Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

36 βαθμούς αύριο;Χριστέ μου!Τι θα κάνουμε;Εγώ κορίτσια με τη ζέστη δεν την παλεύω καθόλου.Ζαλίζομαι πάρα πολύ.Χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

χαλια ειναι η Γλυφαδα..απο αποψη ομορφιας..

Καποτε ηταν η ΓΛΥΦΑΔΑ!!

τωρα ειναι αισχος ακου που σου λεω!αν και μενω κοντα στο Γκολφ..λιγο πιο πανω..αισθανομαι οτι μενω καπου αλλου!γυρω μου εχουν χτιστει πολλες πολυκατοικιες και μας εχουν κλεισει(ειμαστε σε αδιεξοδο)

Καποτε εβλεπα πιατο..ολο το Γκολφ..,το αεροδρομιο,τη θαλασσα..τωρα μονο τοιχους και κεραμιδια,βεραντες των απεναντι

Κοριτσια..εχω απιστευτη φαγουρα στο στηθος..Το απογευμα με πονουσε και ιδρωνα..εκανα ντους..και παρατηρησα ενα διαφανο υγρο απο τις θηλες..τωρα δεν εχει..Ομως εχω ενα ερεθισμο..σαν αλλεργια!ειναι κατακοκκινο!λετε να γινονται ραγαδες??και αυτο το υγρο τι ηταν παλι?αυτο το γνωστο??πολυ νωρις δεν ειναι? :huh:

Οι ραγάδες είναι κόκκινες γραμμές που μετά ασπρίζουν και ναι συνοδεύονται από φαγούρα.Μπορεί όμως να μην είναι και αυτό.Μη χαλαστείς άδικα.Όσο για το υγρό.Είναι που ετοιμάζεσαι να κατεβάσεις γάλα.Εμένα το στήθος μου τρέχει αυτό το υγρό αν πιέσω τις θηλές ανα πάσα στιγμή και έχει εμφανιστεί από πολύ νωρίς.Ίσως επειδή είχα τις δύο εγκυμοσύνες πολύ κοντά.

Κατρινα έγραψε:

Κοριτσια..εχω απιστευτη φαγουρα στο στηθος..Το απογευμα με πονουσε και ιδρωνα..εκανα ντους..και παρατηρησα ενα διαφανο υγρο απο τις θηλες..τωρα δεν εχει..Ομως εχω ενα ερεθισμο..σαν αλλεργια!ειναι κατακοκκινο!λετε να γινονται ραγαδες??και αυτο το υγρο τι ηταν παλι?αυτο το γνωστο??πολυ νωρις δεν ειναι? :huh:

Απόλυτα φυσιολογικό το υγρό! Οι περισσότερες έχουν στις εβδομάδες που είμαστε! Σήμερα στο μάθημα που είδε η μαία το στήθος μας, σε κάποιες κοπέλες έτρεχε πολύ (λερώνονταν τα ρούχα τους!). Μας είπε ότι η φαγούρα μπορεί να προέρχεται από αφυδάτωση του γύρω γύρω της θηλής. Αν, λέει, δεις ότι είναι σα μαδημένο, πολύ ξηρό ή ασπρίζει, τότε προτείνει να βάλεις λίγο αμυγδαλέλαιο.

μπορει να ερεθιστηκε το δερμα απο τη σκονη και τα μπαζα που καθαριζω τοσες μερες με ραντακι..τι να πω..με τρωει πολυ μουρχεται να το γδαρω!! :S:S:S:S:S:S:S:S:S

στην αφη το αισθανομαι σαγρε..οχι τη θηλη ολο το γυρω οσο μπαινει μεσα στο σουτιεν να καταλαβετε..

soupitsa έγραψε:

Κατρινα έγραψε:

Απόλυτα φυσιολογικό το υγρό! Οι περισσότερες έχουν στις εβδομάδες που είμαστε! Σήμερα στο μάθημα που είδε η μαία το στήθος μας, σε κάποιες κοπέλες έτρεχε πολύ (λερώνονταν τα ρούχα τους!). Μας είπε ότι η φαγούρα μπορεί να προέρχεται από αφυδάτωση του γύρω γύρω της θηλής. Αν, λέει, δεις ότι είναι σα μαδημένο, πολύ ξηρό ή ασπρίζει, τότε προτείνει να βάλεις λίγο αμυγδαλέλαιο.[/quote:m6h2wq6r]

σουπιτσα μου αυτα τα μαθηματα ειναι οτι καλυτερο..παω να δω αν εχω νομιζω μου εχει τελειωσει.. :S

Γειά σας κοριτσάκια... Πέρασα να σας πω ένα γειά... Απότι διαβάζω είστε όοολες μια χαρά. Πολύ χαίρομαι... Καλή ξεκούραση και πολλά :kiss::kiss: σε όλες...

