Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

koritsia kalhmera!

dora nasai eytyxismenh ola kala na pane!!!

kuo moy se skeftomoyn,lew τςρα θα προετοιμαζεται για τα καλα!!!

σημερα παω για ντοπλερ,εβγαλα κ την αδεια κυοφοριας.

βασιλικη τι διδυμακια ειναι αυτα!!!αν χαιρομαστε εμεις που κουβαλαμε ενα σκεφτομαι εσυ θα πρεπει να νιωθεις η θεα της γονιμοτητας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ntoraki mou xronia polla polixroni kai eutixismeni :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

koritsia mou euxaristw polu gia ta kala sas logakia :kiss:

milame variemai :blink: vlepw twra to ergo me ti lopez auto pou einai egkios to kainourgio, kale siga mi kanoume emeis tetoies gourounies :blink: kontepsa na kanw :x sti skini pou voutaei olo to pswmi sto kokkinisto iouuuuuuuuuuuuuuuu :blink:

να κανω μια ερωτηση αν κ εχει ξανασυζητηθει το θεμα

αν γεννησουμε πριν την ΠΗΤ που αυτο ειναι το πιο πιθανο,οι 63 μερες αδειας ισχυουν απο τοτε?οποτε χανουμε καποιες μερες η βδομαδα?

Η ΜΗΠΩς ΙΣΧΥΟΥΝ 119 ΣΥΝΟΛΙΚΑ :dry::dry::dry:

mitsi1985 έγραψε:

να κανω μια ερωτηση αν κ εχει ξανασυζητηθει το θεμα

αν γεννησουμε πριν την ΠΗΤ που αυτο ειναι το πιο πιθανο,οι 63 μερες αδειας ισχυουν απο τοτε?οποτε χανουμε καποιες μερες η βδομαδα?

Η ΜΗΠΩς ΙΣΧΥΟΥΝ 119 ΣΥΝΟΛΙΚΑ :dry::dry::dry:

Και εγώ ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω!!!!

Ντοράκι πολύχρονη και με το καλό το μωράκι σου και ό,τι άλλο επιθυμείς στη ζωή σου :)

Τι έγινε ρε κορίτσια; Η μέρα του ντόπλερ σήμερα; Μήτση μου :kiss: Καλά αποτελέσματα και σε σένα και καλή ξεκούραση, επιτέλους ;)

Δε χάνετε τίποτα κοριτσάκια μου. Οι 63 ισχύουν από την ΠΗΤ που έχετε δώσει. Να δείτε εγώ που έχω δώσει ΠΗΤ 9 Σεπτεμβρίου... Θα έχει πολύ γέλιο :S

καλημερα κοριτσαρες....ευχαριστω πολυ να εισαστε καλα ολες αντε να παρω κ το δωρακι μου σε 2 μηνες περιπου...ο αντρας μου ειναι πιο τυχερος εχει γενεθλια το νοεμβρη κ θα το εχει αγκαλια του το νινακι μας...ο μπεμπης μου ειπε τα χρονια πολλα απο το βραδυ εκανε παρτι μονος του δεν με αφηνε να κοιμηθω επιανα ενα καρουμπαλακι που μου εσπρωχνε την κοιλια στο πλαι κοντευε να το βγαλει απεξω...το πρωι ξυπνησα κ ειχα μιση κοιλια μονο απο δεξια αριστερα κατι ελειπε :blink::blink: :woohoo: :woohoo: εχει πολυ πλακα οταν το κανει αυτο... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ααααααααα ξεχασα να σας πω η μαμα μου ετοιμαζει μια τουρτα ειναι η αγαπημενη μου κ της ειπα να φτιαξει μεγαλη μου λεει καλα τοσο κοσμο θα εχεις κ της λεω οχι τοση πολυ ορεξη θα εχω... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: μιλαμε θα την τσακισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......κ οντως δεν εχω καλεσει κοσμο εκτος απο γονεις κ πεθερα που θα ερθουν για τα χρονια πολλα αντε κ δυο τρεις φιλοι που ερχονται καθε μερα σχεδον κ μου κανουνε παρεα δεν την παλευω αλλο με τραπεζια ετοιμασιες την προηγουμενη βδομαδα εκανα τραπεζι ψησαμε ημασταν γυρω στα 10 ατομα κ τα επαιξα τελειως...τελος δεν το ξανακανω..μετα τον σεπτεμβρη παλι...

