Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

...

Ό,τι να 'ναι πάλι. Είναι γραφτό μας να τα πούμε μετά, μου φαίνεται.

Άννα, καλά να περνάτε! Άσε το ίντερνετ. Εδώ θα είμαστε και όταν γυρίσεις :kiss:

Αναστασία, αυτός είναι ο αποστειρωτής!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

soupitsa έγραψε:

Άρα 5 η ώρα στο μοναστηράκι (εκτός και αν θέλει η Λαμπρινή λίγο αργότερα). Kuo? Elpidaki? Επιβεβαίωση? Καμία άλλη συμμετοχή???

κορίτσια ευχαριστώ για την αναμονή αλλά ο συζυγος θα ρθει μετά της 7, οπότε άκυρο για αύριο. :(:(:(

Δεν πειράζει όμως την επόμενη θα έρθω σίγουρα είτε πριν είτε μετά τη γέννα... ;);););););)

:kiss::kiss::kiss: καλά να περάσετε κ να πιείτε κ για μένα ένα χυμο!

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε? Ελπιζω να σας πετυχαινω μεσα.

Καταρχας λυπαμαι πολυ, αλλα στις 5 εγω δεν μπορω, στις 5 σχολαει ο αντρας μου απο τη δουλεια και δεν εχω ποιον να μου κρατησει το παιδι. Κριμα και ηθελα τοσο να σας γνωρισω... :blush: Καλα να περασετε παντως!

Ντορα πολυ λυπηθηκα για τα αρρωστα παιδακια, τι κριμα ρε γαμωτο, μακαρι να πανε ολα καλα και να γινουν καλα αυτες οι ψυχουλες...Τα σκυλακια σου κουκλια, τα λατρευω τα χασκι!

Αναστασια, Κατρινα και Βασουλα τι τελειες κοιλιτσες ειναι αυτες!!! Και πολυ κομψες, κορμαρες ειστες ολες σας! Κατρινα καλα να περασεις στο εξοχικο σου, αντε να ξεκουραστεις και λιγο υστερα απο τοση ταλαιπωρια!

Στα υπολοιπα κοριτσακια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Μμμμμ...αυτα, δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα...

kuo28 έγραψε:

vaster έγραψε:

Είναι και κακή ώρα ρε συ. Δηλαδή άντε να πας μέχρι τις 11 και μετά πάλι όταν βραδιάσει. Θέλει τόση προσοχή σε αυτές τις εβδομάδες πλέον που λες... ασ' το καλύτερα :cheer:

Να ρωτήσω κάτι; Θα πάω σούπερ μάρκετ σε λίγο και λέω να πάρω ένα πακέτο πάνες να υπάρχουν just in case (και για το βαλιτσάκι). Τι μάρκα προτείνετε; Ένα θα πάρω και βλέπουμε αν θα κάνει κ.λπ.[/quote:284d3qyb]

Τα new born της pampers είχα πάρει & θα πάρω & τώρα.

Αλλά στο μαιευτήριο σου δίνουν μην κουβαλάς & αυτά.

κατερινακι τελειος ο αποστειρωτης μας!(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου)αχρειαστος να μας ειναι!χαχαχαχα!

Αννουλα σε χασαμε!!!καλα εισαι??ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογακια!!!

εμεις ετοιμασαμε βαλιτσα!!ειμαστε ετοιμεςςςςςςςςςς!!!!μενει μονο να κανει το ντου η μπεμπουλιτσα μας!!!!

an-n έγραψε:

αχ κοριτσια και γω θελω να σας συναντησω... :( :(

θα κανετε συναντησεις και μετα τη γεννα με τα νινακια?

εχω απορια:απο νευρα πως πατε?και αλλη μια:ποτε λετε για βαφτιση?το εχει σκεφτει αυτο καμια???μακροπροθεσμη σκεψη αλλα εγω χαιρομαι πολυ με αυτη τη σκεψη!εμεις λεμε για Πασχα πρωτα ο Θεος!χριστουγεννα δεν προλαβαινουμε.

