχει βρει τους ρυθμους της και εγω σαν νεα μαμα αρχιζω και μαθαινω τι ακριβως ζητα καθε φορα που κλαιει!ευτυχως δεν κλαιει συχνα παρα μονο οταν πειναει και οταν κανει κακακια... :P

κατα τα αλλα ειναι μια γλυκα,ηρεμη και περναμε καλα τα 3 μας,εγω αυτη και ο μπαμπακας της!!!

κατα τις 17 του μηνα θα παμε για το πρωτο εμβολιακι μας και απο τωρα το σκεφτομαι...δεν θελω να την κανουν τσιμ το χερακι η το ποπουδακι...

το εκανε καμια κοπελα να μας πει αν εκανε πυρετουλι το νινακι της???

καλησπερα μανουλες!!!

χαθηκα λιγο αλλά τρεχουμε με τον μπεμπάκο και δεν προλαβαινω να σας γραψω---σας διαβαζω όμως όλα τα μυνηματακια!!! εμεις καναμε το πρωτο μας εμβολιο, και εκλαψε ελαχιστα μαλιστα αρχισε να σκαει χαμόγελα όταν μετα το εμβολιο ο γιατρος τον σηκωσε ψηλα και του εκανε παιχνίδια!!!! επίσης δεν καναμε καθόλου πυρετο, παρα μόνο το ιδιο βραδυ κατι δεκατακια (37,7) αλλα δεν ανεβηκε!! ειμασταν τυχεροι!!! ελπίζω και τα νινακια σας να μην κανουν καθολου πυρετουλι!!!

πηρα και εγω την αδεια του οαεδ!!! ξεκιναει από 14/9 και θα ειναι μεχρι και τον Μαρτιο!!!! τοτε ο μπέμπης θα ειναι 8 μηνων....μετα ομως τι??? εσεις τι θα κανετε με τα νινακια σας οταν ειναι να επιστρεψετε στην εργασια σας???

τωρα ενα θεμα που με απασχολει παρα πολυ!!! ο μπεμπάκος μου εχει ελλατωσει την ποσότητα γαλακτος του 24ωρου που πινει!!! από το προηγούμενο σαββατο που γυρισαμε από τα πεθερικα μου, από 750-760 που ετρωγε (σε σπαστα βεβαια γευματα και οχι σε 5 των 150) τωρα τρωει 600 το πολυ!!!! πινουμε το almiron σε αναμειξη με το Almiron AR (1 προς 2) λόγω των αναγωγων από τα μεσα του πρωτου μας μηνα!!! τωρα κλεισαμε τους 2 μηνες, ο παιδιατρος μας ειπε αναπτυσσεται πολύ καλα (ειμαστε 5 κιλα και 60 εκατοστα ενω γεννηθηκαμε 3300 και 51 εκατοστα) αλλα εγω ανυσηχω και εχω μπει στο τριπακι να μετραω τα μλ που πινει!!!! επισης σε αντιθεση με σενα αργυρω, ο μπεμπάκος μου εχει γινει αρκετα ανυσηχος, και κλαιει πολύ ενω δεν το εκανε αυτο!!! κοιμαται λιγότερο, τρωει λιγότερο και κλαιει περισσοτερο---η συνταγη της τρελλας για μενα που με τρωει συνεχεια η ανυσηχια!!!!!!! τι να κανω???????

Καλησπέρα και από εμένα μανουλίτσες!!

Μια χαρά αναπτύσσεστε βλέπω και πολύ χαίρομαι! Εμείς έχουμε μείνει λιγάκι στάσιμοι... είμαστε 4300gr και 58cm.. Το ύψος του είναι μια χαρά αλλά το βάρος έχει μείνει ίδιο εδώ και 15 μέρες... Μας ταλαιπώρησαν αρκετά οι εγχειρισούλες που κάναμε.. αλλά έπρεπε να γίνουν!

Αργυρώ μου εμείς το κάναμε και ευτυχώς δεν είχαμε πυρετούλι... λίγη μόνο γκρινίτσα!

