Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και από μας!!!

Σήμερα είμαστε καλά κορίτσια μέχρι τώρα είμαστε μαμ,κακά και νάνι!!!Για να δούμε....

Τα μαλλιά μου είπε η κομμώτρια μου ότι πέφτουν στους 3 μήνες μετά τη γέννα,τσεκαρισμένο!!!Λέτε κατα τον Οκτωβρη να κλαίμε για τρίχες; :ohmy::ohmy:

Το δικό μου στήθος δεν τρέχει πάντως καθόλου,πολύ σπάνια αν έχω πολλές ώρες να θηλάσω μόνο!!

Για μπάνιο ούτε εγώ πηγα,ούτε σεξ,περιμένω να παω πρώτα στον γιατρό να μου δώσει το οκ!!

Χθες πήγα να βγάλω με το θηλαστρο και δεν έβγαλα καθόλου σχεδόν!!Βέβαια με είχε ξεζουμίσει η μπέμπα πριν!!!Θα ξαναδοκιμάσω όμως γιατί τις τελευταίες μέρες θηλάζω αποκλειστικά και δεν θέλω να το χαλάσω,πρέπει να πάω αγορά!!1Γίνομαι νονά στις 29 και δεν πήρα ρούχα ακόμη!!Είμαι και χοντρή να δούμε τι θα βρώ!!!

Φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα....

ειχαμε ζόρικο βραδυ και απ'οτι βλέπω θα συνεχιστει και η ημέρα ετσι!!Υστερικό κλαμα με το που τον εβαζα στην καλαθούνα,ήθελε να ειναι συνέχεια στο στηθος όπου τον επαιρνε ο ύπνος και μολις τον ακουμπούσα ξανά κάτω....ΧΑΜΟΣ!!!Τελικά μετα από ώρες κοιμηθηκαμε μαζι,θηλάζοντας ξαπλωμένη στο πλάι.Το πρωι προσπάθησα να τον αφησω κατω να μαζεψω κατι πραγματα,να πιω ένα χυμό...ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!Αποφασισα να τον βαλω στο καροτσακι και να παμε μεχρι το φαρμακείο βόλτα μηπως ηρεμίσει.Στον δρόμο κοιμήθηκε,με το που σταματησαμε στο φαρμακείο....υστερικό κλαμα!!! :blink:

Στο στηθος ηρεμει, τον πηρε πριν ο ύπνος, τον αφησα στο ρηλαξ, αρχισα σαν τον Βεγγο να κάνω οτι δουλειά είχα αφησει στην μεση ,σε 15λεπτα....γοερό κλάμα.

Τωρα ειμαστε πάλι καναπε-στηθος.Εχω ιδρωσει,εχει πονεσει ο πωπός μου αλλά τουλαχιστον ηρεμουν τα αυτιά μου!!!

Τι είναι αυτοοοοοοοο?????????????

γεια σας κοριτσια μου!!! :)

τις ιδιες ανησυχιες εχουμε...

εμεις ειμαστε 18 ημερων και τωρα αρχιζουμε να στρωνουμε προγραμματακι(λεμε τωρα!!)..ξυπναμε σχεδον ανα 3ωρο κ τρωμε γυρω στα 80-90ml (ξενο γαλα) αλλα μαλλον πρεπει να τ αυξήσουμε..γιατι δεν σταματαμε απο μονες μας απλα της τραβαω εγω το μπιμπερο απ το στομα!!(φαουλ) :(

νομιζα οτι επρεπε να τρωει μονο τοσο (μ......α)η γιατρος λειπει κ δεν μπορουσα να την ρωτησω...ευτυχως διαβασα αυτα που εχετε γραψει περι ποσοτητας, μιλησα κ με την κολλητη μου που η μικρη της τρωει 120ml κ στις 15.00 που ειναι το επομενο της γευμα θα της δώσω...κ οσο φαει!!

