Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

αχ Βασιλικη μου αυτο το παιδι χουνερια μου κανει...της τα λεω κιολας αλλα σου λεει αυτα θα τα ζω και θα τα εχω για μια ζωη την κοιλιτσα της μανουλας μου οχι για πολυ ακομα.. τι να κανω παραπανω??απο εχθες εχω πολλες συσπασεις..εδω και μια ωρα εχω ανα 10 λεπτα..αντε να δουμε..θα κανω καμια δουλιτσα μας και την ζορισω να βγει..α!ευχαριστω πολυ!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία,τέλειο το φορεματάκι!

Ντοράκι,ο άντρας μου δουλεύει εκτός Αθηνών.Έχω βοήθεια τη μαμά μου,όμως ευτυχώς.Και σήμερα να μη βρεθούμε σίγουρα κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία.Πότε έχεις ΠΗΤ και που θα γεννήσεις;Εσύ Βασιλική;

ευχαριστω κατερινακι μου(φουφου)!!

μιλατε τοση ωρα για συναντησεις και ζηλευω..θελω και εγω!!οταν ερθουμε πρωτα ο Θεος τα χριστουγεννα θα κανονισουμε μια συναντηση με ολες τις κοπελες (οσες θελουν να ερθουν δλδ)με τα ζουζουνακια μας και στην αθηνα και στη θεσσαλονικη..ευτυχως ισως για μενα τα πεθερικα μου μενουν μια ωρα απο αθηνα και οι δικοι μου μια ωρα απο θεσσαλονικη και με βολευουν και οι 2 πολεις..χιχιχι!

foufou έγραψε:

Εννοείται,Αναστασία!Πολύ ωραία η ιδέα σου!Λοιπόν,εγώ βγαίνω για λίγο.Τα ξαναλέμε αργότερα!

:):):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: και εγω θα παω ως το σουπερ και μετα θα κανω καμια δουλιτσα μπας και επιταχυνω την κατασταση μου...

Ντόρα :woohoo: Φοβερή κοιλίτσα! Μεγάλωσε πολύ από τη φωτογραφία ε. Ο μπεμπούλης έχει χώρο να κάνει τα δικά του!

Κατερινάκι, συγχαρητήρια! Τέλος καλό όλα καλά, οπότε καλή ξεκούραση και με τη βούλα ;) Άντε βρε, πλησιάζει η επέτειος; Να ζήσετε καλό μου και με το καλό :kiss:

Γιουλάκο πώς πάει με τις ζέστες και με τη δουλειά; :dry: Τέλη του μήνα ξεμπερδεύεις όμως ε; Γιατί να θυμάσαι την επέτειο βρε; Δεν το είχα αναφέρει καν :P

Αννούλα, για ποιο πράγμα σου λένε συγχαρητήρια;; Τι δεν είδα γαμώτο; Νόμιζα ότι διαβάζω προσεκτικά :blush:

Αναστασία :laugh: το Αλτσχάιμερ εγκυμοσύνης ξαναχτύπησε; :P Νομίζω όλες σε καταλαβαίνουμε. Μέσα στην αγωνία είμαστε και στην ανυπομονησία :kiss::kiss: Με γεια τα πραγματάκια σας! Το φορεματάκι είναι όλα τα $$! Καλοφόρετο να είναι :) Γιατί βρε να τη ζορίσεις να βγει την καραμελίτσα; Δεν είναι ότι πήγε 40 εβδομάδες και δε λέει να βγει. Από μέρα σε μέρα στην αγκαλίτσα σου θα είναι!

Κοριτσάκια μου πήρα το γιατρό πριν από λίγο γιατί α) έχω βγάλει κάτι σπιθουράκια στην κοιλιά και με τρώει πολύ από χθες :dry: και β) νιώθω την μπέμπα πάρα πολύ χαμηλά και έχω ψιλοφοβηθεί. Του το είπα και μου είπε "άντε!" και να μη φοβάμαι :blink: Ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα τον δω να μην έχουμε εκπλήξεις :dry:

Κατερινα ασε!το αλτσχαιμερ εκανε παλι την επανεμφανιση του!ρομπαα!!ευχαριστωωωωω πολυ!!! θελω να κουνιεμαι λιγο γιατι τον τελευταιο καιρο την βγαζω ολο την ξαπλα και δεν θα βγει ποτε το νινι μου αν συνεχισω ετσι!ασε που μου ειπε ο αντρας μου πως ο τοκετος ειναι γεματος απο γυναικες εβδομαδας 41+ κατι...δεν λεει να φτασω ως εκει!θα σκασω..και μαλιστα πληροφορηθηκα πως εδω(στη σουηδια)δεν σου κανουν προκληση αν δεν φτασεις 41 εβδομαδα.που θα φτασει η κοιλια μου?καταλαβες γιατι θελω να ειμαι στην κινηση?να ενεργοποιησω λιγο τα μεσα μου θελω..χαχαχαχαχα!!!

