Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

Πω πω τι υπέροχα νεάκια διαβάζω απόψε??

Βασούλα 10 μερούλες μόνο??? ΤΕΛΕΙΑ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Βασιλική μια χαρούλα τα ζουζούνια σου! Κουκλιά ε???

Σουπίτσα γιατί έχω μια εντύπωση ότι θέλεις οπωσδήποτε να πας διακοπές μόνο και μόνο επειδή ακριβώς σου ψιλοαπαγορεύονται??Βρε αντε κάτσε στα αυγά σου!! :P

Μαννούλα κέρδισες τον διαγωνισμό του μπερθ στόρις??? Συγχαρητήριαααα!!! :silly:

Κυο σίγουρα περνάς ρομαντικό βραδάκι για να μην έχεις κάνει την εμφάνιση σου εσύ απόψε....Πάντα ευτυχισμένοι! :kiss:

Αγγελική σε καταλαβαίνω απόλυτα,το πέρασα την Δευτ το μαρτύριο αυτό όλη μέρα! Εφοδιάσου με νερά και πάμπερς,θα σου χρειαστούν και τα 2! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ααααααααα διάβασα τα πάντα αλλά κόλλησα με τα νέα της Βασούλας!!! Έτοιμος ο νέος; Πω πω απίστευτο ακούγεται! Δηλαδή από μέρα σε μέρα θα τον έχεις αγκαλίτσα :woohoo: Άντε με το καλό να έρθει ο μικρός Νεκτάριος να κάνει τη ζωή σας ακόμη πιο υπέροχη και λίγο πιο... γαλάζια :cheer: Πάρα πολύ χάρηκα Βασούλα μου, μπράβο!!!

koritsakia mou glika euxaristw polu :):):)

katerinaki mou tha valw foto otan me to kalo ti strwsw kiolas ;)

sas afinw twra paw nani mou giati eimai kommatia apo to taksidi kai aurio exw kai allo :angry:

tha mpw aurio vradaki prwta o theos na sas pw neakia

filakiaaaaaaaaaaaa :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Παραλιάτα τελικά τη βγάλαμε. Όμορφα ήταν. Μακάρι ρε κορίτσια να είμαστε πάντοτε καλά με τους συντρόφους μας γιατί ωραία όλα αυτά αλλά 1000 φορές πιο ωραία αν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να τα μοιραστείς.

Κατερινάκι μήπως κουράστηκες ή δε ζορίστηκες και πολύ; Θα πάρεις το γιατρό σου; Λογικό να ανησυχείς μήπως σου πει να μείνεις Αθήνα αλλά θα είναι μικρό τίμημα, όχι; :dry:

Αγγελικούλα μου με γειες! Φωτό ε :P

Βασιλική τέεελεια τα νέα για τα μικρούλια σου, που δεν είναι και τόσο μικρούλια δηλαδή! Με το καλό να έρθουν! Να σε δω πώς θα τα φέρεις στο πρώτο μας μετα-γεννητικό μίτινγκ :P

Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες με το σύντροφο... Είναι πολύ σημαντικό κάποιος να σε ακούει και να είναι δίπλα σου...

Αν αύριο συνεχίσουν οι συσπάσεις θα ξαναπάρω το γιατρό και αν μου πει ξάπλα... θα αποχαιρετίσω τις διακοπούλες μου :(

Πάω και εγώ για ύπνο!!! Θα τα πούμε αύριο :)

Βασω????υπεροχα νεα!!!μπραβο κοπελα μου!!!με κανεναν πονο ευχομαι!!!τι γινεται βρε κοριτσια???εγω ειμαι 37+4 και η τσουπριτσα μου,μου κανει ναζια ακομα...

Αγγελικη μου μεγειες!!!!!

Κατερινακι εχεις απολυτο δικιο!τα παντα αποκτουν αξια αν τα μαοιραζεσαι!περασατε υπεροχα βλεπω!μπραβο!!

Βασιλικη τι ομρφα νεα με τα διδυμακια σου!!!μπραβο κοπελα μου!!!!ανθρωπακια ολοκληρα τα νινακια σου εγιναν!!!!!!

Αννουλα συγχαρητηρια!!!!μπραβοοο!τυχερουλα!

Κατερινα ξεκουρασου οσο μπορεις!!!και εγω ειχα σημερα τρελες συσπασεις αλλα τπτ η κυριουλα μου..ηταν απο τις δουλειες που εκανα στο σπιτι..

καληνυχτα κοριτσακια ομορφα!!!!φιλακιααααα!!!

