Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

Κολλησε παλι το mammy se mena!

σερρρρρνεεετεεε...

λοιπον..τελικα με την Επιτροπη!Η Επιτροπη ειχε φυγει..και παει στο γκισε της λεει εχασα την επιτροπη γιατι ημουν στη δουλεια..ειχα το τελευταιο νουμερο 31(αναποδο 13)!!εκεινη σκυλα..τι νασας κανω κυριεε...ελατε 27 Ιουλιου!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κατι της λεει ο δικος μου ..την παρακαλαει τιποτα αυτη και φευγει!!Ειναι διπλα μια κυριουλα ..εχει ακουσει τη συζητηση..λυπηθηκε τον αντρα μου και του εδωσε κρυφα νουμερο για μεθαυριο Πεμπτη!ουφφ τη γλιτωσα! :blink::blink: (ειδατε που ολα γινοντε?)

Οι μαστοροι μολις τελειωσανε με τα μερεμετια της βεραντας ..Επιτελους!!Κατεβασανε και μια ντουλαπα και αδειασε το δωματιο των παιδιων..και ετσι μπορω να αρχισω το απογευμα να φτιαχνω το δωματιο τους!Επλυνα και τις κουρτινες τους..ετοιμες κι αυτες!

εχει μεινει μονο το βαψιμο της γκαραζοπορτας..και του τοιχου στην αυλη..κοριτσια γινετε ωραιο τελικα..χαλαλι τοσο κοπο και βαβουρα! :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Τι βλεπωω??Ροζι..???Πρωτη θα εισαι??η ή Κατερινα μας(Κυο)?

Οποια κι αν ειναι με το καλο κοριτσαρες μου! :):):):):)που γεννας εσυ ειπαμε?

Lou Lou..den peirazei koritsaki..αρκει που εισαι καλα κι ο μπεμπης σου!Εμεις εδω ειμαστε και εδω ΘΑ ειμαστε!Για τα κιλα τι ανησυχεις..15 εχω παρει βρεε!

Καλεεε παλι μονη μου εμεινα!!????

Που πηγατε ολες??

Τελικα ειχε μετρο σημερα?θα μας τρελανουν??Αν θελει καμμια τσαρκα το απογευμα μετα τις 1800 Μοναστηρακι εγω ειμαι μεσα!αρκει να εχει μετρο!!!!!αν δεν ειμαι ον λαιν καντε μια κληση στο κινητο!!θα ειμαι μοναχουλα σημερα μεχρι αυριο..ο αντρας μου εχει βαρδια απο τωρα μεχρι αυριο πρωι!

Οποια και αν ανοιξει το χορο των ''αφιξεων'' με το καλο... :)

Κατρινα, δεν πειραζει που χασατε την επιτροπη,η Πεμπτη σε 2 μερες ειναι, υπομονη...εξαλλου Ικα ειναι αυτο, τι περιμενεις??? :dry: Μπραβο και για το δωματιο σας,αντε να τελειωνεις και εσυ μωρε...παντως κουκλα θα γινει! Α, οσο για τα κιλα εγω στις 34 εβδ. εχω παρει 12!!! Εχεις ανταγωνισμο, δεν μπορεις να πεις... ;)

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μολις πηραμε τα πρωτα φαρμακα!!! Με τα αλλα δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει, αλλα το παλευουμε, κανουμε οτι μπορουμε...Και ειμαι ακομα πιο πολυ χαρουμενη γιατι κανουν καλο και στο μωρο μου! Να εξηγηθω, δεν ειναι ακριβως φαρμακα, ειναι ετοιμα αντισωματα για τον οργανισμο και μεσα γραφει οτι σε περιπτωση θηλασμου, τα αντισωματα περνανε στο γαλα, οποτε προστατευεται και το μωρακι μου ταυτοχρονα. Σουπερρρ!!! :P:P:P

ελπιδακι μην φοβασαι!!!δεν θα γεννησεις νωριτερα..για να στο λεει ο γιατρος σου κατι θα ξερει.καλη επιστροφηη!!!

χρυσα 8 κιλα δεν ειναι τπτ!μην ανησυχεις!!

ροζη εσυ εισαι τελικα η πρωτη ε???με το καλοοο κοπελα μου!!!!!!!!!με κανεναν πονο ευχομαι!!!

κατρινακι τελος καλο ολα καλα!!!!

Και εγω θελω πολυ συναντησουλα, αλλα αν δεν εχει μετρο δυστυχως δεν μπορω, εκτος του οτι δεν εχω καποιον να μου κρατησει το παιδι, κατι ακουσα για τις 5 και ο αντρας μου εκεινη την ωρα φευγει απο τη δουλεια. Να κανονισουμε ομως βρε κοριτσια, θελω τοσο να σας γνωρισω!!!

