Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

κορίτσια πολύ χαίρομαι που τα μωρακια μας βαζουν σειρα.

εμενα άλλο με προβληματίζει όμως τώρα την Παρασκευή με πηρε τηλ. ο εργοδότης μου και μου είπε τί θα κάνω με την δουλεια και ότι αυτός με θέλει στην δουλεια.Δουλευω εκεί 12χρόνια απο 18χρονών.Εγώ του είπα ότι θα πάω αυριο για να μιλήσουμε και έχω σκοπο να του ανακοινώσω ότι θέλω να πάρω και την εξάμηνη άδεια που μας δείνει ο ΟΑΕΔ. Στις 9/9 τελειώνει η άδεια λοχείας. Εχω άγχος και κατα πόσο θα στραβώσει βεβαια ξέρω πως δεν μπορει να μου αρνηθει απο το νόμο και δεν μπορεί να με απολύσει αλλά ξέρω ότι θα στραβώσει. Ομπέμπης μου τρώει αποκλειστικα με θυλασμό και δεν θέλω να σταματίσω γιατί να μπω σε διαδικασία με θυλαστρο αφου έχω το δικαίωμα αυτο της άδειας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια...

η ώρα 1.30 και μόλις ο μπέμπης μου τελείωσε τον θηλασμό!Επλίζω να κοιμηθεί αρκετά και απόψε,όπως κάνει τις τελευταίες μέρες.

Ευαγγελία καταλαβαίνω την θέση σου.Οταν η εταιρεία είναι μικρή και η σχέση με τον εργοδότη πιο "προσωπική" είναι δύσκολο και νιώθεις να τον κρεμάς.Ομως πρέπει να κοιτάξεις το καλύτερο για το μωράκι σου΄.Ασχετα με τον θηλασμό, είναι ακόμα πολύ μικρό για να σε αποχωρηστει.Δεν είναι καλύτερο να πάμε ...κατά Μαρτιο μεριά?Να έχουν ξεπεταχτει τα μωρά μας, να έχουν μπει και στερεες τροφές?

Ακόμα και εγώ που δουλεύω σε πιο μεγάλη εταιρεία είχα ένα αγχος με το 6μηνο.Μετα σκέφτηκα οτι με την αναδουλειά που έχουμε(το τμήμα μου βαράει μυγες) δεν θα τους λείψω και πολύ και θα τους έρθει και βολικά να μην με πληρώνουν για 6 μηνες.

Τι να πώ...σκέψου το μωράκι και αυτά που δικαιούμαστε.Αυτές οι μέρες με τα μωράμας δεν πρόκειτε να ξαναγυρίσουν. :)

Καλημέρα ομορφιές!

thinkpink! ελπίζω να ειναι καλυτερα τα ποδαράκια της μπουμπους με τις πληγές. ¨ολα καλα θα πάνε άλλα πραγματικά να βασανιζεστε έτσι απο μαμακιες γιατρου ειναι απαραδεκτο!

Επιτέλους δροσίζει λιγάκι, δε μπορώ άλλο με τα κλιματιστικα, νιώθω αρρώστια χωρις φρεσκο αέρα.

Περίοδος δε μου έχει έρθει ακομα κι εμενα, όσο για τη κοιλια μου έχει μείνει λίγο αλλά νομιζω τα έχω πάει καλα, βάζω μια ζώνη (όταν θυμαμαι) και με βοηθαει. Στη αραλία κι εγώ βτρεπομαι...κοιλια, έχω ακόμα τη γραμμη εγκυμοσυνης (έχει ξεθωριασει βέβαια), ο αφαλός μου ειναι μαυρος, και έχω κυτταριτιδα :angry: Χάλια μαυρα! κοιταζω κορμάρες στη παραλία και ζηλευω :( . Γυμναστηριο λέω να αρχισω απο σεπτεμβρη-οκτωβρη.