Καλημερα σας κοριτσακια μου γλυκα. Ετοιμαζομαι να φυγω για τη δουλεια και ειπα να πω μια καλημερα. Τελαυταια μερα στη δουλεια αυριο :P:P Σημερα στις 17.30 εχω το ντοπλερ και ανυπομονω να δω το γιοκα μου και να δω ποσα κιλακια εφτασε το ζουζουνι μου.

Βασουλα μου φτανει η μεγαλη ωρα :P:P:P Με το καλο κοπελα μου να παρεις αγκαλιτσα το αντρακι σου.

Χθες πηγαμε για μπανακι και ηταν φαναταστικα. Σα τη γοργονιτσα :P:P:P κολυμπουσα... Θα μπω ξανα το απογευμα να σας πω τα νεα μας. Φιλακια σε ολες, να εχετε μια υπεροχη μερα. Αχ παλι θα ψηθουμε σημερα απο τη ζεστη...

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Eνα μεγαλο φιλι για Καλημερα....σε ολεςςς!Μπηκα στα γργηγορα ..γιατι εχω Επιτροπη σημερα!Σιγουρα τελευταιο νουμερο παλι.. :S

Οταν γυρισω θα διαβασω τα νεακια σας και θα σας πω και τα δικα μου!Με μια ματια ομως ειδα ευχαριστα πραγματα!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

χαρηκα..χαρηκα!!

Τα λεμε μεταα εε?

Σμουατςςςςςςςςςςς :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα!!!!

Βάσω μου με ένα πόνο κορίτσι μου να κρατήσεις γρήγορα το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

Αναστασία μάλλον η καραμελίτσα σου έχει βολευτει για τα καλά στην κοιλιά της μαμάς της και δε θέλει να βγει. Μηπως να αρχίσεις κανένα ξεχασμένο σπορ? ;)

Κατερίνα καλή επιτυχία με την επιτροπή.Ελπίζω να τελειώσεις γρήγορα και να μας πεις ευχάριστα όταν γυρίσεις.

Εγω σήμερα δε δουλεύω :whistle: και θα τεμπελιάσω στο σπίτι!!!

καλημέρα κορίτσια μου γλυκά!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας!!!

Με το καλό σε όλες μας εύχομαι!!!

Αναστασία μου μπορεί να με προλάβεις....ποτέ δεν ξέρεις πότε θα θελήσει να κάνει το τζα το μωρό!!!

Μην κοιτάς τον δικό μου μπεμπάκο...Οπως λέει ο άντρας μου, βαρέθηκε την γκρίνια της μαμας του και βιάζεται να πάει να κουρνιάσει στην ηρεμη αγκαλιά του μπαμπά του :blink::ohmy: :laugh:

Αννούλα κέρδισες φωτογράφηση;;; :woohoo:

Συγχαρητήριααααααα!!!

Θα είσαι το καλύτερο μοντέλο!!! ;)

Ελενά μου, γοργονίτσα μου τελευταία μέρα αύριο; :woohoo:

Αντε να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου με την προετοιμασία των βρεφικών ειδών!!!

Κι άλλη τεμπελούλα είδα...Μμμμμ!!!Μ'αρέσει!!!

Tweety καλη ξεκούραση ή καλό τεμπελιό!!! :laugh: :laugh:

Κατρινάκι τελευταία επιτροπή πριν την άδεια;

Το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι είσαι μέσα στην ζέστη... :S

Βγήκα για λίγο στο μπαλκόνι και έτρεξα πάλι μέσα... :blink: Τι ζεστη είναι αυτη;;;;

Κατερινάκι μου πόσο δίκιο έχεις για τον σύντροφό...

Παραλιακά εεε;;;

Ρομαντικά, θαλασσίτσα... ;)

Ολο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι απο τα πονάκια...

Αλλά βογκούσα και το ευχαριστιόμουν!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τέλειο συναίσθημα!!!!

Η πιο γλυκιά αναμονή!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Πάω να κάνω καμιά δουλειά να βοηθήσω την κατάσταση ;)

καλημερα κοριτσια μου!!!

σημερα εχω ξυπνησει με φοβερη διαθεση μετα το χθεσινο ντοπλερ και τις φατσουλες που ειδα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ελενα καλα αποτελεσματα και σε σενα σημερα!!!!

βασουλα πονακια εεε??? αντε θα σπασεις το νημα!!!!!! :P

αναστασια μαλλον θα τα χασω τα λεφτα μου με την πεισματαρα σου.... :P:P:P

Βασω μάλλον θα τεμπελιάσω γιατι απο δουλειες δε κανω σχεδόν τίποτα.

