Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

elpidaki83 έγραψε:

Ναι Αννούλα μου!Είχατε όλες δίκιο και σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Τι να έκανα που με άγχωσε ο γιατρός στην Κεφ/νια και τα είδα όλα κωλυόμενα....Εντάξει είμαι τώρα που είδα το κοριτσάκι μου πως είναι καλά! 2.560 έφτασε,140 γραμ σε 5 μέρες κιόλας το μπουτάκι μου.... :woohoo: :woohoo:

Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας... :kiss::kiss::kiss:

Καλε πως μεγαλωσε ετσι η μπουμπου?? :woohoo: Τι γυναικαρα θα βγαλεις εσυ??? :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

μπαβο Ελπιδακι μου...μια χαρα η μπουμπουκα σου ειναι μαλλον εχουν καταλαβει οτι τελειωνει ο χρονος που εχουνε το πανω χερι κ μας κανουνε καψονια... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εγω λεω στον δικο μου κλωτσα κλωτσα κ πονα την μανουλα αλλα οταν βγεις θα σου κανω το κωλαρακι κοκκινο απο τα τσιμπιματα κ το δαγκωμα...θα του κανω ρολογακια παντου οπως μας κανανε κ εμας οι δικοι μας... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh:

γυναικάρα λές? η' μήπως μου βγεί χοντρούλι με πολλές πολλές δίπλες?? :P:P

Πάντως αν δεν είναι να με μαλώσεις Αννούλα,μπορείς να έρθεις να κεράσω παγωτάκι...περιμένω μπόλικο κόσμο που θα 'ρθει να με δεί σε λίγο.Φέρε και τον Γιώργο!!!

Ntora26 έγραψε:

εγω λεω στον δικο μου κλωτσα κλωτσα κ πονα την μανουλα αλλα οταν βγεις θα σου κανω το κωλαρακι κοκκινο απο τα τσιμπιματα κ το δαγκωμα...θα του κανω ρολογακια παντου οπως μας κανανε κ εμας οι δικοι μας... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

elpidaki83 έγραψε:

:laugh: :laugh:

γυναικάρα λές? η' μήπως μου βγεί χοντρούλι με πολλές πολλές δίπλες?? :P:P

Πάντως αν δεν είναι να με μαλώσεις Αννούλα,μπορείς να έρθεις να κεράσω παγωτάκι...περιμένω μπόλικο κόσμο που θα 'ρθει να με δεί σε λίγο.Φέρε και τον Γιώργο!!!

Τωρα γιορταζεις ετσι? ;) Μπραβο γλυκια μου! Παντα ευχαριστα !!! :laugh: Αληθεια σου λεω, αν ημουν κοντα σιγουρα θα ερχομουν! Και τρελαινεται ο Γιωργος για παγωτο!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλησπερααα κοριτσακια μου!

χαιρομαι πααρα πολυ Ελπιδακι..που ολα ειναι μια χαρα κι αδικα ανησυχησαμε! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ειμαι πολυ κουρασμενη να διαβασω τα προηγουμενα..σχεδον τελειωσα το δωματιο των παιδιων..αλλα αυτη η σταχτη ρε γαμωτοοο..μου εχει κανει ζημια..παντου οπου καθαρισα εχει κατσει επανω..και καθομουν και τα ξανακανα ολα απο την αρχη!ενα ενα παιχνιδακι ..τα ειχα πλυνει και τα ειχα βγαλει εξω να στεγνωσουν..τα μαξιλαρια στο καναπε της βεραντας τα λευκα τα ριχταρια γεμισαν οοολαα σταχτες..!

Ντορααα..τι ψηνουν???πεινασα τωρα!!

Κατρινα έγραψε:

Καλησπερααα κοριτσακια μου!

