Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα...της φωτογραφησης! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Και η Ελλη, η φωτογραφος, φαινεται πολυ ενθουσιωδης και παθιασμενη με τη δουλεια της! Κοριτσια, εχω τοση αγωνια! Ανυπομονω τοοοοοοοσο πολυ!(Σαν το χαζοχαρουμενο κανω... :blush: )

Ευτυχως επεισα και τον αντρα μου να συμμετεχει,(δεν ειναι και πολυ του θεαθηναι!) Τελικα δεν ηταν και τοσο δυσκολο οσο το φανταζομουν ;) ειχα κατεβασει τοσα πολλα επιχειρηματα για να του πω σε περιπτωση αρνησης, αλλα τελικα δεν χρειαστηκε τιποτα! Οσο για το Γιωργο, ειναι μεσα στην καλη χαρα! Ε, τι στο καλο, μια γυναικα μεσα σε 3 (προσεχως) αντρες, αλοιμονο να της χαλανε και χατηρι! Βασιλισσα η Αννουλα! :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κατρινα έγραψε:

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2010?

ειδα αυτο..για ανατρεξτε στη πρωτη σελιδα..ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2010?

ααχχχ συγκινηθηκα μωλεε!!

Πως παμε στην 1η σελιδα? Που τη βρισκουμε?

Εχετε λαβει μερος στο διαγωνισμο για τα μπανακια Flexibath?

Εγω ναι, φαινεται εχω ρεντα!!! :laugh: :laugh: :laugh: (εχω κερδισει και ενα μενταγιον εγκυμοσυνης, ο αντρας μου με κατηγορει οτι εχω βαλει μεσο!) Αν κερδισω και το μπανακι, ε, τι να πω, παω να παιξω και τζοκερ! (Ωραια ιδεα, Αγγελικουλα!)

Κατρινα έγραψε:

Kατερινακι μπηκα για λιγο, δεν το διαβασα ομως ολο...ωραιες αναμνησεις και μαμαδοσυζητησεις, τι συγκηνητικο...Αυτα ειναι!!!

Και μολις γεννησουμε με το καλο, θα εχουμε αναλυτικο ''ημερολογιο'' απο τα μωρουλινια μας! Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!

:kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα κούκλες! Όλες καλά? Εμείς εδώ έχουμε μία ζέστη άλλο πράγμα, μάλλον θα βρέξει πάλι το απόγευμα!!!

Κατρίνα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές!!! Καλά θα περάσουμε να είσαι σίγουρη!! ;);););) Να κάνουμε και λίγο εξάσκηση (γιατί τόσο καιρό ξεχάσαμε πως γίνεται) :P:P για να είμαστε καλά προετοιμασμένοι τον Οκτώβριο!! :woohoo: :woohoo:

Φιλάκια σε όλες!!!

geia sas koritsakia mou glika molis mpika spitaki kai eimai ptwma :dry:

apo tis 7 exw ksipnisei kai apo tis 8 girnaw stous dromous eutixos vrika ena teleio forema gia to gamo apo 69 to pira 14 :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: apisteuto???? kai omws ;)

to thema einai oti mou peftei mia xara kai de fainomai kai sa to mpogo :P

tha sas valw foto apo ti mera tou gamou, prwta o theos :)

apo tin elpida mas eixame kana neo?????? :dry:

Αγγελικουλα σε ποιο γαμο θα πας? Καλα, τι φοβερη εκπτωση ειχε το φουστανι, ειναι σωστες οι τιμες που μας γραφεις? :ohmy: Περιμενουμε φωτο, ε? ;)

aggelike. έγραψε:

geia sas koritsakia mou glika molis mpika spitaki kai eimai ptwma :dry:

apo tis 7 exw ksipnisei kai apo tis 8 girnaw stous dromous eutixos vrika ena teleio forema gia to gamo apo 69 to pira 14 :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: apisteuto???? kai omws ;)

to thema einai oti mou peftei mia xara kai de fainomai kai sa to mpogo :P

tha sas valw foto apo ti mera tou gamou, prwta o theos :)

apo tin elpida mas eixame kana neo?????? :dry:

MHN KOYRAZESAI!!καλα τι εκπτωση ειναι αυτη; :blink: ,φαντασου δλδ τι κερδος εχουν! :P:P

kai gw koufathika :ohmy: alla de me xalase katholou :P

pantreuetai mia ksaderfi tou antra mou stis 23

elega apoklietai na vrw forema alla telika oxi apla vrika alla itan kai super i timi :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kala me ti fotografisi polu tixeri exw psisei kai ton diko mou edw kai kairo na kanoume ennow na mou kanei autos :P kala tou lew einai dinaton na mi me fotografizeis :P

Αγγελικούλα τέλειο το φόρεμα, πάρα πολύ κομψό!! και πολύ καλή τιμή!! με γειά σου!!! Θέλουμε φωτό και μεσένα μέσα!!! :kiss::kiss:

Άσχετο... έχουμε τις ίδιες κρεμάστρες!! :P:P

Κούκλες τι κάνετε? πως περνάτε?

εγώ τώρα τελείωσα με τις δουλίτσες μπήκανα πω ένα γεια, για να μην πάρω απουσία :P και πάω να κοιμηθώ λιγό!!!

