Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

Kala milame Anastasia exeis xeskistei na agorazeis forematakia milame, oxi tipota allo dld alla zhlevw :silly: :silly:

Ntora26 έγραψε:

LabriniB μου13 κιλα εχω παρει :blush::blush::blush: 47 κιλα ξεκινησα κ ειμαι 60 κ μισο :blink::blink::S:S τα ποδια ειναι μεσα στην κυτταριτιδα δεν μπορω να βαλω φουστα η σορτσ ειναι χαλια.... :(:(:(:(

ax afto to provlima me thn kuttaritida to exw ki egv,

vevaia egw den ptooumai toso efkola,foraw kai ta forematakia mou kai ta sortsakia mou :blink::blink:

eeeeee ti na kanw na skasw apo thn zesth :P:P

Mpravo re Elpidaki me to karpouzi, den einai yperoxo pagwmeno mmmmmmmmmm trelenomai gia karpouzi,proxthes eixa faei toso poli pou nomiza oti tha skasei to stomaxi mou :blink::blink:

Aggelikh ti akouw? poli perpathma kai sex? kale poio giatro exeis na erthw na exetasei ki emena :P:P ....sterepsame ase :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Είδα μια υπέροχη κοιλίτσα!!!Ντόρα φτου φτου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Να τα εκατοστήσεις!!!

Κατρινάκι μου είσαι πολύ τυχερή!!!

Ξεμπέρδεψες επιτέλους,ε;

Καλή ξεκούραση απο εδώ και μπρος!!!

Αγγελικούλα μια χαρά η μπεμπούλα σου!!!Είδες που ανησυχούσες;

Θα σου βγει και μοντέλο!!!

Ελπιδάκι με τρελαίνει το καρπούζι!

Τελευταία που δεν μπορώ να φάω τίποτα τρώω μόνο καρπούζι!!!

Εμένα με έπιασε ένα άγχος απο χθες για τα επαγγελματικά μου...

Πρόκειται να διοριστώ στην Αγροτική Τραπεζα και χθες έγινε πρόταση εξαγοράς απο την Πειραιώς...Με λίγα λόγια θα ιδιωτικοποιηθεί...Αυτό δεν με πειράζει αλλά μένουμε ξεκρέμαστοι τόσοι άνθρωποι. :(

Ξέρει καμιά κοπέλα τι γίνεται με τις περιπτώσεις που επικειται διορισμός; :S

φιλιά σε όλες!!!

καλημερα ομορφες!!!!

σουπιτσα χαλαρα, καλυτερα μην κανεις τιποτα.. ειναι κουραστικο το ξερω, το ζω εδω και καιρο αλλα αξιζει τον κοπο!!!

θεκλα ο αφαλος φανταζομαι οτι εχει να κανει με το καθε σωμα και το δεσιμο που εχει γινει...

εμενα δεν πεταξε αλλα μαυρισε :P

γιελιζ ευχαριστω για τις ευχουλες σου!! κι εσυ με το καλο να αρχισεις ξανα προσπαθειες με αμεσα αποτελεσματα ;)

οτι αλλο θυμηθω θα σας ξαναγραψω :P

Καλημέρα μανούλες!τι κάνετε?Εγω ξύπνησα πριν από λίγο, τρώω το πρωινό μου και λέω σε λίγο να βγω να τελειώσω τις δουλειές μου τώρα που είναι πρωί ακόμα και δεν έχει τόσο ζέστη.

Τι διαβάζω? σπιθουράκια ε? Εγω έχω εδω και μια εβδομάδα έναν πόνο ψηλά στην κοιλια, κάτι σαν καψιμο. Ρωτησα και τον γιατρο μου, πήγα και σε δερματολόγο και μου είπανε bepanthol και υπομονη.... :angry:

Λαμπρινή τέλειο το ροζάκι στα νυχάκια.Και εγώ έκανα μετά το οκ του γιατρού πεντικιουρ αλλά ψήνομαι και για μανικιουρ!!Σήμερα θα πας να δεις τη μπουμπου σου??Περιμένουμε μετά να μας πεις τα νέα..

Αναστασία τι ωραία φορεματάκια που αγοράζεις? τι νούμερο τα παίρνεις? Τώρα που θα βγω, θα πάω και εγώ να πάρω κατι στο κοριτσάκι μου.Τίποτα δεν έχω πάρει ακόμα απο ρουχαλάκια η κακούργα η μάνα!!! :laugh: :)

Καλημέρα κορίτσια.

