Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ?

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ Ν.2 ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ?

Δημοσίευση

οταν γεννηθηκε ο μεγαλος αυτο ακρηβως εκανα και εγω και ενιωσα οτι τον ερωτευτηκα οπως καθε μαμα με τον γιο της.οταν γεννησα τον μικρο δεν τον ειδα ετσι ηταν μεσα στα αιματα και καπως μου φενωταν.αλλα μεγαλωσε και σχηματηστηκε καλητερα,εκανε κατι μεγαλα γαλανα ματια που με κοιτανε και λιωνω

Δημοσίευση

Εγώ τί να σας πω. Εντελώς αντικειμενικά έχω το πιο όμορφο μωρό του κόσμου!!!! χαχα!!!

Πλάκα πλάκα πάντως, όταν γεννήθηκε (γέννησα με καισαρική με επισκληρήδιο) όταν μου τον βάλανε πάνω μου και τον είδα έτσι μαύρο, με αίματα, μες στη λίγδα είπα "Παναγιά μου, τί άσχημο παιδί έκανα!". Μετά όμως που τον πλύνανε και τον σιδερώσανε.....ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!

×
×
  • Προσθήκη...