Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

irtha ki egw ekana ta pswnakia mou agorasa ta froutakia mou kai twra perimenw ton sizigo na mou ferei karpouzi kai peponi ta opoia fysika pou na ta kouvalisw h gynaika!! :side: alla ta trww me megalh anesh :woohoo: :woohoo:

Zavlakomeno mou(Mpella) ti kaneis? se epiase h zesth etsi?

Kateriniw na zhsete k na ta 100stisete vre! na sou pw kai sto spiti mia xara tha einai,romantiko kinezodipno :P

vasiliki76 έγραψε:

tweety_ έγραψε:

:P:P:P:P μια ωρα δεξια, μια ωρα αριστερα....

αφου σκουντανε κι απο τις δυο πλευρες....

ασε και νιωθω και τυψεις γι αυτο που εχω πλακωσει καθε φορα :blush::blush:[/quote:1istigld]

xaxaxaxa prepei na xei poli gelio!!! :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κοριτσάρες γυρίσαμε κι εμείς! Home sweet home!

Τι ζέστηηη...Βγήκα λίγο το πρωί κ γύρισα τρέχοντας,έχω ξαπλάρει καναπέ κ θα σηκωθώ μόνο κατα τις 6 να πάω για μια βουτιά.. :P

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια...Αργότερα θα σας βαλω φώτο το καρότσι μας να το δείτε.

μπελλα υπομονη με τη ζεστη....

ασε θεκλα μου... απο τη μια γελαω που πλακωνονται εκει μεσα και γινεται χαμος :P

απο την αλλη νιωθω ασχημα που ειναι στριμωγμενα :blush:

παντως η κοιλια μου κανει φιλοτιμες προσπαθειες να τους διαθεσει χωρο :silly: :silly: :silly: :silly:

τοσο μεγαλη που εχει γινει εγω κουβαλαω μονιμα καρπουζι:blush: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλως την αγγελικουλα και το ελπιδακι :):)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ

ΓΙΑ 4ΚΛΙΝΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΕΙ 2 ΜΠΑΝΙΑ ΤV Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΜΑΝΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ!!!

γεια σας κοριτσακια οντως πολυ ζεστη....εγω βγηκα σημερα κ εκανα με το λαστιχο την αυλη γυρω γυρω απο το σπιτι...αφου απο τον ηλιο οταν μπηκα μεσα στο σπιτι τα εβλεπα ολα μαυρα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: μετα εκανα κ μεσα το σπιτι σκουπισμα σφουγκαρισμα απλωσα ρουχα ουφ!!!!κ μου μεινανε τα πιατα αλλα αυτα μετα δεν την παλευω αλλο... :blink::blink::blink: οσο για τον υπερυχο στο ελενα ειναι πολυ χαλια εμενα κ που μου το γυρναει να το δω δεν μπορω να το ξεχωρισω :huh::huh: ...κ εγω εχω καιρο να το δω κ περιμενω πως κ πως τελος του μηνα που θα παω για ντοπλερ...

Ρόζι μας με το καλό κοριτσάκι μου!Αντε να κάνεις την αρχή για το θεματάκι μας!!!

Βασιλική μου,ποιός την χάρη σου που θα δείς τα μωράκια σου σήμερα μετά από τόσο καιρό!! :silly: Κι εγώ δεν την είδα καλά τη δικιά μου ούτε στον ένα ούτε στον άλλο γιατρό αυτή τη φορά,αλλά παρηγορούμαι σκεπτόμενη ότι σε λίγο καιρό θα την δώ πολύ πολύ καλά από κοντά!!! :woohoo: :woohoo:

Κυο το καροτσάκι όντως καλύτερο live!! Αν και σε πολλούς δεν αρέσει γενικότερα,εγώ έχω ξετρελαθεί! Η κοιλίτσα σου μεγάλωσε και είστε τέλειες και οι 2 σας! :kiss:

Κατρίνακι ο γιατρός θέλει να με δεί πάλι την 1η εβδομάδα του Αυγούστου,άρα θα έρθω κάποια στιγμή από 1-6 του μηνός.