χαιρομαι πααρα πολυ Ελπιδακι..που ολα ειναι μια χαρα κι αδικα ανησυχησαμε! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ειμαι πολυ κουρασμενη να διαβασω τα προηγουμενα..σχεδον τελειωσα το δωματιο των παιδιων..αλλα αυτη η σταχτη ρε γαμωτοοο..μου εχει κανει ζημια..παντου οπου καθαρισα εχει κατσει επανω..και καθομουν και τα ξανακανα ολα απο την αρχη!ενα ενα παιχνιδακι ..τα ειχα πλυνει και τα ειχα βγαλει εξω να στεγνωσουν..τα μαξιλαρια στο καναπε της βεραντας τα λευκα τα ριχταρια γεμισαν οοολαα σταχτες..!

Ντορααα..τι ψηνουν???πεινασα τωρα!!

δεν ξερω ακριβως κατι σε παιδακια νομιζω.... :ohmy::ohmy::ohmy:

elpidaki83 έγραψε:

Ε ναι! μετά από τέτοια τρομάρα αξίζει νομίζω ένα Ice Cream-Party!!! :P:P:P

Πού μένεις εσύ?Εγώ Ν.Φάληρο είμαι.

Σοβαρα? Εγω μενω στον Αλιμο!

Κατρινα έγραψε:

εσας σας εχει ερθει η σταχτη??

Κατρινακι μου και εδω χαμος γινεται, τοσο σταχτη λες και εχει καει το διπλανο σπιτι... :(

Κοριτσακια εγω καληνυχτιζω απο τωρα...Παω να βαλω τον Γιωργακη για υπνο και να δουμε ταινια με τον αντρουλη μου. Λεω να κοιμηθω νωρις σημερα για να εχω στρωσει επιδερμιδα για αυριο!

Φιλακια στις κοιλιτσες σας! :kiss::kiss::kiss:

Γεια σας και πάλι. Είχε κάνει το αντράκι μου κατάληψη στον υπολογιστή και τώρα κατάφερα να μπω πάλι.

Ελπιδάκι!! Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι όλα θα ήταν μια χαρά :) Πολύ χαίρομαι που ηρέμησες, έστω κι αν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθείτε... Δυόμιση κιλά! Χαχαχαχ πω πω κάτι μπουτάκια για τσίμπημα που θα 'χει :woohoo:

Χρύσα, έμεινες τελείως ε; Κρίμα γι' αυτό με την πίεση (γιατί; ), αλλά ευτυχώς δεν άργησες να δεις το θετικό της υπόθεσης. Και στην 36 να έρθει, μια χαρά μωράκλα θα είναι, όπως είπαν και οι κοπέλες. Σίγουρα θα προλάβει να πάρει αρκετά μέχρι τότε, μην ανησυχείς :kiss:

Με γεια σας Βασιλικούλα! Σε ένα μήνα και κάτι ψιλά δηλαδή τα μικράκια σου θα χαρούν τα πραγματάκια τους!

Νανά μου, με γεια κι εσάς το ριλάξ σας και -το κυριότερο- congrats για τον μπέμπαρο! Στρουμπουλούλης... ακόμη καλύτερα! Πολύ χάρηκα που ήρθες και σε γνωρίσαμε και σένα :)

Γελίζ μου, ημερομηνία μας έχει πει (30 του μήνα), αλλά μήπως έχει αλλάξει κάτι και πάει νωρίτερα/αργότερα.

Αγγελικούλα, καλά κάνεις και το πας μακριά. Κι εγώ φαντάζομαι τέτοια πράγματα και "σκάει" χαμόγελο :) Πάντως όταν έρθεις κάνε καμια κρούση μήπως και κάνουμε κάτι όλες μαζί.

