Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

ασχετο.. αλλα σημερα που ειχα ραντεβου στο ικα για την αδεια κυοφοριας, ειπα και μου εγραψαν και το ντοπλερ μπας και παρω τιποτα πισω ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

καλημερα γιουλη και μπελλα!!! :)

γιουλη δεν χωραει πια αλλη φωτο στο προφιλ... :P

κοριτσια μιλαμε για τρομερη κοιλια :P

αλλα που να χωρεσουν τα μαναρακια μου :woohoo:

Κατρινα έγραψε:

foufou έγραψε:

Ποτε εχεις ΠΗΤ ειπαμε?να σε βαλουμε στη λιστα και σενα και τη Σταυρουλα(τweety)[/quote:3by36888]

Εγώ στη λίστα σας δεν είμαι... :(:(:(:(

καλημερα!!!κ εγω μια απτις απουσες!

σημερα πηγε ημητερα μου να μου βγαλει την αδεια κυοφοριας.αχ,κοριτσια εγω διακοπουλες δε θα κανω γιατι ο μπεμπης εχει ηδη παρει θεση κ νιωθω πονους περιοδου τα ξημερωματα.οποτε αθηνα για πρωτη φορα!!!

καλημέρα.

Ποιά κρίση βρε κορίτσια, πριν 1 περίπου μήνα πήγαμε Κεφαλλονιά για Π/Σ/Κ

& έφριξα με τις τιμές κυρίως σε καφέ στην Άσσο!

Μετά λέμε κρίση... όσον αφορά τις εκπτώσεις, δεν κάνουν όλα τα μαγαζιά & είχα πάει πριν 10μέρες να πάρω τα τελευταία που ήθελα για τον μπέμπη & για να πάρω συμπληρωματικά στη Μαρία μου δεν έβρισκα νούμερα.

Είναι δυνατόν?????????

Αφού κατάφερα να σας διαβάσω... Θα σας πω μια μεγάλη μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

Εγώ σηκώθηκα το πρωί να πάω να πάρω τις εξετάσεις μου απ' το ΙΚΑ κ αυτοί τις έστειλαν με τον κούριερ στο γιατρό...ευτυχώς που αύριο έχω ραντεβού για να μου συμπληρώσει τα χαρτιά της κανονικής άδειας κυοφορίας κ θα μου πει πως βλέπει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων!

Βασιλική με το καλό να δεις τα ζουζούνια σου!!

Θέκλα μου καλά ψώνια.

Πω πωωωωωωωωωωω τη ζεστη είναι κ αυτή σήμερα.... Θα δουλεύουν τα aircondition όλη μέρα !!!

καλημερα εγκυουλες μου!!!!!

Βασιλικη με το καλο να δεις τα διδυμακια σου!!!!2 μηνες ε??θα ειναι ανθρωπακια ολοκληρα πλεον!!!

Κατερινα μου και εγω αυτο αναρωτιεμαι..που ειναι η κριση??για τις διακοπες τους,την καλοπεραση τους(καφες,τσιγαρο,εξοδοι) οι ελληνες εχουν παντα καβατζα!!εκει κατεληξα...

Θεκλα καλα ψωνια..εμεις τρωμε πεπονι 5 φορες την εβδομαδα..ειναι τοσο νοστιμοοοοο!!!μιαμ μιαμ!!!

Μιτσι μου υπομονη..παντως να μην ανησυχεις για τους πονους..εισαι σε εβδομαδα που επιτρεπονται οι πολλες συσπασεις..

Μπελλα, Λαμπρινη και Τζενη μπονζουρ!!!!!

Καλημέρα,κοπελίτσες γλυκές!Τι κάνετε;Το σίγουρο είναι πως ζεσταίνεστε.Βασιλική,χαιρετισμούς στα μουσουδάκια σου από την μπέμπα μου να δώσεις. :lol::lol::lol: :lo

κοριτσακια μου εγω εχω αραξει απο το πρωι στον καναπε με κλιματιστικο ανοικτο και δεν κουνιεμαι για κανενα λογο :P μεχρι το μεσημερι που θα παω να δω τα μικρουλια μου...

εχω κλεισει ταξι να ερθει να με παρει απο το σπιτι... γιατι ειναι νωρις για να κλεισει ο αντρας μου το συνεργειο...

κατερινα foufou μηπως ο γιος μου το παρει πονηρα???? ;) :woohoo:

πιστευω να εχουμε καβατζωσει το εναμιση κιλο :P

σας ευχαριστω!!!! :kiss::kiss:

Κοριτσάρες, από το πρωί προσπαθώ να σας γράψω αλλά όλο κάτι γίνεται! Πριν, ετοιμαζόμουν να πατήσω 'υποβολή' και κόπηκε το ρεύμα :blink:

Τι κάνετε;;

Βασιλικούλα, ραντεβουδάκι με τα μικρά σου έχεις; Τέλεια :) Τι εννοούσες ότι δεν τα βλέπεις στον υπέρηχο του ΙΚΑ; Ότι δεν είναι 3d;

Νομίζω η Μάγδα ρωτούσε για εκείνες τις πάνες με την μπλε γραμμή; Εγώ αυτές πήρα:

couche-jetable-pampers-img8777.jpg

Λογικά αυτές πρέπει να είναι. Pampers και για νεογέννητα, άρα...

