Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Θεκλα μου ψηθηκες???χααχαχα!!με προσοχη απο δω και περα.με το καλο να ερθει η κουνια σας!!!!

ντορακι μιαμ μιαμ!τι καλο πραμα εφαγες?????πωπωπωπω!!καλη χωνεψη!καλα τα σκυλακια σου ειναι πανεμορφα!!!

γιουλη μου σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!!αυτο ακριβως κανω..διαγραφω σαν τα φανταρια τις μερες..ειμαι λιγο ανησυχη βεβαια..σημερα μου ειπε ο αντρας μου πως η γυναικα ενος συναδελφου του γενναει το 4ο παιδι της και εχει φτασει στη 41+1.καλα το φανταζεστε???θα σκασω!!!περιμενουμε φωτος σουυυ!!!καλα εκανες και πηρες μαια στο σπιτι.εδω δεν γινεται αυτο.

ελενα μου ευχαριστω πολυυυυ!!!τα κιλακια σου ειναι παααρα πολυ καλα!με το καλο να σταματησεις τη δουλεια και να απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!

κατερινακι(σουπιτσα) καλοφαγωταααα!!!!εγω θα παιρνω καθε μηνα για 14 μηνες κοντα στα 500 ευρω επιδομα(για μενα και τη καραμελιτσα μου).για την καραμελιτσα μου θα παιρνω μεχρι να γινει 16 ετων 105 ε καθε μηνα.

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι! Πήρα μεγάαααλα χαρτόνια πολύχρωμα και λέω να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε λουλουδάκια και πεταλουδίτσες (χαρτοκοπτική χιχιχι) για να βάλουμε μέσα σε μικρές κορνιζούλες στο δωμάτιο της μπέμπας :blush::blush: Κάπως πρέπει να περάσουν και οι μέρες που έμειναν. Να δούμε πώς θα βγουν...

Pampers new baby πήρα τελικά. Λέει είναι ειδικά σχεδιασμένες για να απορροφούν τα μαλακά κακάκια χααχχαχ :laugh: Αναστασία μου, δεν είχα ιδέα γι' αυτό που λες με τη γραμμή, thanks! Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ σημαντικό, αλλά λογικά θα το τσεκάρουν στο μαιευτήριο πέντε μέρες, όχι; Πάντως στο πακέτο δε βλέπω να λέει κάτι για γραμμή :dry: Η κοιλίτσα είναι σούπερ! Και πολύ πολύ κομψή! ;)

Βασιλική, καθαρισμό γιατί να κάνεις τώρα; Καταρχάς μόλις γεννήσουμε θα υποχωρήσουν αυτά, οπότε κάνεις μια και καλή. Δεύτερον για σωστό καθαρισμό θέλει τροχό και τα διάφορα "σκαλιστήρια" που έχουν οι οδοντίατροι. Θα μπούμε τώρα σε τέτοια διαδικασία; :blink: Ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες by the way! Εγώ πήρα ένα θερμόμετρο-ταινία που το βάζεις στο μέτωπο.

Πάω να δω τι άλλο γράψατε :)

Δημοσίευση

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ έγραψε:

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα... Χαιρομαι που ολες εισαστε καλα :):)

Κατερινα(soupitsa) σε καλη μερια τα χρηματα...

Αναστασια μου πολυ ομορφη η κοιλιτσα σου και τα πραγματακια της καραμελιτσας σου υπεροχα. Βλεπω μια χαρα ειναι το συστημα στη Σουηδια οχι σαν της Ελλαδας...

Κατρινα μου ολοενα και πλησιαζει η ωρα να παρεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα,τι τελεια!!!! Με το καλο κοπελα μου :):)

Ντορα τα σκυλακια σου ειναι κουκλια. και ο αντρας μου εχει ενα χασκι, το Ροκυ.Ειναι γερακος πια και τον εχει η πεθερα μου που εχει αυλη.

Εγω ακομα στη δουλεια πηγαινω,την Παρασκευη επιτελους σταματαω και την Δευτερα θα παω στο ΙΚΑ να πληρωθω.Σημερα ειμαι ακριβως 32εβδομαδων και το πρωι που ζυγιστηκα ειδα οτι εχω παρει 8,5 κιλα.Καλουτσικα πιστευω οτι ειναι.

Πριγκιπισσα νομίζω ότι είσαι σούπερ.... 8,5κιλά μόνο!!! Μπράβο

Άντε με το καλό να σταματήσεις από την δουλίτσα...