Κι εμενα όταν πειναει βάζει χέρι και πιπιλάει, πιπίλα πέρνει καμια φορά (δεν ειναι φαν) αλλά να πώ την αληθεια, προτιμω πιπιλα απο το δαχτυλο της. Την πιπιλα βρισκεις τρόπο και την κοβεις άμα μαθει χεράκι ειναι πιο δύσκολο νομιζω. :unsure:

Επίσης έχει αρχισει και βγαζει σάλια! Το κανει κανενα μπεμπέ αυτο? άρχισε και τις φωνές! όχι αγκου και τέτοια, απλά φωνές.

Παιδια για το 6μηνο το έχω αναφέρει ευγενικά 100 φορές αλλά θα το ξαναπώ. Το ξέρω πως δικαιουμαι αλλά ειμαστε λίγοι και νιωθω άβολα να τον κολλησω στο τοιχο. Ποντάρω κι εγω στη κριση μπάς και αλλάξει γνώμη!

κοριτσακια μου τι μου κανετε?εμεις ειμαστε πολυ καλα!!!

εχω το καλυτερο παιδακι του κοσμου!!!

τρωει πολυ,δεν κλαει σχεδον καθολου παρα μονο οταν πεινασει η εχει κανει κακακια,κοιμαται ολο το βραδυ και ξυπναει μονο 2 φορες μια στις 4 και μια στις 7 το πρωι.βγαινουμε εξω μεχρι και σε μπαρακι μαζι της και αυτη καθεται κυρια τρωει και κοιμαται ακομη και μεσα σε φασαρια και πολυ κοσμο.δεν εχει κολικους ευτυχως ακομη.και γενικα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι της!ειμαστε σουπερ,δοξα τω θεω!!!!

εγω ομως ποναει η μεση μου πολυ,δεν εχω χασει αλλα κιλα παροτι προσπαθω.εως τωρα που σαραντησα εχσα 2 κιλα.και αλλα 10 κιλα ειχα χασει οταν βγηκα απο την κλινικη.αλλα προσπαθω τωρα και δεν βλεπω φως στο τουνελ...δεν ξερω τι εχει γινει..μπλοκαρα???

επισης απο θηλασμο σταματησαμε δυστυχως διοτι δεν εβγαινε ουτε σταγονα παρα την προσπαθεια ...

think pink κοριτσακι μου,περαστικα σας και παλι.το καημενουλι σου εχει περασει πολλα κι ομως ειναι σουπερ μωρακι και δεν σε κουραζει καθολου!να της δωσεις πολλααααα φιλακιααααααααααα!!!την αγαπαμε πολυυυυυ!!!ειναι το πιο κουρασμενο νινακι και ομως ειναι το καλυτερο παιδακι!!! :kiss:

HaraAbel έγραψε:

Επίσης έχει αρχισει και βγαζει σάλια! Το κανει κανενα μπεμπέ αυτο? άρχισε και τις φωνές! όχι αγκου και τέτοια, απλά φωνές.

καλησπερα!!!!

Αργυρω μου και εμεις τελειωσαμε με τον θηλασμό... καθε 4 μερες βγαινουν κατι ελαχιστες σταγονες με το θηλαστρο, και το κανω αυτο για να το αδειασω τελειως μην γλιτωσω το χαπι!!!

σας ζηλευω κοριτσακια.λ.. εμας εκει που λεμε εστρωσε λιγο με το φαγητο, ξαναχαλαει το προγραμμα του και γενικα ειναι λιγο μιζερος!!! ξυπναει και πειναει τοσο πολυ που χαλαει τον κοσμο στο κλαμα, αλλά μετα τρωει 100 μλ και κοιμαται στην αγκαλια μου!!! ποσα κιλα ειναι τα μωρακια σας???? εμεις σε 2 μερες κλεινουμε τουσ 2 μηνες και ειμαστε 4900...ειναι λιγο ξερει καμια??? α και μην ξεχασω ειμαστε πολύ μακρουλοι (59 εκ)!!! επισης μετα το ρεψιμο ξεκιναει κλαμα, κανει σαν να πειναει αλλά δεν παιρνει την θηλή με τιποτα !!! δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το μωρο!!! η μαμα μου μου λεει οτι ότι της εκανα τωρα θα τα "λουστω" καθως ημουν και εγω εξαιρετικά λιγοφαγο παιδι!!!

