Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

vaster έγραψε:

Καλημερα στις κοπελαρες και τα μπουμπουκακια τους!!!πολυ χαιρομαι που σας βρησκω ολες καλα!καλα αποτελεσματα στα κοριτσια που κανουν εξετασεις και πολλα φιλια στις υπολοιπες μανουλες!

Γεια σου Μπέλλα μου...

Καιρό έχουμε να ακολυσουμε και από σένα...

Πως πας. Τι νεάκια??? ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Giouli30 έγραψε:

vaster έγραψε:

Γεια σου Μπέλλα μου...

Καιρό έχουμε να ακολυσουμε και από σένα...

Πως πας. Τι νεάκια??? ;)[/quote:1nk1820f]

:kiss::kiss::kiss: καλα ειμαι κουκλιτσα μου!απλα ειχαμε γαμο,το σαββατοκυριακο εχουμε μια βαπτιση,εχουμε επισκεπτες ,γενικα ενας ψιλοχαμος,ετσι δεν πολυ μπαινω,15Αυγουστο θα φυγουν ολοι,οποτε μπαινω οποτε μπορω να γραψω,παντως σας διαβαζω,και χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!! :woohoo: :woohoo:

Καλημέραααα!!!

Είμαι εκτός προγράμματος και δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω αναλυτικά :(

Από μια γρήγορη ματιά ευχαριστώ πάντως κι εγώ κ η μπεμπούλα για τα καλά σας λογάκια!Είμαστε λίγο παραπάνω απ'το μέσο όρο λέει ο ντοκ αλλά οκ μέχρι 3,5 πιστεύει οτι θα φτάσουμε,καλά πιστεύω ότι είναι,να μπορώ να τη βγάλω κιόλας... :S

Ρε κορίτσια αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ο πλακούντας μου είναι ήδη στο grade II....Τον γιατρό πάντως δεν φάνηκε να τον άγγιξε τόσο αυτό,είπε ότι όσο δεν νιώθω συσπάσεις κ δεν έχω πόνους όλα καλά,δεν πρόκειται να γεννήσω!

Ελπιδακι μην ανησυχεις, και εμενα στο ντοπλερ 32 εβδομαδων, ο πλακουντας μου ηταν 1 προς 2, ο γιατρος δεν φανηκε να ανησυχει καθολου! Οποτε ηρεμησε!

xrisanthemo έγραψε:

kalispera koritsia ti kanete?xerwme pou eistai oles kala...egw tha paw sto giatro tin pempti na dw to gorgonaki mou... :P

oso gia ta ponakia exthes eixa to teleytaio mathima anodinou kai mou eipe i maia oti einai oti kalytero na exoume ponakia ayti tin periodo kai proetoimazete i mitra gia thn genna....

ante na mas peis kai poso eftase!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Χρυσα μου μην ξεχνας οτι κανεις ινσουλινη,απο κει ειναι,αλλα 9 κιλα ειναι μια χαρα,θα φυγουν με την γεννα ολα!

Βασιλικη μου ευτυχως δεν μενουν σε μας,απλα ξερεις καθε μερα πηγαινοερχομαστε,

Αγαπουλες και κοιλιτσες..Καλημερα κι απο μενα!χαιρομαι πολυ γιατι αν και η σημερινη ημερομηνια δεν με εμπνεει..(τριτη 13),βλεπω οτι επικρατει ευχαριστο κλιμα! :):):):):):)

Καλα αποτελεσματα στα κοριτσακια με εξετασεις..

Μπελλα μου να Ζησουν τα παιδια ..στα ειπα?

Ελπιδακι..τι γκομεναρα ετοιμαζεις?2μετρη?Τελικα σημερα φευγετε εε?

Για το πλακουντα θα σου πω..εμενα στην Ελενα πριν καλα καλα μπω στον 9ο..ηταν grade 3!!και παρολαυτα γεννηθηκε αντι για 13 Αυγουστου..22 Αυγουστου!Οποτε μην σκας!ολα θα ειναι under control!

