Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

DIOSA έγραψε:

Ελπιδάκι μου πρώτα απόλα ηρέμησε έτσι κορίτσι μου? δεν θα πάθει τίποτα το μωρό σου!!!

Συμφωνώ με τη Yeliz... Η στενοχώρια δε βοηθάει. Εγώ είμαι 1000% σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ελπιδάκι για τις κορτιζόνες συμφωνώ με την soupitsa καλό κάνουν στο μωρό...όχι κακό... αλλιώς δεν θα τις έκαναν. Εσύ όμως προσπάθησε να ηρεμήσεις το πιο σημαντικό είναι αυτό...και εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα απολύτως!!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...μόλις έκανα τις ενέσεις και πήρα κ αντιβίωση οπως μου πε ο γιατρός.

Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι όλα καλά είναι.παω για ύπνο γιατί το πρωί ταξιδεύω πάλι...

Ελπίδα δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι & μία φίλη μου έχει κάνει ενέσεις κορτιζόνης & τα μωράκια της είναι μια χαρά!

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πας αύριο ΑΘήνα με τόση ζέστη & γενικά να ταλαιπωρηθείς.

Εν πάση περιπτώση καλό ταξίδι,καλά αποτελέσματα & αναμένουμε. :)

μολις πριν λιγο προλαβα και διαβασα τα νεακια!Ειχα τα κουμπαρια μου τωρα σπιτι!!βρε Ελπιδακι μου..ευχομαι ολα ναειναι Ο.Κ με το θεμα σου! :dry::dry: που σιγουρα ολα θα ειναι ο.Κ μη μου στεναχωριεσαι..μπορεις να κανεις ετσι κι αλλιως κατι αλλο?γιατι ομως να ανεβεις Αθηνα?εκει δεν μπορουν να το δουν 100%???Τι να σου πω βρε κοριτσακι μου!τωρα επιβεβαιωνω τα λογια του γιατρου μου!"να πας για μπανιο στη θαλασσα αλλα να προσεχεις μη σπασουν τα νερα και δε το καταλαβεις!!"""μαλλον κατι τετοιο εννουσε..οτι δεν θα ξερω αν ειναι η ιδεα μου ή η πραγματικοτητα! :S

σορρυ αγαπες που δε σχολιαζω τωρα κατι αλλο ,ειμαι κομματια!!Χαρηκα κοριτσια που βγηκαμε και με κανατε να αισθανθω καλυτερα και να περασουν τα νευρα μου!!σας φιλω ολες γλυκα!και περισσοτερα αυριο! με μαμμυ...οχι οπως σημερα το πρωι! :laugh:

elpidaki83 έγραψε:

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...μόλις έκανα τις ενέσεις και πήρα κ αντιβίωση οπως μου πε ο γιατρός.

Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι όλα καλά είναι.παω για ύπνο γιατί το πρωί ταξιδεύω πάλι...

Μπράβο κορίτσι μου.. Πάνε να ξαπλώσεις για να ηρεμήσεις τώρα... και μην ξεχνάς ότι, ό'τι νιώθει η μαμά το αισθάνεται και το μωράκι γι'αυτό δεν θα στεναχωριέσαι ούτε θα κλαίς, ναι?

Καληνύχτα σου και εύχομαι όλα να πάνε τέλεια (που θα πάνε, είμαι σίγουρη)

Όποτε μπορέσεις να μας ενημερώσεις... (γιατί όπως πάμε εγώ θα γεννήσω και δεν είμαι καν έγκυος :P:P ) φιλάκια!!

Κατρινα έγραψε:

Χαρηκα κοριτσια που βγηκαμε και με κανατε να αισθανθω καλυτερα και να περασουν τα νευρα μου!!σας φιλω ολες γλυκα!και περισσοτερα αυριο! με μαμμυ...οχι οπως σημερα το πρωι! :laugh:

Και εγώ χάρηκα πολύ :) Ελπίζω να το επαναλάβουμε πριν γεννήσουμε :)

Θα τα πούμε αύριο!

DIOSA έγραψε:

Κοριτσάρες πάω και εγώ για ύπνο γιατί το στόμα μου σε λίγο θα σκιστεί απο το πολύ χασμουρητό!!! :):) Καληνύχτα σας τα λέμε αύριο!! Φιλάκια!!

