Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

vasiliki76 έγραψε:

γεοτονισσα τι κανεις???

εφαγε φρικη σημερα το μαμμυ :angry:

κι εγω θα παω αυριο αλλα οπως σου ειπα νωρις... 8 θα ειμαι εκει!

μιλησες με το γιατρο σου γιατι αυριο ξεκινανε απεργια οι νοσοκομειακοι γιατροι!

καλα ειμαι γειτονισσα :woohoo: :woohoo:

εσυ ολα καλα????τι κανουν τα μαμουνακια σου???

ναι μιλησα το μεσσημερι αν ειχε αλλαξει κατι θα με επαιρνε τηλ....

10 μου ειπε να παω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

κι εμενα εκει θα ειναι μου ειπε....

αλλα θα παω νωρις να ξεμπερδευω και να προλαβω και τη ζεστη....

μοναξιες εχουμε....

τα μικρα μου αυτες τις μερες ειναι σχετικα ησυχα!!

εχουν αρχισει μαλλον και περιοριζονται :P

εσενα???

vasiliki76 έγραψε:

κι εμενα εκει θα ειναι μου ειπε....

αλλα θα παω νωρις να ξεμπερδευω και να προλαβω και τη ζεστη....

μοναξιες εχουμε....

τα μικρα μου αυτες τις μερες ειναι σχετικα ησυχα!!

εχουν αρχισει μαλλον και περιοριζονται :P

εσενα???

εμενα κανει το καρχαρινι ειναι σαν να βγαινει στην επιφανεια κ να ξανα βυθιζεται... αλλα ολη μερα ομως...

τι ωρα τελειωνεις περιπου οταν πας 8:00?

γειά σας κοριτσάκια μου!!! :kiss::kiss::kiss:

τι μου κάνετε;;πωπω έχω λείψει πολλές μέρες και έχω μείνει πίσω με τα νέα της παρέας...δεν πιστεύω να γέννησε καμιά μας;;; :blink: :silly: :silly: πλάκα κάνω αν και βλέπω οτι για κάποιες τυχερές πλησιάζει ο καιρός!!! :woohoo: :woohoo:

εγώ ανέβηκα για δύο μερούλες από τη Χαλκιδική γιατί έχω αύριο ραντεβού με τη γιατρό μου και περιμένω να μου φέρουν και κάποια έπιπλα...και μετά θα επιστρέψω και πάλι στα μπάνια μου!!!επιτέλους θα ξαναδώ τον μπεμπούλη μου!!! :woohoo: :woohoo:

μου λείψατε βρε παλιοκόριτσα!!!!! :blush::blush:

άντε να επιστρέψω κάποια στιγμή να τα ξαναλέμε καθημερινά!!! ;);)

πάω να αρχίσω να διαβάζω κανένα νέο και επιστρέφω.....

Ntora26 έγραψε:

εμενα κανει το καρχαρινι ειναι σαν να βγαινει στην επιφανεια κ να ξανα βυθιζεται... αλλα ολη μερα ομως...

τι ωρα τελειωνεις περιπου οταν πας 8:00?

ο γιατρος μου ξεκιναει κατα τις 8.30-9.00 και συνηθως αν ειμαι εκει 8 ειμαι 2-3...οποτε αν δεν εχω υπρηχο να κανω τελειωνω μεχρι τις 9.30-10..

σια ζηλευω τα μπανακια σου... :P ουτε στα 10 μετρα δεν την εχω πλησιασει τη θαλασσα φετος....

αντε με το καλο να δεις το νινι σου :woohoo:

vasiliki76 έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

ο γιατρος μου ξεκιναει κατα τις 8.30-9.00 και συνηθως αν ειμαι εκει 8 ειμαι 2-3...οποτε αν δεν εχω υπρηχο να κανω τελειωνω μεχρι τις 9.30-10..

σια ζηλευω τα μπανακια σου... :P ουτε στα 10 μετρα δεν την εχω πλησιασει τη θαλασσα φετος....

αντε με το καλο να δεις το νινι σου :woohoo:[/quote:vhfn1l26]

θελεις να σου στειλω το τηλ μου γιατι κ εγω παντα ειμαι νωριτερα εκει υπολογιζω γυρω στις 9:30 να ειμαι εκει αν ειναι να συναντηθουμε???

vasiliki δεν πιστευω να μην με αναγνωρισεις θα ειμαι μια με κοιλια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ntora26 έγραψε:

vasiliki δεν πιστευω να μην με αναγνωρισεις θα ειμαι μια με κοιλια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εχεις κοιλια??? γιατι???

