Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

Καταρχάς συγχαρητήρια στις κοπέλες μας για τα καλά τους αποτελέσματα στα doppler και με το καλό σε όσες έμεινε να κάνουν τις επόμενες ημέρες :kiss:

Ελπιδάκι, όποτε μπορέσεις, μπες να μας πεις ότι όλα είναι καλά, ναι;

Άννα μου, τα κορίτσια μου είπαν χθες για τη φωτογράφιση. Συγχαρητήρια! Τι καλύτερο για να θυμάστε αυτές τις μέρες και να έχετε στο μέλλον κάτι να δείξετε στον μπέμπη που έρχεται! Μακάρι να "τσιμπήσετε" από ένα Flexibath όσες δηλώσατε συμμετοχή :) Εγώ δεν πήρα μέρος γιατί αυτό έχουμε πάρει και, εκτός από όμορφο, φαίνεται πολύ βολικό.

Αγγελικούλα μου, όχι, δεν έχω συσπάσεις, αλλά κάθε μέρα γίνεται πιο προφανές ότι πλησιάζει η στιγμή... Φυσικά και να μην αγχωθείς με το grade του πλακούντα! Φάνηκε ο γιατρός ανήσυχος; Όχι! Άρα... Τράχηλο σου μετράνε κάθε φορά; Εμένα μια φορά μόνο και ούτε θυμάμαι το μήκος. Τώρα λογικά θα αλλάζει ενόψει γέννας.

Ιιιι, με γεια το φορεματάκι! Είναι υπέροχο :) Καλοφόρετο Αγγελικούλα!

Μπέλλα υπομονή, δεν έμεινε πολύ. Διανύουμε τη "ζόρικη" φάση τώρα, αλλά σε λίγο ούτε που θα το θυμόμαστε ;)

Αναστασία μου, λες να είναι θέμα... ωρών πλέον;; Τόσο πολύ πόναγες; :dry: Να περάσετε όμορφα σήμερα και μακάρι η εβδομάδα που έρχεται να σε βρει με την καραμελίτσα αγκαλιά!!!

Γελίζ, καλή αντάμωση να έχετε με το αντράκι σου! Τη Δευτέρα δεν είχες πει; Σούπερ, να περάσετε υπέροχα :cheer:

Κατερινούλες, χάρηκα πολύ που σας είδα χθες! Για πριν γεννήσουμε δεν το βλέπω (να ομολογήσω ότι ζορίστηκα ή θα ακουστώ γκρινιάρα; :blush: ) αλλά ελπίζω να το επαναλαμβάνουμε συχνά με τα μωράκια μας :)

Α Μπέλλα, όντως πρέπει να κατέβηκε τελικά. Το καταλαβαίνω από την αναπνοή (κι από τις βόλτες στην τουαλέτα που αυξήθηκαν απότομα). Τέλος πάντων, την Τετάρτη θα δούμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Αννουλα μου εχθες τρελαθηκα στον πονο..ξεκιναει σιγα σιγα και πολυ χαιρομαι..ενιωσα εναν τραγικο πονο στη μεση εχθες και μου βγηκε μια κραυγη κατατρομαξε ο αντρας μου.στη θαλασσα δεν θα παω για μπανακι.. :( ειναι παγωμενη η θαλασσα.θα παμε να καθησουμε ετσι και να κοιταμε.. :blink::lol::lol::lol: θα βαλω τα ποδαρακια μου μονο.δεν ειναι ιδιες με της Ελλαδας..καμια σχεση.να φανταστεις την αμμο την εχουν μεταφερει στην παραλια.ντοινγκ!!! :lol::lol::lol:

Θεκλα μου ποσο θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου..τρελαινομαι για γαμους..φετος ειχαμε 2-3 γαμους αλλα εδω που ειμαι που να ερθω και με τη κοιλια τουρλα?χορευεις κιολας?

Κατερινακι τι εκανες και κουραστηκες?

Γιελιζ μου ειλικρινα εχω τεραστιο προβλημα.. :blink::blink: εχθες μου το ειπε και το αντρακι μου:εσυ δεν ξεχνουσες ετσι..μαλλον πρεπει να γεννησεις!!! :huh: :silly: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειπα και στον αντρα μου ποτε πας στον αντρουλη σου μη κανω παλι το λαθος και σε ξαναρωτησω..ε μα!εχω γινει ρομπα..μια με τη μαια,μια με σενα.. :blush: :silly: :silly:

ευχαριστω πολυυυ!!!! :kiss::kiss:

Αγγελικουλα μου δεν παμε σε λιμνες γιατι σιχαινομαι..δεν ξερω πως το εχω συνδυασει αλλα νομιζω πως θα μου κολλησει καμια βδελλα.. :blush::blush: γενικα δεν κανουμε μπανακια..ειναι παγωμενη η θαλασσα!!!την προηγουμενη κυριακη πηγαμε στη λιμνη βολτιτσα αλλα δεν βουτηξαμε..