Ο άντρας μου κάνει τα περισσότερα στο σπίτι. Ειναι υπερπροστατευτικος.

Δε με αφήνει να κάνω τίποτα.Οταν είμαι μονη κάνω λιγα πράγματα αλλά αν κάνω τίποτα πιο χοντρό οταν γυρίσει από δουλεια με μαλώνει γιατί κούρασα την κόρη του :silly:

Οτι θα καυγάδιζα με τον άντρα μου για το ποιός θα βάλει σίδερο...δεν το περίμενα :blink::blink:

Πρόσεχε τώρα όμως μη κουραστείς...

Καλημέρα κορίτσια!!

Επέστρεψα κι εγώ από το εξοχικό και τα μπανάκια μου γιατι χτες είχαμε γιατρό!! Όλα καλα, μαμά και κόρη σούπερ και γεννάμε 3 Αυγ προγραμματισμένη καισαρική λόγω θρομβοφιλίας!! Ελπίζω βέβαια η μπεμπούλα μου να μην βιαστεί και μας κάνει καμια έκπληξη νωρίτερα!!

Το μόνο που μας μένει είναι ένα καρδιογράφημα και είμαστε έτοιμες!!!

Καλέ κορίτσια γεννάμε σιγά σιγά!!!!! Δεν το πιστεύω!!!!

happy bebaki έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Επέστρεψα κι εγώ από το εξοχικό και τα μπανάκια μου γιατι χτες είχαμε γιατρό!! Όλα καλα, μαμά και κόρη σούπερ και γεννάμε 3 Αυγ προγραμματισμένη καισαρική λόγω θρομβοφιλίας!! Ελπίζω βέβαια η μπεμπούλα μου να μην βιαστεί και μας κάνει καμια έκπληξη νωρίτερα!!

Το μόνο που μας μένει είναι ένα καρδιογράφημα και είμαστε έτοιμες!!!

Καλέ κορίτσια γεννάμε σιγά σιγά!!!!! Δεν το πιστεύω!!!!

με το καλο!!!! εφτασε η μεγα λη ωρα.... :woohoo:

ποσων εβδομαδων εισαι???και το ονομα σου ??? :blush:

Καλημέρα στις μανούλες & στις μελλοντικές μανούλες.

Απο το πρωί έχει μια απίστευτη ζέστη, να δώ τι θα γίνει το μεσημέρι!

Υπομονή & καλή συνέχεια. :)

Καλημερα!!!καλα τι ομορφα νεα;;;Βασουλα μου αντε με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον μπομπιρακο σου!!Βασιλικη μου μια χαρα τα ζουζουνακια σου!!Κατερινακι μου ευτυχισμενη επετειο!!happy bebaki και συ με το καλο!Αννουλα συγχαρητηρια!

koritsakia mou glika kalimera :kiss::kiss::kiss:

anevika athina kai perimenw sto spiti tis kouniadas mou mexri tin wra tou doppler :woohoo:

o antras mou paei na dwsei kati exetaseis kai gw variemai

tha mpainw oso eimai edw ta neakia tou doppler tha sas ta pw meta

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

XRONIA POLLA NTORAKI MOU,

sou efxomai ta kalytera,an kai to pio omorfo einai hdh ston dromo kai perimenei na vgei!!!

vasiliki76 έγραψε:

κοριτσια καλησπερα!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

ολα καλα με το ντοπλερ!!! εχω δυο κουκλια!! ειδα και φατσουλες και την ψωνισα τελειως :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ο μπεμπης ειναι 1700γρ και η μπουμπου 1630! ειναι πανω απο το μεσο ορο μου ειπε και για διδυμα τελεια!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

ντορα μου εμενα γεννησε και η αδελφη μου στο ελενα τα 2 της παιδια και οι μισες μας φιλες! ολες με τον ιδιο γιατρο και βασικα νομιζω οτι αυτα που ακουγονται ειναι λιγο υπερβολικα..

αλλωστε μην ξεχνας οτι οποιαδηποτε επιπλοκη συμβει σε ιδιωτικο , σε στελνουν στο δημοσιο...

axououou kale megalwsae ta zouzounia sou, ftou ftou!

vre sy pws ta kouvalas!!! eimai poli periergh,egw me ena kai dyskolevomai! :huh:

Vasokale eseis pote ftasate 3 kilakia apapappapa, ta atima pws megalwnoun etsi!!!

se 10 meres loipon etsi? ax ti wraia!me to kalo na erthei ekeinh h stigmh,elpizw na mh mas xehaseis kai na mas enhmerwseis otan gennhseis!!! a! kai theloume leptomereies :P:P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...