το πρώι που πήγα σούπερ μάρκετ στις 8! είχε 28 βαθμούς!!!! γι αυτό έχω κλειδωθεί στο σπίτι και αράααααααααααζω!

το βραδάκι έχουμε πάλι γάμο...άντε να δούμε τί θα βάλω πάλι :S

Αγγελικούλα με γεια το φόρεμα, καλοφόρετο!!!

καλημερα σε ολες!!!!!!

πως ειστε κοριτσακια μου??εγω εχθες τρελαθηκα στους πονους..σημερα εχω μικροσυσπασουλες αλλα παλευονται!σε λιγακι θα παμε στη παραλια.

Κατρινακι τι καλα!θα συνατηθουμε με τα νινακια μας πρωτα ο Θεος οταν ερθουμε εμεις Ελλαδα.

Αννουλα πολυ τυχη!!!χαχαχαχα!!παντα ετσι να εισαι τυχερη στη ζωη σου!α!καλη επιτυχια στο μπανιερακι!

Αγγελικουλα πολυ ομορφο-κομψο το φορεματακι.καθολου δεν χανει στην κρεμαστρα!ειναι απιθανο!!!μεγεια και καλοφορετο!θα περιμενουμε φωτο και φορεμενο.

Γιελιζ μου ακομα εδω εισαι?δεν ξεκινησες για τον αντρουλη σου?ωχ μη μου πεις οτι παλι εμφανιστηκε το αλτσχαιμερ......σημερα δεν ειναι να ταξιδεψεις?

Αγγελικουλα τελειο το φουστανακι και πολυ κομψο! Α,και δεν χανει στην κρεμαστρα, χανει που δεν ειναι φορεμενο πανω σου! ;) Και εγω συγκινηθηκα με αυτο που εβαλες!

Αναστασια μου πως πας εσυ? Συσπασουλες και πονους ε? Αυτο ειναι καλο σημαδι, κοντευεις!!! Καλο μπανακι και να προσεχεις...Καλες οι παραλιες στη Σουηδια??? :huh: Σαν της Ελλαδας μας...

άσε ρε Αναστασία,εκεί που έλεγα ότι φέτος δεν έχουμε κανένα γάμο, ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια!!!

Βρε Ντόρα ποιο ερκουλ??? έναν ανεμιστήρα έχουμε κι αυτόν δεν τον ανήγω γιατί μου κόβει την ανάσα!

Γεια σας,κοριτσάκια!Καταφέρνω και σας γράφω μετά από ένα αρκετά κουραστικό πρωινό.Λείπει η μανούλα σήμερα και περιμένω τον αντρούλη μου σε κανα δυο ώρες.Ευτυχώς κοιμήθηκε και το ζουζουνάκι μου.

Ελπιδάκι μου,ελπίζω να έφτασες ή να φτάνεις με το καλό στον προορισμό σου.Μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου.Σε τεστάρει το μπουμπουκάκι σου,όλα καλά θα είναι,θα το δεις.

Αγγελικούλα,τέλειο το φόρεμα!Πολύ σικ,ότι πρέπει για την περίσταση.

Ζηλεύω αφάνταστα όταν ακούω για θάλασσα.Μου λείπειειειειει!

Τι ωραία που κάνετε συναντήσεις.Σίγουρα θα ήθελα κι εγώ να σας γνωρίσω από κοντά :)

Αγγελικούλα το διάβασα και ανατρίχιασα ολόκληρη!! Πολύ καλό!!

Αναστασία μου εσύ πρέπει να γεννήσεις επιγόντως!!! Το Αλτσχάιμερ σου άρχισε να χειροτερεύει!!! :P:P τη Δευτέρα πρωί πρωί θα φύγω... γιατί το Σ/Κ έχει πολύ δουλειά ο αντρούλης μου και λείπει όλη μέρα και δεν θα τον δώ καθόλου..ενώ μεσοβδόμαδα είναι πιο χαλαρά έρχεται και το μεσημέρι 3-4 ώρες στο σπίτι και το βράδυ γυρνάει πιο νωρίς και είναι και πιο ξεκούραστος όταν γυρνάει ;););)

Καλά να περάσεις στη παραλία!!

κοριτσακια καλα σας ειχα πει οτι ειχα πετθχει την Βερονικα μεσα πριν μια βδομαδα...

δειτε εδω...http://www.mammyland.com/index.php?opti ... tstart=510

πολυ στεναχωρεθηκα.... :(:(:(:(:(

koritsakia mou euxaristw polu :kiss::kiss::kiss:

thekla mou kai meis mono anemistira ton opoio den anigw giati pathenw auto pou les, asta exw asthma apo paidaki :dry:

to ac de to antexw merikes fores katholou, na lipothimisw mou rxete :blink:

anastasia mou pou pas kale gia mpanio??? an pate se limni mi mou to peis giati pragmatika tha skasw apo ti zilia mou :blush:

latreuw tis limnes me tis prasinades giro giro sketo oneiro :)

annoula alitheia se ti diagwnismo kerdises ti fotografisi????

pantos edw kseroume poia tha parei to mpanaki :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...