JennyBill, ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες στο μπανάκι σου! Το χάρηκες ε; :) Κι εμένα μου έλεγε να πάμε σήμερα, αλλά πλέον ψιλοφοβάμαι :dry: Πότε περίπου περιμένεις να σου πουν;

Ρόζη! Μια εβδομάδα έμεινε μόνο ε; Καλή ξεκούραση, θα μας χρειαστεί :P Αλήθεια, έχεις καθόλου "ύποπτα" πονάκια, συσπασούλες κ.λπ.;

Βασούλα, εσύ πώς είσαι; Μέσα στην υπερένταση και στον ενθουσιασμό; :woohoo: Και τον δικό σου τον χτύπησε το... nesting ε; :P Κι εδώ έχει βαλθεί να το σουλουπώσει το σπίτι χαχαχ!

Άννα θα σου κάνουμε παρέα, μην ανησυχείς! Και η Θέκλα το ίδιο έλεγε, αλλά εδώ γύρω θα είμαστε. Να απολαύσετε τη φωτογράφιση ε! Κι αν/όποτε θελήσεις δείξε μας καμία να σας χαρούμε!

Ελπιδάκι μου είδες που δεν ήταν τίποτα τελικα;!!!

Χαίρομαι που όλα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!

Κατερινάκι μου αυτό το nesting θα μου βγάλει τον γιο ακόμα πιο νωρίς... :blink:

κουράστηκα αρκετα...Ο κύριος είναι πάνω στην σκάλα και όλο φέρε το ένα και φέρε το άλλο είναι :angry:

Ευτυχώς αύριο έρχεται πάλι η αδερφούλα μου γιατί της είπα οτι βάφουμε και το υπόλοιπο το σπίτι και προσφέρθηκε να έρθει και πάλι να βοηθήσει το γλυκό μου!!!

Καληνύχτα και πολλά φιλιά σε όλες τις κουκλάρες και τις κοιλίτσες!!!

Ελπιδάκι μου είδες που όλα ήταν μιά χαρά?? Τζάμπα στεναχωρέθηκες!! Πολύ χάρηκα...τελικά αυτά τεστ όντως είναι αναξιόπιστα...τέσπα... Τέλος καλό όλα καλά... κοίτα να ξεκουράζεσαι απο'δώ και πέρα και μην αγχώνεσαι!!!

:kiss::kiss:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Τελικα κοριτσακια, λιγο πολυ, με τον ενα ή αλλο τροπο, ολες περιμενετε νωριτερα τα μωρακια σας. Μονη μου θα μεινω στο τελος??? :ohmy: Ποια θα μου κανει παρεα??? :silly:

Αννούλα μου τι αγχώνεσαι? εγώ θα σου κάνω παρέα βρέ!! Άν δεν γεννήσετε όλες δεν πάω πουθενά!! :P:P (όχι ότι θα πάω μετά... αλλά λέμε τώρα!!)

(αμοιβαία τα αιθήματα γλυκιά μου ;) )

Κατερινάκι μου μάλλον το είχες ξαναπεί για τις 30/07 τώρα το θυμήθηκα..

Τι έμεινε βρέ? ούτε 2 εβδομάδες πω πω έφτασε ο καιρός!! Αντε με το καλό να το κρατήσεις και εσύ το κοριτσάκι σου αγκαλιά!!

Άσχετο...29/07 έχει η μαμά μου γενέθλια... :) Αυτό το σύνδρομο του θυληκού πουλιού τις εγκυμονούσες δεν πιάνει? Εσας έπιασε τους άντρες σας βρέ? :laugh: :laugh: :laugh:

Καλημέρα κοριτσια.Τι μου κάνετε?Εγω έχω ξυπνήσει απο νωρις και διαβάζω τα νέα σας.

Ελπίδα τέλεια τα νέα σου. Άδικα στεναχωρήθηκες ...αφού πήγες στον γιατρό και σου είπε ότι όλα είναι καλά να ηρεμήσεις τώρα και να μη κουράζεσαι πολύ.