κατα τ αλλα..ηρθα στη μαμα μου για 15αυγουστο κ θα μεινω μεχρι να σαραντισω..μιας κ τη νυχτα δεν ενοχλουμε (δουλευει η μαμα κ ο αδερφος μου κ δεν ηθελε να τους ξυπναω)...ξυπναει just ανα 3ωρο της δινω το γαλα κ ξανακοιμαται..στις 5.30 το πρωι ομως θεωρει οτι ξημερωσε και πρεπει να "παιξουμε"...προσπαθω να της τ αλλαξω αυτο σιγα-σιγα...να καταλαβει οτι ο κοσμος κανει νανι εκεινη την ωρα..που θα μου παει!?! :)

παντως την κοιμιζω παντου...το πρωι στο ρηλαξ κ στο καροτσι...το βραδυ στην κουνια...στο σπιτι μας στο λικνο...στην πεθερα μου στο κρεββατι τους με το σφηνακι της...την γυρωφερνω για να μαθαινει!! :)

την εχω με το παμπερς τις 3 τελευταιες μερες αλλα χωρις air-condition...δειχνει να βολευεται!!τι να πω...??ανυπομονω να σαραντισουμε...για να παμε κανα 3ημερο!! :) :woohoo:

παντως την πεμπτη που θα παρω μισο σαραντισμο..θα παω για μανικιουρ-πετικιουρ..κ μαλλια...δεν την παλευω αλλο!!! :silly:

με τα κιλα σε τι φαση ειστε??εγω εχω χασει 12 απο τα 22...μου εχει κοπει η ορεξη αρδην...ευτυχως!!αλλα δυστυχως παρολες τις κρεμες εκανα ραγαδες στην κοιλια τις τελευταιες 2 εβδομαδες πριν τον τοκετο...ο πλαστικος της καισαρικης μου ειπε οτι οσες κρεμες κ να βαζεις, αμα ειναι να κανει ραγαδες το δερμα κανει...δεν πειραζει...laser οταν ερθει η ωρα!! ;)

Μπανακι δεν εχω κάνει ακόμα, αλλα το σεξακι το τιμήσαμε(με άδεια γιατρου μετα τις 40 μερες και αφου με είχε δει).Πονάει όμως ακόμα΄...

Λες, Κατερινα τον Οκτωβρη να κλαιω τα μαλλια μου???Ωχχχχχχ, καθόλου δεν θέλω....εγω γίνομαι κουμπαρα τον Οκτωβρη!Που εχει καλες περούκες??? :S

landμε τα κιλά ξεκίνησα με τις καλυτερες προυποθέσεις!Πήρα μόνο 9 στην εγκυμοσύνη, αλλά την είχα ξεκινήσει και με 3-4 παραπάνω από τα κανονικα μου(αυτό που νιωθω εγω καλά).Με την γέννα έχασα τα 5-6.Αλλά......τώρα με τον θηλασμό που περνάω πολλές ώρες σπίτι,καθισμένη σε ένα καναπέ τρώω οτι βρω μπροστά μου!!Οτι σκατολοϊδι υπάρχει θα το φάω!Γλυκά,κουλουράκια,χυμους,παγωτά,....οτι κυκλοφορει.Οπως πάω όχι δεν θα χάσω τα υπολοιπα...θα ξαναγυρίσω στα κιλα της εγκυμοσύνης.

Τωρα είμαι στα 65 θέλω να πέσω στα 60 και αν μπορέσω να πάω 58 που νιωθω πιο καλά.Εχω και κατι γάμους....Ελπίζω μέχρι τον Νοεμβρη που θα είμαι κουμπαρα να τα έχω χάσει.

madrid05 το χω πάθει κι εγω (αλλά στην αρχη, πριν δώσω μπουκάλι). Η αναστασία (an-an) που ο αντρας της ειναι παιδιατρος, ειπε πως το νινι έπαθε εξαρτηση απο μενα ...τώρα δε ξερω, ειχα υποψία πως πεινουσε (δικια μου θεωρία αυτη). Δε δίνεις λίιιγο απο τα μλ που εβγαλες να τσεκαρεις?

Με τα κιλά κοριτσια εγώ έχω ακομα 4-5 :( , ειχα πάρει 15 συνολο, αλλά το πιο σπαστικο ειναι το κοιλουμπακι, που ενω εχει μαζεψει αρκετα δεν ειναι όπως πριν...Σε φαση πηγαμε σε παραλία και ντρεπομουνα για το σώμα μου...σα χλαπατσάκι :( . Κι εμενα μου εχει κοπει η όρεξη, αλλά καθε καλοκαιρι το παθαινω αυτο :dry:

Θέλω να πάω οδοντιατρο και όλο το αναβαλω...μου εχει σπάσει δοντι (συριζα) απο πριν την εγκυμοσυνη και δεν έχω αξιωθει να το φτι'άξω...ιουυυ δεν αντεχω dentist.

