Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλησπέρα,κοριτσάκια!Επέστρεψα κι εγώ σήμερα μετά από ένα αρκετά δύσκολο διήμερο.Όσες διαβάσανε θα καταλάβουν.Ελπίζω να συνεχίσουν όλα καλά. :)

Rozi μου,με το καλό σου εύχομαι και να μην αγχώνεσαι καθόλου.Άλλωστε η καισαρική κρατάει πολύ λίγο.Δε θα καταλάβεις για πότε θα μπεις και για πότε θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά.

Kuo,συγνωμη!Εσύ υποτίθεται ότι κοντεύεις να γεννήσεις;Απίστευτο!Είσαι τέλεια!Φτου φτου μη σε ματιάσω.Αντε με το καλό!

Πάντως βρε κορίτσια,είναι πολύ ωραίο που γνωριστήκατε εδώ και διατηρείτε κι επαφές εκτός.Μπράβο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιστρεψαμε κι εμεις αλλα απο οτι βλεπω ειστε ολεε εκτος...

καλε που τρεχετε μεσα στη ζεστη????

ολα καλα και με την μαμα :P , αυριο θα δω και τα μωρα στο ντοπλερ :woohoo:

Μπράβο μαμά. Μια χαρά θα είναι και τα μωρά :kiss:

Κατερίνα-φουφού δεν διάβασα τι κακό συνέβη, αλλά εύχομαι να τελείωσε και να είσαι εντάξει τώρα.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Μακάρι το πρόβλημά μου να ήταν ο καθρέφτης. Τέλος πάντων, όλα καλά.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ.

ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΦΟΥΦΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑΝΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΟ Η ΡΟΖΙ ΜΑΣ.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ.

ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΙΛΑ?ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 53.600 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑ Κ ΖΥΓΗΣΤΗΚΑ ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 66.400 0Η ΜΥ GOD!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΡΙΣΗ Η ΓΥΝΚΟΛΟΓΟΣ 3 Κ ΜΗΝΑ ΒΑΖΩ Η ΑΤΙΜΗ!

ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΡΟΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΝΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΜΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΧΑΤΗΡΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!

Α!ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΛΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..

ξαπλωσα αλλα δε μπορω να κοιμηθω!πονανε τα πδια..ο μικρουλης τεντωνεται.. :blink::blink:

Βασιλικουλα ..μπραβο..παει κι αυτο!αντε και το Ντοπλερ!

Μαγδα τα σνιτσελ ειναι η αδυναμια μου μετα τη μακαροναδα!!Τι μου κανεις τωρα!

Κατερινακι τι σου την εσπασε..βρε αγαπη?τοσο σοβαρο ηταν???

Άργησα αλλά ήρθα!!! Τι μου κάνετε?

Βλέπω ότι κάποια κοιλίτσα μεγάλωσε πολύ :woohoo: Το Αλκμηνάκι άργησε να κάνει αισθητή την κοιλιά αλλά...ήταν να μην πάρει φόρα :)

Foufou, τι έπαθες? Δεν κατάλαβα :blush:

Σήμερα έχω λιώσει στον ύπνο. Το πρωί είχα 3ωρο μάθημα για το θηλασμό (πω πω βουνό μου φαίνεται) και από τότε που γύρισα κοιμάμαι και μιλάω στο τηλέφωνο...

Στο μαιευτήριο σκέφτεστε να ζητήσετε να έχετε τα μωράκια σας όλη την ώρα μαζί σας, να τα φέρνουν μόνο όταν πεινάνε για αποκλειστικό θηλασμό ή τίποτα από τα δύο???

soupitsa στο δημοσιο που θα γεννησω εγω τα μωρα θα τα εχω συνεχεια μαζι μου και θα τα ταιζω-αλλαζω-πλενω μονη μου...