Κατερινα μου μακαρι!το ευχομαι!ποσνουσα παρα πολυ ειλικρινα!!!συσπασεις ανα 15 λεπτα και πονους πολυ εντονους στη μεση.εγω απο τη μεση μου δεν υπεφερα ποτε!!!αντε να δουμε ποτε θα την εχουμε αγκαλιτσα!!!ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!μακαρι να πιασει η ευχουλα σου και να την εχω αγκαλιτσα μου την επομενη εβδομαδα!

φευγουμε τωρα και θα τα πουμε μολις γυρισουμε!!!!μακια σε ολεςςς!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ντόρα μου η Βερόνικα πρέπει να μπαίνει πιο συχνά τώρα τελευταία.. την πετύχα και εγώ κανα 2 φορές... και σήμερα στις 9 που μπήκα μέσα ήτανε!!Αν και δεν πρέπει να γράφει συχνά..Ας είναι καλά η κοπέλα και ο θεός να της δώσει δύναμη...Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε και χρειάζεται πολύ κουράγιο και δύναμη να το δεχτεί και να προχωρήσει...Ελπίζω να τα καταφέρει σύντομα!!

foufou μου μην το σκέφτεσαι έτσι καλή μου...και βέβαια θα γελάτε και θα χαίρεστε γιατί διανύεται την πιο μαγική περίοδο της ζωής σας!! Και αυτές οι κοπέλες που πονάνε τώρα θα πρέπει να παίρνουν κουράγιο απο τη δική σας χαρά έτσι ώστε να δουν-θυμηθούν τι ωραίο πράγμα είναι η εκυμοσύνη - μητρότητα για να θέλουν μία ώρα νωρίτερα να γίνουν και αυτές μανούλες και να ζήσουν όλα όσα συζητάτε εσείς εδώ με τόσο ενθουσιασμό και αγάπη!!(αυτό θα τις βοηθήσει πολύ πιστεύω)

Σιγά βρε Αναστασία μου τη ρόμπα!! τι δηλαδή δεν φτάνει που έχεις τον πόνο σου (πότε θα γεννήσεις) θα έχουμε και την απαίτηση να θυμάσαι και που θα πάει και πότε θα πάει η καθεμιά ??? Μη λες χαζά βρε!! εγώ δεν κολλάω σε τέτοια !!! Είμαι έντάξει και μόνο που θυμάσαι το όνομα μου :P:P:P στο βαθμό που έχει φτάσει το αλτσχάιμερ σου το θεωρώ μεγάλη υπόθεση!! :P:P ( σε πειράζω!!!) :kiss::kiss::kiss::kiss:

Κατερινάκι μου την Τετάρτη θα σας πούν ημερομηνία? Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις την κοράκλα σου αγκαλιά όποτε σας πει ο γιατρός σας!!! Και ναι τη Δευτέρα θα πάω και ανυπομονώ σε ευχαριστώ πολύ... θα μπαινω όμως και αποκει και θα τα λέμε πάλι!!!

:kiss::kiss::kiss: σε όλες

koritsakia mou polu stenaxwrithike me ti veronika mas, ti na pw makari o theos na tis dinei dinami kai kouragio :(:(:(

anastasia mou oi limnes exoun vdeles?????????????? :woohoo: :ohmy:

anyway kala na perasete kai pou ksereis isws eisaste tixeroi kai katafereis na mpeis ligo toulaxistwn mexri ti mesi

polla polla filia :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

kuoula mou krima pou de tha vrethoume prin ti genna :(:(:(

de pirazei oles mazi meta me ta mpoumpoukia mas ;)

kai ta xristougenna kserw kserw paw makria :P tha ta feroume ola ta mikrakia mas sto mall

ax!!! de paw kala exw xazepsei mallon me xtipise i zesti :blush::blink:

kalispera koritsia ti kanete?elpizw na eistai oles kala..loipon ta nea mou....tin pempth piga sto giatro ta apotelesmata ayths ths episkepsis einai oti exw poly piesi ftanei sto 16 mou egrapse xapia kai mazi me to zaxaro exw ki ayto,epeishs h gorgonitsa einai se isxiaki thesei o giatros meta apo ola ayta mou eipe mhn stevaxwriese tha gennisoume me epeiskliridio kai kaisarikh to mono pou to mwro otan i kopela exei piesi to pernoume nwritera stis 36-37 vdomades.diladi lew giatre egw perimena na gennisw mexri 6 septemvriou twra pote?to poly ews 15 augoustou mou leei....(kokoblock ) h dikia sou oloi prospathoune na me hremisoun vlepete i mpempe einai mono 1.765 gr tha prolavei to gorgonaki mou na parei kana kilo akoma?fysika kai den to afisa etsi piga sto kapaki kai se allo giatro gia na epivevewsw koritsia mou eipe akrivws ta idia i piesi kai i stasi tis mpempas den voithoun... :( to kalo vevea einai oti tha tin dw noritera apo oti perimena :cheer:

κοριτσακια μου ειμαι ενθουσιασμενη!!!!

μας εφεραν τα πραγματακια σημερα και ειναι ολα υπεροχα!!!!!!

κρεββατακια, ρηλαξ, παρκοκρεββατο, καθισματα αυτοκινητου, μπανακι...

τελεια!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

γεμισε το μικρουλι μας δωματιο!!! ευτυχως που τα παιδακια μου εχουν συνηθησει μεσα στην κοιλιτσα το στριμωγμα γιατι και στο δωματιο στριμωγμενα θα ειναι :blush::blush:

χρυσα μου μην ανησυχεις που θα γεννησεις νωριτερα!!! κι εγω για 36η εβδομαδα παω!! ειναι μια χαρα τοτε τα μωρακια και δεν χρειαζονται ουτε θερμοκοιτιδες ουτε τιποτα ;)

xrusa mou mi stenaxwriesai, ola mia xara tha pane kai skepsou kai to thetiko tis upothesis tha tin deis nwritera :woohoo: :woohoo: :woohoo:

twra oson afora ta kilakia tou mwrou, an thimasai kai gw anxwnmoun gia ton idio logo :dry: prin mia evdomada peripou itan 1850gr fantasou kai eimai kai se megaliteri vdomada, tin pempti omws pou pigame gia doppler itan 2200 pire dld 400 gr se mia evdomada, gi auto sou lew min anxwnesai :kiss::kiss::kiss::kiss:

vasilikoula mou megia ta pragmatakia sas perimenoume fotos :kiss::kiss::kiss::kiss:

eyxaRISTW polu koritsia na eistai kala...a den sas eipa kai to kalo exasa kila nai nai den to pisteyw exw parei mono 6 kila kai ekana toumpes eimoun eidei paxouli toulaxiston pige xalali tosos kopos me ton diatrofologo toso kairo...twra to pernw ki egw me diaforetiko mati oti diladi tha dw to gorgonaki nwritera... :P

koritsakia :woohoo: :woohoo: kalhsoera!!!souper o kafes xtes!!!apsoges koilitses kai fysikes glykhtata koritsia oles!!!

phgame sto giatro to proi kai kaname to dompler!!ola kala kai ygra kai plakountas grade 1.o bebakos eftase ta 2300 ...stroumpoulos leei o giatros alla einai kouklos!!!mas phre h giagia kai to rilaks!!!! :woohoo: eyxaristo xtes ta koritsia pou me phrane thl!!!

Καλησπέρα.

Πριν απο λίγο γυρίσαμε απο τη θάλασσα & ήταν τέλεια!!!

Αναστασία νοητά έκανα για όλες σας απο μια μικρή βουτίτσα οπότε δροσιστήκατε λιγάκι.

Είναι πολύ ωραίο που καταφέρατε & ήπιατε καφεδάκι!

Όσον αφορά τους πόνους ,τα τελευταία βράδυα δεν μπορώ να κοιμηθώ απο πονάκια,κλωστιές,ζέστη,πόνο στη μέση..... αλλά έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω ημερομηνία.