Ελπιδακι καλο ταξιδι και ευελπιστουμε την επομενη φορα που θα ξαναρθεις να βρεθουμε!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Οποια και αν ανοιξει το χορο των ''αφιξεων'' με το καλο... :)

Κατρινα, δεν πειραζει που χασατε την επιτροπη,η Πεμπτη σε 2 μερες ειναι, υπομονη...εξαλλου Ικα ειναι αυτο, τι περιμενεις??? :dry: Μπραβο και για το δωματιο σας,αντε να τελειωνεις και εσυ μωρε...παντως κουκλα θα γινει! Α, οσο για τα κιλα εγω στις 34 εβδ. εχω παρει 12!!! Εχεις ανταγωνισμο, δεν μπορεις να πεις... ;)

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μολις πηραμε τα πρωτα φαρμακα!!! Με τα αλλα δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει, αλλα το παλευουμε, κανουμε οτι μπορουμε...Και ειμαι ακομα πιο πολυ χαρουμενη γιατι κανουν καλο και στο μωρο μου! Να εξηγηθω, δεν ειναι ακριβως φαρμακα, ειναι ετοιμα αντισωματα για τον οργανισμο και μεσα γραφει οτι σε περιπτωση θηλασμου, τα αντισωματα περνανε στο γαλα, οποτε προστατευεται και το μωρακι μου ταυτοχρονα. Σουπερρρ!!! :P:P:P

Μπραβο βρε Κοριτσακι μου..τωρα χαιρομαι για σενα καλο μου!!Πιστευω στο τελος ολα θα παρουν το δρομο τους! ;)

Αννουλα μπραβοοοοο!!!!ολα καλα πηγαν και ας σας ταλαιπωρησαν αρκετα!!!χαρηκα πολυ!!κοριτσια παω και γω να ξαπλωσω γιατι νιωθω πτωμα!!φιλακιαααα

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας, με συγκινειτε...πραγματικα!

Παω και εγω να κοιμηθω με τα μωρακια μου, ενα στην κοιλιτσα και ενα στην αγκαλιτσα! :P

Ροζιιιιιιιιιι με το καλό!!!

Κατρινάκι μου τελικά καθόλου γρουσούζικη η σημερινή μέρα!

Βρήκατε νουμεράκι για την Πέμπτη!!! ;)

Αννούλα χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τα φάρμακά σου!!!

Ελπιδάκι για να μην ανησυχεί ο γιατρός, να μην ανησυχείς ούτε εσύ!!!

Αύριο θα δω κι εγώ τον μπεμπάκο μου!!!

Ανυπομονώ!!!

εγω παλευω με τη βεραντα..καθαριζω τα φυτα μου απο τα ξεροκλαδα!και σκουπισμα μετα ..αυριο ξεπλυμα ..και ετοιμη κι αυτη!

ολες πατε για νανι?μηπως να τη πεσω κι εγω καμμια ωρα?Καλη ξεκουραση κοριτσια!

Βασιλικη..καλη εξεταση..Τελικα που θα το κανεις το καρδιογραφημα?μου ειπε κι εμενα αλλα μετα τις 15 Αυγουστου!

Βασουλα κι εσυ θα δεις μπεμπακο αυριο?τυχερουλα! ;);)

αν κανονισουμε συναντηση θα ειναι μετα τις 1800 να μπορουν κι αλλες εε?

παντως και τελευταια στιγμη σημερα αν θελετε να την ακνετε..εγω ειμαι μεσα! ;);););););)

κατρινα μου σε εναν καρδιολογο που εχω ξαναπαει παλιοτερα για τσεκ απ..

μιας και εχω φυσημα..

ο δικος μου ζητησε και υπερηχο οχι μονο καρδιογραφημα..

Κατρινα έγραψε:

αα εμενα γραφει..καρδιολογικη εξεταση..τι εννοει?

προφανως και υπερηχο...

που θα πας?? προφανως θα ξερει ο κκαρδιολογος...

αλλα μαλλον στο ελενα ζητανε τα ιδια πραγματα ;)

Καλησπέρα. Όμορφα νέα είδα. Ελπιδάκι, με το καλό η μπεμπάρα σου. Να μην ανησυχείς για τίποτα. Ούτε για τον πλακούντα ούτε για το αν θα καταφέρει να βγει. Όλα σούπερ θα πάνε. Με γεια και το καροτσάκι σας. Από κοντά είναι πιο όμορφο ε;; Άντε, καλό ταξίδι επιστροφής να έχετε και με το καλό να ξανάρθετε.

Ρόζη μου, με το καλό και σε σένα. Απίστευτο έτσι; Σε δύο εβδομάδες... Τουλάχιστον έχεις την κουνουπιέρα έτοιμη, χεχ. Με ένα πόνο λοιπόν (ή καλύτερα κανέναν)!