την τεταρτη εχουμε ραντεβου με τον παιδιατρο, και θα του το συζητησω αυτό το θεμα!!!! δεν ξερω αν πρεπει να ανυσηχησω!!!

εξω για ποτακι βγηκαμε και εμεις, και ηταν ησυχουλης το αντρακι μου!!! κυριος!!!! χιχιχιχιχι!!!!! απο κιλα εχω κολησει στα 64 (+5 απο το προ εγκυμοσυνης βαρος!!!) και τερμα... 2 εβδομαδες δεν πανε ουτε πανω ουτε κατω, αλλά δνε κανω και διαιτα γιατι ποτε δεν εχω κανει και δεν ξερω πως!!! τουλαχιστον γραφτηκα κολυμβητηριο και θα κανω χαλαρο κολύμπι καθε απογευμα μηπως και σφιξω λιγο και φυγει αυτη η κοιλια!!!!!!

ρενα εμεις ζυγιστηκαμε χτες.η μεγαλη ειναι 4κιλα κ η μικρη 4150 .την κυριακη θα γινουμε δυο μηνων!βεβαια εμεις γεννηθηκαμε δυο κιλα η καθε μια!!!!

νομιζω πως καθε μερα αυτα τα μωρα μας εκπλησσουν.εκει που λεμε βαλαμε μια σειρα αμεσως την αλλαζουν κ κανουν κατι αλλο.ειναι πολυ μικρα μωρε που θα παει θα στρωσουν!!!ελπιζω δηλαδη!!!!εμενα παλι δεν ξεπερνανε τα 120 ml το καθε γευμα.το μαξιμουμ δηλαδη γιατι συνηθως τρωμε 90-100.καμια φορα αν δεν πεινανε τρωνε 70-80.ανησυχω λιγο αλλα η παιδιατρος λεει πως παιρνουν βαρος κ με το παραπανω!

σαλακια μου βγαζουν κ μενα.αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι περιεργο

Γεια σας μανουλιτσες ομορφες!!

πως μεγαλωνουν ετσι τα νινακια μας ε??

αχ μη μιλατε για προγραμμα και φαγητο. Εμεις που ειμαστε ακομα με αποκλειστικο θηλασμο απλα δεν εχουμε προγραμμα :( ενω το βραδυ,φτου φτου μην τον ματιασω, κοιμαται ρολοι στις 10:30,μετα ξυπναει στις 5:30 τρωει με μανια 10 λεπτα και ξαναξυπναει μετα στις 8:30, την ημερα θελει στηθος σχεδον συνεχεια. Στηθος οταν πειναει, στηθος οταν τον ποναει η κοιλιτσα του,πιπιλα, συνεχεια, το εχει καμια αυτο βρε κοριτσια? δεν αντεχω αλλο τα εχω φτυσει, μηπως κανω κατι λαθος? Που να βγω εξω για βολτες, το σκεφτομαι, με ενα μωρο κολλημενο στο στηθος, Βαρος παιρνει, ψηλωνει ολα καλα. Αποκοιμιεται στο στηθος μου και με το που τον ακουμπαω στο λικνο μετα απο λιγο ξυπναει και θελει κι αλλο γαλα.

Και πανω που ειχαμε λιγο στρωσει, τωρα ξαναρχισε το συνεχεια στηθος. Θα ερθει αυριο ο παιδιατρος να δουμε τι θα μου πει.