Αυτά προς το παρόν.καλό απόγευμα

Χρυσα, μην στεναχωριεσαι μωρε, θα συμφωνησω και με τα αλλα κοριτσια, θα την δεις νωριτερα και για να σου ειπαν τα ιδια ακριβως και οι δυο, κατι θα ξερουν και το γοργονακι σου δεν κινδυνευει, μια χαρα θα βγει!Και εμενα ο δικος μου αδυνατουλης μου φαινεται, αν και ο γιατρος δεν συμφωνει μαζι μου...Εβαλες και λιγα κιλακια, μπραβο σου!

kalispera koritsakia!!!!!!!!ti kanete?elpyzw na eista oles kala!!!!

aggelikoyla me gia to foremataki soy - telio!!!

elpidaki elpyzw na eise kala kai esy kai to mwraki!!!!mporw na katalavw to anxos soy!!

xrysa kai emeis 37 evd.8a kanoyme tin kaisariki!

anastasia vlepw na soy kanei ekplixi i karamelitsa soy!!me to kalo koritsaki!!!

Γελιζ me to kalo na vre8eis me ton andruli soy!!!eise poli dinamiko atomo se 8aymazw!!!aksizeis to kaliterw...

vasilikoyla me gia ta pragmatakia sas!!!fandazome ti xara soy!!simera mpika se ena magazi me paidika gia na parw toy mpempi royxalakia-kai eixe tosw omorfa pragmata gia agorakia....alla kai gia ta koritsakia-kati forematakia....!!!eise tixeroyla!!!

egw etoimastika!!!exw fiaxi tin valitsa moy :P .exw parei oti moy eloipe gia to mpempi!!!tora ksekoyrasi mia vdomadoyla kai meta :woohoo: :woohoo: :woohoo: :blink: !!!!!!!perimenw tosoooooooooooooo poli na perasoyne meressssssss :woohoo: :woohoo:

εριξα κ εγω εναν υπνακο κ επανηλθα...μολις εφυγε κ ο αντρουλης μου για δουλεια... :(:(:(:( πωπω τι θα κανω παλι μεχρι τις 3:00??????

βαριεμαι απιστευτα...καθε παρασκευη κ σαββατο που δουλευει 7:00 - 3:00

ειναι το χειροτερο μου δεν την παλευω με τιποτα....

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε;

Ελπιδάκι μου περιμένουμε νέα σου....Είμαι σίγουρη οτι όοοοοοολα είναι υπέροχα!!!

Μωρέ καλά κανω εγώ και δεν πάω για μπάνιο :blink::S

Χρύσα μου μην στεναχωριέσαι καθόλου!!!

Εμένα ο μικρούλης μου μόνος του θέλει να βγει νωρίς!!!

Πριν 2 βδομάδες ήταν 2100 και μέσα σε 2 βδομάδες έφτασε τα 3 κιλα :ohmy::ohmy::huh: Παίρνουν πολύ γρήγορα βάρος!!!

Για την Βερόνικα στεναχωριέμαι πάρα πολύ!

Ο θεούλης να την δίνει δύναμη!

Συναντηθήκατε τσουπρίτσες;

Πολύ χαίρομαι που κρατάτε επαφή!!!

Σήμερα όλη την ημέρα κοιμάμαι!

Δεν έχω πολλούς πόνους και επιτελους μπόρεσα να κοιμηθώ γιατί χθες ημουν με 3 ώρες το πολύ ύπνο...Με προετοιμαζει ο γλυκούλης μου για το ξενύχτι!!! :woohoo:

Ο άντρας μου πήρε φόρα με τα βαψίματα και θέλει να βάψει όλο το σπίτι...Τώρα βάφει την κρεββατοκάμαρα.Πήραμε ένα πολ γλυκό φυστικί και μετά θέλει να βάψει σαλόνι και χωλ...

Θέλει να βάψει πριν έρθει το μωρό για να προλάβει να ξεμυρίσει το σπίτι...

Για να δούμε....Θα προλάβει;;;

Θα έχουμε πολύ γέλιο...

Το σπίτι είναι μέσα στο χάλι με τα έπιπλα απο εδώ και απο εκεί... :blink:

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο :blush::blush::blush:

Γεία σας κοριτσάκια κοιμήθηκα και εγώ λίγο και επανήλθα!! Χρύσα θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι κάτι θα ξέρουν οι γιατροίκαι όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες θα τον δείς και νωρίτερα και θα σου βγεί και Λιονταράκι ;) Σου εύχομαι με το καλό να το κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!!

Jenny ένιωθα και εγώ μια δροσιά πριν και έλεγα τι να'ναι τι να'ναι? Τελικά εσύ ήσουν??? Ευχαριστούμε για τις βουτίτσες!! :P:P Αντε με το καλό να μάθεις και εσύ την ημερομηνία!!

