Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

vasiliki76 έγραψε:

ντορα μου ουτε εγω τα εχω δει....

νομιζω ειναι στον 4ο τα μονοκλινα και στον 5ο τα λουξ..

μονη σου θα πας....

εγω με δυο μωρα δεν ειμαι να εχω κι αλλο ατομο ;)

τελικα ναι ειναι μικρη η διαφορα στα λεφτα γυρω στα 200 θα δωσω νομιζα οτι ηταν παραπανω κ γιαυτο δεν ηθελα μονοκλινο αλλα μια γνωστη μου κ ο γιατρος μου προτεινε μονοκλινο γιατι μου ειπαν οτι αμα πεσω με τιποτα τσιγγανους που μαζευεται ολο το σοι δεν θα με αφησουν να ηρεμησω...το επαθε η γνωστη μου γινοταν μου ειπε ενας πανικος ασε που φοβοτανε να κοιμηθει μην ξυπνησει κ λειπουν πραγματα...δυστυχως στα δημοσια ειναι καπως περιεργα τα πραγματα δεν ξερεις με ποιον θα πεσεις...κ εκτος αυτο στο μονοκλινο εχει καναπε που γινετε κρεβατι κ μπορει να μενει καποιος μαζι μου...γιατι δεν θα την παλεψω μονη μου...

foufouμου στο γαια ειναι τελεια εκει ηταν να παω αλλα πολλα τα λεφτα για εμενα δουλευει η φιλη μου εκει ειναι μαια αλλα ειναι στο τμημα της εντατικης με τα προωρα κ μου εχει πει τα καλυτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Hello all! Βασιλικούλα μου ποιο Έλενα, μου φαίνεται ούτε μέχρι το περίπτερο δεν ξαναπάω. Έτοιμη να λιποθυμήσω ήμουν σήμερα!

Κατερινοφουφού μου για πες για Μητέρα αν έχεις όρεξη. Εκεί γεννάω σε λίγες μέρες...

kuo28 έγραψε:

Hello all! Βασιλικούλα μου ποιο Έλενα, μου φαίνεται ούτε μέχρι το περίπτερο δεν ξαναπάω. Έτοιμη να λιποθυμήσω ήμουν σήμερα!

Κατερινοφουφού μου για πες για Μητέρα αν έχεις όρεξη. Εκεί γεννάω σε λίγες μέρες...

παλι βολτες εκανες????? :P

εγω στο ελενα πρεπει ετσι κι αλλιως να παω να δω το γιατρο μου....

αλλιως εχω παψει να βγαινω εξω εντελως...

μονο για υπερηχο, γιατρο και ικα βγαινω απο το σπιτι :P

Ντοράκι,αν δεν έχεις πρόβλημα και αν θυμάσαι πες για τιμές στο Γαία.

kuooula,λοιπόν!Γενικά σαν κλινική είναι πολύ καλή.Εγώ είχα ένα θέμα με τις μαίες,είναι ορισμένες,οι οποίες προφανώς νομίζουν ότι εξαρτάσαι από αυτές.Είναι και κάποιες όμως που είναι πολύ καλές και ευγενέστατες.Όσο για τις τιμές πλέον έχει γίνει από τα πιο ακριβά.Γι'αυτό κι εμένα ο γιατρός μου μου πρότεινε το Γαία.Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει.Μπορεί κι εγώ να γεννήσω στο Μητέρα.Σε τι δωμάτιο θα μείνεις;Αν δε σε κάλυψα ρώτα με ό,τι θες.

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!Επέστρεψα και από σήμερα δεν πρόκειται να σας αποχωριστώ ξανά :):):):):) Από αύριο βέβαια έχω πολύ δουλειά (έχω να διαβάσω 83 σελίδες :blink::blink::blink::blink: )

Είστε όλες καλά; Είχαμε καμία έκπληξη μηπως;

foufou μου δεν ξερω απο τιμες δεν ρωτησα γιατι μονο ο γιατρος ηθελε το λιγοτερο 2000e-2500e δεν θα ηθελα αλλα τοσα για δωματιο???!!!!οποτε το ξεχασα τελειως γιατι δεν μας περνει με τιποτα....

foufou έγραψε:

Ναι,Ντόρα από αυτή την άποψη έχεις δίκιο.Τι άλλο σου έχει πει γενικά;

δεν εχω ρωτησει λεπτομεριες αλλα μου εχει πει οτι ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα ιδιωτικα κ ποιο οικονομικο...μπορω να μαθω αμα θες λεπτομεριες αυριο να την παρω ενα τηλ να μου πει...

anna10019 έγραψε:

Καλό βράδυ. Θα τα πούμε από αύριο που θα διαβάσω και τα νέα σας. :kiss:

καλο βραδυ κ καλο κουραγιο στο αυριανο διαβασμα... :kiss::kiss::kiss::kiss:

καλη ξεκουραση....