Οσο για τα κιλα, ετσι οπως ειμαι εσωκλειστη κανω πολυ παρεα με το ψυγειο, κολληταρι τρελο!! Μπορω βεβαια να τρελαθω στο αγγουρι και στο καροτο, αλλα προτιμω παγωτακια!

Και μενα κανει φουσκιτσες και σαλακια παντως, λες οντως να προετοιμαζονται για δοντακια??

Στηθος οταν πειναει, στηθος οταν τον ποναει η κοιλιτσα του,πιπιλα, συνεχεια, το εχει καμια αυτο βρε κοριτσια? δεν αντεχω αλλο τα εχω φτυσει, μηπως κανω κατι λαθος? Που να βγω εξω για βολτες, το σκεφτομαι, με ενα μωρο κολλημενο στο στηθος, Βαρος παιρνει, ψηλωνει ολα καλα. Αποκοιμιεται στο στηθος μου και με το που τον ακουμπαω στο λικνο μετα απο λιγο ξυπναει και θελει κι αλλο γαλα.

Και πανω που ειχαμε λιγο στρωσει, τωρα ξαναρχισε το συνεχεια στηθος. Θα ερθει αυριο ο παιδιατρος να δουμε τι θα μου πει.

Χριστινάκι,ετσι είμαστε κι εμεις.Δεν είναι όμως κάτι παράξενο,ετσι είναι ο αποκλειστικός θηλασμός.Και ευχαριστιμένες να είμαστε που στρωνουν λίγο το βραδινό.

Εγω απλα το πήρα απόφαση πως αν δεν θηλάζω κι εξω θα με φαει ο καναπές.Αποφασισα λοιπόν να θηλάζω όπου βρισκομαι! ;)

Λες ε? Απλα και βολτα με το καροτσι να παμε θελει σε λιγο στηθος και χαλαει τον κοσμο.

Ειμαι πρωταρα μαλλον και δεν το εχω καλα :( Το σκεφτομαι και αν βγω και μεχρι να κατσω καπου φωναζει για γαλατακι?

Δεν παει ομως αλλο πρεπει να αρχισω να σκαω μυτη γιατι θα φρικαρω εδω μεσα. Απλα νομιζα οτι επειδη παμε για τρεις μηνες θα ειχε στρωσει λιγακι.

Εχουμε και το εμβολιο αυριο το πρωτο, εχουμε αργησει λιγο γιατι ο παιδιατρος ηταν διακοπες. Εσας σας εκανε πυρετουλι με το εμβολιο? Τι να περιμενω?

Φιλακια σε ολες τις μανουλιτσες

κοριτσακια ποτε λετε να βρεθουμε??????? θα χει πλακα να βρεθουμε με τα μπεμπακια μας καπου!!! φανταστειτε το σκηνικο, καρότσια μπιμπερακια και φρεσκομανουλες!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Να' μαι πάλι κι εγώ... Μετά από πολύ καιρό κατάφερα αν μπω να σας πω ένα γεια... Λόγω μετακόμισης ακόμη δεν έχουμε internet... με το καλό ελπίζω να τα λέμε σύντομα.... εύχομαι να είστε όλες καλά... κι εσείς και τα μωράκια σας... Εμείς δόξα τω θεό είμαστε μια χαρά!!!

Φιλάκια πολλά πολλά

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Καλα εγω ειχα μεινει στις μανουλες Ιουλιου!!!

Βλεπω ολες σιγα σιγα μπαινουμε σε ενα προγραμμα!!! Και μενα η μπουμπου μου κοιμαται τα βραδια δεν εχω παραπονο απο τις 10 μεχρι το πρωι στις 8-9!!! Φτου φτου!!! Κατα την διαρκεια της ημερας παιρνει τους υπνακους της αλλα εμας αυτο που μας ταλαιπωρει ειναι οι αναγωγες. Πινουμε ειδικο γαλα εδω και ενανισι μηνα περιπου και αρχισαμε να βαζουμε βαρος!!! Τωρα ειμαστε 4 κιλα και αν απο την αρχη που ελεγα στην παιδιατρο οτι το παιδι εχει προβλημα με το γαλα με επερνε στα σοβαρα θα ηταν παραπανω το καμαρι μου!!! Δοξα τω Θεο και οι κολικοι σχεδον εξαφανιστηκαν με τα ειδικα μπιμπερον που πηραμε και ολα καλα τωρα!!! Εκανα αιματολογικες εξετασεις και ειναι χαλια μαυρα!!! Θα πρεπει να παρω σιδηρο και να τις επαναλαβω σε δυο μηνες!!! Αυτα τα νεα μας!!! Φιλια σε ολες!!!