Gioulaki..καλα εισαι??τελειο να εχεις και τη μαια μαζι που γνωριζει και τη κατασταση της εγκυου!

σορρυ αλλα τωρα με πηρε ο αντρας μου,εχασε την επιτροπη και ταχω χαμενα τωρα! :angry::angry:

Κατρινα έγραψε:

Αγαπουλες και κοιλιτσες..Καλημερα κι απο μενα!χαιρομαι πολυ γιατι αν και η σημερινη ημερομηνια δεν με εμπνεει..(τριτη 13),βλεπω οτι επικρατει ευχαριστο κλιμα! :):):):):):)

Καλα αποτελεσματα στα κοριτσακια με εξετασεις..

Μπελλα μου να Ζησουν τα παιδια ..στα ειπα?

Ελπιδακι..τι γκομεναρα ετοιμαζεις?2μετρη?Τελικα σημερα φευγετε εε?

Για το πλακουντα θα σου πω..εμενα στην Ελενα πριν καλα καλα μπω στον 9ο..ηταν grade 3!!και παρολαυτα γεννηθηκε αντι για 13 Αυγουστου..22 Αυγουστου!Οποτε μην σκας!ολα θα ειναι under control!

Gioulaki..καλα εισαι??τελειο να εχεις και τη μαια μαζι που γνωριζει και τη κατασταση της εγκυου!

σορρυ αλλα τωρα με πηρε ο αντρας μου,εχασε την επιτροπη και ταχω χαμενα τωρα! :angry::angry:

pes tou na min fugei tha ton dextoun teleytaio an exase tin seira tou

Θενκς Αννούλα μου για την απάντηση.που έχεις χαθεί εσυ?Ολα καλά?Εκανες ντόπλερ εσυ?

Λες Κατρινακι να μην ανησυχώ ε? Δεν έχει πρόβλημα το μπεμπάκι αν είναι στο 3 ο πλακούντας ε? Ναι,κατα τις 5 περίπου φεύγουμε... :(

Τι επιτροπή έχασε? εξπλειν....

elpidaki83 έγραψε:

Θενκς Αννούλα μου για την απάντηση.που έχεις χαθεί εσυ?Ολα καλά?Εκανες ντόπλερ εσυ?

Λες Κατρινακι να μην ανησυχώ ε? Δεν έχει πρόβλημα το μπεμπάκι αν είναι στο 3 ο πλακούντας ε? Ναι,κατα τις 5 περίπου φεύγουμε... :(

Τι επιτροπή έχασε? εξπλειν....

Ναι κουκλιτσα, μην ανησυχεις καθολου... :) Εγω εκανα στις 3 Ιουλιου ντοπλερ, οοοοολα μια χαρα με τον μικρουλη μου! Σημερα φευγεις? Ακομα δεν ηρθες??? Τελικα δεν το εχει η μοιρα μας να συναντηθουμε... :(:dry:

Κατρινακι τι εγινε με την επιτροπη??? Ηταν για την αδεια σου?

tweety_ έγραψε:

giouli από Φλώρινα είμαι.

Ωραία πόλη! Και έρχεσαι Θεσ/νίκη για ψώνια? Δεν έχετε εκεί κοντά κάτι??

Που θα γεννήσεις με το καλό ?

Ελπιδάκι μην αγχώνεσαι!! Αφού σου λένε και τα άλλα κοριτσάκια ότι είσαι οκ + φυσικά ο γιατρός σου μην ανησυχείς καθόλου.........

Μπέλλα μου σε καταλαβαίνω...... Εμείς ευτυχώς τελειώσαμε με τα πολλά σούρτα φέρτα και ευτυχώς δεν έχουμε γάμους και βαφτήσια από εδώ και πέρα..

ΟΥΦ :P

Χρυσανθεμάκι 8 κιλά δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!Ειλικρινά μην αγχώνεσαι καθόλου. Θα φύσουν αμέσος μόλις γεννήσεις...