γεια σας κοριτσακια μουυυυυυ τι μου κανετε? εμεις οκ σχετικά

ο ενας μπεμπης χθες μετα απο πολύ γκρινια γιατι εχουμε το θεματακι με την πιπιλα που σας εχω πει που του την βαζω κ γκρινιαζουμε μια ωρα μεχρι να κοιμηθουμε (αφου ο αντρας μου τα πηρε στο κρανιο γιατι δεν ξερουμε πραγματικά τι να κανουμε μ αυτη την κατασταση) τελος παντων κοιμηθηκε απο τις 1 μεχρι τις 7 παρακαλώωωωωωω. Ελπιζω να το ξανακάνει. Ο αλλος πειναγε κ του εδινα γιατι θελω να παρει λιγο βαρος ετσι κ αλλιως.

Το θεμα ειναι οτι σημερα δεν κοιμοντουσαν κ συνεχεια κ ετσι δεν εκανα ολες μου τις δουλειες. Βεβαια τωρα κοιμουνται κ να σας πω παω κ εγω νακανω λιγο νανακια μεχρι να ρθει ο αντρας μου να φαειιιιιιιι

μαντρι05+νατασα μου ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!κ τα δικα σας να σας ζησουν!υγεια κ ευτυχια να εχουν στη ζωη τους!εγω ειμαι πολυυ ικανοποιημενη με τον συνδυασμο θηλασμου-αντλησης γαλακτος με το θηλαστρο.εχω καθε μερα περισσευουμενο γαλα απο 200-300 μλ.δοξα τω Θεω!

Εγω δεν παιρνω συμπληρωματα.πολυ ζεστη πρεπει να εχει στην ελλαδα ε??πωπω!εμεις εχουμε 18 εδω κ σκαμε.. :blink: που να ειχαμε 40?απαπα!

γεια σας κοπελιες!!!!

εγω ειμαι στο ξυλοκαστρο, στους δικους μου και σημερα σαν να χαλαρωσε λιγο η ζεστη, ευτυχως και ο μπεμπης μου κοιμηθηκε επιτελους το καλό μου!!! εμεις τρωμε αναλογα με την ορεξη, άλλες φορες 160, άλλες φορες 130 άλλες φορες μονο 90!!! δοκιμασα να του δινω φαγητο ανα γυγκεκριμενες ωρες και ας ξυπναει πιο πριν (προσπαθουσα να τον ξεγελασω με παιχνιδια και με πιπιλα) αλλα πλανταζει το καημενο οποτε του δινω οταν πειναει γιατι αλλιως νευριαζει και δεν μου κοιμαται!!! νομιζω ειναι πολύ νωρις για τετοιο προγραμμα!!! αργοτερα μπορεί να το ξαναπροσπαθησω!! εμεις τωρα τρωμε σχεδον αποκλειστικα ξενο γαλα, εγω προσπαθω να τελειωνω οσο πιο φυσικα μπορω με τον θηλασμο για να μην χρειαστει να παρω χαπι, τωρα θηλαζουμε 1 φορα την μερα και μαλιστα και αυτό με πολύ γκρινια δεν θελει καθολου, και εγω πια εχω μονο κατι λιγες σταγονες!!! το εχω παρει αποφαση πια δεν στεναχωριεμαι και περιμενω πως και πως να τελειωσει τελειως και να παω για makeover να βαψω μαλλια να κανω σπα κτλ!!! να ανεβω λίγο γιατι να σας πω το όλο θεμα με τον θηλαμσό με εχει διαλύσει ψυχολογικα!!! απ την μια ηθελα πολύ, απ την άλλη δεν ηθελα μερικές μερες καθολου, τωρα που εχει σχεδον τελειωσει μου λειεπι το αισθημα, και στεναχωριεμαι που ο μικρός πλανταζει όταν τον βαζω στο στηθος!!! οπότε καλό ειναι να τελειωνει και να ηρεμησω και εγω και αυτός!!! και να κανω μποτε να ξελαμπικαρω και να ανεβω λίγο!!!!!

Μπηκα για μια καληνύχτα(ευκαιρία που ο αντρας μου νανουρίζει τον μικρό!)

an-n 18 βαθμοι ακούγονται παράδεισος!!Αυτες οι μέρες είναι τρομερές στην Ελλάδα.Ειδικά Αθηνα που είμαι εγώ εχει τρομερή ζέστη.Ευτυχως που είμαι σε περιοχη παραθαλάσια...