παω να ετοιμασω τη βαλιτσα μου και ερχομαιιι!!!!!

Απο νεύρα άλλο τίποτα!Τον τελευταίο μήνα δεν παλεύω & η κόρη μου βρίσκει κάθε τρόπο να με φτάνει στα όριά μου.

Ήταν άρρωστη την προηγούμενη εβδομάδα & το γλυκό ήρθε & έδεσε!

Βγήκα εκτός εαυτού-σχεδόν-....

Εμείς λέμε κατα Ιούνη μεριά να τον βαπτίσουμε ,όπως είχαμε κάνει με την Μαρία μου.Ούτε πολύ ζέστη,ούτε κρύο.

Καλές διακοπούλες σε όσες πάνε & καλή συνέχεια στις υπόλλοιπες :)

Omorfies mou!! Ti kanete?

Emeis trexame oli mera....ti kousrasi einai auti...ti zesti!!!

Tespa,omws!

Peirame to karotsi mas!!!To stokke telika! eimai polu xaroumeni,to perimenw na to ferei enas filos pou to parelave to apogeuma me amaxi!

Epishs kaname to doppler mas,o giatros mas eipe bravo gia to mpoumpouki mas,einai ola teleia k epishs tin apokalese "kalo8remenh"...2.400 eimaste idi..... :woohoo:

Meta phgame ston giatro mas,me ton opoio suzitisame gia ton toketo,rezili egina me piran ta zoumia mprosta tou! :blush:

Proteinei Lhtw,leei oti 8a me prosexoun polu k oi maies einai poluuu 8ermes me to 8ema 8ilasmos.

Opote erxomai a8ina peftw se apergies.....epitides to kanoun? Pantws apogeuma etsi ki alliws den mporousa gt 8a ksekinisoume gia epistrofi kata tis 6.. :( opote den 8a sas dw mallon e?....krima....arxes augoystou pou 8a ksanaer8w h kuo mas 8a exei genisei kiolas!!! :woohoo: :woohoo:

Γεία σας μανούλες όμορφες... χάθηκα 2 μερούλες γιατί βαριόμουν που ζούσα, έβρεχε συνέχεια και η βροχή το καλοκαίρι με ρίχνει, περιμένω και περίοδο... :S συνδιασμός που εμένα με κάνει να μη θέλω να κουνηθώ απο τη θέση μου...ακόμα και να φάω βαριόμουν...

Σας είχα αφήσει στη σελίδα 6 και φτάσατε 31 :blink::blink:

θα προσπαθήσω να θυμηθώ όοοσο περισσότερα μπορώ!!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα κοριτσάκια που έχουν doppler-εξετάσεις αυτή την εβδομάδα!!

Ντόρα μου είναι ΤΕΛΕΙΑ τα παιδάκια σου!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! αν ποτέ έπαιρνα σκύλο θα έπαιρνα η Ηusky ή Golden Retriever μου αρέσουν πάααρα πολύ!!!

Και'γώ με σκυλιά και γατιά μεγάλωσα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ίσα ίσα όπως λές και εσύ είχα να παίζω... και τώρα που το σκέφτομαι όντως δεν μου έκανα αίσθηση τα παιχνίδια, προτιμούσα να παίζω με τα ζωάκια!!

Πόνεσε η ψυχή μου για τα άρρωστα παιδάκια που είπες...εύχομαι σύντομα να το ξεπεράσουν και να γίνουν τελείως καλά!!

Όσες βάλατε φωτό με κοιλίτσες...τέλειες είναι οι κοιλίτσες σας,κομψότατες!! φτου φτου!!!

Μαρία μου χρόνια σου πολλά,να τα τριεκατομμυριοστήσεις,οτι επιθυμείς και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! (ευχαριστούμε για τα τέλεια γλυκοσφηνάκια!!)