Πως είστε;Φαντάζομαι πως οι πειρισσότρες θα είναι σαν εμένα,δηλαδή θα ζεσταίνονται... θα πονάει η μέση & θα νιώθουν ένα βάρος.Γιατί άραγε;;; :)

JennyBill έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια.

Πως είστε;Φαντάζομαι πως οι πειρισσότρες θα είναι σαν εμένα,δηλαδή θα ζεσταίνονται... θα πονάει η μέση & θα νιώθουν ένα βάρος.Γιατί άραγε;;; :)

μηπως εισαι εγκυος??? :P:P:P:P:P:P

ετσι μου λεει ο αντρας μου οταν του τα λεω αυτα.. :silly: :silly:

an-n έγραψε:

κοριτσιααααααααααααααααααααααα!!!επεστρεψα..ρεζιλι εγιναααααααααααααα :blush::blush: !!!ρομπαααααααααααααα σας λεωωωωωωωω :blush::blush: !!!δεν ειχα σημερα ραντεβου αλλα αυριο...καλα πως μου ηρθε να παω σημερα???μου λεει μια μαια:εχεις ραντεβου?της λεω ναι!οχι μου λεει!εε...νομιζω πως εχω σημερα με την ταδε μαια.. :dry: θα κοιταξω μου λεει στον υπολογιστη και θα σου πω..παω εκει της λεω μηπως εχω αυριο τελικα :blink: ?και ναι!τελικα αυριο εχω αυριο.και για να ξεσπασω πηγα ψωνισα 2 μολυβια για μενα για τα ματια σε λευκο και μωβ χρωμα,κοκκαλακια πολλα+1 φορεματακι για την καραμελιτσα μου :P !!!ε μα!πως την πατησα ετσι?οποτε αυριο τα νεα μου.. :silly: :lol:

Καλημέρα Κοιλίτσες,

Καλά Αναστασία μου η καραμελίτσα σου, σου έχει πάρει το μυαλό. :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Σιγά το ρεζίλι.... Αλλά τελικά πήγες για ψώνια τυχερούλα :woohoo: :woohoo:

Καλημερααα!!κοριτσια τι μαρτυριο...δεν κοιμαμαι πλεον τα βραδυα,ειμαι συνεχεια μια απο το ενα πλευρο και μια απο το αλλο,γινομαι μουσκεμα,σηκωνομαι συνεχεια γιατι πνιγομαι,και ο μπομπιρας χορευει!

Αγγελικουλα τι ομορφα νεα!μεγαλωσε το μπουμπουκακι σου!

vaster έγραψε:

Καλημερααα!!κοριτσια τι μαρτυριο...δεν κοιμαμαι πλεον τα βραδυα,ειμαι συνεχεια μια απο το ενα πλευρο και μια απο το αλλο,γινομαι μουσκεμα,σηκωνομαι συνεχεια γιατι πνιγομαι,και ο μπομπιρας χορευει!

Αγγελικουλα τι ομορφα νεα!μεγαλωσε το μπουμπουκακι σου!

Καλημέρα!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

http://http://www.youtube.com/watch?v=X3iYOPU9WW0

elpidaki83 έγραψε:

vaster έγραψε:

Καλημέρα!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

http://http://www.youtube.com/watch?v=X3iYOPU9WW0[/quote:3sqoabj9]

αχαχαχαχαχα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αυτο το τραγουδι ειχα στο μυαλο μου!! :laugh: :laugh: αλλα πραγματι..κοιμαμαι την ημερα!

CrazyMummy έγραψε:

Mpravo re Elpidaki me to karpouzi, den einai yperoxo pagwmeno mmmmmmmmmm trelenomai gia karpouzi,proxthes eixa faei toso poli pou nomiza oti tha skasei to stomaxi mou :blink::blink:

Θέκλα ήταν όντως μμμμ...... :laugh: :laugh: :laugh:

Και χωρίς κουκούτσια,πήγαινε πιο εύκολα κάτω!!χιχι

Εμείς θα λέμε,φάγαμε μόνο ένα φρουτάκι απόψε...ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ntora26 έγραψε:

ιλιον μενω συνορα με πετρουπολη οποια θελει φυσικα κ κερναω τουρτα....ποια θελει να ερθει????????