Ρενα, απ'το να προσπαθεις θηλασμό και να νιώθεις άσχημα(και εσυ και το μωρό) καλυτερα έτσι.Σημασία έχει να είστε καλα και να είσαι και εσύ χαρούμενη,να μην νιωθεις καταπιεσμένη.Απ'το μωράκι σου δεν προκειται να λείψει τίποτα.Αλλωστε όλες μας γεννηθηκαμε σε εποχή που ο θηλασμός δεν ήταν και τόσο της "μόδας"....μια χαρα κοπελάρες γίναμε!!! :laugh:

Σημερα καταφερα να βρω χρόνο να μαζέψω40-50ml.Tωρα όμως που έκατσα να τον θηλάσω εκλαιγε στο στηθος μου συνέχεια,σαν να μην μπορουσε να θηλάσει με ευκολια.Ειπα λοιπον να του δώσω αυτο που άντλησα.Το ήπιε και ήθελε κι άλλο!!!Τι θα κάνω με αυτόν τον φαγάνα???

Παω να βοηθησω λιγο την κατάσταση γιατι δεν βλεπω να κοιμόμαστε απόψε.

Καληνύχτα κορίτσια :)

madrid05 έγραψε:

Σημερα καταφερα να βρω χρόνο να μαζέψω40-50ml.Tωρα όμως που έκατσα να τον θηλάσω εκλαιγε στο στηθος μου συνέχεια,σαν να μην μπορουσε να θηλάσει με ευκολια.Ειπα λοιπον να του δώσω αυτο που άντλησα.Το ήπιε και ήθελε κι άλλο!!!Τι θα κάνω με αυτόν τον φαγάνα???

Παω να βοηθησω λιγο την κατάσταση γιατι δεν βλεπω να κοιμόμαστε απόψε.

Καληνύχτα κορίτσια :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ. ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ!!!! ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ (ΤΟ ΠΟΛΥ!!!) ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ APTAMIL EC ΣΕ ALMIRON HA1 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ INFACOLIC. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ; ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΙΑΡΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ. ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Καλημέρα μανουλίτσες,

2002,εμείς κολικούς δεν κάναμε αλλά διάβασα σε κάποιο τόπικ για τις σταγονες αυτές και έλεγαν οτι είχαν απότέλεσμα.Δεν μπορώ να φανταστω πόσο δυσκολα θα είναι να αντιμετωπίσεις κολικούς επί2 !Περαστικά σας!!

Αθηνα, ο δικός μου συνηθως δεν έχει προβλημα.Πιστευω (και απ'οτι εχω διαβάσει) οτι μεγαλώνοντας θέλουν περισσότερο γαλατάκι και κατα καιρούς προσπαθουν να μας αυξησουν την παραγωγη.Ο μπούλης πρέπει να είναι σε τέτοια φάση τώρα...Μάλλον πρέπει να μεταθέσουμε την ιδέα για φύλαξη γάλακτος για λίγο αργότερα.

Μετα από δυσκολία χθες το βράδυ ,κοιμηθηκαμε κατα τις 1 και κάτι αλλά ευτυχως μετά κοιμηθηκαμε καλά.Ξυπνησε 5μιση και μετα πάλι στις 8!!Βασιλιάδες!!!!!!!! :laugh:

2002 το πινουμε κι εμεις αυτο, το πήρε ο άντρας μου απο φαρμακειο, η μονη ανυσηχια της τωρα ειναι μόνο όταν θέλει να κάνει κακα ή να "αεριστει" που μουρμουράει μονη της στη κουνια ή ριχνει κλάμα δευτερολέπτου και σταματαει. έκανε δουλίτσα.

Επίσης άν ειναι κοιμισμενα και αφκομαχουν μη τα σηκώνεις, σταματανε μονα τους σε 1-2 λεπτά, εμεις καναμε το λαθος και τη βγαζαμε αοπο τη κουνια :S μετα με τπτ υπνος.

Κάνε υπομονη, θα περάσουν όλα :kiss:

Υ.Γ. : έχει πολύ πλάκα η φάτσα της όταν το δίνω :P

infacolic έδωσα και εγώ στη μικρή μου. Η καϊμενουλα έκλαιγε πάρα πολύ κάθε φορά που τις έδινα, αλλά τη βοήθησαν πολύ. Οι πόνοι έγιναν ηπιότεροι και κατάφερνε να κοιμάται περισσότερη ώρα.