αχ τυχερουλα!!!χαμηλα τη νιωθεις ε?αντε σου ερχεται !!!!οσο για τα σπινθουρακια εχω βγαλει και εγω στον αγκωνα..εχω τρελη φαγουρα εδω και 4 μερες..ξεπετσιαζομαι!τι σου ειπε ο γιατρος?

Είπε να πασαλειφτώ με Bepanthol (ούτως ή άλλως αυτήν βάζω για ενυδάτωση)... :dry: Δεν ακούστηκε ανήσυχος. Λες να είναι από τη ζέστη; Λες να είναι πιο ευαίσθητο το δέρμα μας γενικά τώρα; Who knows...

Χεχ φοβάσαι μην πάει 41+; :lol: Αχ και να ήξερε τι αγκαλίτσες και τι φορεματάκια την περιμένουν και θα έβγαινε τώρα :P Σε καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχουν κι έτσι τα πράγματα εκεί...

Εμένα μπορεί να μείνει εκεί που είναι για δυο εβδομάδες ακόμη; Έχω αρχίσει και φοβάμαι λίγο :blush:

λογω ορμονων πρεπει να ειναι λογικα..τι να πω..εγω ριχνω κρυο νερακι και περναει.αν φοβαμαι λεει..η αλλη μπηκε σημερα μεσα με πονους στην 41+4 και ειναι το 4ο παιδι της!εγω σαν πρωτο παιδι που θα φτασω?γι'αυτο λεω να κανω καμια δουλιτσα μπας και ανοιξουν τα εντος μου :D :D :D

της λεω τι της εχουμε ψωνισει κανει χαρουλες αλλα μετα κανει πως δεν με ακουει..ειναι πονηλουλα!!!χαχαχαχα!

αν θες να μεινει αλλες 2 εβδοαμαδες,ξεκουρασου οσο μπορεις,παρε κανα μαγνησιο και σε 2 εβδομαδες θα την εχεις αγκαλιτσαα!!!

Λαμπρινή,ωραία νυχάκια!Κι εγώ τα έφτιαξα προχθές.Μέχρι 9/8 έχω κλείσει όλο ραντεβού.Ένα για καθαρισμό στον οδοντίατρο,ένα για καθαρισμό προσώπου,για κούρεμα πήγα σήμερα,ένα για αποτρίχωση και ένα για τα νύχια μου.Να με βρει κούκλα η ζουζουνίτσα μου. ;)

Λαμπρινη μου τι ομορφα νυχακια ειναι αυτα??και στο στρας?ονειρο!!!

εγω θα τα φτιαξω μολις γεννησω..τωρα δεν ειμαι για τπτ..ασε που ολη την ωρα κανω δουλειες μπας και γεννησω..οποτε δεν λεει να δωσω αδικα τοσα λεφτα..σκεφτομαι πρακτικα!χαχαχαχαχα!!!

σφουγγαρισα ηδη το σπιτι,επλυνα το μπανιο,εκανα εναν καθαρισμο προσωπου και τωρα κανω μασκα.σε λιγο θα παω να πλυνω κατι σελινα να τα ζεματισω και μετα χμμ...κατσε να σκεφτω...θα φτιαξω κατι να φαμε με τον αντρουλη μου τον οποιο περιμενω απο εφημερια..

αα!!καλα..γεννησε μια κοπελα πριν λιγο σε εβδομαδα 32 λεει οτι ηταν.ειναι συγγενεις με τον αντρα της και εχει 4 παιδακια εκ των οποιων τα 2 ειναι βαρια αρρωστα..καλα αυτοι οι ανθρωποι τοσο διεστραμμενοι ειναι ρε γμτ?θες κυρα μου να βγαλεις την ανωμαλια σου?ελευθερα αλλα γιατι καταδικαζεις ετσι αθωες ψυχουλες?παρδον...με συνεπηρε το συναισθημα! παω να συνεχισω... μακια!!!

Μη συγχύζεσαι,Αναστασία μου!Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κρύβει η ψυχή του καθενός.Κάτσε βρε κοριτσάκι μου λίγο να ξεκουραστείς.Μην αγχώνεσαι πια τόσο. :cheer:

μα τι ζεστη ειναι παλι αυτη σημερα :(

δεν παλευεται....

το σαββατο θα μου φερουν και εμενα τα κρεβατακια, καθισματακια, ρηλαξ κ.α....

αχ τι ωραια!!!!

σιγα σιγα μαζευομαστε!!!

βρε κοριτσια ολη μερα θελω να τρωω παγωτο!!!!

τι εχω παθει??????? :blink:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΥΠΝΟ...ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΜΕΡΙ ΤΙΣ 1930!~!!ΕΛΟΙΩΣΑ ΣΤΟ AIR CONDITION!TELIKA OTAN LEIPEI O ANTRAS MOY KANΩ TON KALYTERO YPNO! :blink::blink::blink:

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ..ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΤΖΕΛ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ..ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΘΕΛΩ!??ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ..ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ!!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΗΣΜΕΝ ΑΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΛΩΤΣΑΕΙ!!

αΝΑΣΤΑΣΙΑ ..ΤΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ...tosa omorfa pragmatakia..

vasiliki76 έγραψε:

μα τι ζεστη ειναι παλι αυτη σημερα :(

δεν παλευεται....

το σαββατο θα μου φερουν και εμενα τα κρεβατακια, καθισματακια, ρηλαξ κ.α....

αχ τι ωραια!!!!

σιγα σιγα μαζευομαστε!!!

βρε κοριτσια ολη μερα θελω να τρωω παγωτο!!!!

τι εχω παθει??????? :blink:

βασιλικη μου εγω την καταβρηκα με το κλιματιστικο..τοσες ωραεσ υπνο!!

παγωτο?τωρα τελευταια..δεν εχω ορεξη για γλυκα..οσο για φρουτα!!

Γειάαα σας κοριτσάρες!!

Κορίτσια τα διάβασα όλα μαζεμένα και θα γράψω ότι θυμάμαι και αν ξεχάσω καμία μη με παρεξηγείτε...

Είδα τέλεια ροζ νυχάκια, τέλεια ροζ φορεματάκια,(Λαμπρινή & Αναστασία - με γειά σας κούκλες) τέλειες κοιλίτσες Ντόρα μου χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς και με το καλο το μωράκι σου!!! :kiss::kiss:

Χμμμ τι άλλο α είδα ότι κάποια μωράκια είναι στο δρόμο και έρχονται Βάσω μου με το καλό κορίτσι μου και με έναν πόνο!!

Κάποια κοριτσάκια έχουν φαγούρα... kuo μου υπομονή και ξεκούραση κοριτσάκι μου, τι έμεινε? πλησιάζει η μεγάλη μέρα και μετά θα τα ξεχάσεις όλα!! (θα πάθεις Αλτσχάιμερ γέννας!!) :kiss::kiss:

Βασιλική μου τέλεια τα αποτελέσματά σας απο το ντόπλερ... μια χαρά τα κουκλάκια σου μπράβο!!

Αννούλα συγχαρητήρια για την φωτογράφιση, περιμένουμε φωτό!!

Αγγελικούλα μουυ περιμένω τα νέα σου!!! :kiss::kiss:

Αναστασία μου τι τρέχεις καλέ με τις δουλειές αφού είπαμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ο τοκετός!! Δεν είπαμε?? What Gets the Baby In, Gets the Baby Out :P Πάλι Αλστχάιμερ εγκυμοσύνης??? :kiss::kiss::kiss:

Χαίρομαι που όολες είστε καλά!!

Φιλάκια!!

κατρινα μου κι εγω στο κλιματιστικο ειμαι ολο το εικοσιτετραωρο!!!!

αλλ δεν παλευεται!!!!

τυχερη που σε παιρνει ο υπνος,, εγω ολη μερα δεν μπορω να κλεισω ματι...

kuo28 έγραψε:

Κοριτσάκια μου πήρα το γιατρό πριν από λίγο γιατί α) έχω βγάλει κάτι σπιθουράκια στην κοιλιά και με τρώει πολύ από χθες :dry: και β) νιώθω την μπέμπα πάρα πολύ χαμηλά και έχω ψιλοφοβηθεί. Του το είπα και μου είπε "άντε!" και να μη φοβάμαι :blink: Ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα τον δω να μην έχουμε εκπλήξεις :dry:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ..ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΙΣΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΗΣΥΧΗ...

ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!

YELIZ..ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..

ΒΛΕΠΩ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ..ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟ ΑΝΤ1 LIVE

ΑΥΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΕΝΤΡΟ!!ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ..ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ!!!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ..ΕΓΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ! ;);););)

Καλησπέρα ομορφιές!

Ουφφφ...τα έχω παίξει σήμερα,από το πρωί όλο κάτι κάνω...Σκούπισμα,ξεσκόνισμα,πλύσιμο μπάνιο,πλυντήρια,μαγείρεμα,πήγα και πήρα μια απλώστρα και μόλις τελείωσα με το σιδέρωμα(κάτω απ΄το ερκοντισιον φυσικά)....μα τι έπαθα???Και φυσικά μετά απ'όλα αυτά έπαθα μια ωραιότατη σύσπαση :angry:

Είχα κανονίσει να βγούμε και μια βολτούλα το βράδυ αλλά λέω να του το ακυρώσω τελικά....

Τεσπά,παώ πάνω να φάω παγωμένο καρπουζάκι που μου έκοψε η πεθερά μου....

:kiss::kiss::kiss: Σε όλες σας!!!

Καλά είμαι Κατρίνα μου... σε ευχαριστώ πολύ!! Και βέβαια σας σκέφτομαι.. μη σου πω ότι έχω και αγωνία για σας και τις γέννες σας!! :):)

Όσο για τη δροσιά εδώ δρόσισε ήδη... εδώ και καμιά ώρα έβγαλε και αεράκι και είναι πολύ ωραία.. έχω όλα τα παράθυρα ανοιχτά και φυσάει πολύ ωραία...ελπίζω να έρθει και σε εσάς αύριο για να κάνεις άνετα τα ψώνια σου!! Φιλιά!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...