Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

Ntora26 έγραψε:

ιλιον μενω συνορα με πετρουπολη οποια θελει φυσικα κ κερναω τουρτα....ποια θελει να ερθει????????

θα βαλω φωτο την κοιλια τωρα κ μολις φαω ολη την τουρτα θα ξανα βαλω κ θα ειναι η τριπλασια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

012.jpg

κουκλα η κοιλιτσα!!!

πλακα κανεις!!! :woohoo: :woohoo: καλε εσυ εισαι γειτονισσα !!!! :woohoo: :woohoo:

κι εγω εδω μενω!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κοιλούμπες ξαναβρήκα κουράγιο να γράψω......

Κατρίν μου τυχερούλα που ξεμπέρδεψες γρήγορα.... Έχεις απόλυτο δίκιο. Τα νεύρα μου είναι χάλια.. :angry::angry::angry::angry:

Ξεσπάω αναγκαστικά στον αντρούλη μου και στους γονείς μου (στην δουλειά προσπαθώ να είμαι κυρία). Τι φταίνε και αυτοί οι καημένοι....

Είμαι σαν πρησμένο μπαλόνι ακόμα και το πρωί, κοιμάμαι χάλια, πονάει η λεκάνη μου και τα πόδια μου, κουράζομαι πλέον μετά από 3-4 ώρες καθισιό στην δουλειά και γενικά θέλω χαλάρωση.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κύο μου να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι.. Είχα ξεχάσει ότι έιχατε επέτειο :blush:

Ντοράκι μου χρόνια πολλά :woohoo: :woohoo: Το καλύτερο δωράκι του κόσμου έρχεται με λίγη καθυστέρηση αλλά αξίζει...

Βάσω μου τι νέα είναι αυτά...Θα είσαι η πρώτη μας μανούλα, πωπωπω φαντάζομαι μετράς ώρες μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Πολύ ΣΕΞ και περπάτημα θέλει τώρα... :woohoo:

Βασούλα διδυμομανούλα!! Καλά τι διδυμάκια θα βγάλεις. Θηριάκια. Ευτυχώς πας για καισαρική... :silly: :silly:

Αγγελικούλα μου υπομονή με το δωμάτιο. Και εγώ ανυπόμονη είμαι γαμ@

Ntora26 έγραψε:

ιλιον μενω συνορα με πετρουπολη οποια θελει φυσικα κ κερναω τουρτα....ποια θελει να ερθει????????

θα βαλω φωτο την κοιλια τωρα κ μολις φαω ολη την τουρτα θα ξανα βαλω κ θα ειναι η τριπλασια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

012.jpg

Ντόρα η κοιλίτσα είναι όλα τα λεφτά!! Μεγάλωσε η άτιμη. Αλλά μάλλον μόνο στην κοιλίτσα πάει το φαγητό....

ΓΙΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ..ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ιΑΝΟΥΑΡΙΟ..ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΧΤΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..ΣΑΝ ΝΕΥΡΟΠΟΝΟΣ..ΣΦΙΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΗ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΖΕΥΑΝΕ..."ΤΙ...?ΓΕΝΝΑΣ???" :woohoo: :woohoo: :woohoo:

"ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΤΕ..ΧΤΥΠΑΤΕ ΞΥΛΟ..."ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΟΥΣ!!ΧΑΧΑΧΑ..ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!! :S:S

ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..(ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΚΑΝΩ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ?

ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ +ΜΩΡΟ+ΑΥΠΝΙΕΣ!!

vasiliki76 έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

κουκλα η κοιλιτσα!!!

πλακα κανεις!!! :woohoo: :woohoo: καλε εσυ εισαι γειτονισσα !!!! :woohoo: :woohoo:

κι εγω εδω μενω!!!!![/quote:u8jxgest]

:woohoo: :woohoo: :woohoo: οταν λες εδω που???????να κερασω τουρτα?????κ τοσο καιρο δεν πινουμε καφε???? :blink::blink::blink::blink:

Ntora26 έγραψε:

012.jpg

:woohoo: :woohoo: κοιλιτσα ομορφη!!!

δεν εχω ορεξη για φαι ρε κοριτσια...μονο παγωτο θελω :laugh: :P

κ αυτο για τα νινακια μας......αυτο θα τους τραγουδαμε...απιστευτα λογια ταιριαζουν απιστευτα....

http://www.youtube.com/watch?v=558Ngppn ... re=related

Καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε???