τι κανετε κοριτσακια μουυυυυυυυ? εμεις καλα αν εξαιρεσουμε οτι ο ενας μπεμπης χθες το απογευμα δεν ηθελε να κοιμηθει καθολου οκ κατι γινεται. Τουλαχιστον κοιμουνται την νυχτα κ ξυπναμε μια φορα. Ελπιζω να το κρατησουμε γιατι δεν γινεται. Αλλα η μερα κ με τα 3 ειναι ωρες ωρες λιγο κουραστικη. Ο ενας ηθελε το πρωι αγκαλιτσες κ κουβεντουλα, η μικρη να την παω τουαλετα κ ο αλλος να τον κοιμησω

HARABEL, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ; Ή ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΡΟΙΑ; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ. ΤΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.

γεια σας κοριτσια μου!!!

εμενα η γιατρος απο almiron μου τ αλλαξε σε aptamil ec κ ηρεμησε λιγο το κοριτσακι μου..αυτες τις σταγονες για τους κολικους της γνωριζω κ εγω.ειναι καλες αλλα λιγο πικρες :S κανουν δουλεια ομως... :) τα κακα τους απ οσο μου ειπε η γιατρος πρεπει να ναι σαν οδοντοκρεμα και μην ανησυχησετε αν καμμια μερα δεν κανουν...δυσκοιλιοτητα οι γιατροι θεωρουν να μην εχει κανει για 3 μερες! :(

αχχχ!!θελω τοσο πολυ σημερα να κοιμηθει σερι κανα 5ωρο..πολλα θελω???χτες εριξε ενα πενταωρο υπνο αλλα το μεσημερι... :( το βραδυ μου ξυπνησε ανα 3ωρο αλλα γυρω στις 5 ειχαμε παλι ιστοριες...μαλλον την δυσκολευε η μυτη της που ειναι βουλωμενη :( εχει υγρα απ τη μητρα... :blink: της βαζω φυσιολογικο ορο κ το απορροφω με την ειδικη συσκευη... :S

σημερα κλεισαμε 20 μερες κ...πηγα για μανικιουρ-πετικιουρ κ αποτριχωση...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :woohoo:

καλημερα ομορφιες!

Χθες ηρθε η παιδιατρος σπίτι, πήρε η μπέμπα μας βάρος και ύψος!

Τη ρώτησα για τα σπυθουράκια στο προσωπο και στο κεφαλι κ μου ειπε ειναι απο ιδρώτα :( Να την πλένω με χαμομηλι και πήραμε κ κρεμα απο το φαρμακειο φρεζυντερμ. Με μια μονο εφαρμογη ειδα διαφορα (δε το περιμενα).

επισης για τα κακακια ότι ειπε και η λαντ, σα κρεμα και δυσκοιλιοτητα μετα απο 3-4 μερες. Μπορουμε ομως να βαζουμε στο γαλα αντι για νερο χαμομηλι για βοηθεια! ;)

Ααα τη ρωτησα αν μπορουμε να πάρουμε το μωρο στη παραλία απογευμα και κατω απο ομπρέλα, ειπε ναι αλλά με αντιλιακο! Αντε να δροσισει να πάμε παραλια !

Επόμενο μας ραντεβου ειναι για εμβόλιο! :woohoo:

Επίσης εδω και 2 μερες η μπέμπα κοιμαται σερυ πολλές ωρες νυχτα! μιν 4 και μαξ 6 ώρες!!! φτου φτου μη το γρουσουζεψω, βεβαια τη μερα ειναι ξυπνια. σημερα της βάλαμε και το παιχνιδι που ειναι σα μαξιλαρακι και εχει απο πάνω παιχνιδια κρεμαστα...για να δουμε!

γεία σας και από μένα εμείς κορίτσια ευτυχώς δεν πηραμε σταγόνες για τους κολικούς τωρα κάποιες φορες ζορίζετε για να αεριστει ή για να κάνει τα κακα του τα οποία είναι σαν κρέμα αλλά αυτό είναι όλο δηλαδή το πολύ να ξενύχτησε απο κολικούς 15 βράδια και όχι συνεχόμενα.

γενικώς δεν έχει γκρίνια είναι καλός αλλά έχουμε σοβαρό θέμα με την ζέστη όταν το βραδυ δεν φυσάει καθόλου για να δροσίσει ξέρουμε πως δεν θα κοιμηθούμε ούτε εγώ ούτε ο αντρας μου αλλά και η γειτονιά.

