Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

lena έγραψε:

Κορίτσια κάνω παρέμβαση για να ενημερώσω για τον διαγωνισμό που κληρώνουμε 9 μπανάκια flexibath. Σε 6 μέρες λήγει , οπότε όσες δεν λάβατε συμμετοχή μπορείτε να το κάνετε τώρα. ;) Δείτε εδώ..

http://mammyland.com/index.php?option=c ... &id=456469

Καλή επιυχία!!!! :)

Ευχαριστούμε πολύ Λένα!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κορίτσια πήγα για μπάνιο κι όταν βγήκα απ΄τη θάλασσα ένιωθα να μου τρέχουν νερά από μέσα...τρόμαξα λίγο αλλά λέω θα είναι θάλασσα.Μετά κάνω μπάνιο στο σπίτι και πάλι τα ίδια...τι να κάνω να πάω στον γιατρό εδώ να με δεί?Η' είμαι υπερβολική?

elpidaki83 έγραψε:

Κορίτσια πήγα για μπάνιο κι όταν βγήκα απ΄τη θάλασσα ένιωθα να μου τρέχουν νερά από μέσα...τρόμαξα λίγο αλλά λέω θα είναι θάλασσα.Μετά κάνω μπάνιο στο σπίτι και πάλι τα ίδια...τι να κάνω να πάω στον γιατρό εδώ να με δεί?Η' είμαι υπερβολική?

δεν εχεις σερβιετακια που ανιχνευουν το αμνιακο υγρο????

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε? Χαθηκα, αλλα ειχα προβλημα με τη συνδεση σημερα ολη μερα, με πεταγε εξω...

Εχω πολυ καιρο να διαβασω νεακια σας, τρεχω με διαφορα, οσα θυμαμαι θα τα γραψω ομως...

Αναστασια μου, τελεια τα νεα σας απο τη μαια, λιγαααακι υπομονη, οπου να ναι καταφθανει η κουκλιτσα σου, μετα θα χαιδευεις την κοιλιτσα σου και κατι θα λειπει απο εκει. Απολαυσε το οσο μπορεις!

Κυακο τελεια η κοιλιτσα και κομψοτατη σιλουετα η μαμα! Πες μας επιτελους το μυστικο σου, φερμουαρ??? :woohoo: Χρονια πολλα και για την επετειο σας!

Βασουλα μου, σκαει μυτουλα ο Νεκταριος??? :woohoo: Με το καλο αγαπη μου, να τον κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το αντρακι σου!

Ντορακι χρονια πολλα για τα γενεθλια σου (εστω και ετεροχονισμενα...δεν μπηκα για 2 μερες...) Να εισαι παντα καλα, και με το καλο το καινουριο μελος της οικογενειας σου!Και η κοιλιτσα σουπερ, μεγαλωσε εκει μεσα το νινακι!

Αγγελικουλα, τα περασες τελεια στις διακοπες σας ε? Μπραβο κοριτσακι μου...Ξεκουραστηκες? Α, εμας δεν φανηκε στο ντοπλερ για μαλλακια...

Κατρινακι ευτυχως δεν σε ταλαιπωρησαν στο ικα, επιτελους και καπου που να μην κουραζεσαι μωρε...Αρκετη φασαρια εχεις τραβηξει τοσο καιρο...

Μπραβο και για τα καλα αποτελεσματα στις κοιλιτσες που εκαναν ντοπλερ (δεν θυμαμαι ονοματα, ειστε και πολλες...)

Αυτα εχω προλαβει να διαβασω (ειπαμε...ελειπα δυο μερες και γεμισατε σελιδες παλι...) οταν διαβασω και τα υπολοιπα νεακια σας, επανερχομαι...

Ntora26 έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

:blink::blink: δεν ξερω ακομα αλλα δεν νομιζω τοσο πρωι...[/quote:zgqm2dn4]

εγω πηγαινω παντα πολυ νωρις για να μην περιμενω με τις ωρες, να αποφευγω τη ζεστη και εκεινη την ωρα με παει ο αντρας μου και γλυτωνω το ενα ταξι...

ελπιδα παρε τον γιατρο τηλεφωνο να τον ρωτησεις για να σου φυγει και το αγχος!

lambrini mou kai elena mou synxaritiria gia ta kala apotelesmata :):):):)

elpidaki mou mia mera epatha kai gw plaka sti thalassa arxisan na mou trexoun nera kai nomiza eixa diarroi aminiakou, telika itan neraki pou eixe meinei sto magio kai itan zestouli, fisika de sinexistike spiti, ama deis oti akoma kai twra noiwtheis ugra na feugoun epikinwnise me to giatro sou kai min anxwnesai, tha perimenoume neakia sou :kiss::kiss::kiss:

annoula mou glikia ti kaneis??? synxaritiria kiolas, kale esy eisai tuxeri :) tha se parw mazi mou na paixoume kana tzoker :P:P:P

kuoula mou polu gelasa me to kapelo gia gates :P

kapou pire to mati mou oti exeis sispasoules??? les na tis peraseis oles kai na pareis ti prwtia??? exeis mpei ston ennato swsta? opwte ola einai pithana ;) me to kalo glikia mou :kiss::kiss::kiss: kai min anxwnesai kserei i mikri sou pote akrivos tha einai i katallili stigmi na skasi miti ;)