Ρένα παρακολούθησέ το σε πρώτη φάση... όπως κι εμείς δεν είμαστε κάθε φορά στην ίδια φάση.. έτσι είναι και τα μωρά! Θα επανέλθει θα το δεις... Όσο για την ανησυχία... δυστυχώς αυτή δεν αλλάζει... ;)

Ρενακι μου γιατι αγχωνεσαι δεν καταλαβα!!! Μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου!!! Θα πρεπει να συνηθισεις σε αυτα τα ας πουμε κοπλα που κανουν τα μωρα σε οτι εχει να κανει με το γαλα!!! Εμενα η δικια μου κανει 4 γευματα των 160 - 180 ml και η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα!!! Η δικια μου τωρα ειναι 4 κιλα και 55 ποντους! Εμεις γεννηθηκαμε 2680 kg και 49 ποντους και φυγαμε απο το μαιευτηριο 2500 kg και τον πρωτο μηνα λογω των αναγωγων επερνε μολις 17 γρμ την ημερα ενω θα πρεπε να παιρνει περιπου 30!!! Αχ φωναζα εγω οτι το παιδι εχει προβλημα απο το μαιευτηριο αλλα ολοι μου ελεγαν δινε δικο σου γαλα και αν δεν επερνα αποφαση να ενοχλω την παιδιατρο 2 φορες την ημερα λογω των αναγωγων ακομα στα ιδια θα μασταν!!! Παντως και μενα ειναι πολυ γκρινιαρα κατα την διαρκεια της ημερας και κλαουριζει συνεχως αν δεν ασχολειται καποιος μαζι της! Αφου λεω αντε να μεγαλωσει να παιζει τα παιχνιδια της να μας αφησει υσηχους πια με την γκρινια!!!

Αργυρω εισαι τυχερη που η δικια σου ειναι υσηχη!!! Φτου φτου σκορδα!!! Εμεις καναμε πυρετακο μεχρι 38 και της εδωσα 2 φορες ντεπον!!! Δεν ειναι τιποτα, εγω το χω συνηθισει απο τον Νικολα και μου φαινεται παιχνιδακι!!! Κοριτσια κακα τα ψεματα στο δευτερο ολα τα κανεις μηχανικα και το τριτο παιδι μεγαλωνει με τον αυτοματο πιλοτο!!!

Καλημέρα ομορφιές!

Διαβάζω κι εγω αλλά δεν απανταω πάντα!

Χαιρομαι που όλα τα μωράκια ειναι καλα! Μεγαλώνουν τα αστερακια μας!

Καλα μου αρεσει πολυ η αλλαγη στο μάμμυ, σουπερ ειναι! :woohoo:

Παιδια εμενα η μπέμπα πειναει ανα 3,5 ώρες περιπου και τρωει 120-140 μλ. Το κουτι της σκονης γραφει 5 γευματα των 150 μλ ανα μέρα :dry: Την ταιζω πολύ? Αφου πειναει και τσιριζει αμα δε φαει.

Πάντως τα μαγουλάκια της τα έχει δεν έχω παραπονο!

Το 6μηνο ΟΑΕΔ το λιγουρευομαι σα τρελη! ο εργοδοτης δε θελει να το πάρω τσινει αλλά θα ξανακανω κουβεντα, δε θελω να αποχωριστω το μωρο μου :(

Εμβολιο κανουμε 14 Σεπτεμβρη...με φοβιζει αυτο που λέτε για πυρετο...

Αααα λέμε να πάμε Ναυπλιο επιτελους! ¨ολο το λέγαμε αλλα λίγο η γκρινια που ειχε το νινι, λίγο που μας επιανε πανικος με τη μεταφορα της προικας της λιγοψυχουσαμε :P Αυτη τη φορά θα πάμεεεεε!!!

Καλημερα μανουλιτσες,

και μενα μαρεσει πολυ το νεο look!!Μακαρι βεβαια να μην πεφτει και τοσο πολυ!

Βλεπω τα μπεμπουνακια μεγαλωνουν και γουσταρω!!