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

elpidaki83 έγραψε:

Ναι κουκλιτσα, μην ανησυχεις καθολου... :) Εγω εκανα στις 3 Ιουλιου ντοπλερ, οοοοολα μια χαρα με τον μικρουλη μου! Σημερα φευγεις? Ακομα δεν ηρθες??? Τελικα δεν το εχει η μοιρα μας να συναντηθουμε... :(:dry:

Κατρινακι τι εγινε με την επιτροπη??? Ηταν για την αδεια σου?[/quote:1192b6ff]

Μπράβο Αννούλα μου!!

Ναι,άσε,ταξίδι αστραπή! Κυριακή βράδυ ήμουν εδώ και τώρα το απογευματάκι φεύγουμε κιόλας...σε 2 βδομάδες θα είμαι πίσω,ελπίζω τότε να τα καταφέρουμε!

Ευχαριστώ Γιούλη μου,με καθησυχάσατε ρε κορίτσια πάντως!

Ανυπομονώ να πάμε σπίτι να συναρμολογήσουμε το καρότσι μας!Θα σας βάλω φώτο! Κι έρχεται η ταπετσαρία μας μαθαύριο...αντε να φτιάξουμε κι εμείς τπτ σιγα σιγά γιατί τώρα συνειδητοποίησα οτι ο καιρός πλησιάζει........ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hr8aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!liponnnnnn teliosane ta psemata:27/07 mpenw mesa kai 28 kanoyme kaisariki :blink::blink::blink::blink: apo ti mia xerome kai apo tin ali arxizw kai fovameeeeeeeeeee :dry::huh::unsure: kaname kai to kardiografima kai tis exetaseis toy mina!!!!pistevw oti apo 27 stis 28 den 8a koimi8w ka8oloy :blink::unsure:

ax koritsia moy paw na ksaplosw ligaki gt kourastika ,kaname poles doylies simera :kiss::kiss::kiss:

rozi1 έγραψε:

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hr8aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!liponnnnnn teliosane ta psemata:27/07 mpenw mesa kai 28 kanoyme kaisariki :blink::blink::blink::blink: apo ti mia xerome kai apo tin ali arxizw kai fovameeeeeeeeeee :dry::huh::unsure: kaname kai to kardiografima kai tis exetaseis toy mina!!!!pistevw oti apo 27 stis 28 den 8a koimi8w ka8oloy :blink::unsure:

ax koritsia moy paw na ksaplosw ligaki gt kourastika ,kaname poles doylies simera :kiss::kiss::kiss:

Να τελικάποια θα σπάσει την παρθενιά :P:P η Ρόζη :woohoo: :woohoo:

με το καλό αγάπη μου,όλα θα πάνε καλά...υπομονή έως τότε :blink:

Καλησπέρα κορίτσια, δεν μπαίνω πολύ συχνά και έχω χάσει επεισόδια! Τι κάνετε? Απο τα λίγα που διάβασα βλέπω ότι όλες είστε καλά! Εγω έχω πάρει 10κιλά και ανυσηχώ...γιατί τρώω κανονικά όπως έτρωγα και με λίγο περισσότερο προσοχή! Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον...φαντάζομαι ότι μέχρι να γεννήσω θα πάρω άλλα 4 :dry: ! Εγω θα πάω για Ντοπλέρ την Πέμπτη και θα μπώ να σας πω τα νέα μου! Ο μπεμπάκος μου με έχει ταράξει στις κλωτσιές φανταστείτε αργότερα τι θα γίνετε! Εγω δεν έχω καθόλου πονάκια όπως γράφετε κάποιες ίσως είναι νωρίς ακόμα! Φιλάκια.....!!!

rozi1 έγραψε:

Άντε ρόζι μου με το καλό!!!!!! Μην αγχωνέσαι καθόλου! 28 Ιουλίου θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σοθ. ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...