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου μόλις σηκώθηκα μαζί με το γιο μου απ τον μεσημεριανό υπνάκο. Τι καλά που ήταν χαλαρώσαμε αρκετά κ ξεκουραστήκαμε! :cheer::cheer: Εγώ για υπέρηχο πάω την Παρασκευή (ουφ θα δω το νινάκι πόσα κιλά έχει πάρει...) :):):) και για την κανονική άδεια πάω στο γιατρό την Πέμπτη να μου φτιάξει τα χαρτιά και μετά... βουρ στο ΙΚΑ για πληρωμή! :woohoo: :woohoo: (Να δούμε τι θα πάρουμε).

Μετά είναι το καλύτερο... :):):):) έχω τελειώσει με τα πάντα κ φεύγω ξένοιαστη πια για 2 βδομάδες στην Πάτρα-πάω για χαλάρωση αλλά να ετοιμάσω κ στο εξοχικό μας το δωμάτιο της μπουμπούκας μου! :cheer::cheer::cheer::cheer: Εξετάσεις πάλι έχω τέλος Ιουλίου.

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

Ναι συνηθως τοτε το ζητανε..αλλα και νωριτερα να γινει..οπως εγω 29η δεν τρεχει τιποτα..ακτος αν..οπως στη περιπτωση μου..βλεπει το μωρο μεγαλο..και ζητησει επαναληψη!! :S εγω πρεπει τωρα νατο ξανακανω..34η εβδομαδα![/quote:2fcvq2r0]

Κατρίν μου παιδάκι γίγας θα κάνεις..... ,

Αχ μωρέ και εμένα είναι λίγο μεγαλούτσικος αλλά τι να κάνουμε μεγαλούτσικοι είμαστε και εμείς!!!

Δημοσίευση

CrazyMummy έγραψε:

ΚΟΥ ΚΟΥ!!!! :P

καλέ εσείς δεν παίζεστε, 2 μερούλες σας άφησα και πήγατε στο 13!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω,θα σας πω τα νέα μας και θα αρχίσω από την αρχή!

Λοιπόν εμείς περάσαμε το σουκου στην Θάσο,κάναμε τα μπανάκια μας επιτέλους και επιστρέψαμε! άρπαξα βέβαι λίγο,ψωρίς να το καταλάβω :(:( είμαι που είμαι άσπρούλα , φέτος που δεν έκανα και μπάνια και δεν κάθησα καθολου στον ήλιο,φυσικά, αμέσως άρπαξε η κοιλίτσα μου :huh: ελπίζω να μην έπαθε τίποτα το νινάκι μου!

σήμερα μας πήρανε να μας πούνε ότι θα μας φέρουν αύριο το απόγευμα το κρεβατάκι του παιδιού μας,τι ωραία που ακούγεται :blush::blush: ,

ανυπομονώ λοιπόν!!!

πάω να διαβάσψ τα νέα σας και επανέρχομαι!

το τσουρουφλισες..το κοιλακι βρεεε!!Το μωρο τι να παθει?Σημερα ο δικος μου γιατρος μου ειπε να παω διακοπες και να κανω και μπανακι..αλλα..ΟΧΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!Ωραια η Θασος ε?εχω δει βιντεακι..

Δημοσίευση

Κατρίνα μου καλή η Θάσος δε λέω αλλά επειδή την έχουμε στα πόδια μας ...δεν την εκτιμούμε ιδιαίτερα :huh:

άσε το καημενούλι μου,το τσουρούφλισα :ohmy:

που να έκανα και ηλιοθεραπεία δηλαδή :blink::blink:

εμείς διακοπές φέτος....ΓΙΟΚ...1ον λόγω εγκυμοσύνης και 2ον χτίζουμε σπίτι οπότε,αυτομάτως ακυρώνονται ΟΛΑ! :S

έχουμε χρόνια για διακοπές...

Εσείς που θα πάτε?

Δημοσίευση

κατερινα kuo φτιαχνεις βαλιτσουλες??? :P

κι εγω αυτο σκεφτομαι οτι ο καθαρισμος τωρα ειναι λιγο πικρα :S

αναστασια εσυ απο που πληρωνεσαι??? δεν εργαζεσαι?