Για το εμβολιακι μην φοβαστε, κι εγω ειχα κλασει μεντες και ο δικος μου εκλαψε πολυ λιγο με το τσιμπημα στο μπουτακι και με το που τον πηρε ο μπαμπας αγκαλια σταματησε. Πυρετο δεν εκανε καθολου, λιγο ανησυχο υπνο μονο.

Παντως εχουμε φτιαξει τρελο προγραμμα, ξυπναει μονο μια φορα το βραδυ και πολυ χαιρομαι.

Χαρα τι ωραια που θα πατε ταξιδακι!! Θα γουσταρει η μικρη πολυ!

Παντως με το φαγακι νομιζω οτι οποτε πεινανε τα παιδακια μας πρεπει να τα ταιζουμε ,καθε παιδακι εχει και διαφορετικο ρυθμο αναπτυξης. Τι νομιζουμε, απο τωρα εχουν προσωπικοτητα!!

Εμενα ο δικος μου αρχιζει και κανει κραυγουλες και λιωωωωνωωω. Πετιμεζι γινομαι. Χτες ειχαμε και μουσικη εκπαιδευση, ακουσε τους πρωτους Pink Floyd, Janis Joplin, David Bowie, και πολυ χαρηκε. Ολο γελακια.

Ρε κοριτσια απο συμβουλες πως πατε? Εγω αρχιζω και τα παιρνω λιγο. Μην τον παιρνεις αγκαλια, μην τον σηκωνεις αν δεν κλαιει, μη το ενα μη το αλλο!!

Ειμαι που ειμαι σε μια αμφιβολια συνεχεια αν κανω κατι λαθος, εχω και τους συμβουλατορες. Εσεις πως τα πατε με αυτο?

Ο δικος μας παντως μην τον ματιασω ειναι 6 κιλα και 60 ποντους!! Παμε πολυ καλα, ολο μαγουλο και προγουλακια!!

Αυτο το θεμα με τις συμβουλες καιει! Η καθε κυρα-καλτακα σου λέει πως να μεγαλώσεις το παιδι σου...ΕΛΕΟΣ!

εγω κανω ότι νιωθω, ας κανουν ότι θελουν στα δικα τους παιδια!

Μεγαλώνουν τα νινακια μας! :):):):):):):):)

Εμεις θα κανουμε το εμβόλιο την αλλη εβδομαδα.Κι εγω το σκεφτομαι...και το οτι θα πονεσει ...και αν κανει πυρετό.

Σημερα όμως....είμαστε πολύ περήφανοι!!!

Κοιμηθήκαμε πρώτη φορά στην κούνια μας(στο δωμάτιο του μπαμπά και της μαμάς όμως) χωρις κανένα πρόβλημα!Ειχαμε ήδη να ζοριζόμαστε στη καλαθούνα.Ολοκληρος άντρας πια!!! :P

Και το άλλο...πρώτη φορά τον αφησα και κοιμήθηκε μόνος(οχι πάνω στο στηθος μου,δηλαδή, η στην αγκαλιά του μπαμπα να τον νανουρίζει!!).

Τον έβαλα στην κούνια ξύπνιο, άνοιξα την μουσικούλα από το παιχνιδάκι από πάνω και μετά από 40 λεπτά "μιρ,μιρ,μιρ" και λογάκια τον πήρε ο ύπνος.Πιπιλόντας και το δάχτυλο βεβαια!Δοκιμάσαμε πιπίλα αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να την θέλει.Την γλύφει ,αλλά δεν την κρατάει στο στόμα!

τελικα κοριτσια πηγα στον παιδιατρο σημερα και ολα οφειλονται στις αναγωγες που ειχε τον πρωτο μηνα και του εκαναν οισοφαγίτιδα!!! περναμε epadoren για 3 εβδομαδες, και μετα το σταματησαμε, μαλλον νωρις απ οτι φανηκε ετσι η κατασταση επανηλθε οπως πριν την θεραπεια... ποναει το γλυκουλι μου γι αυτο δεν τρωει!!!!! οποτε παλι φαρμακακι και μαλιστα μας εδωσε και malox για τον πονο!!! σημερα παντως ειναι καλυτερα με την θεραπεια του εχει ηδη πιει 530 ml και εχουμε ακομα 3 γευματα!!!! μακαρι παναγια μου γιατι δεν αντεχω να σκεφτομαι οτι ποναει!!!!!! τρελλαινομαι!!!!