Εγω ειμαι ποοοοολυυυυυυυ χαρουμενη, :P:P:P μολις εμαθα για τη ''νικη'' μου και χαιρομαι παααααραααααα πολυυυυυυ για αυτο! Εχω να μπω 2 μερες και δεν το ειχα μαθει. Μολις επικοινησαμε με τη φωτογραφο και η φωτογραφηση θα γινει πολυ συντομα!!! :P Κανονισαμε να βγει και ο αντρας μου αλλα και ο Γιωργακης (οικογενειακως!!!) και μαλιστα μου ειπε οτι εχει ηδη σκεφτει καποια πραγματα η Ελλη, σουπεεεεεεεεεεεεερ!Ανυπομονω για το αποτελεσμα!

Δεν εχω διαβασει καθολου τα νεακια σας, παω και επανερχομαι δριμυτερη!

Κατρινα έγραψε:

κΑΛΕ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΑΑ ΝΕΑΚΙΑ??

ΒΑΣΟΥΛΕΣ..ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!Ο ΕΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟΠΡΑΔΩΤΟΣ...ΚΙΟΛΑΣ!!ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ...

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΑΧΟΥ ΜΩΛΕ ΑΓΑΠΟΛΥΛΕΣ ΜΟΥ..ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ βΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ...ΑΧΧΧ!!ΟΛΑΚΛΗΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΝΑΝΙ..ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΗ!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ..ΔΕ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ?ΘΑ ΤΑ ΜΑΛΩΣΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΟΥ?

KUAKO!!!3 ΧΡΟΝΙΑ???ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13!!ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ! :woohoo:

ΠΟΠΩΩΩ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!ΟΥΦ!!

Δεν με έβαλαν :(:( αλλά δεν πειράζει! όποτε μπορέσουν. Την παλεύω με τα aircool όλη μέρα μαζί με το δορυφόρο μου... σήμερα μόνο τον πήρα άρον άρον τον μικρούλι για να πάμε στο γιατρό στις 8 να μου φτιάξει την κανονική μου άδεια κ μετά πήγα στην Διοίκηση της Πυρ/κης (εργοδότης μου) για να μου τα υπογράψουν... αλλά δυστυχώς ο διοικητής δεν υπέγραφε με αυριανή ημερομηνία για να μην ξαναπηγαίνω :angry::angry::angry: Οπότε αύριο πρωί ξεκινάω νωρίς νωρίς, πρώτα εργοδότη, μετά ΙΚΑ (για πληρωμή) και μετά στο γιατρό για υπέρηχο - λόγο που θα φύγω για 2 βδομάδες (να δούμε ότι όλα πάνε καλά).

ΝΤΟΡΑ μου χρόνια σου πολλά κουκλίτσα μου κ ότι επιθυμείς...

(ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ)

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Αχ Ντοράκι μου... και η κοιλίτσα σου υπέροχη (γιατί μόνο κοιλίτσα έχεις...) και το τραγουδάκι τέλειο ! Πολύ πολύ μ αρέσει.

Κατρίνα μου ευτυχώς δεν σε ταλαιπώρησαν... να δω εγώ αύριο που θα πάω!

Αγγελικουλα μου σιγά σιγά θα γίνουν όλα...λίγη υπομονή!

Βάσω μου με το καλό αφού θα σαι η πρώτη και χωρίς πόνο πάντα !!!

Βασούλα μου τα διδυμάκια σου τρέλα θα ναι... πω πωωωω!

Δυστυχώς κοριτσάκια μου δεν θυμάμαι κάτι άλλο... Δικαιολογήστε με απ' τις 8 το πρωί και μαζεύτηκα στις 3 το μεσημέρι. Φτιάχνω και ένα σπετσοφάι για τον αντρούλι μου... μου χει σπάσει τη μύτη.Μυρίζει όλο το σπίτι!

κοριτσιααααααααααααααααααααααα!!!επεστρεψα..ρεζιλι εγιναααααααααααααα :blush::blush: !!!ρομπαααααααααααααα σας λεωωωωωωωω :blush::blush: !!!δεν ειχα σημερα ραντεβου αλλα αυριο...καλα πως μου ηρθε να παω σημερα???μου λεει μια μαια:εχεις ραντεβου?της λεω ναι!οχι μου λεει!εε...νομιζω πως εχω σημερα με την ταδε μαια.. :dry: θα κοιταξω μου λεει στον υπολογιστη και θα σου πω..παω εκει της λεω μηπως εχω αυριο τελικα :blink: ?και ναι!τελικα αυριο εχω αυριο.και για να ξεσπασω πηγα ψωνισα 2 μολυβια για μενα για τα ματια σε λευκο και μωβ χρωμα,κοκκαλακια πολλα+1 φορεματακι για την καραμελιτσα μου :P !!!ε μα!πως την πατησα ετσι?οποτε αυριο τα νεα μου.. :silly: :lol:

LabriniB μου13 κιλα εχω παρει :blush::blush::blush: 47 κιλα ξεκινησα κ ειμαι 60 κ μισο :blink::blink::S:S τα ποδια ειναι μεσα στην κυτταριτιδα δεν μπορω να βαλω φουστα η σορτσ ειναι χαλια.... :(:(:(:(

vasiliki76 έγραψε:

ντορα μενω κι εγω σχεδον συνορα ιλιον πετρουπολης...