θα βαλω φωτο την κοιλια τωρα κ μολις φαω ολη την τουρτα θα ξανα βαλω κ θα ειναι η τριπλασια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

012.jpg

Μεγαααλη κοιλίτσα Ντοράκι ε?? Πολύ όμορφη είναι! :kiss:

Μου λέει ένα παιδί : αγόρι περιμένεις? του λέω όχι,κορίτσι...

Α! Γιατί αν μου έλεγες ναι θα σου έλεγα ότι αυτό που πετάει παίζει να είναι το τσουτσούνι του!!! :laugh: :laugh: :laugh:

καλημερα !!!!!

τουιτι μου ευχαριστω πολυ!!!τα νουμερακια που παιρνω ειναι συνηθως 4-6 μηνων(62-68 νουμερο)δεν ξερω αν υπαρχουν αυτα τα νουμερα στην Ελλαδα.οπως και να εχει το 62-68 αντιστοιχει στο 4-6 μηνων.να προλαβουμε τα να φορεσουμε και να τα χαρουμε.αν και μεχρι 6 μηνων ειμαστε φουλ!τοσα που εχουμε θα τις φοραω τα ρουχαλακια της μονο για μια φωτο :D :D :D :D :P

καλυτερα που περιμενες και δεν πηρες τπτ,να παρεις τωρα στις εκπτωσεις.αυτα τα μωρουδιακα και γενικα τα παιδικα ειναι πανακριβα.. :S

γιουλι μου,μ'εχει ξεμυαλισει εντελως..εν τω μεταξυ η μαια μου εχθες ηταν στο νοσοκομειο και ξεγεννουσε τη γυναικα του συναδελφου του αντρα μου η οποια ειχε φτασει 41+4.!ντοινγκ!!!!το ακυρο!!!καλα..σημερα απελπισμενα θα την ρωτησω τροπους για να γεννησω πριν τις 40 εβδομαδες.

παω να μαγειρεψω και ερχομαι...

Κορίτσια λόγω ζέστης κοιμήθηκα και εγώ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νοιώθω και πολύ κουρασμένη.....!!!

Κλείσαμε τελικά χτες δωματιάκι για τις διακοπούλες μας. 4 μερούλες Χαλκιδικούλα. Τέλεια. Το ξενοδοχείο έχει παραλία ακριβώς μπροστά και τα δωμάτα είναι άνετα. Έτσι μόλις ξυπνάμε θα κάνουμε βουτιά μετά ΜΑΜ, νανάκια, πάλι βουτιά, ΜΑΜ και νανάκια. Είναι απομονωμένο και έτσι 4 μέρες απόλυτη ξεκούραση.....

Αχ πώς το περιμένω....

Αγγελικούλα μου σούπερ τα νέα σας...Μεγαλώνεται :cheer:

Τι τέλεια...

Εγώ θα πάω σήμερα στα Λητώ και στα mothercare για καμιά πιτζάμα και κανένα ρουχαλάκι για τον Πρίγκιππα μου. Πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω και την βαλίτσα! Ουφ μόνο που το σκέφτομαι.....

Αν ανέβω ψυχολογικά αργότερα θα επανέλθω...

Φιλάκια στις όμορφες κοιλίτσες !!

ΥΣ Τέλια τα ροζ νυχάκια και φουστανάκια.

koritsakia mou glika kalimera :):):)

sas euxaristw oles polu polu gia ta kala sas logakia :kiss::kiss::kiss::kiss: toulaxistwn twra iremisa :)

thekla mou na sou pw na pas na kaneis ekei to doppler na sou pei mprosta ston adra sou to tonizw oti oi epafes voithaneeeeeeeeeee :P:P:P:P:P:P:P:P

anastasia mou polu glika to foustanaki sas ;)

se oles polla polla :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

a ksexasa na sas pw oti gia to doppler plirwsa mono 27 euro :woohoo:

logo tou kouniadou mou pou einai giatros ekei kai eixa ekptwsi

ειναι πολυ ξενερωμα να εχεις γραψει την ιστορια της ζωης σου και επειδη το μαμμυ κολλαει να σε πεταει εξω :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

επειδη τα πηρα και βαριεμαι να τα ξαναγραψω ολα.. σας λεω μονο να αγορασετε το mommy το περιοδικο και

οτι σημερα πηγα στο ικα τσαμπα και νευριασα [πολυ!!!

αυτα!!!!

ευτυχως που αρχισε να φυσαει λιγο γιατι επαθα μεγαλη ζημια που βγηκα πριν για το ικα...