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!! :):)

κατρινα γιατι ομως σε τρωει οσο μπαινει μεσα στο σουτιεν??? μηπως εβαλες κανα και σε πειραξε το υφασμα???

καληνυχτα σας κοριτσια!!!!

vasiliki76 έγραψε:

κατρινα γιατι ομως σε τρωει οσο μπαινει μεσα στο σουτιεν??? μηπως εβαλες κανα και σε πειραξε το υφασμα???

καληνυχτα σας κοριτσια!!!!

τι να σου πω..το εχω παρει απο τον 5ο μηνα αυτο!δεν με ειχε ενοχλησει!venus Victoria!τεσπα εβαλα sudocream και συνηλθα καπωs!!

καληνυχτα αγαπες.. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: τα λεμε αυριο!SWEET DREAMS GIRLS!

Καλημερούδια κοριτσάρες μου!!!!

σήμερα να μην πάτε πουθενά θα έχει πολύυυυυυυ ζέστη. οπότε να την βγάλετε στο σπίτι ή στην παραλία (με μέτρο ;) )

εγώ περιμένω την Τετάρτη την κολλητή μου με τον άντρα της,που έρχονται από Γερμανία :silly: :silly: ευκαιρία να την βάλω να κάνει και καμια δουλειά στο σπίτι :P:P

τώρα ετοιμάζομαι να βγω στην λαική να ψωνίσω λίγα φρουτάκια,

αχ ένα πεπονάκι θα το χτυπούσα άνετα τώρα!!

:kiss::kiss: σε όλες

soupitsa έγραψε:

Κατρινα έγραψε:

Απόλυτα φυσιολογικό το υγρό! Οι περισσότερες έχουν στις εβδομάδες που είμαστε! Σήμερα στο μάθημα που είδε η μαία το στήθος μας, σε κάποιες κοπέλες έτρεχε πολύ (λερώνονταν τα ρούχα τους!). Μας είπε ότι η φαγούρα μπορεί να προέρχεται από αφυδάτωση του γύρω γύρω της θηλής. Αν, λέει, δεις ότι είναι σα μαδημένο, πολύ ξηρό ή ασπρίζει, τότε προτείνει να βάλεις λίγο αμυγδαλέλαιο.[/quote:37bpt2gk]

αχ ναι αυτό το έχω κι εγώ , μόνο που σε μένα δεν είναι ακριβώς.... υγρό :huh::huh: είναι περισσότερο στερεό :blink: σαν κρέμα ένα πράγμα :S αχ τι κάθομαι και σας λέω πρωινιάτικα??? :lol::lol:

καλημερα!!!!!!!!

καλημερα θεκλα που απ οτι βλεπω εισαι η μονη ξυπνια :P

μας λες να μην παμε πουθενα με τη ζεστη και ετοιμαζεσαι για λαικη?!?!?!?!

να πεις στην κολλητη σου να σου φερει σοκολατες milka :P

εγω σημερα το μεσημερι αναγκαστικα θα βγω.....

εχω το ντοπλερ!

θα δω ομως τα ζουζουνια μου οποτε χαλαλι η ζεστη! :woohoo:

vasiliki76 έγραψε:

καλημερα!!!!!!!!

καλημερα θεκλα που απ οτι βλεπω εισαι η μονη ξυπνια :P

μας λες να μην παμε πουθενα με τη ζεστη και ετοιμαζεσαι για λαικη?!?!?!?!

να πεις στην κολλητη σου να σου φερει σοκολατες milka :P

εγω σημερα το μεσημερι αναγκαστικα θα βγω.....

εχω το ντοπλερ!

θα δω ομως τα ζουζουνια μου οποτε χαλαλι η ζεστη! :woohoo:

είναι νωρίς ακόμη,δεν έπιασε ο κάυσωνας :P ασε που η λαική είναι 2 βήματα από το σπίτι μου ;)

ααχου θα δεις τα μπεμπάκια σήμερα....με το καλο :silly:

θα περιμένουμε νέα σου :kiss::kiss:

σε ευχαριστω!!!