ιλιον ανηκω... :woohoo:

πες μου οτι μενεις κοντα στην εκκλησια στον αγιο Νικολα??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: θα ερθεις να φας τουρτα?????

Καλησπέρα,ζουζούνες!Ντοράκι,χρόνια σου πολλά πολύχρονη!Εγώ μένω Πετρούπολη.Κοντά στο Θέατρο Πέτρας.Είμαστε γειτόνισσες και με τη Βασιλική;Απίστευτο.

Κατρίνα μου,είμαι πολυ καλύτερα ευχαριστώ!

Καλή επιτυχία σε όσες κάνουν εξετάσεις σήμερα! :)

vasiliki76 έγραψε:

λαμπρινη σπετσοφαι μεσα στον καυσωνα???? :blink::blink::blink::blink:

απαπαπαπαπα εσκασα που το διαβασα μονο :P

Αυτό ζήτησε ο σύζυγος... αυτό του φτιάχνω. Είχα καιρό να το κάνω. Το βράδυ που θα ρθει κ ο αδερφός μου απ την υπηρεσία θα φάει κ αυτός...

Αχ κ γω Ντοράκι μου έχω βάλει 10 κιλά... αλλά δεν ξεκίνησα τόσα όσα εσύ :(:(

Δεν πειράζει όμως μετά τη γέννα θα κάνουμε τα ανάλογα κ θα χαθούν όλα. Θα φοράμε κ τα σορτσάκια μας και τα φουστάκια μας και όλα... :):):):)

foufou :woohoo: :woohoo: κ εσυ γειτονακι?????

θα ερθεις να φας τουρτα?????

εχεις facebook????

πρεπει να συναντηθουμε εμεις οι τρεις μενουμε τοσο κοντα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθούμε!Όχι δεν έχω facebook.Μακάρι να μπορούσα να έρθω να κάνουμε την παρθενική μας συνάντηση,αλλά έχω κι ένα ζουζούνι 15μισι μηνών που δεν κάθεται σε ησυχία.Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως.Γιούπιιιιι!Βρήκα παρέα εγκυούλες.

Ntora26 έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

πες μου οτι μενεις κοντα στην εκκλησια στον αγιο Νικολα??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: θα ερθεις να φας τουρτα?????[/quote:3t159538]

εγω μενω κοντα στην πετρουπολεως αλλα απο την αλλη πλευρα!!!

που να ερθω βρε το βαρελακι μεσα στη ζεστη... :P

foufou έγραψε:

Πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθούμε!Όχι δεν έχω facebook.Μακάρι να μπορούσα να έρθω να κάνουμε την παρθενική μας συνάντηση,αλλά έχω κι ένα ζουζούνι 15μισι μηνών που δεν κάθεται σε ησυχία.Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως.Γιούπιιιιι!Βρήκα παρέα εγκυούλες.

:woohoo: :woohoo: :woohoo: μεζεδακι ουχαχα....εχεις???φερτο φερτο...θα το αφησουμε με τα δικα μου παιδια τα τετραποδα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: πλακα κανω εγω θα το εχω αγκαλιτσα.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

vasilikiστις 9 θα την κοψω δεν θα εχει ζεστη δεν θα εχει ερθει ο αντρουλης σου????? :huh::huh:

Ntora26 έγραψε:

foufou έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: μεζεδακι ουχαχα....εχεις???φερτο φερτο...θα το αφησουμε με τα δικα μου παιδια τα τετραποδα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: πλακα κανω εγω θα το εχω αγκαλιτσα.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

vasilikiστις 9 θα την κοψω δεν θα εχει ζεστη δεν θα εχει ερθει ο αντρουλης σου????? :huh::huh:[/quote:2hid4qlq]

να δροσισει λιγο και να πιουμε κανα καφεδακι.. αλλα τωρα σημερα θα ειστε μαζεμενοι εκει για τα γενεθλια... δεν ειναι η καταλληλη μερα..

παντως να τα εκατοστησεις!!!!!

εσυ εχεις face???

αν ειναι στειλε μνμ να ειδωθουμε μηπως γνωριζομαστε κιολας :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...