Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 months later...
Δημοσίευση
Γεια σας μανουλες

Σταγονα, να υποθεσω πως εχεις γεννησει?

Εγω μενω Νεα Ιωνια κοντα στο γηπεδο τς ΑΕΚ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ STEMPI ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑΑΑΑ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλό μήνα σε όλες ❤️❤️❤️❤️ να φέρει θετικά τεστακια σε οσες περιμένουν, ομαλες εγκυμοσύνες σε οσες κυοφορούν και γερά μωράκια σε όσες έχουμε την ΠΗΤ μας αυτόν τον μήνα! 🤰🏼🥰   υγεία κορίτσια πάνω απ όλα υγεία! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    • Την Πέμπτη που έχω ραντεβού θα κάνουμε καρδιοτοκογρλαφημα..για να δούμε. Ή δεν έχω ή δεν τις καταλαβαίνω. Πάντως χαίρομαι την ζουζούνα μου που κουνιέται πλέον πιο έντονα.  Χθες τα στήσαμε τα πραγματάκια της ώστε να τα δούμε κιόλας..και τώρα τα χαζεύω.. χαχα!! 
    • Κι εμείς στήσαμε χθες το λίκνο, το καρότσι, το αυγό και τη καλαθούνα ώστε να τα δούμε κιόλας ότι ήταν οκ και κάπως να εξοικιωθώ με το βάλε - βγάλε, άνοιξε κλείσε..Δεν ξέρω επιστήμη μου φάνηκε.. χαχα!  Πλυντήρια ακόμα ένα έχω και τέλος. Ευτυχώς μου τα σιδέρωσε όλα η μαμά μου, θα της πάω και αυτό και θα τα πάρω έτοιμα. Γιατί με τα χέρια μου και τον καρπιαίο έχω θέμα.  Τώρα γενική θα δούμε πότε θα πείσω το σύζυγο να κάνουμε..χαχα! Επίσης πρέπει να κάνουμε κάτι μικροδουλίτσες στο wc όπου θα το χρησιμοποιούμε για τη μπέμπα.  Βαλίτσα θα φτιάξω κι εγώ τη βδομάδα που μπαίνει προς το τέλος. Κι έχω κάτι ψώνια ακόμα κυρίως για εμένα, δηλ. ειδη υγιεινής για το μαιευτήριο και τέτοια ώστε να τα βάλω στη βαλίτσα από τώρα και μην ψάχνω τελευταία στιγμή να βάλω αυτά που χρησιμοποιώ. 
    • Κι εμείς στήσαμε χθες το λίκνο, το καρότσι, το αυγό και τη καλαθούνα ώστε να τα δούμε κιόλας ότι ήταν οκ και κάπως να εξοικιωθώ με το βάλε - βγάλε, άνοιξε κλείσε..Δεν ξέρω επιστήμη μου φάνηκε.. χαχα!  Πλυντήρια ακόμα ένα έχω και τέλος. Ευτυχώς μου τα σιδέρωσε όλα η μαμά μου, θα της πάω και αυτό και θα τα πάρω έτοιμα. Γιατί με τα χέρια μου και τον καρπιαίο έχω θέμα.  Τώρα γενική θα δούμε πότε θα πείσω το σύζυγο να κάνουμε..χαχα! Επίσης πρέπει να κάνουμε κάτι μικροδουλίτσες στο wc όπου θα το χρησιμοποιούμε για τη μπέμπα.  Βαλίτσα θα φτιάξω κι εγώ τη βδομάδα που μπαίνει προς το τέλος. Κι έχω κάτι ψώνια ακόμα κυρίως για εμένα, δηλ. ειδη υγιεινής για το μαιευτήριο και τέτοια ώστε να τα βάλω στη βαλίτσα από τώρα και μην ψάχνω τελευταία στιγμή να βάλω αυτά που χρησιμοποιώ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...