Καλησπέρα και απο μένα.

Σαν να διαβάζω την ιστορία μας. Κι εμεις ταλαιπωρούμαστε με αναγωγές, αλλά επειδή το μωρό μου είναι φαγανό έβαλε βάρος και με το παραπάνω. Ζητούσε να τρώει ανα μιάμιση ώρα σχεδόν, και τώρα με το ειδικό αντιαναγωγικό γάλα δυστυχώς μου κόπηκε ο θηλασμός, αλλά τουλάχιστον μειώθηκαν πάρα πολύ οι εμετοί και οι γουλίτσες...

Κι εμείς έχουμε χαμηλό αιματοκρίτη (26) και παίρνουμε σταγονίτσες.

Να σε ρωτήσω όμως, εσείς δεν είχατε πρόβλημα με τα κακάκια του μωρού;

Εμάς μας δυσκόλεψε πάρα πολύ αυτό το θέμα, μέχρι που μας είπε η γιατρός και κάναμε ανάμειξη 1 αντιαναγωγικό και 3 ειδικό γάλα για τη δυσκοιλιότητα. Τώρα βελτιώθηκαν τα πράγματα..

Πάντως ζηλεύω πραγματικά τα μωράκια που κοιμούνται πολύ, ο δικός μου φυλάει σκοπιά κάθε βράδυ, και την ημέρα χαζοκοιμάται...

Αφού λέω " δεν ξέρω αν το παιδί μου είναι έξυπνο, πάντως είναι ξύπνιο"!!!

Καλό κουράγιο σε όλες τις μανούλες με τα μπεμπάκια τους....

καλημερα κοριτσια μου τι διαβαζω καλεεεεεεε η δολια η μανα? απο τις 10 μεχρι τις 8 το πρωί? τελειο. Εμεις κοιμηθηκαμε αποψε 10-3 κ 6,30 κ τωρα κοιμουνται ακομα αλλα κ παλι με δυο ειμαι ευχαριστημενη βεβαια αν κοιμοντουσαν λιγο παραπανω το βραδυ θα ημουν καλυτερα. Δυο μερες τους εδωσα κατα τις 12,30 λιγο γαλα με το θηλαστρο κ κοιμηθηκαν μεχρι 5,30 αλλα χθες νυσταζα κ εγω κ ξαπλωσα κ εγω κατα τις 11,20 κ ετσι δεν τους εδωσα

καλημερα κ απο την ετερη διδυμομανουλα!!!

ζετουλα κοντα παμε στα ταισματα!σημερα εμενα ξυπνησαν στις 4 κ μετα στις 8.κ η αληθεια ειναι πως τωρα νιωθω ξεκουραστη.κοιμουνται ακομα τα γλυκουλια!

ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ καλημερα!!! προβλημα με τα κακακια της δεν ειχαμε ισα ισα μας κερναει και 5 φορες την ημερα!!! Πιο πινετε εσεις? Εμεις πινουμε το ΑΠΤΑΜΙΛ ΑΡ!