Μπέλλα μου κι εγώ κάθε μέρα ξυπνάω είτε μπουκωμένη είτε με πονόλαιμο με το βρωμοερκοντισιον...αλλά φαντάσου ότι το προτιμώ απ΄το να μην μπορώ να κλείσω μάτι.

Αγγελικούλα πως περάσατε??Τέλεια?? B)

θέκλα τι μου κάνεις τώρα με το καρπουζοπέπονο.... :P

JennyBillείχες έρθει Κεφαλονιά τον προηγούμενο μήνα>? Πως περάσατε? Ακριβά σας φάνηκε ε? Δεν έχεις κι άδικο,ειδικά για καφέ στην Ασσο....

Σίγουρα ξεχνάω κι άλλα που ήθελα να γράψω αλλά... :blush:

:kiss::kiss::kiss: ΣΕ ΟΛΕΣ!

koritsakia mou glika kai mena mou leipsate polu, polu :kiss::kiss::kiss::kiss:

kala milame mou vgikan ta matia sas diavazw apo sel 10 :woohoo:

auto nomizw ta leei ola :blink:

kat' arxin eida teleies gemistes koilitses :woohoo: :woohoo: :woohoo:

elpidaki mou megia to karotsaki sas ;) kale esas i mpoumpou einai megali, mia xara enw egw exw to anxos pote tha paxinei i mikroula mou :dry:

rozi mou eida kanonisate imerominia me to kalo glikia mou :):):)

alitheia rethymno tha genniseis ston asklipeio?????

ax!!! de thimamai tpt allo :blush::blush::blush:

aurio tha anevw athina gia doppler :)

magykal θα ρωτησω τον αντρα μου που τα χρησιμοποιουνε κιολας στα νεογνα καθημερινα.αν δειτε οτι δεν απανταω ξαναθυμιστε το μου..ειναι και το αλτσχαιμερ της εγκυμοσυνης..αχαχαχαχαχαχαχα

ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΠΡΙΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΑΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

ΣΤΟΝ 7 ΟΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟΝΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ!

aggelike. έγραψε:

koritsakia mou glika kai mena mou leipsate polu, polu :kiss::kiss::kiss::kiss:

kala milame mou vgikan ta matia sas diavazw apo sel 10 :woohoo:

auto nomizw ta leei ola :blink:

kat' arxin eida teleies gemistes koilitses :woohoo: :woohoo: :woohoo:

elpidaki mou megia to karotsaki sas ;) kale esas i mpoumpou einai megali, mia xara enw egw exw to anxos pote tha paxinei i mikroula mou :dry:

rozi mou eida kanonisate imerominia me to kalo glikia mou :):):)

alitheia rethymno tha genniseis ston asklipeio?????

ax!!! de thimamai tpt allo :blush::blush::blush:

aurio tha anevw athina gia doppler :)

Thanx Αγγελικούλα μου! Καλή είναι λέει ο γιατρος αλλά εγώ φοβάμαι μην παραμεγαλώσει και δεν μπορώ να τη βγάλω.... :blink::blink:

Μην έχεις άγχος καλέ,μια χαρούλα είναι η μπουμπού σου!Καλά αποτελέσματα για αύριο! :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙ.ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 2.300!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!

KUO28,ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ???

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Γεία σας κορίτσια.. Σας διάβασα λίγο βιαστικά αλλά βλέπω ότι όλα είναι οκ..Μπράβο κούκλες!!

kuo28 έγραψε:

Γελίζ, :kiss: Τι κάνεις;; Ξεκουράζεσαι; Μπανάκια; Είσαι με το αντράκι σου ή ακόμη λείπει;

Εμείς σήμερα κλείνουμε τρία επεισοδιακά χρόνια :woohoo: αλλά αν δεν πέσει η θερμοκρασία, μας βλέπω να το γιορτάζουμε με delivery Κινέζο/Γιαπωνέζο.