τελικα μονο ο δικος μου γιατρος μου ειχε πει απο την αρχη οτι δεν ειμαι για διακοπες φετος :P

εδω και λιγο καιρο βεβαια το εχω καταλαβει και μονη μου :blush:

εχω γινει αυτοκολλητη με τον καναπε....

Δημοσίευση

Αυτό για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού ως προϋπόθεση για να αφήσουν τον άντρα μέσα το έχω ακούσει και εγώ... Αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα γιατρού... Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου μπας και κάνετε 2-3 μαθήματα και μπορέσει να είναι κοντά σου??? (και εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό έστω στις ωδύνες να έχεις συμπαράσταση!!!)

Αναστασία, €105 για 16 χρόνια??? :blink: και €500 για 14 μήνες?? :blink: Και φαντάζομαι όλη η γέννα δωράν, έτσι???!! Απίστευτο! Και εγώ πανηγυρίζω που λόγω ΙΚΑ δεν θα πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου για τη γέννα... Πάντως όταν γυρίσετε θα πάθεις μεγάλο σοκ!!!

Δημοσίευση

κατερινα μου(κυο) δεν το γραφουν στα παμπερς αυτο με τη γραμμη.μονο οι παιδιατροι το γνωριζουν.συνηθως το ελεγχουν στην κλινικη αλλα επειδη τα εχουμε δει ολα σε αυτη τη χωρα το ανεφερα για παν ενδεχομενο.

ευχαριστω για καλα σου λογακια...εχω πλαδαρεψει αρκετα αλλα μετα τη γεννα θα επανελθω.χαχαχαχαχαχαχα!!αι προμις!χαχαχαχαχαχα!

λαμπρινη με το καλο να δεις το νινι σου!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ Ανν μου. Να σαι καλά.Με το καλό κ συ... Άντε κοντεύεις, δεν έμεινε κ πολύ. Εγώ έχω λιγάκι μέχρι της 20-25 Αυγούστου που μου χει πει ο γιατρός ότι θα κανονίσουμε

Δημοσίευση

Βασιλικη μου δουλευα ως οπτικος που εχω τελειωσει αλλα δεν την παλευα με την εγκυμοσυνη μου και ειπα να παραιτηθω.ειχα ηρεμη εγκυμοσυνη μονο στην αρχη ζοριζομουν με τις ζαλαδες αλλα δεν ηθελά να ταλαιπωρηθω.μετα αποφασισα να ασχοληθω με κατι πιο λαιτ και παρακολουθουσα καποια επιδοτουμενα σεμιναρια.τα 500 ε καθε μηνα μου τα δινει το κρατος.

κατερινα μου η γεννα δωρεαν,500 ε καθε μηνα επι 14 μηνες,105 ε για 16 χρονια και φυσικα δεν εχω πληρωσει καμια εξεταση-υπερηχο που εχω κανει.το πανηγυριζω μου αρεσε που ειπες..χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!τι ψαχνεις να βρεις στην ελλαδα?αισχος ειναι!καλα οταν γυρισουμε θα μας κακοφαινει παρα πολυ..οχι μονο για τα ανυπαρκτα επιδοματα,αλλα και για τους μισθους..εδω δουλευει μονο ο αντρας μου αυτο το διαστημα και βαζουμε και πολλα χρηματα στην ακρη..στην ελλαδα?δουλευεις μονο για τα προς το ζην..

Δημοσίευση

an-n έγραψε:

κατερινα μου(κυο) δεν το γραφουν στα παμπερς αυτο με τη γραμμη.μονο οι παιδιατροι το γνωριζουν.συνηθως το ελεγχουν στην κλινικη αλλα επειδη τα εχουμε δει ολα σε αυτη τη χωρα το ανεφερα για παν ενδεχομενο.

ευαριστω για καλα σου λογακια...εχω πλαδαρεψει αρκετα αλλα μετα τη γεννα θα επανελθω.χαχαχαχαχαχαχα!!αι προμις!χαχαχαχαχαχα!

λαμπρινη με το καλο να δεις το νινι σου!!!

αυτο με τα παμπερς πρωτη φορα το ακουω!!Δηλ.τι ακριβως κανουν? :blink:

Δημοσίευση

Καλησπέρα,κοριτσάκια!Να'μαι κι εγώ.Ξεκουράστηκα λίγο το μεσημέρι,γιατί επιβαλλόταν.Ευτυχώς κοιμήθηκε και το κοριτσάκι μου,οπότε είχα την ευκαιρία.Είχα κατι μικροσυσπάσεις εχθές και ο γιατρός μου είπε απόλυτη ξεκούραση για δύο μέρες.Σήμερα δόξα τω Θεώ είμαι καλύτερα.