ΗAPPY BIRTHDAY DORA!!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙς ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!(ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!!)ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΣΟΙ ΣΆΓΑΠΟΥΝ!

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ...ξΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ...ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΦΟΒΩΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΣ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΜΑΙ..ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΥΕς ΠΡΩΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΜΕΝΑ!!!!!ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΟ Νο ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 32 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ..ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ (ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ..Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟς ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΧΩΘΗΚΑ ,ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!!ΓΙΟΥΠΙΙΙ!!)ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙ! :):):):):):):whistle::whistle::whistle:

Καλημέρα κι από εμάς!

Ντοράκι Χρόνια Πολλά κι από εδώ γλυκειά μου...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ!!

Και για την τούρτα,εδώ είμαστε κι εμείς αμα χρειαστείς βοήθεια... :P:P:P

Λέω να τηγανίσω λίγο γαύρο με αμπελοφάσολα σήμερα...μιαμ!

Περιμένω και τον ηλεκτρολόγο να μου βάλει μια απλίκα και μια πρίζα.

Η ταπετσαρία μου ακόμα να έρθει ρε γμτ.Ούτε η κούνια μας ακόμα...Θέλω να φτιάξω το δωματιάκι μας επιτέλους!

μητση μου η αληθεια ειναι οτι νιωθω πολυ τυχερη!!!!!!!

καθε μερα το σκεφτομαι αυτο!!!!!! αξιζε με χιλια η αναμονη... :woohoo:

ντορα μου τουρτα εεε????

απο που εισαι εσυ ειπαμε????? μηπως σου πουμε απο κοντα τα χρονια πολλα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κατρινα ξεμπερδεψες εεε???? ωραια!!!!

ιλιον μενω συνορα με πετρουπολη οποια θελει φυσικα κ κερναω τουρτα....ποια θελει να ερθει????????

θα βαλω φωτο την κοιλια τωρα κ μολις φαω ολη την τουρτα θα ξανα βαλω κ θα ειναι η τριπλασια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

012.jpg

αυτο ειναι ενα τραγουδι για τα νινακια μας....τελειοοοοοοοοοοοοοοοο????παμε λοιπον να το ακουσουμε τερμα.... :silly: :silly: :silly:

http://www.youtube.com/watch?v=2R-G57noPQU

Ντόρα χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!Με το καλό το μωρακι σου!!Καλέ τι ωραία κοιλίτσα είναι αυτή?Και έλεγα οτι μόνο εγώ έχω τόσο μεγάλη στο μήνα μου. Τουρτίτσα ε? Στείλε μου ένα ιντερντετικο κομμάτι σε παρακαλω...

Κατερίνα τι καλά που ξεμπέρδεψες. Είσαι πολύ τυχερή που σε είδε ο ελεγκτής και πέρασες αμέσως.. ;)

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που κάνουν ντόπλερ.

κΑΛΕ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΑΑ ΝΕΑΚΙΑ??

ΒΑΣΟΥΛΕΣ..ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!Ο ΕΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟΠΡΑΔΩΤΟΣ...ΚΙΟΛΑΣ!!ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ...

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΑΧΟΥ ΜΩΛΕ ΑΓΑΠΟΛΥΛΕΣ ΜΟΥ..ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ βΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ...ΑΧΧΧ!!ΟΛΑΚΛΗΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΝΑΝΙ..ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΗ!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ..ΔΕ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ?ΘΑ ΤΑ ΜΑΛΩΣΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΟΥ?

KUAKO!!!3 ΧΡΟΝΙΑ???ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13!!ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ! :woohoo:

ΠΟΠΩΩΩ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!ΟΥΦ!!

ΓΙΟΥΛΑΚΙ ..ΜΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ.. :S:S ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ! :angry:

ΝΤΟΡΑΚΙ...ΟΥΑΟΥΥΥ ΤΙ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΝΝΟΥΛΑ -ΜΑΝΝΟΥΛΑ CONGRATULATIONS!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

FOUFOU..πΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

TWEETY..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!ΑΡΑΞΕ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΑΥΤΟ.. :S:S

ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ !ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ AIR CONDITION..ΚΑΙ ΑΝΑΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ?? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΟ!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ..ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ?ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΑΚΙΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!.ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗ ΛΟΠΕΖ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΑ ΧΑΖΗ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ..Ε,ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ???ΕΕΕ ΟΧΙ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!! :woohoo: :woohoo:

ΘΕΚΛΑ..ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ !!