αχ εχω πολυ καιρο καιρο να ταδω!! 2 μηνες σχεδον.. απο τη β επιπεδου!

γιατι ενδιαμεσα εκανα υπερηχο στο ελενα αλλα φυσικα εκει δεν τους ενδιαφερει οτι θες να τα δεις...

πωπωπω 2 μήνες ε? :ohmy::ohmy:

καλά προβλέπεται να κάνεις κολοτούμπες από την χαρά σου! :P:P

λέμε τώρα δηλαδή :P:P αν και τώρα που το σκέφτομαι από εδώ και πέρα πιο εύκολα θα κατρακυλάμε ,παρά θα περπατάμε! :woohoo: :woohoo:

εγω πλεον δεν μπορω ουτε να περπατησω ουτε να κατρακυλισω... :P:P:P:P:P:P:P:P:P

εχω γινει απιστευτα δυσκινητη...

κανουν ομως κωλοτουμπες τα μικρουλια μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

φαντασου οτι η φωτο στο προφιλ μου δεν ειναι πλεον αντιπροσωπευτικη....

δεν εισαι καθολου γλυκατζου θεκλα????

δεν εκανες κανενα σχολιο για τις σοκολατες :P

είμαι πάαααααρα πολύ γλυκατζού αλλά για σοκολάτα γίνομαι και crazy!!

τρώω ότιδήποτε,εκτός από σιροπιαστά και σοκολάτες. σοκολάτα θα φάω μόνο εάν έχει γέμιση κι αυτό λίγο. αν είναι όμως κανένας κορμός :woohoo: :woohoo: ή καμιά τάρτα :woohoo: :woohoo: ή παγωτό ή...πολλά άλλα....τότε δεν με κρατάς :blink::blink:

λοιπόν εγώ φεύγω τα λέμε αργότερα :kiss::kiss:

Βασιλική, με το καλό να δεις τα ζουζούνια σου! Περιμένουμε νέα!!

Θέκλα, καλά ψώνια!

Αύριο αρχίζουν οι εκπτώσεις :woohoo: (όχι ότι θέλω κάτι να αγοράσω, αλλά ας έχω κάτι να χαίρομαι).

Βρε κορίτσια, στο Ξυλόκαστρο που θα πάμε όλα τα ξενοδοχεία πανάκριβα!Τα πιο αξιοπρεπή έχουν πάνω από €120!! Το πιο φθηνό είναι €70 χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο και ενώ είχα καταλήξει σε αυτό... πριν λίγο είδα ότι δεν έχει δωμάτια για Σάββατο και Κυριακή :(

Πού είναι η οικονομική κρίση οεο???

αχ κατερινακι, καθε χρονο τα ιδια....

λενε θα ριξουν τις τιμες και τα ιδια..

αλλα εμεις παμε οποτε κι αυτοι δεν τα εχουν αδεια κι ετσι το συνεχιζουν ;)

Καλημέρα κοιλούμπες.....

Βασιλική με το καλό να δεις τα μπεμπάκια σου!! Θέλουμε ανανεωμένη φώτο στο προφιλ σου....

Θέκλα μου καλά ψώνια.

Εγώ που δεν έτρωγα πεπόνο φέτος πρώτη φορά θέλω πολύ να φάω πεπονάκι!!

Περίεργα γούστα....

:silly:

Σουπίτσα μου τηλέφωνο τπυς πήρες ή από το Internet τα είδες!! Δεν δέχονται παζάρια??

Πάντως και εγώ που ψάχνω για Χαλκιδική βρίσκω κάτι τιμές :S.

Περιμένω να γυρίσει η Wendy να μου πει για το δικό της δωμάτιο και αν είναι Οκ να πάμε εκεί....

Σήμερα λέω μετά την δουλειά να πάω Λητώ (για την Προίκα). Δεν νομίζω να κάνουν εκπτώσεις. Θα τους ρωτήσω βέβαια αλλά ....

Κορίτισια έχουμε πολλές απούσες. Που είναι όλα τα κοριτσάκια τόσες μέρες?? Πλάκωσε η ζέστη??

Καλή συνέχεια κορίτσια

Καλημερουδια!!!Βασιλικη μου αντε να δεις τα ζουζουνακια σου!!!καλα ψωνια σε οσες πανε,Λητω στην Θεσσαλονικη ειχαν προσφορες στις προικες οταν πηγαμε εμεις

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...