Αναστασία τι διαβάζω?Αρχίζει να κάνει κόλπα η καραμελίτσα σου?Αντε μακάρι να γεννήσεις αυτή την εβδομάδα και να την κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου γιατί αν καθυστερήσει ακόμα λίγο θα ξεχάσεις οτι είσαι εγκυος... :lol::lol:

Τι διάβασα?Είχατε συνάντηση?Περάσατε καλά?Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ σε καμία... :(

Χτες είχα παει Θεσ/κη να ψωνίσω για τη μπουμπού μου...Πήραμε τέλεια ρουχαλάκια και πραγματάκια..Αυτην την εβδομάδα περιμένουμε κρεβάτι συρταριερα κοροτσι κλπ... αλλά μου λείπουν αρκετά ακόμα.Γενικά έχω χαθεί στο θέμα τι πρέπει να ψωνίσω για το μωρό :woohoo:

Καλα απο το περπάτημα χτες όλη μέρα γύρισα σπίτι το βράδυ και τα πόδια μου είχαν γίνει διπλάσια.Γάμπα-πατούσα ένα!!!!!Ακόμα ψάχνω τον αστράγαλό μου :silly:

KUO28 Τέλος της εβδομάδας θα ξέρω ακριβώς ημερομηνία, διότι πάω με καισαρική.Κανονικά ήμουν 15-18Αυγούστου.

Η αλήθεια είναι πως επειδή τώρα τελευταία άρχισα πάλι να μπαίνω ,δεν ξέρω τίποτα για εσάς...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ να έχουμε :)

Καλημερα!Ελπιδα μου ειδες που δεν ηταν τιποτα;;Χρυσα αντε και συ νωριτερα θα δεις το νινακι σου!με το καλο!!Αναστασια μου σιγα σιγα ερχεται η ωρα!!Αγγελικουλα ομορφο το φορεμα σου!!λετε να μην γυρισει και μενα ο μπομπιρας και να παω για καισαρικη;;πολυ το σκεφτομαι τελευταια!Κατερινακι μου και το κεφαλακι να ειναι κατω παλι σε ενοχλει!προφανως πηρα θεση η μπουμπουκα!

Tweety μην μπείς στον πειρασμό να πάρεις πολλά περιττά!Να ξέρεις πως θα πάρεις πάρα πολλά άχρηστα & μη δώρα... & μετά θα τρέχεις για αλλαγές.Μην ξεχνάς πως τα μωράκια μεγαλώνουν ραγδαία & τα ρουχαλάκια δεν τα πολυφοράνε.Καλό θα ήταν αν έχεις το θάρρος με κάποια να του πεις να σου πάρει αργότερα κάτι,όταν θα έχεις δει τι ελλείψεις έχεις.

Με γεία τα πραγματά σας.

καλημερα!!!!!

τι κανετε κουκλες?????

απ΄οτι διαβασα ολες μια χαρα... και πολλες θα δουμε τα μωρακια μας νωριτερα..

τελεια :woohoo:

τι μας εμεινε .... σε λιγο αρχιζουν οι συναντησεις!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλησπερα κοριτσακια....ολη μερα προσπαθω να μπω αλλα τιποτα το mammy τα ειχε παιξει...αυριο παω στο Ελενα να με δει ο γιατρος πριν φυγει κ την αλλη Τεταρτη εχουμε ντοπλερ κανονικα αυτην την τεταρτη μπαινω στην 30η εβδομαδα που ειναι να το κανω αλλα λεω να το αφησω μια εβδομαδα για σιγουρα μην ειμαι λιγοτερο...αντε θα δω τον μπομπιρακο μου... :cheer::cheer::cheer:

γεοτονισσα τι κανεις???

εφαγε φρικη σημερα το μαμμυ :angry:

κι εγω θα παω αυριο αλλα οπως σου ειπα νωρις... 8 θα ειμαι εκει!

μιλησες με το γιατρο σου γιατι αυριο ξεκινανε απεργια οι νοσοκομειακοι γιατροι!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...