Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και γω ακούω από πολλούς πως θα πέσουν κλπ κλπ αλλά ακόμα είναι εντάξει τα δικά μας , ναι μεν έχω παρατηρήσει ότι μαδαει λιγάκι αλλά σε γενικές γραμμές μόνο μακραίνουν,  η αλήθεια είναι πως δεν της τα ταλαιπωρω κι εγώ με κοτσιδάκια κλπ, είχαμε και φουλ νινιδα , τώρα έχουν ηρεμησει ευτυχώς,  μακάρι να μη πέσουν και σε μας 🤞
    • Αχ κοριτσι μου μήπως είναι η προσαρμογή τώρα; ελπίζω να περάσετε τέλεια και να γεμίσετε μπαταρίες 🫶🫶🫶
    • Χαχαχα με το πεθερά δεκαετίας τρελάθηκα, σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο και για την δική μου λέω,  πεθερά γεννιέσαι δε γίνεσαι χαχαχ Υπομονή τα μωράκια μας θα περάσει και αυτό 
    • Όσον αφορά το μπρούμυτα,  ούτε εμάς έχει γυρίσει, κοιμάται συνήθως ανάσκελα και στο πλαι , @Sotiria_94καλά το λέω εγώ πως μοιάζουν τα μωράκια μας χαχα  Τα χεράκια τα βάζουμε πολύ στο στόμα και γενικά ότι έρθει στο χερακι της το πιάνει και το πηγαίνει προς το στόμα της, να σας πω την αφήνω να το κάνει και καμιά φορά σαν να της δείχνω κι εγώ πως με το να την βοηθάω να τα βάζει στο στομα
    • Γειά σας κορίτσια πως είστε; εμείς όλο έξω αυτές τις μέρες,  η μικρή μας βγήκε γλεντζου  Μάλλον ανακαλύπτει πως έχει φωνούλα, μουρμουριζει λιγάκι και έχει και μια υπερενταση ώρες ώρες άλλο πράμα,  φαντάζομαι είναι το αλμα τώρα σιγά σιγά,  ευτυχώς ακόμα παλεύεται , δεν με έχει ζορίσει   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...