Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

γεοτονισσα τι κανεις???

εφαγε φρικη σημερα το μαμμυ :angry:

κι εγω θα παω αυριο αλλα οπως σου ειπα νωρις... 8 θα ειμαι εκει!

μιλησες με το γιατρο σου γιατι αυριο ξεκινανε απεργια οι νοσοκομειακοι γιατροι!

καλα ειμαι γειτονισσα :woohoo: :woohoo:

εσυ ολα καλα????τι κανουν τα μαμουνακια σου???

ναι μιλησα το μεσσημερι αν ειχε αλλαξει κατι θα με επαιρνε τηλ....

10 μου ειπε να παω...

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

κι εμενα εκει θα ειναι μου ειπε....

αλλα θα παω νωρις να ξεμπερδευω και να προλαβω και τη ζεστη....

μοναξιες εχουμε....

τα μικρα μου αυτες τις μερες ειναι σχετικα ησυχα!!

εχουν αρχισει μαλλον και περιοριζονται :P

εσενα???

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

κι εμενα εκει θα ειναι μου ειπε....

αλλα θα παω νωρις να ξεμπερδευω και να προλαβω και τη ζεστη....

μοναξιες εχουμε....

τα μικρα μου αυτες τις μερες ειναι σχετικα ησυχα!!

εχουν αρχισει μαλλον και περιοριζονται :P

εσενα???

εμενα κανει το καρχαρινι ειναι σαν να βγαινει στην επιφανεια κ να ξανα βυθιζεται... αλλα ολη μερα ομως...

τι ωρα τελειωνεις περιπου οταν πας 8:00?

Δημοσίευση

γειά σας κοριτσάκια μου!!! :kiss::kiss::kiss:

τι μου κάνετε;;πωπω έχω λείψει πολλές μέρες και έχω μείνει πίσω με τα νέα της παρέας...δεν πιστεύω να γέννησε καμιά μας;;; :blink: :silly: :silly: πλάκα κάνω αν και βλέπω οτι για κάποιες τυχερές πλησιάζει ο καιρός!!! :woohoo: :woohoo:

εγώ ανέβηκα για δύο μερούλες από τη Χαλκιδική γιατί έχω αύριο ραντεβού με τη γιατρό μου και περιμένω να μου φέρουν και κάποια έπιπλα...και μετά θα επιστρέψω και πάλι στα μπάνια μου!!!επιτέλους θα ξαναδώ τον μπεμπούλη μου!!! :woohoo: :woohoo:

μου λείψατε βρε παλιοκόριτσα!!!!! :blush::blush:

άντε να επιστρέψω κάποια στιγμή να τα ξαναλέμε καθημερινά!!! ;);)

πάω να αρχίσω να διαβάζω κανένα νέο και επιστρέφω.....

Δημοσίευση

Ntora26 έγραψε:

εμενα κανει το καρχαρινι ειναι σαν να βγαινει στην επιφανεια κ να ξανα βυθιζεται... αλλα ολη μερα ομως...

τι ωρα τελειωνεις περιπου οταν πας 8:00?

ο γιατρος μου ξεκιναει κατα τις 8.30-9.00 και συνηθως αν ειμαι εκει 8 ειμαι 2-3...οποτε αν δεν εχω υπρηχο να κανω τελειωνω μεχρι τις 9.30-10..

σια ζηλευω τα μπανακια σου... :P ουτε στα 10 μετρα δεν την εχω πλησιασει τη θαλασσα φετος....

αντε με το καλο να δεις το νινι σου :woohoo:

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

ο γιατρος μου ξεκιναει κατα τις 8.30-9.00 και συνηθως αν ειμαι εκει 8 ειμαι 2-3...οποτε αν δεν εχω υπρηχο να κανω τελειωνω μεχρι τις 9.30-10..

σια ζηλευω τα μπανακια σου... :P ουτε στα 10 μετρα δεν την εχω πλησιασει τη θαλασσα φετος....

αντε με το καλο να δεις το νινι σου :woohoo:[/quote:vhfn1l26]

θελεις να σου στειλω το τηλ μου γιατι κ εγω παντα ειμαι νωριτερα εκει υπολογιζω γυρω στις 9:30 να ειμαι εκει αν ειναι να συναντηθουμε???

Δημοσίευση

vasiliki δεν πιστευω να μην με αναγνωρισεις θα ειμαι μια με κοιλια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ntora26 έγραψε:

vasiliki δεν πιστευω να μην με αναγνωρισεις θα ειμαι μια με κοιλια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εχεις κοιλια??? γιατι???