στα δημοσια ειναι ετσι...

ax koimithika ki egw ligo alla xypnisa me ponokefalo :S

exoume kai polla kounoupia aftes tis meres, thelw na ta toufekisw gmt!!! poua exw ginei!!!

ax koritsia exw varinei paaaaara poli,niwthw san tanks :S

gnwrizete ean o geranos plirwnetai me thn wra h me thn hmera? :P:P mallon tha xreiastw kana 2!!! :blink::blink:

mas ferane kai to krevataki mas,alla to exoume sthn akrh. tha to sinarmologisoume otan me to kalo mpei o Augoustos. Epishs oi goneis mou,mas steilane me metaforikh to karotsaki,to opoio tha dei to fws ki afto ton Augousto! leme na mhn viastoume...exoume kairo!

allwste vlepw oti oles gennate nwritera,kala eipa egw oti tha meinw monh sto topic,na grafw ston eafto mou,na ton symvoulevw!

VRE SEIS, TOSES APORIES POU EXW POU THA VRISKW APANTHSH AN FYGETE OLES :(:S:(:S

soupitsa έγραψε:

Άργησα αλλά ήρθα!!! Τι μου κάνετε?

Βλέπω ότι κάποια κοιλίτσα μεγάλωσε πολύ :woohoo: Το Αλκμηνάκι άργησε να κάνει αισθητή την κοιλιά αλλά...ήταν να μην πάρει φόρα :)

Foufou, τι έπαθες? Δεν κατάλαβα :blush:

Σήμερα έχω λιώσει στον ύπνο. Το πρωί είχα 3ωρο μάθημα για το θηλασμό (πω πω βουνό μου φαίνεται) και από τότε που γύρισα κοιμάμαι και μιλάω στο τηλέφωνο...

Στο μαιευτήριο σκέφτεστε να ζητήσετε να έχετε τα μωράκια σας όλη την ώρα μαζί σας, να τα φέρνουν μόνο όταν πεινάνε για αποκλειστικό θηλασμό ή τίποτα από τα δύο???

proswpika tha zhthsw na to exw dipla mou,oles tis wres,allwste tha einai kai h mama mou edw opote tha exw voithia.skeftomai gia apokleistiko thilasmo me to kalo!

Είχα συσπάσεις και πονάκια για δύο μέρες και ο γιατρός απαιτούσε απόλυτη ξεκούραση.Πράγμα δύσκολο αφού έχω και την άλλη τη ζιζανιούλα μου.Ευτυχώς έχω τη μαμα που με βοηθάει και σήμερα ήδη νιώθω πολύ καλύτερα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

magykal,θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις τι είδες στο γαία,γιατί μάλλον εκεί θα γεννήσω κι εγώ.Θέλω κι εγώ να πάω να το δω κάποια στιγμή.

Κατρίνα μου,ευχαριστώ που με έβαλες στις επαφές σου.Μέχρι να το καταλάβω μου πήρε λίγο χρόνο.Δεν έχω ακόμα μάθει καλά τα....κατατόπια. :P

Θεκλα και Κατερινακι καλησπερα!

Μαρεσει που σημερα θελαμε να βρεθουμε..χιχιχι!εγω παντως δεν ειχα προβλημα μεχρι καποια στιγμη που τα ποδια μου ηταν ετοιμα να εκραγουν!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αυτο μεε τα κουνουπια ειναι ενα Θεμα!Εμεις βαζουμε..φιδακι..και το βραδυ εχουμε τον ανεμιστηρα στο ταβανι αναμενο και οσο γυριζει διωχνει τα κουνουπια! :P:P:P Θεκλα..μεγεια τα πραγματακια σας/..με το καλο να τα στησετε να τα χαρειτε..

Σουπιτσα και εγω στο Ελενας θα ειμαι οποτε ισχυει μια απο τα ιδια!Αφου τη μερα που πηγα με τη Κυο να δουμε τα δωματια..ρωτησα.."αν καποια μαμα δεν επιθυμει το μωρο μαζι της???? :S:S:S ..δεν προλαβα να τελειωσω την ερωτηση..και η απαντηση ηταν ..αρνητικοτατη!μονο που δε με εφαγε :angry::angry: !!οχυχουυ

οσο για τις αποριες σου Θεκλα μου...καλα να ειμαστε..εδω θα τα λεμε

foufou έγραψε:

Είχα συσπάσεις και πονάκια για δύο μέρες και ο γιατρός απαιτούσε απόλυτη ξεκούραση.Πράγμα δύσκολο αφού έχω και την άλλη τη ζιζανιούλα μου.Ευτυχώς έχω τη μαμα που με βοηθάει και σήμερα ήδη νιώθω πολύ καλύτερα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

magykal,θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις τι είδες στο γαία,γιατί μάλλον εκεί θα γεννήσω κι εγώ.Θέλω κι εγώ να πάω να το δω κάποια στιγμή.