επισης να σας πω ότι τα μεσημερια πια κοιμομαστε κανονικα στην κουνια μας, στο δωματιο του μπεμπη!!!! τον βαζω ξυπνιο του ανοιγω το μομπιλο και αποκοιμιεται σχεδον αμεσως!!! βεβαια δεν το αποτολμω ακομα για το βραδυ!!! σκεφτοαμι σε κανεναν εναμιση μηνα να πλησιαζει τον τεταρτο!!!

ααα και να μ ην ξεχασω!!! το σαββατο πηγαμε οικογενειακος στο mall για ψωνια και αγορασα την φθινοπωρινη και χειμωνιατικη γκαρνταρομπα του μπεμπη!!!! ξετρελλαθηκα απο τα ρουχαλακια για αγορια στο ZARA baby το οποιο και συστηνω ανεπιφυλακτα στις μαμαδες!!!! πολύ καλες τιμες και πολύ ωραια ρουχαλακια!!!! αχχχ ανυπομονω να ερθει ο χειμωνας για να του τα φοραω!!! και τα πρωτα μας φορμακια αυτα που φορουσαμε απο τοτε που γεννηθηκαμε, μας ειναι πια πολύ μικρα!!!!! μεγαλωσε το μπουμπουκακι μου!!!!!

Ρενακι μου μπραβοοοο καλα κανατε και πηγατε για ψωνια!να βαλεις και φωτο να τον δουμε να τα φοραει!!!ναναι γερος και εσεις παντα στο πλαι του να τον καμαρωνετε!!!

εμεις ημαστε λιγο στενοχωρημενοι σημερα...το ματιασα το παιδακι μου...γαμωτι μου.. :silly:

ξυπνησε σημερα και ειχε τσιμπλιτσες στο ενα ματακι.το γιαβρακι μου το εβαλα φυσιολογικο ορο μετα εβρασα χαμομηλακι και την καθαρισα το ματακι με βαμβακακι αλλα τιποτα...συνεχιζει και τρεχει δακρυα και κανει τσιμπλιτσες...πηρα το ιατρο μας και δεν το σηκωνε το μεσημερι,και ευτυχως το σηκωσε πριν λιγο και μου ειπε να παρουμε σταγονες garamat να της βαζω μια σταγονα ανα 8 ωρες.

ειχε καμια κοπελα το ιδιο προβλημα?ξερει καμια σας το συγκεκριμενο κολλυριο?

τον εμπιστευομαι το ιατρο μας αλλα ηθελα να μου πειτε αν καποια το χρησιμοποιησε διοτι ανησυχω και παλι...ευχαριστω εκ των πρωτερων κοριτσακια μου!!!

Αργυρω 27 έγραψε:

Ρενακι μου μπραβοοοο καλα κανατε και πηγατε για ψωνια!να βαλεις και φωτο να τον δουμε να τα φοραει!!!ναναι γερος και εσεις παντα στο πλαι του να τον καμαρωνετε!!!

εμεις ημαστε λιγο στενοχωρημενοι σημερα...το ματιασα το παιδακι μου...γαμωτι μου.. :silly:

ξυπνησε σημερα και ειχε τσιμπλιτσες στο ενα ματακι.το γιαβρακι μου το εβαλα φυσιολογικο ορο μετα εβρασα χαμομηλακι και την καθαρισα το ματακι με βαμβακακι αλλα τιποτα...συνεχιζει και τρεχει δακρυα και κανει τσιμπλιτσες...πηρα το ιατρο μας και δεν το σηκωνε το μεσημερι,και ευτυχως το σηκωσε πριν λιγο και μου ειπε να παρουμε σταγονες garamat να της βαζω μια σταγονα ανα 8 ωρες.