εισαι εγκυος?!?!?!?!?!?!?!?!! :P :P :P:P:P:P:P:P

κι εγω εχω αλλλα ειναι μικρη και δεν φαινεται :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

σου εστειλα κι εγω!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε? Ευτυχως δεν γεμισατε παλι ενα σωρο σελιδες, οποτε δεν εχασα νεακια σας! Βλεπω ειστε ολες καλα!

Λοιποοοοοοον...μολις τελειωσαμε τη φωτογραφιση! Σ Ο Υ Π Ε Ρ !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Οτι και να πω, ειναι λιγο...Περασαμε τελεια!!!Οσες με εχετε στο φβ θα δειτε φωτογραφιες συντομα, μπορει και σημερα το βραδυ! Ααααααχχ..ανυπομονω να τις δω Ο Λ Ε Σ !!!

Βασιλικη και Ντορα καλα αποτελεσματα αυριο στο Ελενα!

Θεη ευχαριστηθηκες μπανακια και ξεκουραση ε? :laugh:

Σταυρουλα με γεια τα ψωνια σας! Με το καλο!

Οι υπολοιπες που χαθηκατε καλε??? :ohmy:

vasiliki76 έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

εχεις κοιλια??? γιατι???

εισαι εγκυος?!?!?!?!?!?!?!?!! :P :P :P:P:P:P:P:P

κι εγω εχω αλλλα ειναι μικρη και δεν φαινεται :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

σου εστειλα κι εγω!!!![/quote:2vizngb5]

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

βασικα μπορει να με δεις με κανενα σαντουιτσ αγκαλια η καμια τυροπιτα παντα τσιμπαω κατι για το δρομο οχι τιποτε αλλο... :blush::blush::blush: πες μου οτι ειναι κ what's up????

vasiliki μονοκλινο θα εχεις μου ειχες πει ετσι????

τα εχεις δει τα δωματια?

πως μπορω να τα δω?

πρεπει να το ζητησω απο καποιον στο ελενα???

κ εγω μονοκλινο τελικα.... :):):)

Ntora26 έγραψε:

vasiliki μονοκλινο θα εχεις μου ειχες πει ετσι????

τα εχεις δει τα δωματια?

πως μπορω να τα δω?

πρεπει να το ζητησω απο καποιον στο ελενα???

κ εγω μονοκλινο τελικα.... :):):)

Τυχερουλες! Θα εχετε συνεχως τα νινακια σας!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

Τυχερουλες! Θα εχετε συνεχως τα νινακια σας![/quote:2lrao0dw]

στα ιδιωτικα αμα ζητησεις να το εχεις διπλα σου δεν στο αφηνουν?

Γεια σας ζουζουνες!Ήρθα κι εγώ.Το πρωι προσπαθούσα να μπω αλλά δεν μπορούσα!

Ελπιδάκι,αψογα τα νέα.Πολύ χαίρομαι!Μπράβο!

Ντόρα και Βασιλική;Μην ξεχνάτε ότι είμαι κι εγώ εδώ ε;Κι άλλη γειτόνισσα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

foufou έγραψε:

Γεια σας ζουζουνες!Ήρθα κι εγώ.Το πρωι προσπαθούσα να μπω αλλά δεν μπορούσα!

Ελπιδάκι,αψογα τα νέα.Πολύ χαίρομαι!Μπράβο!

Ντόρα και Βασιλική;Μην ξεχνάτε ότι είμαι κι εγώ εδώ ε;Κι άλλη γειτόνισσα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φυσικα γειτονισσα δεν σε ξεχασαμε.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

που θα γεννησεις εσυ?

Καλησπέρα κορίτσια.

Άννα, τέλεια ήταν ε; :) Το ευχαριστήθηκαν οι άντρες σου; Ο Γιώργος ήταν ΟΚ ή βαρέθηκε;

Κανονίζετε συναντησούλα στο Έλενα; Χεχ, καλά αποτελέσματα να έχετε :)

JennyBill, μαζί μας βλέπω. Σε ποιο μαιευτήριο είσαι εσύ;

Εγώ ή Μητερα ή Γαία.Το Μητέρα το ξέρω,γιατί εκεί γέννησα την πρώτη μου κόρη.Τώρα την Τετάρτη θα πάω στο γιατρό να το ξανασυζητήσουμε και μάλλον το άλλο ΣΚ θα πάω και στο Γαία να πάρω μια ιδέα και μετά βλέπουμε. :)

ντορα μου ουτε εγω τα εχω δει....

νομιζω ειναι στον 4ο τα μονοκλινα και στον 5ο τα λουξ..

μονη σου θα πας....

εγω με δυο μωρα δεν ειμαι να εχω κι αλλο ατομο ;)

κατερινα μην μου πεις κι εσυ στο ελενα????

αννουλα φαντασου τι θα γινεται στο δωματιο μου :P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...