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

που πηγατε ολες παλι???? :huh::huh:

γιατι εξαφανιζεστε????? :dry::dry:

βαρυνανε κ τα δαχτυλακια σας κ δεν μπορειτε να γραψετε? :blink::blink::blink:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Kαλησπέρα,κοριτσάκια ομορφα και μανουλίστικα!Ήρθα κι εγώ!Αγγελικούλα,εμένα ο γιατρός ποτέ δε μου έχει πει για νούμερο πλακούντα και διαστάσεις τραχήλου.Αλλά δεν ανησυχώ.Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.Στο γαία τελικά θα πας;

Ντόρα,συγνώμη υπάρχουν σερβιετάκια που ανιχνεύουν το αμνιακό υγρό;Πού τα βρίσκεις; :ohmy:

Εγώ αύριο σκέφτομαι να πάω το απόγευμα να ρίξω μια ματιά στο χώρο και κυρίως στις τιμές δεν έχω ιδέα.Εννοείται θα επιλέξω το πιο οικονομικό και νομίζω είναι το τετράκλινο.

foufou έγραψε:

Kαλησπέρα,κοριτσάκια ομορφα και μανουλίστικα!Ήρθα κι εγώ!Αγγελικούλα,εμένα ο γιατρός ποτέ δε μου έχει πει για νούμερο πλακούντα και διαστάσεις τραχήλου.Αλλά δεν ανησυχώ.Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.Στο γαία τελικά θα πας;

Ντόρα,συγνώμη υπάρχουν σερβιετάκια που ανιχνεύουν το αμνιακό υγρό;Πού τα βρίσκεις; :ohmy:

δεν ξερω φουφου μου καποια αλλη κοπελα το ειχε πει οτι φοραει αλλα τωρα μου διαφευγει ποια...οποια ειναι θα το δει κ θα μας πει...

Και επανερχομαι...

Γελιζ εισαι τοσο μα τοσο γλυκο και καλο κοριτσι! μου εχεις κανει απιστευτη εντυπωση...αντε να ερθει ο Οκτωβρης να προσπαθησεις και παλι για μωφακι και αυτη τη φορα να ειναι και η τυχερη σου. Ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη!Α, και καλη ανταμωση με τον αντρουλη σου, σιγουρα θα εχει λειψει πολυ ο ενας στον αλλο!

Κατερινοσουπιτσα μου τι κανεις εσυ? Πως πας με τις συσπασουλες που ειχες? Ελπιζω να εισαι καλα τωρα...Διακοπουλες ονειρευεσαι? Αν ολα ειναι οκ και ο γιατορς σου πει οτι δεν υπαρχει προβλημα why not? Να ξεκουραστεις και λιγακι...

Ελενα επιτελους πηρες την αδεια σου enjoy now!!!

Eλπιδακι τι εγινε τελικα με τα υγρα που ειχες? Μιλησες με τον γιατρο σου? Περιμενουμε νεα σου!

Αγγελικουλα ευχαριστω πολυ, ναι οντως, τελευταια ολο νικαω, μιλαμε για πολυ τυχη!Χαχαχχαχαχαα.... :laugh: Στο ντοπλερ που εκανα (32 εβδ.) ο πλακουντας μου ηταν 1 προς 2...Οσο για τον τραχηλο, δεν μου εχει αναφερει κατι ο γιατρος μου, του εχω εμπιστοσυνη ομως!

Αυτα....σας καληνυχτιζω ολες και σας γλυκοφιλω! :kiss::kiss::kiss:

Μόλις γύρισα απ΄τον γιατρό.Μου έκανε υπέρηχο κ βρήκε το αμν.υγρό φυσιολογικό.Μετά μου έκανε ένα τεστ ηλιοτροπίου(από κάτω γίνεται) κ βγήκε θετικό,μου το ξανακανε κ πάλι θετικό...Μετά με έβαλε σ'ένα μηχάνημα για να δεί συσπάσεις και δεν είχα καθόλου.Ηθελε να μου κάνει ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του παιδιού σε περίπτωση προωρότητας,αλλά του είπα να περιμένουμε λίγο ώστε να το σιγουρέψουμε πρώτα. Εν τέλει όταν έφυγα πήρα τον γιατρό μου,ο οποίος μου είπε ότι αυτά τα τεστ δεν είναι καθόλου αξιόπιστα,ειδικά αν υπάρχουν πολλά υγρά στον κόλπο.Πιστεύει ότι είναι τυχαίο γεγονός.Μου είπε να καθαριστώ καλά από κάτω,να βάλω σερβιετάκι κ σε μια ώρα να τον πάρω να του πώ αν βλέπω κάτι.