εισαι εγκυος?!?!?!?!?!?!?!?!! :P :P :P:P:P:P:P:P

κι εγω εχω αλλλα ειναι μικρη και δεν φαινεται :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

σου εστειλα κι εγω!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε? Ευτυχως δεν γεμισατε παλι ενα σωρο σελιδες, οποτε δεν εχασα νεακια σας! Βλεπω ειστε ολες καλα!

Λοιποοοοοοον...μολις τελειωσαμε τη φωτογραφιση! Σ Ο Υ Π Ε Ρ !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Οτι και να πω, ειναι λιγο...Περασαμε τελεια!!!Οσες με εχετε στο φβ θα δειτε φωτογραφιες συντομα, μπορει και σημερα το βραδυ! Ααααααχχ..ανυπομονω να τις δω Ο Λ Ε Σ !!!

Βασιλικη και Ντορα καλα αποτελεσματα αυριο στο Ελενα!

Θεη ευχαριστηθηκες μπανακια και ξεκουραση ε? :laugh:

Σταυρουλα με γεια τα ψωνια σας! Με το καλο!

Οι υπολοιπες που χαθηκατε καλε??? :ohmy:

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

εχεις κοιλια??? γιατι???

εισαι εγκυος?!?!?!?!?!?!?!?!! :P :P :P:P:P:P:P:P

κι εγω εχω αλλλα ειναι μικρη και δεν φαινεται :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

σου εστειλα κι εγω!!!![/quote:2vizngb5]

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

βασικα μπορει να με δεις με κανενα σαντουιτσ αγκαλια η καμια τυροπιτα παντα τσιμπαω κατι για το δρομο οχι τιποτε αλλο... :blush::blush::blush: πες μου οτι ειναι κ what's up????

Δημοσίευση

vasiliki μονοκλινο θα εχεις μου ειχες πει ετσι????

τα εχεις δει τα δωματια?

πως μπορω να τα δω?

πρεπει να το ζητησω απο καποιον στο ελενα???

κ εγω μονοκλινο τελικα.... :):):)

Δημοσίευση

Ntora26 έγραψε:

vasiliki μονοκλινο θα εχεις μου ειχες πει ετσι????

τα εχεις δει τα δωματια?

πως μπορω να τα δω?

πρεπει να το ζητησω απο καποιον στο ελενα???

κ εγω μονοκλινο τελικα.... :):):)

Τυχερουλες! Θα εχετε συνεχως τα νινακια σας!

Δημοσίευση

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

Τυχερουλες! Θα εχετε συνεχως τα νινακια σας![/quote:2lrao0dw]

στα ιδιωτικα αμα ζητησεις να το εχεις διπλα σου δεν στο αφηνουν?

Δημοσίευση

Γεια σας ζουζουνες!Ήρθα κι εγώ.Το πρωι προσπαθούσα να μπω αλλά δεν μπορούσα!

Ελπιδάκι,αψογα τα νέα.Πολύ χαίρομαι!Μπράβο!

Ντόρα και Βασιλική;Μην ξεχνάτε ότι είμαι κι εγώ εδώ ε;Κι άλλη γειτόνισσα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

foufou έγραψε:

Γεια σας ζουζουνες!Ήρθα κι εγώ.Το πρωι προσπαθούσα να μπω αλλά δεν μπορούσα!

Ελπιδάκι,αψογα τα νέα.Πολύ χαίρομαι!Μπράβο!

Ντόρα και Βασιλική;Μην ξεχνάτε ότι είμαι κι εγώ εδώ ε;Κι άλλη γειτόνισσα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φυσικα γειτονισσα δεν σε ξεχασαμε.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

που θα γεννησεις εσυ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

Άννα, τέλεια ήταν ε; :) Το ευχαριστήθηκαν οι άντρες σου; Ο Γιώργος ήταν ΟΚ ή βαρέθηκε;

Κανονίζετε συναντησούλα στο Έλενα; Χεχ, καλά αποτελέσματα να έχετε :)

JennyBill, μαζί μας βλέπω. Σε ποιο μαιευτήριο είσαι εσύ;

Δημοσίευση

Εγώ ή Μητερα ή Γαία.Το Μητέρα το ξέρω,γιατί εκεί γέννησα την πρώτη μου κόρη.Τώρα την Τετάρτη θα πάω στο γιατρό να το ξανασυζητήσουμε και μάλλον το άλλο ΣΚ θα πάω και στο Γαία να πάρω μια ιδέα και μετά βλέπουμε. :)

Δημοσίευση

ντορα μου ουτε εγω τα εχω δει....

νομιζω ειναι στον 4ο τα μονοκλινα και στον 5ο τα λουξ..

μονη σου θα πας....

εγω με δυο μωρα δεν ειμαι να εχω κι αλλο ατομο ;)

κατερινα μην μου πεις κι εσυ στο ελενα????

αννουλα φαντασου τι θα γινεται στο δωματιο μου :P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...