Κοριτσια δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα και στα δυο μου παιδια το βραδινο τους το εκοψα με την πιπιλα! Στον ΝΙκολα μου το εκανα τυχαια! Κοιμοταν απο τις 11 μεχρι τις 5 και οταν ξυπνησε ειπα "αχ 5 λεπτακια ακομα να κοιμηθω και ετσι του εδωσα την πιπιλα και αυτος κοιμηθηκε μεχρι τις 9!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Αυτο ηταν παει το βραδινο! Τωρα στην μικρη δεν επιασε με την πρωτη, ξυπνουσε της εδινα πιπιλα αλλα τις περισοτερες φορες την εφτυνε αν αυτο γινοταν πανω απο 10 λεπτα της εδινα γαλα αλλα ηταν και φορες που κοιμοταν! Τωρα εχει να κανει βραδινο γευμα απο τις 15 Αυγουστου! Την ημερα την βγαζει στο ριλαξ και μονο το μεσημερι την βαζω στην κουνια της!!! Αυτα κοριτσακια μου! Ευχομαι γρηγορα ολες να κοιμομαστε περισσοτερο!!! :kiss::kiss::kiss:

:) γεια σας κοριτσαι!!γεννησα με καισαρικη στις 10 αυγουστου την ροζουλιτα μας,,,2870γρ κ βγηκαμε 2700,,,μετα απο 3 μερεσ οταν βγηκαμε πηγαμε γιατρο κ ειμασταν 2750,,,τωρα δεν εχουμε ζυγιστει αλλα θα παμε στον γιατρο στισ 10 του μηνος!πινουμε φρισολακ κομφορτ.να μας ζησουννννννννννννννννννννννννννν ;););)

Καλημέρα σε όλες!!!

Γάλα πίνουμε το ΝΑΝ ΑR και τώρα το συνδιάζουμε με το NOVALAC IT, και έχουν ξαναγίνει τα κακάκια του πιο ρευστά.

Τι να πω βρε κορίτσια, ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ....... θέλω κι εγώ βραδινό ύπνο!!!

Το προηγούμενο βράδυ με ξύπνησε τουλάχιστον 5 φορές: τη μία πεινούσε, δίκιο είχε, έπρεπε να φάει. Μετά από μία ώρα είχε βραχεί η πάνα του, σωστό κι αυτό, έπρεπε να του την αλλάξω. Μετά από μία ώρα τον ενοχλούσε η μύτη του, δεν ανέπνεε το μανάρι μου, έπρεπε να του βάλω λίγο ορό. Μετά από μια ώρα ξαναπείνασε, λογικό. Μετά πρέπει να ζεστενόταν, είχε ιδρώσει. Μετά διψούσε... Μετά...

Είμαι σίγουρη οτι παραφυλάει και όταν βλέπει οτι η μανούλα κοιμήθηκε κάθεται και σκέφτεται "τι να κάνω τώρα για να την ξυπνήσω;;;"

Μόνο η πιπίλα δεν του κάνει τίποτα, μόνο τσαγάκι δεν του κάνει τίποτα, αυτό που τον ηρεμεί μέσα στη νύχτα είναι η αγκαλίτσα, αλλά δεν πρέπει να τον συνηθίσω να ηρεμεί μόνο επάνω μου, δεν νομίζω οτι του κάνει καλό...

μιραντακι δεν σου κανω την δασκαλα αλλα θα μπορουσες να κανεις τα εξης στο βραδυνο μπανακι να του καθαριζεις την μυτουλα με την συσκευη ρινικης αποφραξης και θα γλυτωνει το μωρακι καιτην ταλαιπωρια του ορου και οταν ξυπναει για φαγακι να του αλλαζεις πανα για να μην σε ξαναενοχλει!!! και να τον παιρνεις αγκαλιτσα δεν του κανεις κακο και στο κρεβατι σου να τον βαζεις για να νοιωθει ασφαλεια οταν ειναι πολυ ανυσηχος!!! Θα δεις ολα θα στρωσουν!!!!

