Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όσον αφορά το μπρούμυτα,  ούτε εμάς έχει γυρίσει, κοιμάται συνήθως ανάσκελα και στο πλαι , @Sotiria_94καλά το λέω εγώ πως μοιάζουν τα μωράκια μας χαχα  Τα χεράκια τα βάζουμε πολύ στο στόμα και γενικά ότι έρθει στο χερακι της το πιάνει και το πηγαίνει προς το στόμα της, να σας πω την αφήνω να το κάνει και καμιά φορά σαν να της δείχνω κι εγώ πως με το να την βοηθάω να τα βάζει στο στομα
    • Γειά σας κορίτσια πως είστε; εμείς όλο έξω αυτές τις μέρες,  η μικρή μας βγήκε γλεντζου  Μάλλον ανακαλύπτει πως έχει φωνούλα, μουρμουριζει λιγάκι και έχει και μια υπερενταση ώρες ώρες άλλο πράμα,  φαντάζομαι είναι το αλμα τώρα σιγά σιγά,  ευτυχώς ακόμα παλεύεται , δεν με έχει ζορίσει   
    • Πολυ περπατημα, σκαλες, βαρη πρεπει να αποφευγεις. Αν πχ πας για καφε με αμαξι, κι απλα πας και κατσεις να τον πιεις, δεν υπαρχει προβλημα.
    • Κορίτσι μου εμένα ο γιατρός μου είπε ότι με θέλει ξεκουραστη αλλά όχι να κοιτάω το ταβάνι ,ένα φαγητό μπορώ να το κάνω αλλά μέχρι εκεί ,να περπατήσω να κάνω βόλτα έξω όχι !  Πόσες εβδομάδες είσαι εσύ και με τι τράχηλο? Εμένα είναι κλειστός με μια μικρή χοάνη 
    • Πραγματικά μετράω μια μια τις μέρες και κάθε φορά που έρχεται το βράδυ λέω πάει και αυτή η μέρα ! Κάθε βδομάδα έχω πλέον ραντεβού για να με βλέπει ! Μου φαίνονται όλα τόσο βουνό ...... Το μωρό μου είναι τόσο ζωηρό που νιώθω ότι καταλαβαίνει το άγχος μου !
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...