τι μου κανετε κοριτσακια μου? εμεις καλα ειμαστε τα αντρακια μου ειναι σχετικα ησυχα τις τελευταιες μέρες απλα μενουν πιο πολλες ωρες ξυπνιοι κ ειναι ενα θεμα. Εχουμε συνεχεια επισκεψεις για να ταευχηθουν κ εχω γεμισει ρουχαλακια μεχρι κ για του χρονου αρα θα ψωνισω μονο χειμωνιατικα.

Κατα τ αλλα την αλλη εβδομαδα θα κανουμε τα πρωτα μας εμβολια μαλλον την Πεμπτη κ ευχομαι γιατι δεν θυμαμαι απο την κορη μου, να μην κανουν πυρετό.

Γεια σας κοριτσακια μου,εχω πολυ καιρο να μπω αλλα ευτυχως δεν ειχε μεγαλη κινηση το ποστ μας και ετσι σας διαβασα ολες!

εμεις μεγαλωσαμε και γιναμε 4460γρ ,βαλαμε μεσα σε 20 ημερες 1 κιλο και 30 γρ!!! :woohoo: ημπεμπουλα μου τρωει συνεχεια και κοιμαται και το βραδακι !εχθες 1η φορα κοιμηθηκε ενα 5ωρο και ενθουσιαστηκα καθοτι ο αντρα μου νυχτερινος και εγω ετρεχα εδω και 3 εβδομαδες μονη μου. :(

ευτυχως το κουκλακι μου τρωει και κοιμαται αρκετα!ειναι γεκικα πολυ καλο παιδακι!και της αρεσει και το μπανιο!

εχει ξετρελαθει με το ριλαξ ,διοτι ειναι σε πιο ψηλη θεση και ετσι η κουτσομπολα μας μας βλεπει και χαιρεται!η δονηση στο ρηλαξ μας βοηθησε να κοιμομαστε και να ηρεμουμε οταν σπανιοτατα εχουμε γκρινια.

Γενικα ημαστε καλά εκτοςε απο την ελλειψη ενος ενζυμου που πιθανον εχει και δεν θα πρεπει οταν μεγαλωσει να τρωει κουκια , να μυριζει ναφθαλινη και να παιρνει ασπιρινη . Ο ιατρος μας βεβαια ζητησε επανεξεταση οταν γινει 6 μηνων γιατι μπορει να το αναπτυξει το ενζυμο και να μην εχουμε κανενα προβλημα ;)

Πολλα φιλακια σε ολες σας και χαιρομαι που ολα τα μωρακια ειναι γερα !!! :kiss:

καλημερα κοριτσια μου!! :)

θελω την βοηθεια σας επειγοντως...εμενα η μικρη μου ξυπναει ανα 3ωρο κ την ταιζω γυρω στα 100-120μλ.αλλα παλι μερικες φορες γκρινιαζει..ενω ειναι καθαρη κ φαγωμενη!!μηπως να την ταιζω περισσοτερο??.. την νυχτα τουλαχιστον...

τα παιδακια σας οταν ηταν 20 ημερων ποσο ετρωγαν???(μονο γαλα εμποριου τρωει)

χτες το βραδυ στις 21.00 ειπαμε να παμε μια βολτα με το καροτσι στη θαλασσα,την ταισα κ μπηκαμε στ αυτοκινητο..εε!!γκανιασε μεχρι να κοιμηθει...ουτε το καροτσι της αρεσε..ουτε τ αυτοκινητο... :( μας πηρε 1 ωρα να την κοιμησουμε!!τι κανω λαθος??μηπως πειναει??τι φταιει??any ideas...??

ασε λαντ μου!τα ιδια περναμε κ εμεις!εμεις οταν πειναει την καταλαβαινουμε απο τις κινησεις με τη γλωσσιτσα που κανει.της βαζουμε το μικρο μας δαχτυλακι,αν δουμε οτι το ρουφαει με μανια σημαινει οτι λιμοκτονει κ της δινουμε κ αλλο μαμ.αν εχει φαει πολυ καλα κ εχει καθαρη πανα κ εξακολουθει να γκρινιαζει τοτε σημαινει πως θελει αγκαλιτσα με βολτα ομως.δοκιμασε το.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...