Γεια σας κοριτσάρες, τι κάνετε;

Λαμπρινή, τα νύχια είναι υπέροχα. Επαγγελματικό αποτέλεσμα, όχι αστεία! Τα καταφέρατε με την απογραφή; Η μαμά μου ακόμη παλεύει...

Γελίζ :laugh: πάρε στο γατούλη ένα από αυτά τα ομπρελάκια-καπέλα

umbrella.jpg

να βρει την υγειά του :P Κι ο δικός μας έτσι κάθεται, ανάποδα με ανοιχτά τα πόδια ( :ohmy: ) μπροστά στο a/c! Βλέπω η λίστα που έχεις στην υπογραφή σου κοκκινίζει σιγά σιγά. Με το καλό να έρθει και η σειρά σου καλό μου, εύχομαι από την καρδιά μου :kiss:

Κατερινοσουπίτσα, είσαι κάπως καλύτερα σήμερα; Κρίμα που δε θα φύγετε για κανονικές διακοπές ρε γμτ. Μακάρι να τα καταφέρετε έστω και για λίγο...

Μήτση, σου το ξαναείπα πιο πίσω, αλλά μάλλον δεν το είδες. Οι μέρες δεν μειώνονται. Είναι 56 από την ΠΗΤ που έχεις δηλώσει, όχι από τη μέρα που θα γεννήσεις. Δε χάνεις μέρες!

Σταυρούλα, κι εδώ ακριβώς τα ίδια. Και τα σπιθουράκια και το "κάψιμο" (σε όλη την κοιλιά). Όπως το είπες: Bepanthol, υπομονή και κρύα μπανάκια!

JennyBill όοοοχι, γιατί το λες αυτό; Ποιος πονάει; Ποιος νιώθει βάρος;;

oldlady.jpg

Κι εσείς χάλια ύπνο ε; Κορίτσια, από τις 5.30 όρθια είμαι. Εκτός από τη ζέστη και τα %^*&^κουνούπια, είχα και το μεγάλο κουνούπι δίπλα μου να ροχαλίζει :S Με είχε κολλήσει στην... πάνω δεξιά γωνία του κρεβατιού και δεν μπορούσα να τον σπρώξω πιο εκεί με τίποτα! Οπότε λέω ας σηκωθώ. Πήγα και ρύθμισα όλες μου τις εκκρεμότητες γιατί με έχει πιάσει ένας ψιλο-τρόμος.

Ρε κορίτσια, νιώθω σαν να έχω φάει κλωτσιά στο......... Στα κόκκαλα από μέσα, λες κι έκανα σπαγκάτο. Το έχει καμια άλλη; :S

Mitsi, και εγώ κατάλαβα, ότι αν γεννήσεις νωρίτερα δε "χάνεις" μέρες από τις 56. Θα επιστρέψεις στη δουλειά 63 μέρες μετά την ΠΗΤ που σου έγραψε ο γιατρός του ΙΚΑ εκτός και αν γεννήσεις με διαφορά άνω ή κάτω των 15 ημερών από την αναγραφόμενη ΠΗΤ.

Αναστασία, τέλειο το φουστανάκι!!Σκέτη γλύκα θα είναι η καραμελίτσα σας (τελικά τα κοριτσάκια έχουν άλλη χάρη στο ντύσιμο με τα φορεματάκια και τα κορδελάκια τους!!).

Βασιλική, το έχω πάθει άπειρες φορές να γράφω και μετά να τα χάνω γιαυτό κάνω συνέχεια copy... Γιατί σε νευρίασαν τόσο οι βλάκες???

Σήμερα νοιώθω περισσότερη ενέργεια μετά το χθεσινό λιώσιμο στο κρεβάτι! Σκέφτομαι να βγω έξω να κάνω κάτι δουλειές και αν δεν τα φτύσω εντελώς να πάω και στο Hondos.

Kuo, εσύ με τίποτα δεν το σκέφτεσαι???

Γύρισα και εγω...Μιλάμε για πολύ ζέστη!!!! Έκανα τις δουλειές μου και γύρισα.Τελικά τίποτα δεν ψώνισα πάλι...δεν άντεχα να γυρνάω στην ζέστη.

foyfoy και εμένα μου πέφτει πολύ η πίεση.Φάε κάτι αλμυρό και ξάπλωσε.

Κοριτσάρες έρχομαι σε λίγο.Πάω να μαγειρέψω τσιπουρίτσες ψητές και τηγανητά κολοκυθάκια από τον κήπο του μπαμπά μου!!!μμμμμμμμμ.....