Σταυρούλα κι εγώ εκπαιδευτικός είμαι,δασκάλα για την ακρίβεια,αλλά όχι για ΑΜΕΑ.Μπράβο σου!Έχεις δύναμη ψυχής.

Κορίτσια η ουλίτιδα είναι όντως ένα πρόβλημα.Είναι και αηδιαστικό και αντιαισθητικό.

Αναστασία,τέλεια φωτογραφία.

Καλή επτυχία σε όσες έχουν εξετάσεις.

Δημοσίευση

Κατερινο-σουπίτσα, γιατί απαισιοδοξία βρε χαζό; Θα τα καταφέρουμε :) Εγώ δεν έχω πάρει γάλα σε σκόνη σκεπτόμενη ότι θα πάει καλά. Έχω όμως πάρει μερικά μπιμπερό να υπάρχουν και τον αποστειρωτή της Avent (όχι τον πολύ ακριβό) με το σκεπτικό ότι θα χρειαστούν ούτως ή άλλως! Μπορεί να θες να βάλεις ένα πλαστικό παιχνιδάκι, ένα βουρτσάκι, μια πιπίλα ή θηλές... :)

Κατρίνα, τέλεια νέα! Έρχεται λοιπόν και η ώρα του μικρούλη! Με το καλό να έρθει :) Αλήθεια, η Έλενα ακόμη στο χωριό είναι; Παιδιά + χωριό = σούπερ :woohoo:

Τελικά μπορείς αύριο; Τι θα κάνουμε ρε girls;;

Σταυρούλα, τουλάχιστον ενδιαφέρουσα η δουλειά σου! Συνειδητή επιλογή ή έτσι ήρθαν τα πράγματα με σπουδές κ.λπ. και τελικά σου άρεσε και... έμεινες; Αλλά αυτά τα όνειρά σου βρε καλό μου... χαχαχχαχ, μούσια; Λέπια; :woohoo:

Θέκλαααα! Γεια σου :kiss: Το καταχάρηκες ε; Πρόσεχε την κοιλίτσα όμως ε! Ο γιατρός μας με είχε ξε...ει και με το δίκιο του :blush: Με το καλό να έρθουν τα πραγματάκια σας και να γεμίσουν κιόλας B) Περιμένουμε φωτογραφίες, εννοείται!

Γιούλη και Έλενα :kiss: Long time no see ε! 8,5 κιλά δεν είναι "καλούτσικα", είναι τέλεια χαχαχ B)

Λαμπρινή με γεια σας! Καλοτάξιδο ;)

Αναστασία, λες βλακείες! Άκου "πλαδαρέψει"! Μακάρι όλες οι εγκυούλες να ήταν τόσο... πλαδαρές :P:P:P Η καραμελίτσα πήγε μόνο στην κοιλίτσα :)

Βασιλική, γελάς ε;;; Η βαλιτσούλα όμως είναι μισοέτοιμη γτ μέχρι τις 30 δεν έμειναν και πολλές μέρες :huh: Για χαρτοκοπτική πάντως είναι αρκετές :P:P

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

an-n έγραψε:

αυτο με τα παμπερς πρωτη φορα το ακουω!!Δηλ.τι ακριβως κανουν? :blink:[/quote:19sxd8vb]

Απλά... όταν το μωρό κάνει τσίσα του βλέπεις μια μπλε γραμμή μπροστά στο πάμπερς. Όταν ειναι στεγνό δεν υπάρχει κάτι, εκτός κ αν το παρατηρήσεις τόσο που βλέπεις μια απαλή κιτρινοπή γραμμούλα! Για να μαθαίνουν οι καινούργιες μανούλες είναι!!! Τα είχα πάρει στην αρχή στο μικρό μου αντράκι.Μετά άλλαξα.

Δημοσίευση

LabriniB έγραψε:

Ευχαριστώ Ανν μου. Να σαι καλά.Με το καλό κ συ... Άντε κοντεύεις, δεν έμεινε κ πολύ. Εγώ έχω λιγάκι μέχρι της 20-25 Αυγούστου που μου χει πει ο γιατρός ότι θα κανονίσουμε

:):):):):):):):) ευχαριστω Λαμπρινη μου!!! λιγο εμεινε για ολες μας αν σκεφτουμε απο που ξεκινησαμε..9 μηνες στην κοιλιτσα μας τα εχουμε τα νινακια μας!!!!!πωπω!!απιστευτη αισθηση!