Κατερινάκι μου απο Δευτέρα θα πάω στον αντρούλη μου, αυτός δεν μπορεί να έρθει, θα έρθει τον Σεπτέμβριο...βλέπω έχετε επέτειο σήμερα σας εύχομαι να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι και με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας... όσο για την κοιλίτσα σου είναι ΣΟΥΠΕΡ!!... :kiss::kiss:

Αγγελικούλα μου καλώς ήρθες :kiss::kiss:

:dry::dry: δεν θυμάμαι κάτι άλλο γιαυτό θα στείλω πολλάαα :kiss::kiss::kiss: σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!

elpidaki mou euxaristw glikia mou :kiss::kiss::kiss:

loipon erxomai twra sto pws perasa, itan apla T E L E I A :woohoo:

ta nera pentakathara, mename sto spiti mas kai itan kai oi pappoudes mou ekei opwte ola mia xara ;)

latreuw toso ma toso polu to xwrio mou http://www.tyros.gr/

logiko nomizw an skeftei kaneis pws ola ta kalokairia apo paidaki ta xw perasei ekei, malista prwta o theos tha pantreutoume kai tha vaftisoume kai ti mikri mas ekei tou xronou :):):)

na rwtisw kai gw twra kati asxeto, thelw polu na stisw ti kounia, toso kairo einai paketarismeni den tin exw anoixei, eseis tis exete stisei????????

a!! kai kati allo klassiki aggeliki akoma den irtha sas zalizw :blush:

osa koritsia kanate doppler fainontousan ta malakia sta mwrakia sas??

vasiliki76 έγραψε:

ντορα μου κι εσυ στο ελενα θα γεννησεις??

ναι...κ εχω ανχοθει πολυ μπορω να πω...ακουσα με το περιστατικο που εγινε με την κοπελιτσα οτι δεν εχουν καποιο βασικο εξοπλισμο...επισης μια φιλη μου που ειχα κατι χρονια να μιλησω κ με βρηκε στο face μου οτι γεννησε εκει με τον ιδιο γιατρο τον δικο μου κ οτι ενω πηγενε για φυσιολογικο τοκετο της κανανε καισαρικη γιατι πηγε με σπασμενα νερα κ την διωξανε κ την στειλανε να κανει μια εξεταση που δειχνει αν εχουν σπασει τα νερα κ μετα να παει με αποτελεσμα οταν ξανα γυρισε της κανανε καισαρικη γιατι κοντευε να στεγνωσει κ επαθε φλεγμονη κ αυτη κ το μωρο...και της ειπα καλα ο Λασκαρης τι εκανε οταν σε διωξανε κ μου ειπε τιποτα ηταν ειδικευομενος αυτο εγινε πριν 4 χρονια επισης μου ειπε το μωρο μου κ τα ματια μου εκει μεσα γιατι οταν γεννησε ειχαν κλεψει παλι ενα μωρο απο εκει μεσα :S:S:S:S δεν ξερω τι να κανω σκεφτομουνα να αλλαξω αλλα που να παω τελευταια στιγμη τα αλλα ζητανε πολλα λεφτα κ δεν μας περνει.... :(:(:(

Ntoraki ti akouw.... :blink::blink:

mhpws na to skeftosoun kai na allazes vre sy? den thelw na se agxwsw alla :unsure::unsure:

egw efaga to mpriammou kai twra paw na araxw gia ligo!

eftyxws mesa sto spiti h zesth einai upoferth ;) den tolmw na anoixw mpatzouria kai perathira me kamia kuvernhsh.

kalo meshmeri se oles :kiss::kiss:

CrazyMummy έγραψε:

Ntoraki ti akouw.... :blink::blink:

mhpws na to skeftosoun kai na allazes vre sy? den thelw na se agxwsw alla :unsure::unsure:

egw efaga to mpriammou kai twra paw na araxw gia ligo!

eftyxws mesa sto spiti h zesth einai upoferth ;) den tolmw na anoixw mpatzouria kai perathira me kamia kuvernhsh.

kalo meshmeri se oles :kiss::kiss:

δεν ξερω τι να κανω...εμενα ο γιατρος με περνει μεχρι κ τηλ να δει πως ειμαι μου εχει πει με το παραμικρο να τον παιρνω τηλ η φιλη μου που ειναι μαια κ μου τον συστησε γιατι εκανε την πρακτικη της μαζι του μου λεει τα καλυτερα...δεν φοβαμαι τοσο τον γιατρο οσο το νοσοκομειο... :unsure::unsure::unsure:

magykal έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΠΡΙΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΑΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

ΣΤΟΝ 7 ΟΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟΝΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ!

Κουκλίτσα μου γλυκιά εγώ είναι κανονισμένο να γεννήσω στο Αλεξάνδρα! Μάλλον κάποια άλλη θα σου ζήτησε πληροφορίες για το Γαία... αλλά που να βγάλεις άκρη εδώ μέσα ? :lol::lol::lol: Δεν προλαβαίνεις να πιεις ένα ποτήρι νερό κ η συζήτηση έχει προχωρήσει 3 σελίδες παρακάτω :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Thank you guys, αλλά δυστυχώς δεν έχουν πάει "όλα στην κοιλιά". Όχι ότι μας πειράζει... Με λίγη δίαιτα και γυμναστική θα γίνουμε πάλι κορμάρες :)

Βασιλική μου μη νιώθεις τύψεις ότι τα πλακώνεις! Κι εγώ ένιωθα άσχημα στην αρχή, αλλά αυτά είναι πολύ προστατευμένα εκεί μέσα, δε μασάνε! Κοιμήσου εσύ όσο καλύτερα μπορείς δεδομένων των συνθηκών.

Αγγελικούλα, καλά περάσατε;; Μας έλειψες :kiss:

Μπέλλα και Αναστασία, υπομονή κοριτσάκια μου. Καμια βολτίτσα στις πρασινάδες δεν παίζει μήπως και δροσιστείτε λίγο;

Ελπιδάκι, ταλαιπωρία και των γονέων ε; Για το καροτσάκι, αφού σου αρέσει εσένα, μη σε νοιάζει καθόλου (τέλειο είναι) :kiss:

Μαράκι mk23! Καλά όλα ε; Κι εμάς 2200 πήγε το... παιδάκι μας :blink: Δεν μπαίνουμε την Κυριακή στο μήνα μας. Σύμφωνα με το τικεράκι... μπήκαμε! Το αργότερο 30 του μήνα γεννάω. Εσένα σου είπε τίποτα για ημερομηνία πάνω κάτω;

Γελίζ μου, με το καλό να σμίξετε και να χαρείτε ο ένας τον άλλο. Πρέπει να είναι δύσκολο, αλλά και "τονωτικό"!

Ντόρα, όντως αγχωτικά όλα αυτά. Δεν υπάρχει εναλλακτική σε περίπτωση που αισθάνεσαι άβολα;

Aγγελικη μου και εμεις ειχαμε την κουνια μας για καιρο μεσα στα χαρτοκουτα αλλα την εστησε το αντρακι μου πριν μερικες εβδομαδες.

στο ντοπλερ ναι φαινοντουσαν τα μαλλακια της καραμελιτσας μου!ειχε μπολικο...χαχαχαχαχαχα!!!

ντορακι διλημμα εχεις ε?λογικο με ολα αυτα που ακουμε να συμβαινουν..

magykal τα παμπερς με τη μπλε γραμμουλα ειναι αυτα που απευθυνονται στα νεογνα-βρεφακια.τα πρωτα δλδ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...