Αναστασία μου τι κούκλα που είσαι εσύ βρέ? φτου σου...αμα σου βγεί και η καραμελίτσα σου έτσι κούκλα θα έχετε θέμα με τους γαμπρούς!!! :P:P (τέλεια τα ρουχαλάκια της καραμελίτσας σου!! :kiss::kiss: )

Κατρίνα μια χαρά τα νέα σου.. θα σκάσει μύτη νωρίτερα το μωράκι σου...τι καλάααα!!με το καλό κορίτσι μου!!

Ελπιδάκι με γειά το καροτσάκι σας!!! μια χαρά τα κιλάκια σας την ταίζεις πολύ καλά μαλλον!!

Και σε όολα τα υπόλοιπα κοριτσάκια :kiss::kiss::kiss:

Εδώ και 2 ώρες διαβάζω και γράφω!! τα έφτυσα!!! πάω σιγά σιγά για ύπνο γιατί σήμερα ξύπνησα νωρίς (ήρθαν,επιτέλους, απο τον ΟΤΕ πρωί πρωί σήμερα) και σε λίγο θα κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο!! Τα λέμε αύριο κούκλες!!! καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!

kuo μου :kiss::kiss::kiss: και στον Άσαντ!!!

Χαιρετώ την παρέα!!!

1,5 ώρα σας διαβάζω...

Με έχουν τρελάνει τα πονάκια και με πιέζει τοσο ο μπομπιράκος μου που δεν βολεύομαι ούτε στο καθισιό...Νιώθω οτι του πιέζω το κεφαλάκι τόσο χαμηλά που το νιώθω :blush:

Βασούλα και Κατρίνα τέλειες κοιλίτσες!!!

Μαράκι να τα εκατοστήσεις!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Βασιλική ουλίτιδα μόνο στο βούρτσισμα εχω κάτι το οποίο το είχα και προ εγκυμοσύνης...

Κατερινα σουπίτσα τόσα πολλά πήρες απο το ΙΚΑ;;;Ουαουυουουουου!!!

Εγώ 1300 πήρα και ήμουν υπερευχαριστημένη!!!

Τι μισθό είχες τον Δεκέμβριο βρε θηρίο και πήρες τόσα πολλά;;;;

Αναστασία είσαι μια κουκλίτσα!!!Οσο για την βάφτιση εμείς θα την κάνουμε φέτος τον Νοέμβριο!!!Θα είναι 3 μηνών ο μικρούλης μας!!!

Γιούλη ακριβώς αυτό είναι το κρεββατάκι!!!

Το πήραμε σ'αυτό το χρώμα για να ταιριάξει με την ντουλάπα και την συρταριέρα που είχα!

Τους ζητήσαμε και ίδια πομολα με αυτά που έχει το κρεββάτι και τώρα όλα τα έπιπλα δείχνουν σετάκι!!!

Ελπιδάκι τόσο μεγάλο το νινι σας!!!

Σούπερ!!!

Εμας τόσο είναι τωρα φαντάζομαι!Την Τετάρτη που θα πάω στην γιατρό θα σας πω...

Αααα και δεν πολυμπαίνω γιατί έχω θέμα με τον άντρα μου...

Χθες μου κρατούσε μούτρα γιατί κολλάω λέει στο ιντερνετ και δεν του δίνω σημασία!Οπότε θα τον καλοπιάσω για λίγες μέρες και μετά βουρ πάλι...

Φιλιά σε όλες!!!

Ελπιδακι μεγεια το καροτσακι σας και μπραβο για το νινι σας!!!!ειναι ολοκληρο ανθρωπακι πια!!

Γιελιζ μου και μενα με πιανουν τα ψυχολογικα μου με τη βροχη..τιγλυκα λογακια ειναι αυτα???σ'ευχαριστωωω παααααααααρα πολυ!!!!!!!σταζεις μελι για την καθεμια εδω μεσα ξεχωριστα!μας ανεβαζεις πολυ ψυχολογικα!σ'ευχαριστουμε πολυ!!!

Βασουλα ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογακια!!!!3μηνων ε???τι καλα!!!πσοο το θελω και γω αυτο!!!μακαρι να μπορουσαμε να τη βαφτισουμε και εμεις τοσο νωρις...