ΕΛΠΙΔΑΚΙ..ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΕΙΑ?ΖΗΛΕΥΩ..ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!1-6 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΓΙΑ νΤΟΠΛΕΡ ΠΑΛΙ!ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ?(JENNY BILL?

mk23..αντε μπαινεις κι εσυ στο μηνα σου!2300!???ουαου!

αννα10019..κανε τισ διακοπουλες σου κοριτσαρα μου μιας και μπορεις!καλα να περνας!Η WENDY..δεν εχει κινητο!

Σουπιτσα ..μου..μη μου σκεφτεσι διακοπες..και στεναχωριεσαι..αν θεσ ευχαριστως να σε παρω στο εξοχικο μου και να γυρισουμε μαζι για γεννα!!1,5 ωρα δρομος!!προλαβαινουμε?

ΕΛΕΝΑ..LAST DAY..AT WORK!!???TI ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ???ΤΩΡΑ ΒΟΥΡ ..ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ!!! :S:S:S:S:S

γεια σας εγκυουλες και απο μενα!!!

πριγκιπισσα καλη επιτυχια με το ντοπλερ!!

τουιτι εχει ξεκουραση σημερα ε?καλο αντρακι εχεις και εσυ...!μπραβο!!!η καραμελιτσα μου εχει καταβολευτει δεν λες τπτ...

βασωμιτς δεν βλεπω να σε προλαβαινω..το νινι σου εινια πιο βιαστικο!!της δικιας μου της αρεσει πολυ στην κοιλιτσα απ'οτι φαινεται..μηπως ν'αρχισω να γκρινιαζω και γω?? :P :silly: αν πιανει ξεκιναω απο σημερα :woohoo: :lol::lol:

κατρινα μπραβοο!!χαιρομαι πολυ και που δεν ταλαιπωρηθηκες αλλα και που κυλησαν ολα τοσο ομαλα και ξεμπερδεψες!

βασιλικη μου συγγνωμη αλλα σε προειδοποιησα.. :P τερμα!ξεκιναω σεξ και περπατημα..τι να πω..εχθες βεβαια ειχα πολλες συσπασεις για κανα 3ωρο οι οποιες ξεκινησαν αρχικα καθε 15 συνεχιστηκαν στο 10λεπτο και μετα πηγαν στο 5λεπτο αλλα ως εκει...εκανα πολλες δουλειες και ξερω πως οταν κανω δουλειες το παθαινω αυτο..θελει καμια βοηθεια στο σπιτι?? :silly: :silly: :lol::lol::lol::lol:

happy bebeki με το καλοοο!!

αγγελικη καλα αποτελεσματα!!!

ντορα χρονια πολλα και απο εδω!!!!με το καλο το νινι σου και καθε ευτυχια στην οικογενεια σου!!!τι υπεροχη κοιλιτσα!!!φτου φτου!!να θες βοηθεια με την τουρτα στειλε κανα κομματι..οχι τπτ αλλο μη πεσει βαρια στο νινι σου.. :P:P το τραγουδακι μου αρεσει πολυ!!!θα το αναρτησω στο φεισμπουκ!

μιτσι καλη επιτυχια!!!περιμενουμε απο ολες τις κοπελες αποτελεσματα!!

ελπιδακι μιαμ μιαμ το φαγητουλι σου!!εγω εκανα πρασινες πιπεριες μακριες,κολοκυθακια,μελιτζανες τηγανητες και λουκανικα.ετριψα ντοματουλα εφτιαξα μια υπεροχη σαλτσουλα και καναμε γουρουνιες!!!!μιαααμμμμ!!!!

γιουλι συνηθισμενα τα βουνα απ'τα χιονια!να κανεις copy paste πριν το υποβαλεις για να εισαι σιγουρη..

εχθες οπως σας ειπα κοριτσακια μου ειχα πολλες συσπασεις αλλα δυστυχως οφειλοταν στις δουλειες που εκανα..σημερα που εχω μαια ειπα να παω με τα ποδια αλλα επειδη εχει πολυ ηλιο και ζεστη φοβαμαι μη σωριαστω πουθενα και μαλλον θα παω με το αμαξι..θα ρωτησω τη μαια τι να κανω για να επιταχυνω τη γεννα..θα ερθω με νεα,ελπιζω!!!φιλακια σε ολες!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ??ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ?? ;);););) ΑΥΤΑ ΤΑ 10ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 5ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ!ΛΕΕΣ? :dry::dry: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΙΑ! :)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ....?ΤΙ ΝΑ ΠΩ..!ΜΟΥΓΚΑ Η ΚΥΡΙΑ! :blink:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...