Καληνύχτα diosaki :)

ποτε βγηκατε και δεν πηρα χαμπαρι..οχι οτι θα ερχομουν(μακαρι να μπορουσα δλδ..)..χαιρομαι που κανετε συχνες συναντησεις!

Ελπιδακι μην αγχωνεσαι κοπελα μου.το μωρακι σου ειναι υγειεστατο και αδικα στεναχωριεσαι και κλαις.κανε το ταξιδι αν αυτο σε ηρεμει.καλο δρομο να εχετε και να προσεχεις!περιμενουμε τα νεα σου!!!

καληνυχτα κοριτσακια ομορφα!ονειρα γλυκα!!!φιλακια πολλααααα!!

Καλημέρα και μια μεγάλη αγκαλιά στο Ελπιδάκι που τρόμαξε :( Καλό σου ταξίδι και να μη στενοχωριέσαι, ναι; Αφού είναι τόσο αναξιόπιστα αυτά τα τεστ, μπορεί και να μην ήταν απολύτως τίποτα. Όπως και να 'χει, κάνε ό,τι σου πει ο γιατρός για να είσαι καλυμμένη και μην αγχώνεσαι καθόλου, πλιζ, όλα θα πάνε τέλεια :kiss:

καλημερα κοριτσια!!!!

δεν ειναι βλεπω καμμια εδω.....

ελπιδακι μου μην ανησυχεις!!! δεν θα ειναι τιποτα!! ακομη ομως και να κοντευεις μην σκας!!! το πολυ πολυ να ειδωθητε και λιγο νωριτερα..

Πόλύ καλημέρα .

Άλλη μια ζεστή μέρα έχει ήδη αρχίσει(να σας ενημερώσω πως δεν είμαι Αθήνα ή σε άλλη μεγάλη πολή & τα έχω παίξει...)

Θα κάνω κάποιες δουλίτσες & μετά θα πάμε για μπανάκι.

Θα κάνω μια ''βουτίτσα'' για όσες δεν μπορούν να δροσιστούν. :)

Καλημερα!!Ελπιδακι μου προφανως δεν θα ειναι τιποτα και να μην στεναχωριεσαι,περιμενω νεα.

εχει 2-3 βραδυα με το που παω να γυρισω πλευρο με πιανει ενας πονος-σφαχτης ,μια δεξια μια αριστερα,παλι ανοιγει χωρο φαινεται!που να μην επερνα και μαγνησιο!

Kαλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

Ελπιδακι μου ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην ειναι τιποτα τελικα,αν και πιστευω οτι εφοσον ειδε ο γιατρος σου οτι το αμνιακο ειναι φυσιολογικο, δεν υπαρχει προβλημα...Οπως και να εχει, ηρεμησε οσο μπορεις και περιμενουμε νεα σου, οκ/.

Κατρινα και σουπιτσα συναντηθηκατε? Και εγω ηθελα, αλλα μολις χθες το βραδυ ειδα τη δημοσιευση της Κατρινας για βολτουλα, δεν προλαβα...κριμα...την επομενη φορα! Ειμαι σιγουρη παντως οτι περασατε καλα, μπραβο σας, ποιες αλλες ηταν? Και εσυ Κατρινακι γιατι ειχες νευρα?

Μπελλα και εγω το εχω αυτο με τους πονους, και μαλιστα οχι τις 2-3 τελευταιες μερες..

jenny καλο μπανακι και να προσεχεις!

Κουακο και Βασιλικη φιλακια!

Μπελλα μου υπομονη..δε σε τριβει ο αντρουλης σου?η ειναι σαν το δικο μου που ολο κατι τον ενοχλει..η κατι εχει!?

Βασιλικουλα..δε σου ειπαμε χτες ..χωρις παρεξηγηση...απλα το κανονισαμε στο φτερο γιατι δεν ημουν και εγω καλα και επειδη θα ανεβαινα κεντρο..ηθελαν και τα κοριτσια..Εσυ δηλωνες ..βαρια ματακια μου.. πού να σου ελεγα ελα! :S:S:S:S

οσο για τις υπολοιπες αν ειχα τηλ.θα εκανα μια προσπαθεια οπως με τη Νανα..που τελικα ηρθε! ;);) (χαρηκα που σε γνωρισα Νανουκα μου..εισαι ωραιος τυπος!! ;);)

Jennybillκαλες βουτιες..και για μας of course!!