το ειχα αυτο το θεμα και γω αλλα πριν 2 χρονια που ειχαμε μονο εναν υπολογιστη!πλεον εγω εχω το μινι μου,ο αντρουλης μου εχει το δικο του και ειμαστε οκ!

καληνυχτα κοριτσακια μου ομορφα!!!καλη ξεκουραση,καλο ξημερωμα+ονειρα γλυκα!!!φιλακια πολλαααααααααααα!!!!!

Kalimera koilitses, apo tis 5.30 eimai sto podi :blink::blink:

twra etoimazomai na paw gia mpanaki kai eipa na perasw na sas pw mia KALHMERA!!! ;)

h alitheia einai pws arxisa na varenw epikindina kai den xerw ti tha kanw.....! ouf! pou tha ftasw, apo thn teleftaia fora pou phgame ston gynaikologo exei megalwsei paaaaara poli h koilitsa....elpizw na mhn vgalw kanena paidi gigas! safto to megethos mono i Pizza mou aresei :silly: :silly: ti lew h gynaika prwiniatika :S:S

sas afhnw twra,paw na aplwsw thn kormara mou sthn paralia kai ta leme to meshmeraki!!!

:kiss::kiss::kiss:

καλημέρα στις όμορφες μαμάδες που ακόμα κοιμούνται.Εγώ σηκώθηκα νωρίς γιατί πάω για τις εξετάσεις μου.Τα λέμε σε κανά δίωρο κοριτσάρες... :kiss: :kiss:

καλημέρα στην παρέα!!!

Ενώ κοιμήθηκα γύρω στις 2 σηκώθηκα στις 6 για πιπι και έμεινα ξύπνια...

Αναστασία μου κι εγώ έχω λαπτοπ κι εκείνος χρησιμοποιεί το pc...Το πρόβλημα είναι, κατά τα λεγόμενά του, οτι τον παραμελώ...Δεν του δίνω σημασία και άλλα τέτοια χαζούλια...Αντρες παιδί μου...

Χθες έπαιζε μέχρι αργά αρμόνιο και σημασία δεν έδωσε στο οτι μπήκα στο ιντερνετ...

Οπως του έρθει!!!απλά επειδή δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας για βλακειούλες κάνω πίσω!

Αααα χασμουριέμαι!

Μάλλον θα ξαναπέσω για ύπνο...

Τι μαγειρεύουν πάλι σήμερα;Ουφφφφφφφφφφφφφ...

Μια μακαρονάδα θα φτιάξω και πολύ είναι...χιχιχιχι!Ευτυχώς έχω μακαρονά άντρα και όποτε του κάνω μακαρόνια χαίρεται σαν μικρό παιδί!!!

Λαμπρινή και Ροζι καλά αποτελέσματα!!!

Θέκλα κάνε μια βουτιά και για μας!!Αααχχχ!!!

goodMorning158.gif

kuo28 (περιμένουμε φωτο με τις δημιουργίες σου), an-n (η κοιλίτσα υπέροχη και ολοστρόγγυλη :kiss: μακια της και για τα μπουτάκια σου δεν θέλω σχόλια μια χαρά είναι, εγώ δεν τολμάω να τα βγάλω έξω :blush: είσαι μια κούκλα! και για τα επιδόματα πως μας τα λές έτσι? δεν μας λυπάσαι, εδώ ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα τέτοια) σας ευχαριστώ πολύ! σε όλες με το καλό :kiss:

vaster και rozi1 μμμμμ είναι όλα τόσο λαχταριστά και μίνι που θα τα τσάκιζα όλα για να τα δοκιμάσω αν τα είχα μπροστά μου στα αλήθεια :blush:

vasiliki76 δυστυχώς και εγώ τα συγκεκριμένα μόνο από φώτο τα είδα :( αν δεν μας χώριζε η απόσταση θα κερνούσα ευχαρίστως και live :cheer: το δωράκι μου το περιμένω πως και πως, η ΠΗΤ μου είναι κοντά στην γιορτή μου, λες να έρθει τότε??? :silly: αααα και για την ουλίτιδα που έλεγες είναι δυστυχώς ένα από τα συμπτώματα και αυτή της εγκυμοσύνης και έχω και εγώ, ο οδοντίατρος μου έχει πει όσο μπορώ να βουρτσίζω τα ούλα να φεύγει το σκοτωμένο αίμα και μετά την γέννα να πάω για καθαρισμό. Και κάπου είδα ότι έγραψες για το otrisalin, και εγώ το πήρα όντως κάνει δουλίτσα αλλά η παιδίατρος μας δεν το θεωρεί καλό γιατί λέει δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα στα παιδιά :unsure: ειδικά στα αυτιά :huh:

soupitsa ευχαριστώ για τις ευχές, μην μου αγχώνεσαι για θήλαστρα και αποστειρωτές....να σκέφτεσαι ότι θα μπορέσεις να θηλάσεις μια χαρά το μωράκι σου, αυτές οι αγορές γίνονται και μετά αν χρειαστούν. Στην ανάγκη τα βράζεις και μια φορά τα μπιμπερό και για θήλαστρο βλέπεις εκείνη την ώρα ανάλογα με τις ανάγκες σου, όλα τα θήλαστρα δεν είναι κατάλληλα για την ίδια χρήση να ξέρεις ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αποστειρωτή εγώ είχα πάρει της chicco αυτόν http://www.anatello.gr/cart/images/P/aposteirotis.jpg μια χαρά με βόλεψε και χωράει όλα τα μεγέθη μέσα.

Κατρινα πολύ γλυκό το βιντεάκι, σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου :kiss: να χαίρεσαι και εσύ την όμορφη οικογένεια σου. Νωρίτερα ο μπέμπης? καλύτερα να ξαλαφρώσεις και εσύ και να τον πάρεις επιτέλους αγκαλίτσα!!!

Ntora26 και εσύ καρκινάκι ε? αχ τι ωραία, είμαστε τρυφερά πλασματάκια. Και η Έλλη μου που έχει στις 19 είναι καρκινάκι αλλά η άλλη τσούπρα που περιμένω μου την έσκασε θα βγεί λιονταράκι ;)

Giouli30 να σαι καλά, να φτιάξεις και εσύ μια υπέροχη οικογένεια! Τελικά διάβασα πήρες την μαία του γιατρού σου, πως σου φαίνεται?

Αφού άπλωσα το σεντόνι μου σας φιλώ και πάω στην μικρούλα μου που μόλις ξύπνησε!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Ελπίδα με γεια το καρότσι!!2400?τι κοπελάρα είναι αυτή!!!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον άντρα μου με το internet . Έχουμε ένα τεράστιο γραφείο και έχει ο καθένας το δικό του pc.Καθόμαστε διπλα διπλα ο καθένας κοιτάει τα δικά του και μιλάμε παράλληλα ;)

Κορίτσια τα έχετε πάρει όλα σχεδόν για το μωρό?Εγω έχω παραγγείλει μόνο κρεβάτι συρταριέρα καρότσι.Μου έχουν δώσει και οι αδερφές μου πολλά πράγματα.Και αυτη την εβδομάδα λέω να κατέβω Θεσσαλονίκη για ψώνια.Δε ξέρω και τι δώρα θα μου κάνουν...μη τα πάρω διπλά.

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Ελπιδα με γεια το καροτσι, αντε να το χαρει η μπουμπου, η οποια θα βγει σιγουρα γυναικαρα!

Μαρια χρονια πολλα για τα γενεθλια σου (εστω και με καθυστερηση) να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Βασουλα καλημερα! Εμεις δεν εχουμε τετοιο προβλημα με τον αντρα μου, εχει ο καθενας το δικο του λαπτοπ, ασε που εκεινος περναει περισσοτερο χρονο εκει απο εμενα, οποτε...