Κατρινάκι μήπως το στήθος σε τρώει από τη ζέστη; Μπορεί όμως να 'ναι και το υγρό, που είναι πολύ φυσιολογικό. Κι εδώ έχει αρχίσει και βγάζει περισσότερο :blush:

Όσο για κρίση που λέτε, οκ Ιόνιο δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ ιδιαίτερα φτηνά... Κέντρο Αθήνας πάντως τις προηγούμενες μέρες που κατέβηκα αρκετές φορές, η Ερμού ήταν άδεια (για τα δεδομένα της Ερμού πάντα) παρότι είχαν ήδη αρχίσει άτυπες εκπτώσεις. Δεν ξέρω...

Κατερίνα-φουφού, είσαι καλύτερα τώρα, έτσι; Μπόρεσες να ξεκουραστείς; Οι επόμενες συσπάσεις να έρθουν στην ώρα τους εύχομαι :)

Κατερινο-σουπίτσα, στα ιδιωτικά νομίζω αν πας σε κάτι άλλο πέρα από μονόκλινο, δεν μπορείς να έχεις το μωρό δίπλα σου συνέχεια. Εγώ θα ζητήσω να μου την φέρνουν όποτε κλαίει κι ελπίζω να μη χρειαστεί να τσακωθούμε.

Γελίζ, :kiss: Τι κάνεις;; Ξεκουράζεσαι; Μπανάκια; Είσαι με το αντράκι σου ή ακόμη λείπει;

Εμείς σήμερα κλείνουμε τρία επεισοδιακά χρόνια :woohoo: αλλά αν δεν πέσει η θερμοκρασία, μας βλέπω να το γιορτάζουμε με delivery Κινέζο/Γιαπωνέζο.

κατερινακι μου στο ελενα εχουν μονο μια μικρη οθονη την οποια οι αχρηστοι που κανουν τους υπερηχους δεν την γυρνανε λιγο να βλεπεις κι εσυ γιατι με το ζορι βλεπουν αυτοι...

αστα...

εισαι καλα ελπιζω σημερα!!!!

καλα να περασετε οτι κι αν κανετε με τον αντρουλι σου !!! με το καλο και η κουκλιτσα σας :kiss:

Γεια σας κορίτσια!Τι κανετε???

Κατερίνα τι ωραια κοιλιτσα που εχεις!!Όλα τα κιλα τα εχεις βαλει μόνο εκεί απο οτι φαινεται.Εγω τα έχω βάλει παντού.Αφου ανέβηκα 3 νούμερα σουτιέν!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

foufou όλα καλά σήμερα? πονάς καθόλου?Υπομονή κοπέλα μου πλησιάζει ο καιρός..Και εγω έχω πονάκια ταχτικά. Αφού χθες γκρίνιαζα όλη μέρα οτι θέλω να γεννήσω....

Vassiliki χτες το βράδυ σε σκεφτόμουν!! :P η μπεμπούλα μου δε με άφηνε να κοιμηθω ούτε δεξιά ουτε αριστερά και έλεγα ηρωίδα η κοπέλα που έχει 2!!Αλήθεια πως κοιμάσαι?

gioyli απο εδώ τα έχω πάρει.Απλά κατεβαίνω Θεσσαλονίκη για βόλτα και να πάω και jumbo για ψιλοπράγματα.

tweety_ έγραψε:

Vassiliki χτες το βράδυ σε σκεφτόμουν!! :P η μπεμπούλα μου δε με άφηνε να κοιμηθω ούτε δεξιά ουτε αριστερά και έλεγα ηρωίδα η κοπέλα που έχει 2!!Αλήθεια πως κοιμάσαι?

.

:P:P:P:P μια ωρα δεξια, μια ωρα αριστερα....

αφου σκουντανε κι απο τις δυο πλευρες....

ασε και νιωθω και τυψεις γι αυτο που εχω πλακωσει καθε φορα :blush::blush:

vaster έγραψε:

αχ δεν μπορω αλλο την ζεστηηηη!το βραδυ δεν κοιμαμαι γινομαι μουσκεμα στον ιδρωτα και ολη μερα ειμαι σαν ζαβλακωμενο...

μπελλα μου δεν παιζει κλιματιστικο?? :unsure:

Βασιλικη μου δεν μπορω κλιματιστικο,εχω ιγμοριτιδα και με σκοτωνει,με πιανει τρομερος πονοκεφαλος,με ανεμιστηρα ειμαι αλλα η ζεστη βγαινει απο μεσα!!!ασε γενικα ιδρωνα πολυ τωρα σταζω..ευτυχως δεν μυριζω!!χαχαχα!

κατερινακι μου υπεροχη η κοιλιτσα σου!!!!!εισαι η πιο μινιον εγκυος που εχω δει!!!μονο στην κοιλιτσα εχεις παρει...φτου φτου!!!!!να τα 1000σετε!!!!!!καθε ευτυχια!!!!

βασιλικη μου εγω ενα εχω και οταν αλλαζω πλευρο παντα ριχνει και μου δειχνει οτι την ενοχλω αλλα τι να κανω και γω η κακομοιρα?ανασκελα δεν μπορω μου κοβεται η αναπνοη..προσπαθω να γυριζω ελαφρως να μην την πλακωνω πολυ ..βασιλικη μου υπομονη!!!

κοριτσια μη μιλατε για ζεστηηηηη!!!!λιωνωωωω!!τι σουηδια και κουραφεξαλα μου λενε?????εχει +30 και νομιζω πως θα κανω μπαμ!!!σκεφτειτε εδω το +30 ειναι σαν να ειναι+40.πολυ ζεστη..ουτε αιρκοντισιον δεν εχει εδωω....ουφ!καποιος διαθεσιμος για αερα???? :silly: :silly:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...