Χαιρομαι παντως που ολα κυλουν ομαλα..τι εμεινε τωρα πια?λιγες μερες..η κολλητη μου περασε απο το σπιτι το βραδυ..και μου ελεγε συνεχεια..πιανοντας τη κοιλιτσα μου..(εκεινη γεννησε 1 Ιουνιου).."Απολαυσε το οσο μπορεις ακομη Κατερινιω μου..δεν μπορεις να φανταστεις πόσο μου λειπει η αισθθηση του μωρου στη κοιλια!!!!"

Συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα Ντοπλερ!!Αγγελικη-Λαμπρινη-Ελενα-Ελπιδακι...

Αναστασια μου να εισαι σιγουρη οταν ερθεις σιγουρα θα βγουμε και μαζι

Γελιζ ..καλως να δεχτεις τον Αντρουλη σου!καλα να περασετεε βρεεεε ;);););););););););)

Αννουλα-Μαννουλα ..περιμενουμε ..τη φωτογραφηση εε?ο μικρουλης σου τι λεει?

Ντορα....και εγω στο Ελενας θα ειμαι εκεινες τις μερες θα καφεδιαζω με τη Βασιλικη!!χαχα σιγουρα θα σε γνωρισω κι εσενα απο κοντα!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Kαλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

Ελπιδακι μου ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην ειναι τιποτα τελικα,αν και πιστευω οτι εφοσον ειδε ο γιατρος σου οτι το αμνιακο ειναι φυσιολογικο, δεν υπαρχει προβλημα...Οπως και να εχει, ηρεμησε οσο μπορεις και περιμενουμε νεα σου, οκ/.

Κατρινα και σουπιτσα συναντηθηκατε? Και εγω ηθελα, αλλα μολις χθες το βραδυ ειδα τη δημοσιευση της Κατρινας για βολτουλα, δεν προλαβα...κριμα...την επομενη φορα! Ειμαι σιγουρη παντως οτι περασατε καλα, μπραβο σας, ποιες αλλες ηταν? Και εσυ Κατρινακι γιατι ειχες νευρα?

Μπελλα και εγω το εχω αυτο με τους πονους, και μαλιστα οχι τις 2-3 τελευταιες μερες..

jenny καλο μπανακι και να προσεχεις!

Κουακο και Βασιλικη φιλακια!

ελαα ρε Ανν..εαν ειχα το τηλ σου θα σε περναμε!δεν ειχα μαμμυ χτες καθολου!στειλε μου το τηλ σου pm και σου στελνω κι εγω!

Κατρινα έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

ελαα ρε Ανν..εαν ειχα το τηλ σου θα σε περναμε!δεν ειχα μαμμυ χτες καθολου!στειλε μου το τηλ σου pm και σου στελνω κι εγω![/quote:3qalhxii]

Εχεις πμ! Και περιμενω και εγω...

ωστε βρεθηκατε χθες τσουπρες????

καλα κανατε!!!

κατρινα μου τι δικαιολογησαι μωρε κουκλα????? αφου εγω πια το δηλωσα οτι δεν ειμαι για βολτα...

φαντασου πως οταν με ειχες δει στο ελενα τα μωρα ηταν 1 κιλο εκαστο και τωρα τα μαναρακια μου ειναι απο 1700γρ! φαντασου ποση ειναι η κοιλια μου :P:P:P:P:P:P

εγω ειπαμε θα σας δω μετα μαζι με τα κουκλακια μας :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εσυ τι επαθες μωρε?????

εισαι καλυτερα σημερα???? :kiss::kiss:

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2010?

ειδα αυτο..για ανατρεξτε στη πρωτη σελιδα..ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2010?

ααχχχ συγκινηθηκα μωλεε!!

καλημερα κοριτσια....

κατρινα καταλαβα καφετερια θα το κανουμε το Ελενα...ωραια ομως σιγουρα θα βρεθουμε κ σε εμενα να ερχεστε γιατι εγω τα φοβαμαι τα νοσοκομεια κ δεν θα την παλευω... :huh::huh:

ελπιδακι μου μην ανχονεσαι δεν θα ειναι τιποτα αλλωστε κ νωριτερα λιγο να ερθει δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα....ολα καλα θα πανε περιμενουμε νεα σου...

εγω τωρα θα παω με την μαμα να παρει κατι παντοφλακια να κανω κ την βολτα μου κ θα ερθω φιλακια πολλα πολλα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...