Jenny Bill μια ακριβως απο τα ιδια! Ιουνιο ειχαμε βαφτισει τον 1ο μου γιο (στις 22, εσεις?) και Ιουνιο και παλι θα βαφτισουμε και τον 2ο!

Καλα αποτελεσματα σε ολες σας που πατε για εξετασεις και :kiss::kiss::kiss: σε ολες !

καλημερα κουκλες!!!!!

τωρα τελευταια σηκωνομαι αργα γιατι χτυπαω κατι διαλειματα το βραδυ...αλλα εχω αρχισει και ποναω αρκετα....

λαμπρινη και ροζη καλα αποτελεσματα!!!

μαρια δεν πειραζει θα το χρωστας το γλυκακι :P

κι εγω της chicco τον αποστειρωτη πηρα , νομιζω ειναι ο πιο βολικος..

στον avent μου ειπαν τα απλα μπιμπερο τα μεγαλα μπαινουν καπως πλαγιαστα...

ελπιδα τι μπεμπα ειναι αυτη?!?!?!?!?!?! :silly: κοπελαρα!!!!

Καλημέρα κοιλίτσες!!

Βλέπω είστε όλες μία χαρά.

Καλη επιτυχία στις εξετάσεις,

Ελπίδα η μπεμπούλα τρώει καλά...... Αχ τι ωραία που τα μπεμπάκια μας μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!!!!

Tweety απο που είσαι??

Αννούλα πολύ χάτηκα που μπήκες και έδωσες παρουσία. Καλή συνέχεια στις διακοπούλες σου!!

Μαρία μου η Μαία είναι πολύ νέα αλλά δεν με χαλάει. Είναι πολύ καλή κοπέλα και με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Μέχρι τώρα είναι πολύ χρήσιμα αυτά που μου λέει αλλά πριν εκφράσω την άποψη μου θέλω να δω πως θα πάνε και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και σχετικά με τον θηλασμό.

Αυτό που μου είπε και χάρηκα πολύ είναι ότι στον διαβαλκανικό αν ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό το τηρούνε απόλυτα! Θα μου το φέρνουν κάθε φορά που κλαίει καθώς και επίσης δεν θα το ταϊζουν ξένο γάλα. Επίσης ζήτησα, αν όλα πάνε φυσιολογικά με την γέννα, αμέσως μετά που θα το πλύνουν να μου το αφήσουν στο στήθος για όση ώρα χρειαστεί ώστε να ψάξει μόνο του και να βρει την θηλή. Μπορεί να πάρει και 1 ώρα. Και αν μπορώ να το ατίσω για πρώτη φορά αμέσως μετά την γέννα. Θα δούμε. :S

Κορίτσια επανέρχομαι.

Το καθήκον βλέπεται...

:(

kalispera koritsia ti kanete?xerwme pou eistai oles kala...egw tha paw sto giatro tin pempti na dw to gorgonaki mou... :P

oso gia ta ponakia exthes eixa to teleytaio mathima anodinou kai mou eipe i maia oti einai oti kalytero na exoume ponakia ayti tin periodo kai proetoimazete i mitra gia thn genna....

xrisanthemo έγραψε:

kalispera koritsia ti kanete?xerwme pou eistai oles kala...egw tha paw sto giatro tin pempti na dw to gorgonaki mou... :P

oso gia ta ponakia exthes eixa to teleytaio mathima anodinou kai mou eipe i maia oti einai oti kalytero na exoume ponakia ayti tin periodo kai proetoimazete i mitra gia thn genna....

Καλώς το Χρυσανθεμάκι.... Καιρό έχεις να μπεις

Άντε με το καλό να δεις το γοργονάκι σου!! Περιμένουμε νέα σου.... :lol:

Καλημερα στις κοπελαρες και τα μπουμπουκακια τους!!!πολυ χαιρομαι που σας βρησκω ολες καλα!καλα αποτελεσματα στα κοριτσια που κανουν εξετασεις και πολλα φιλια στις υπολοιπες μανουλες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...