Αυτάααα......έχω χεστεί πάνω μου.Εχω ρίξει το κλάμα.Ας πάνε όλα καλά,να μην είναι τίποτα και θα βγάλω την υπόλοιπη εγκυμοσύνη ξάπλα.Δεν ξαναχει μπάνια κ μαλακίες.

Ελπιδάκι μου μην αγχώνεσαι και μην πανικοβάλλεσαι..Δεν θα είναι τίποτα, κάνε ότι σου είπε ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά!! Το τεστ που λες ότι σου έκαναν ήταν ένα μωβ χαρτί που έπρεπε να αλλάξει χρώμα και να γίνει ροζ?

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Και επανερχομαι...

Γελιζ εισαι τοσο μα τοσο γλυκο και καλο κοριτσι! μου εχεις κανει απιστευτη εντυπωση...αντε να ερθει ο Οκτωβρης να προσπαθησεις και παλι για μωφακι και αυτη τη φορα να ειναι και η τυχερη σου. Ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη!Α, και καλη ανταμωση με τον αντρουλη σου, σιγουρα θα εχει λειψει πολυ ο ενας στον αλλο!

Σε ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου και εγώ πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είναι η τυχερή μου!!Όσο για τον αντρούλη μου....Αν μου έλειψε λέει!!! Πάρα πολύυ!!!ευτυχώς που είναι και το mammy και τα λέω εδώ με εσάς και τα άλλα κορίτσια και περνάει η ώρα ευχάριστα!! :kiss::kiss::kiss:

Ναι Γελίζ μου,το είχες κάνει κι εσύ? Λες να κινδυνεύει το μωρό μου?

Μου είπε να κάνω την κορτιζόνη τώρα καλού κακού και το πρωί ταξιδεύω για αθήνα να με δεί.

Aννουλα μου σ'ευχαριστω πολυ!!!

Ελπιδακι μην αγχωνεσαι,τπτ δεν θα ειναι.θα πας παλι αθηνα?ειναι τοσο επειγον?μη κλαις ομως,το μωρακι σου ειναι μια χαρα!

elpidaki mou kat' arxin opws sou eipe kai i anastasia mi klais, deuteron mi se pianei panikos kserw pws einai to test pou sou ekane exw kanei kai gw

to xarti auto einai ena pexametriko xarti pou metraei tin oksitita ktl

otan loipon to ekana rwtisa to giatro mou, giatre pws mporw na ksexrizw ta ygra tou kolpou apo to amnio

kai mou apantise to ekseis, einai ligo mpliax alla....

mou leei mirize to eswrouxo sou, ta ugra pou vgazeis, ta amnia thimizoun mirodia xlwrinis i spermatos

elpizw na se voithisa, min anxwnesai, edw eimaste kai ola tha pane kala :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

yeliz mou glikia ti kaneis???? to antraki sou leipei akoma?

ante i psixi tis pareas mas eisai

polla polla filia :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ελπιδάκι, μη στενοχωριέσαι... όλα καλά θα είναι...

Σερβιετάκια ανίχνευσης αμνιακού υγρού εγώ έχω αγοράσει από το e-bay αλλά είναι ψυχοφθόρα γιατί μπαίνω στον πειρασμό και βάζω συχνά (με το παραμικρό είμαι σίγουρη ότι έχω διαρροή :S )

Το τεστ του ηλιοτρόπιου τι είναι? Ανιχνεύει αμνιακό?

elpidaki83 έγραψε:

Μου είπε να κάνω την κορτιζόνη τώρα καλού κακού και το πρωί ταξιδεύω για αθήνα να με δεί.

Και εγώ έχω κάνει κορτιζόνες και δεν έχουν (λένε τουλάχιστον) επίπτωση στο μωρό. Με αυτές είσαι πιο σίγουρη ότι το μωράκι και να γεννηθεί πρόωρα θα είναι μια χαρούλα ;) Αξίζει τον κόπο να τις κάνεις!

Ελπιδάκι μου πρώτα απόλα ηρέμησε έτσι κορίτσι μου? δεν θα πάθει τίποτα το μωρό σου!!!

Ο λόγος που σε ρώτησα ήταν για να σου πω ότι αυτά τα τεστ δεν είναι καθόλου αξιόπιστα!!! εμένα μου το κάνανε 2 φορές και τις 2 έβγαλε λάθος!! Γιαυτό σου λέω ηρέμησε.. αφού όταν το είπα στους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό ότι μου είχαν κάνει αυτό το τεστ στο άλλο νοσοκομείο φρίκαραν γιατί λέει βγάζουν λάθος τις περισσότερες φορές!!

Πάνε εσύ στον γιατρό σου αύριο και ολα θα είναι οκ!! Ξάπλωσε και χαλάρωσε!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...