ειχε καμια κοπελα το ιδιο προβλημα?ξερει καμια σας το συγκεκριμενο κολλυριο?

τον εμπιστευομαι το ιατρο μας αλλα ηθελα να μου πειτε αν καποια το χρησιμοποιησε διοτι ανησυχω και παλι...ευχαριστω εκ των πρωτερων κοριτσακια μου!!!

Αργυρώ μου κι εμείς είχαμε το ίδιο πρόβλημα και μας έδωσε ο γιατρός τις σταγόνες tobrex. Είδαμε βελτίωση απο την πρώτη μέρα.

Αργυρω μου κι εμεις ειχαμε ακριβως το ιδιο και πηραμε tobrex και περασε γρηγορα. Βεβαια μετα ξαναηρθε και παλι tobrex. Γενικα τα ματακια του εχουν συχνα τσιμπλιτσες και πρεπει να του κανουμε μασαζακι στον αδενα κοντα στο ματακι να βγαινει η τσιμπλιτσα για να μην βουλωνει, να το καθαριζουμε λιγο με φυσιολογικο ορο και να του βαζουμε σταγονες τρεις φορες την ημερα.

πω πω πω πω τι επαθε το mammyland τις τελευταιες μερες???? και ποσο πολύ αλλαξε!!!!

τελοςπαντων!!! μου λειψατε κορίτσια!!! για πειτε τι κανουν τα νινακια σας??? εμεις περασαμε μια εξαρση της οισοφαγιτιδας, αλλα τωρα ειμαστε παλι μια χαρουλα και τρωμε παλι τα κανονικα ml μας μεσα στην μερα!!!! την τριτη θα ζυγιστούμε κιολας να δουμε αν πηραμε καθολου βαρος!!! παντως υψος πηραμε!!! ααα και πηγαμε να δουμε και μια νεα παιδιατρο, γιατι αυτος που βλεπαμε δεν μας γεμιζε το ματι στην αντιμετωπιση της οισοφαγιτιδας... η νεα μας λοιπον παιδιατρος, ασχολήθηκε μια ωρα ολόκληρη με τον μπεμπη, τον ταισε , ειδε πως τον ταιζα εγω και νας ειπε απλα πραγματακια που βελτιωσαν πολύ την κατασταση, οπως πχ το κρατημα του μωρου σε ημικαθιστη θεση, και το ανοιγμα μεγαλύτερης τρυπας στα μπιμπερον... (λόγω του αντιαναγωγικού γαλατος που ειναι πολύ πηκτο!!!)... το εχει κανει καμμια σας αυτο με τις τρυπες/ αν ναι πως το καταφερατε??? εγω παιδευομαι με βελόνα, αλλα ειναι πολύ δυσκολο!!! γενικα η νεα παιδιατρος ειναι πολύ πολύ συμπαθης, να φανταστειτε ο μπέμπης με το που την ειδε εσκασε τρελλα χαμόγελα!!! και μου αρεσε που ασχολήθηκε, δεν βιαζοταν να δει το επομενο ραντεβού!!!

γεια σας κοριτσακια μου επιτελους μετα απο μερες. Τι μου κανετε? εμεις καλά εκλεισα ραντεβου με παιδιατρο τις 27 που θα ειμαστε 3 μηνών για τα εμβολια μας αλλα κ να κανουμε εξετασεις θυροειδη μιας κ εχω κ εγω κ ο μπαμπας τους οποτε θα κανω κ στα 3 παιδια. Κατα τ άλλα καλά. Θηλαζουμε τελευταια φορα 11,30 κ ξυπναμε 7 με 7,30 αντε το πολύ να σηκωθω μια φορα κατα τις 5 να τους βαλω πιπιλα αλλα κατα τ αλλα στρωσαμε απλα εχουν διαφορετική ορεξη. Ο ενας ειναι πιο φαγανουλης κ ο αλλος οχι τοσο κ εχουν κ διαφορα βαρους αλλα μου χουν παρει τα μυαλα με τα χαμογελα τους

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...