κατρινα μου τα παμπερς εχουν την ιδιοτητα να σου δειχνουν-"διαχωριζουν" τα κακακια απο τα τσισα.ειναι πολυ σημαντικο το πρωτο 24ωρο.αντε τα κακακια φαινονται.τα τσισακια ομως?οχι.τα παμπερς εχουν μια γραμμουλα η οποια οταν κανει τσισα το μωρακι αλλαζει χρωμα και ετσι καταλαβαινεις.ειναι σημαντικο να γνωριζεις γιατι μπορει να εχει καποια παθηση με τα νεφρακια και να μην το παρεις ειδηση.λεπτομερεια που ισως προσεχουν οι παιδιατροι.και γω μεχρι τωρα δεν το ηξερα.μου το ανεφερε ο αντρας μου.το γνωριζουν αυτο οι παιδιατροι και εχουν το νου τους πιστευω.

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

Κατερινο-σουπίτσα, γιατί απαισιοδοξία βρε χαζό; Θα τα καταφέρουμε :) Εγώ δεν έχω πάρει γάλα σε σκόνη σκεπτόμενη ότι θα πάει καλά. Έχω όμως πάρει μερικά μπιμπερό να υπάρχουν και τον αποστειρωτή της Avent (όχι τον πολύ ακριβό) με το σκεπτικό ότι θα χρειαστούν ούτως ή άλλως! Μπορεί να θες να βάλεις ένα πλαστικό παιχνιδάκι, ένα βουρτσάκι, μια πιπίλα ή θηλές... :)

Τελικά μπορείς αύριο; Τι θα κάνουμε ρε girls;;

Έχεις δίκαιο για τον αποστηρωτή. Και εγώ της Avent θα πάρω...

Αύριο, αν πούμε γύρω στις 5 στο μοναστηράκι, μπορείτε????

Δημοσίευση

Μακάρι να μπορούσα να ρθω κ γω να σας γνωρίσω από κοντά κουκλίτσες ... αλλά δεν ξέρω αν θα χει έρθει ο άντρας μου από δουλειά!!! Αν δεν τα καταφέρω ίσως την επόμενη (Αν με θέλετε στην παρέας σας ! :blush::blush::blush: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

κατερινα(φουφου) ευχαριστω πολυ!!!εγω παλι αν κοιμηθω το μεσημερι δεν θα κοιμηθω το βραδυ..κοριτσια δεν υποφερεται ο υπνος πια.....ξεκουραστηκες τουλαχιστον!!

κατερινα μου(κυο) ποιον αποστειρωτη της avent πηρες?και γω της avent εχω παρει αλλα ακομα τα βοδια να μας το στειλουν.τους στειλαμε μολις ενα email αντε να δουμε.αυτη την εβδομαδα κλεινουμε 4 εβδομαδες.θα τους τσακισω..!εμεις πηραμε σκονη προχθες.καλου κακου ας υπαρχει.

σου εχει συμβει να καθεσαι σε καναπε και να νιωθεις πως απλωνεις σαν τον τραχανα????καθομαι και εκει που λες αα τι κανονικη εγκυουλα ξαφνικα σ'εναν τριθεσιο καναπε βλεπεις να απομενει μοναχα 1 θεση..τυχαιο?δεν νομιζω...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!

Λαμπρινη με προλαβες και δεν το ειδα γιατι εγραφα και γω ταυτοχρονα

Δημοσίευση

LabriniB έγραψε:

Μακάρι να μπορούσα να ρθω κ γω να σας γνωρίσω από κοντά κουκλίτσες ... αλλά δεν ξέρω αν θα χει έρθει ο άντρας μου από δουλειά!!! Αν δεν τα καταφέρω ίσως την επόμενη (Αν με θέλετε στην παρέας σας ! :blush::blush::blush: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Εννοείται ότι θέλουμε πολύ να σε γνωρίσουμε! Αν σε βολεύει νωρίτερα ή αργότερα και μπορούν και οι άλλες κοπέλες μπορούμε να το προσαρμόσουμε... Εγώ αύριο τελειώνω τα μαθήματα στις 2.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...