Κατερινάκι, τέλος καλό όλα καλά με την επιτροπή ε. Πάλι καλά που έχουν μείνει μερικοί άνθρωποι... Ελπίζω την Πέμπτη να τελειώσετε με αυτό. Τα υπόλοιπα με το μαλακό, ναι;

Άννα μου, συγχαρητήρια. Θυμάμαι πόσο σκασμένη ήσουν με το θέμα των φαρμάκων. Εύχομαι να ήταν η τελευταία μαλακία που σου κάνουν. Όλα να πάνε κατ' ευχήν από δω και στο εξής και κάποια στιγμή να μην τα χρειάζεσαι καν.

Εμένα με συγχωρείτε, δεν έχω καθόλου καλή διάθεση σήμερα. Έριξα και έναν καθρέφτη κάτω πριν κι έσπασε και έχω ξενερώσει τη ζωή μου, οπότε τα λέμε άλλη στιγμή. Φιλιά.

Κατερινακι μου μη σκας!σημερα Τριτη 13 καθολου δεν πιανει με το καθρεπτη!ασε που δε το πιστευω..Αυτοι οι ανθρωποι που δουλευουν με καθρεπτες μονο γκαντεμια θα πρεπει να εχουν..οχι?

Βασιλικη θα το κανω στη κλινικη Δαφνης μαλλον η στον Ιπποκρατη θα ρωτησω τιμεςκαι θα δω!στη Δαφνη εχω ξανακανει

Παω να κανω ενα ντουσ γιατι νοιωθω ξαφνικα να σταζω!!στο στηθος και στη πλατη!!!ιουουουυ...

kuo28 έγραψε:

Καλησπέρα. Όμορφα νέα είδα. Ελπιδάκι, με το καλό η μπεμπάρα σου. Να μην ανησυχείς για τίποτα. Ούτε για τον πλακούντα ούτε για το αν θα καταφέρει να βγει. Όλα σούπερ θα πάνε. Με γεια και το καροτσάκι σας. Από κοντά είναι πιο όμορφο ε;; Άντε, καλό ταξίδι επιστροφής να έχετε και με το καλό να ξανάρθετε.

Ρόζη μου, με το καλό και σε σένα. Απίστευτο έτσι; Σε δύο εβδομάδες... Τουλάχιστον έχεις την κουνουπιέρα έτοιμη, χεχ. Με ένα πόνο λοιπόν (ή καλύτερα κανέναν)!

Κατερινάκι, τέλος καλό όλα καλά με την επιτροπή ε. Πάλι καλά που έχουν μείνει μερικοί άνθρωποι... Ελπίζω την Πέμπτη να τελειώσετε με αυτό. Τα υπόλοιπα με το μαλακό, ναι;

Άννα μου, συγχαρητήρια. Θυμάμαι πόσο σκασμένη ήσουν με το θέμα των φαρμάκων. Εύχομαι να ήταν η τελευταία μαλακία που σου κάνουν. Όλα να πάνε κατ' ευχήν από δω και στο εξής και κάποια στιγμή να μην τα χρειάζεσαι καν.

Εμένα με συγχωρείτε, δεν έχω καθόλου καλή διάθεση σήμερα. Έριξα και έναν καθρέφτη κάτω πριν κι έσπασε και έχω ξενερώσει τη ζωή μου, οπότε τα λέμε άλλη στιγμή. Φιλιά.

Κατερινάκι μου ελπίζω να μην είσαι προληπτική!!! :P

Μην χαλιέσαι γιατί χαλιέται και το μπεμπέ..... Μόνο θετικές σκέψεις.....

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kuo28 έγραψε:

Α ξέχασα. Πριν φύγω πάρτε και μια φωτό που έβγαλα χθες το βράδυ. Τεράστια έχει γίνει και κουνιέται πέρα δώθε όλη την ώρα...

35k3.jpg

:huh:

Τι τεράστια μου λες....???? Μικρούλα είναι,

Καλά εσύ είσαι ΜΙΝΙΩΝ...... Πω πω που να βγάλω την κοιλάρα μου εγώ...Και όχι μόνο κοιλάρα αλλά και παχάκια

:S:S:S:S:S:S

Δεν πειράζει όμως μετά την γέννα και με τον θηλασμό λένε ότι τα χάνεις.... :side:

kuo28 έγραψε:

Α ξέχασα. Πριν φύγω πάρτε και μια φωτό που έβγαλα χθες το βράδυ. Τεράστια έχει γίνει και κουνιέται πέρα δώθε όλη την ώρα...

35k3.jpg

:huh:

Καλεεεε?????που ηταν αυτη και δεν τη πηρα χαμπαρι???Κατερινακι εισαι σουπερ!!τελεια!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: αχχ εχει πλακα ετσι οπως το περιγραφεις!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...