Αννουλα μου δεν πειράζει τα μωράκια τις τελευταίες ενδομάδες βάζουν γρήγορα κιλάκια μια χαρά θα βγεί και εσένα το μωράκι σου!! :kiss:

Βασιλικούλα μου με γειά τα πραγματάκια σας!!! με το καλό να τα χαρείτε με τα ζουζούνια σου...

rozi μου σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου... Με γειά τα πραγματάκια σου και εσένα... σε βρίσκω μιά χαρά που είσαι έτοιμη μπράβο!! δηλαδη σε μιά βδομάδα με το καλό θα έχεις το μπεμπάκι σου αγκαλιάα? Αχ τι καλά!!! σου εύχομαι με έναν πόνο αλλά αφου θα κάνεις καισαρική μάλλον με κανένα πόνο!! :kiss::kiss:

Ντόρα θα κάτσεις εδώ μέχρι τις 3 να τα λέμε και δεν θα κατλάβεις πως πέρασε η ώρα!!! :P

Νανά μου με γειά το relax σας... τέλειο είναι!! πολύ ωραία χρώματα με το καλόνα το χαρείτε!! και πολύ καλά τα αποτελέσματα σας απο το dοppler!!

Βάσω μου κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί μετααα θα χτυπάτε σκοπιές :P:P και με το καλό να τελειώσετε το βάψιμο και να γίνουν όλα υπέροχα για να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!

Ελπιδάκι μου όποτε έχεις νέα πες μας κοριτσάκι μου, αν και εγώ ξέρω ότι τα νέα σας θα είναι μια χαράα!!

Αν ξέχασα τίποτα sorry είμαι και απο τον ύπνο!! πάω να πιώ 1 καφεδάκι να ξυπνήσω και επανέρχομαι!! Φιλάκια

Τελικα κοριτσακια, λιγο πολυ, με τον ενα ή αλλο τροπο, ολες περιμενετε νωριτερα τα μωρακια σας. Μονη μου θα μεινω στο τελος??? :ohmy: Ποια θα μου κανει παρεα??? :silly:

Κοριτσάκια μου εδώ είμαστε!Δόξα τω Θεό μια χαρούλα είμαστε και οι δύο...Παρ'όλη την ταλαιπωρία σήμερα,χάσαμε το καράβι το πρωινό κ ήρθαμε μέσω Αγρινίου στην κυριολεξία!! :woohoo: Χαλάλι όμως αφού όλα καλά..

Λοιπόν,ο γιατρός μου είδε το αμνιακό φυσιολογικότατο,από κάτω με εξέτασε δεν βρήκε να υπάρχει διαρροή,καρδιοτοκογράφημα άψογο,συσπάσεις μηδέν,τράχηλος κλειστός.Μου έκανε την υπόλοιπη δόση κορτιζόνης,κακό δεν είναι.Πίεση 12+7,καλή για τα δικά μου δεδομένα.

Με λίγα λόγια με καθησύχασε,αν κ συνέστησε απόλυτη ξεκούραση προληπτικά,ξάπλα δλδ.Την Δευτέρα θα με ξαναδεί το απόγευμα και θα κάνουμε πάλι όλο το πακετάκι.

Γελιζ μου πιες καφεδακι και γρηγορα στην παρεα μας!

Ειμαστε τοσο τυχερες που σε εχουμε μαζι μας! Εισαι τοσο καλη ψυχουλα, για ολες μας εχεις κατι καλο να πεις! :kiss::kiss::kiss:

Μπραβο βρε Ελπιδακι για τα ευχαριστα νεα σου, πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα κοριτσακι μου! Βρε, δεν στο λεγαμε εμεις οτι ολα ειναι τελεια? :laugh: Να τις ακους τις φιλεναδες σου ε? ;) Πιστευω οτι και τη Δευτερα που θα πας παλι, τα ιδια θα σου πει, ολα μια χαρα λοιπον... :)

Τωρα ελπιζω να ηρεμησες λιγακι (αλλιως θα ερθω εκει να σε μαλωσω...) :woohoo:

Ναι Αννούλα μου!Είχατε όλες δίκιο και σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Τι να έκανα που με άγχωσε ο γιατρός στην Κεφ/νια και τα είδα όλα κωλυόμενα....Εντάξει είμαι τώρα που είδα το κοριτσάκι μου πως είναι καλά! 2.560 έφτασε,140 γραμ σε 5 μέρες κιόλας το μπουτάκι μου.... :woohoo: :woohoo:

Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας... :kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...