Κατρίνα μου,ευχαριστώ που με έβαλες στις επαφές σου.Μέχρι να το καταλάβω μου πήρε λίγο χρόνο.Δεν έχω ακόμα μάθει καλά τα....κατατόπια. :P

εσυ με εβαλες...εγω σου εκανα αιτημα φιλιας και εσυ με δεχτηκες στην ουσια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ευχαριστω... ευχαριστωωω

foufou έγραψε:

Ποτε εχεις ΠΗΤ ειπαμε?να σε βαλουμε στη λιστα και σενα και τη Σταυρουλα(τweety)

foufou έγραψε:

Α,μάλιστα!Καταλαβαίνεις πόσο άσχετη είμαι.Πού θα μου πάει θα τα μάθω όμως!ΠΗΤ έχω 19/09.Εσύ απ'ότι έχω καταλάβει κοντεύεις ε;

εγω εχω ΠΗΤ..12 Σεπτεμβριου!αλλα ο μπεμπης μας φαινεται μεγαλουτσικος..και εξαλλου θα παω με ραντεβου..καισαρικη..οποτε τελος Αυγουστου μαλλον!

Κοριτσακι εχεις?εχεις facebook?

Ναι,κοριτσάκι έχω.Και το πρώτο κοριτσάκι είναι και το δεύτερο τώρα κοριτσάκι.Όχι δεν έχω facebook.Εσύ που μένεις;Αθήνα;Συγνώμη που ίσως ρωτάω πράγματα που έχεις πει χίλιες φορές,αλλά είστε πολλές και δεν τα θυμάμαι.

foufou έγραψε:

Ναι,κοριτσάκι έχω.Και το πρώτο κοριτσάκι είναι και το δεύτερο τώρα κοριτσάκι.Όχι δεν έχω facebook.Εσύ που μένεις;Αθήνα;Συγνώμη που ίσως ρωτάω πράγματα που έχεις πει χίλιες φορές,αλλά είστε πολλές και δεν τα θυμάμαι.

να σου ζησει!!!και με το καλο η μπουμπου σου!!

την πρωτη φυσιολογικο εκανες?η καισαρικη?ποσο ειαναι η πρωτη σου? :):):):):)

CrazyMummy έγραψε:

a egw tis exw entaxei kai tis duo (tweetz kai foufou) sthn zpografh mou...exoun mpei sthn lista...

Katrina pote tha xereis esz gia telikh hmeromhnia kaisarikhs?

αα οκ δεν το ειχα δει!!Μπραβο βρε Θεκ μου!

στις 16-20 Αυγουστου θελει να εχω κανει τις τελευταιες μου εξετασεις!'η τοτε...ή..οταν θα του παω το DOPPLER αρχες Αυγουστου!

γιατι μου ζητησε να το επαναλαβω..ρε γμτ!(25-30 Ιουλιου)

ante me to kalo tote!!! :P:P

ax ti yesth einaiafth,ti kounoupi einai afto! oi tampletes mou moirouyoun asxhma,to fidaki vromaei....ola menoxloun!

pou na mhn eixame kai kounoupiera sthn krevatokamara :ohmy:

ax gia avrio edwse 36 c :blink: tti tha kanoume kale koritsia???

Α,τώρα σε γνώρισα πολύ καλύτερα.Ευχαριστώ πολύ.Κι εσύ να χαίρεσαι καιτο μεγαλύτερο κοριτσάκι σου.Φυσιολογικά γέννησα.Συγκλονιστική εμπειρία.Δόξα τω Θεώ δεν είχα ταλαιπωρηθεί καθόλου.Ελπίζω να είναι έτσι και στη δεύτερη.Η ζουζούνα μου είναι 15μισι μηνών.Πολύ ζιζάνιο.Η περιοχή που μένεις είναι όλα τα λεφτά.Μόνο και μόνο που έχει θάλασσα τα λέει όλα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...