Γεία σας κούκλες!!

Αναστασία μου θα κάτσω εκεί τώρα, εδώ θα έρχομαι κανένα Σ/Κ να βλέπω τι κάνουν και οι εδώ!! τον γάτο μου και τα λουλούδια μου τα ανέλαβε η μαμά μου..άρα μπορώ να κάτσω όσο θέλω..απλά επειδή τα Σ/Κ λείπει όλη μέρα ο αντρούλης μου και η παραλία έχει πολύ κόσμο και δεν μαρέσει, προτιμώ να έρχομαι εδω..

kuo28 έγραψε:

Γελίζ :laugh: πάρε στο γατούλη ένα από αυτά τα ομπρελάκια-καπέλα

umbrella.jpg

να βρει την υγειά του :P Κι ο δικός μας έτσι κάθεται, ανάποδα με ανοιχτά τα πόδια ( :ohmy: ) μπροστά στο a/c! Βλέπω η λίστα που έχεις στην υπογραφή σου κοκκινίζει σιγά σιγά. Με το καλό να έρθει και η σειρά σου καλό μου, εύχομαι από την καρδιά μου :kiss:

Χαχα Κατερίνα μου τέλειο το καπέλο αλλά τέτοιος που είναι σιγά μην το κρατήσει!! μιά φορά προσπάθησα να του βάλω ένα λουράκι στο λαιμό και έτρεχε γύρω γύρω και χοροπηδούσε σαν κατσικάκι για να το βγάλει!! :P

Αχ ναι η λίστα μας όντως άρχισε να κοκκινίζει!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κοριτσάκι μου... το ελπίζω και γώ πολύ σύντομα να έχω ευχάριστα νέα..μιάς και η ημερομηνία TTC μας άλλαξε απο Ιανουάριο που ήταν σε Οκτώβριο (μετά τις εξετάσεις που έκανα τελευταία) και είμαι πολύ χαρούμενη!!! :silly: :silly: :woohoo:

Βασιλικούλα μου σε ευχαριστώ και εσένα πολύ κούκλα μου!! Και όταν θα ξεκινάμε τις προσπάθειες θα έρθω να μου κάνεις φουυυ φουυυ για να πιάσω πάλι διδυμάκια!! :P:P

Κοριτσάκια μου και εγώ σας εύχομαι με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά και να έχετε πολύ εύκολες γέννες και πολύ καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!!! :kiss::kiss::kiss::kiss: σε όλα τα κοριτσάκια και σε όλες τις κοιλίτσες!!!

soupitsa έγραψε:

Mitsi, και εγώ κατάλαβα, ότι αν γεννήσεις νωρίτερα δε "χάνεις" μέρες από τις 56. Θα επιστρέψεις στη δουλειά 63 μέρες μετά την ΠΗΤ που σου έγραψε ο γιατρός του ΙΚΑ εκτός και αν γεννήσεις με διαφορά άνω ή κάτω των 15 ημερών από την αναγραφόμενη ΠΗΤ.

Γιατί αυτό το 15ήμερο; Μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι να γεννήσει κάποια κοπέλα και 3 και 4 εβδομάδες νωρίτερα; Το πολύ πολύ να ζητήσουν χαρτί γιατρού, που να αιτιολογεί τη διαφορά. Δεν έχω ΙΚΑ αλλά ισχύουν τα ίδια more or less (ρώτησα προχτές στο ταμείο μας).

Για τα περαιτέρω σου έστειλα στο FB :P

Βασιλικούλα, δεν το ξέρω το Mommy. Έχει κάτι συγκεκριμένο ή είναι γενικά καλο;

Μπέλλα, λες να είναι αυτό; Δεν θα έβλεπα την κοιλιά πιο χαμηλά; :dry:

Σταυρούλα, bon appetit!

Τα έχει παίξει εντελώς το μάμμυ...

Γελίζ μου τι υπέροχα νέα??Και δεν μας τα έχεις πει να χαρούμε κι εμείς μαζί σου???Αντε με το καλό να έρθει ο Οκτώμβρης και να έρθει το σποράκι σου!! Ας είναι κι ένα βρε! Εκεί θα κολλήσουμε τώρα?? :kiss::kiss::kiss:

Κυο η Αλκμήνη λες να ετοιμάζεται για τη μεγάλη έξοδο??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...