Άννα! Σε σκεφτόμουν πριν. Καλά περάσατε;

Βασιλικούλα βόλτες όλη μέρα, ναι, αλλά δεν... :S

Κατερίνα σ´ ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να είχα κι εγώ επιλογή αλλά είναι μόνο στο Μητέρα ο γιατρός... Μακάρι να έχει και καλές γιατί σκέφτομαι τη φάση του θηλασμού. Το παιδάκι σου πόσο είναι; Να το χαίρεσαι και με το καλό το αδελφάκι!

Αχ,βρε Ντοράκι αν σου είναι εύκολο μάθε και πες μου ξέρεις γιατί;Εκεί όταν θα πάω με το καλό για πληροφορίες σίγουρα θα μου τα παρουσιάσουν όλα όπως θέλουν εκείνοι.οπότε καλό θα ήταν να ξέρω κάτι παραπάνω. ;)

Kuo μου,εγώ στο θηλασμό είχα θέμα.Μη σε αγχώνει όμως αυτό που σου λέω.Γιατί ήταν μία συγκεκριμένη που ήταν βλαμένη.Ευχαριστώ για τις ευχές σου.Και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο.Η ζουζούνα μου είναι 15μισι μηνων.Πέρυσι πρωταπριλιά τη γέννησα.Εσένα είναι το πρώτο σου ε;

Καληνύχτα,Αννούλα!

Αχ,κοριτσάκια μου μάλλον πήγατε για ξεκούραση ε;Καλή ξεκούραση,λοιπόν και όνειρα γλυκά.Θα τα πούμε αύριο καινούργιες μου φιλεναδούλες! :) Καληνύχτα!

foufou έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ,σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις;

Στο Μητερα Κατερινακι, ο γιατρος μου ειναι εκει και στο Ιασω, δεν εχω αλλη επιλογη δυστυχως. :( Εκει γεννησα και τον πρωτο μου γιο. Ευχαριστημενη ομως δεν ειμαι. ειδικα στο θεμα του θηλασμου. ΘΕς να μου πεις τις δικες σου εμπειριες που ειναι και πιο προσφατες?

Κατερινοκουακο μου εσυ θα μας τα πεις πρωτη για το Μητερα. Περασες καλα στη βολτουλα? Κουραστηκες ομως...

foufou θα μαθω αυριο κ θα σου πω...ριξε μια ματια κ μεσα στο mammy ειναι πολλες που εχουν γεννηση ηδη στο γαια κ γραφουνε τ5ην αποψη τους κ απο οτι εχω δει ειναι πολυ ευχαριστημενες....αλλιως τα βλεπεις αμα δουλευεις εκει κ αλλιως αμα εχεις κ εμπειρια τοκετου....

καλημέρα κοριτσάκια!!!!που είστε όλες καλέ;;;σήμερα που μπορώ να μιλήσουμε λείπετε;;;εγώ κλασικά σηκώθηκα από το αχάραγο και περιμένω να μου φέρουν τα έπιπλα της κρεββατοκάμαρας!!επιτέλους 2 μήνες τα περιμένουμε!!!!

ευτυχώς έκανα όλες τις δουλείες μου εχθές, ξεπατώθηκα και ευτυχώς με βοήθησε και ο αντρούλης μου, και σήμερα θα αφοσιωθώ στο να φτιάξω την καινούργια μου ντουλάπα!!!!γιούπι!!!!

άντε περιμένω να ξυπνήσετε να τα πούμε που έχουμε τόσο καιρό!!!!

καλημέρα Αννούλα μου!!!τι κάνεις;;ο Γιωργάκης καλά είναι;;

περιμένω τα έπιπλα για το δικό μου δωμάτιο...!!!!δύο χρόνια κάναμε να καταλήξουμε σε κάτι που να μας αρέσει γι'αυτό τώρα τα περιμένω πως και πως!!!!

και μετά θα πάρει σειρά το δωμάτιο του μπέμπη μας την άλλη εβδομάδα!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...