εγω παλι κοριτσια πιστευω πως ειναι στο παιδι.αν ειναι να ξυπνησει θα ξυπνησει.κ ειναι ακομα πολυ μικρα.καθε μερα το προγραμμα τους αλλαζει.τη μια κοιμουνται κ ειναι πολυ ησυχα την αλλη γκρινιαζουν κ μας πεθαινουν στην κουραση.κ εγω με δυο μωρακια φανταστειτε.που ευτυχως το βραδυ κοιμουνται μια χαρα.

υπομονη!

καλημερα κοριτσακια!!!

σημερα γινομαστε 2 μηνων :woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

και χτες καναμε και το πρωτο μας εμβολιο!!!! :dry: ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχει κανει πυρετο ουτε κατι αλλο!!! μακαρι το μαναρακι μου να μην ταλαιπωρηθει!!! :dry::dry::dry:

ειμαστε που λετε 5 κιλα και 60 εκ σε υψος, :laugh: :laugh: :laugh: το μαναρι μου τα παιρνει σε υψος μας ειπε ο γιατρος!! η αναπτυξη του ειναι καλη, και το μνο που ακομα αντιμετωπιζουμε με φαρμακακι epadoren ειναι το προβληματακι στον οισοφαγο που εγινε από τις αναγωγες. παιρνουμε βεβαια και το ειδικό γαλα σε αναλογια 2 προς ενα με το κανονικο Almiron, αλλά πρεπει να συνεχισουμε και το φαρμακακι για ακομα μια εβδομαδα! μετα μου ειπε ο γιατρος ότι θα ξεκινησουμε αποκλειστικα το AR και καθολου από το κανονικο!! :blink:

εχουμε και λιγη νινιδα στο κεφαλακι μας , αλλα μας ειπε να του βαλουμε ελαιολαδο για μιση ωρα και μετα να το τριφουμε με την βουρτσα για τα μαλλια!!!

αχ κοριτσια τον κοιταω και λιωνωωωω!!! ειναι ενας κουκλος!!!!

αήθεια δεν μου ειπατε....τι λετε για μια συναντηση στο mall?????

elena καλώς ήρθες στην παρεούλα μας και να σου ζήσει το κοριτσάκι σας!

Η μικρούλα μου ηρέμησε απο τα πονάκια με την βοήθεια των σταγόνων και είμαστε σούπερ. Κοιμάται κάθε βράδυ στη μία η ώρα και ξυπνάει το πρωί απο 7-9 Κατά την διάρκεια της ημέρας είμαστε ήσυχες και βασικά παρατηρώ οτι δεν θέλει και πολύ τις αγκαλιές. Προτιμά την κούνια της με τα παιχνίδια της. Ξετρελένεται με το παιχνίδι που γυρίζει πάνω απο το κεφαλάκι της.

Έχουμε καιρό να μάθουμε νέα απο την an-n, τί έγινε; την τρέχει η καραμελίτσα της;;;

Kοριτσακια μου γεια χαρα!!τι μου κανετε ?χαιρομαι που διαβαζω οτι ολα τα νινακια ειναι γερα και βαζουν βαρος!!!ειναι μεγαλη ευλογια και χαρα αυτο που ζουμε!!!!!!

λοιπον θα σας τρελανω λιγακι ...εμεις ειμαστε 5 κιλα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: τρωμε πανω απο 120γρ παντα και το βραδυ κοιμομαστε απο τις 11 εως τις 6!!!ακομη δεν ειμαστε 2 μηνων και ειμαστε 5 κιλα!!!

ειναι πολυ καλο παιδακι,κλαιει μονο οταν πειναει η εχει κανει κακακια...ειναι σκετη γλυκα και εξω καθεται σαν κυρια οταν παμε για καφεδακι η ποτακι!ο κοσμος δεν την ανησυχει καθολου ,ισα ισα την νανουριζουν οι φωνες και κοιμαται !!!

αισθανομαι πολυ τυχερη που εχω τοσο καλο παιδακι!!!οπως ολες φυσικα!!!φιλακια πολλα σε ολα τα γλυκα μπουτακια!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...