Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσαρες!!!!!!!!

Κυριακη σημερα και ολες βολταρετε ε;;;;;;

Γιωτα τι αναπτυξη ειναι αυτη καλε;;;Φτου φτου!!!!

Χθες ωραια περασαμε με τον αντρα μου!!!!

Την Παρασκευη ξαναφευγουμε για καμια βδομαδουλα πάλι.Παμε Ευβοια αυτη τη φορα.

Οσο για το τσουτσουνι μας και ο δικος μου σφεντονα το εχει κανει. :side::side::side::side::side:

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!!

σημερα εχουμε παιδιατρο...εχουμε να παμε 2 μηνες, απο τοτε που καναμε το τελευταιο εμβολιο και εχω αγωνια να δω τι αναπτυξη εχει.

το μονο καλο που βλεπω ειναι οτι εχει ανοιξει πολυ η ορεξη του(ευτυχως)

και ειμαι περιεργη να δω τι βαρος εχει παρει....

την καλημερα μου και τα φιλια μου σε οοοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα! εμεις θα παμε αυριο ,την ζυγισα κ με το παμπερς φενεται να εβαλε 400 γρ ,βγαλε κανα διακοσια το παμπερσ οποτε 200 γρ μπορει να εβαλε,θα δειξει αυριο! εχουμε κ το εμβολιο της ανεμοβλογιας....συνηδητοποιησα οτι το παιδι μου εαν της προσφερεις συνεχεια κατι θα δοκιμασει τα παντα! φαταουλας!χαχαχαχχαχαχαχα μπραβο στον Σπυρακο Αναστασια,μπουκωνε τωρα που μπορεις!

Δημοσίευση

ξεχασα...οχι καλε δεν τα τραβαω τα ποδια της!επίσης κατι αλλο.τι γινεται με το θεμα του υπνου ρε παιδια,εχθες ξυπνησε 5 φορες!2 γ πιπιλα,2 εδωσα γαλα κ μια ξυπνησε κανονικοτατα στρογγυλοκαθισε στο κρεβατι κ εκλαιγε,ηρεμησε κ κοιμηθηκε μονο οταν την πηρα μαζι μου!!! ουτε νεογεννητο ετσι! λετε να της λειπει ο μπαμπας της?

Δημοσίευση

Καλημέρα....,

καλά είστε?

καλημέρα Αναστασία, Γιώτα και Νατασσούλα, όλα καλά?

εγώ από τόσο νωρίς και βαριέμαι, είμαι φοβερά κουρασμένη ψυχολογικά.... :(

Franita έγραψε:

(ξερετε τωρα εχουν μια εμμονη οι αντρες με το συγκεκριμενο οργανο) ..Οταν ηταν 10 μηνων τον ειχα γυμνο κ εκει που το τραβαγε σκυβει μπροστα κ το εβαλε κ στο στομα :blink: :woohoo: :blink::dry: ...Μαλλον δεν του αρεσε ομως γιατι δεν το ξανακανε! Παντως εχει γινει ανεκδοτο αυτο που εκανε, ακομα θυμαμαι τη σκηνη κ γελαω!

και εγώ γέλασα πρωί πρωί..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

σας είπα? η μικρή βγάζει τους κυνόδοντες, χθες που γελούσε είδα ότι είναι έτοιμα να τρυπήσουν το ούλο!!! άντε να τελειώνουμε με τα δόντια, πάμε να διχρωνίσουμε και ακόμη!!!!

χθες πήγαμε για φαγητό έξω και μετά από μίαμιση ώρα ακόμη φαγητό δεν υπήρχε στο τραπέζι!!!! είχαμε μόνο τα ποτά και ένα ορεκτικό και το φαγητό που παραγείλαμε είχε και σαλάτα η οποία ήταν από μπουφέ, επομένως φάγαμε την σαλάτα....περιμέναμε, περιμέναμε τίποτα...και ο Λουκάς πεινούσε και η ΡΕΑ επίσης...λέω στον άντρα μου φεύγουμε, πληρώνουμε ό,τι φάγαμε και τέλος...τελικά έρχεται η σερβιτόρα και της λέμε να πληρώσουμε ό,τι φάγαμε δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε μιάμιση ώρα το φαγητό.....και μας το φέρνουν τότε (ωραίο φαινόταν!!!), αλλά επιμείναμε και τελικά μας είπαν να μην πληρώσουμε τίποτα και φύγαμε, πήγαμε αλλού!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα....

Σας διάβασα και τα μισά τα έχω ξεχάσει.... :laugh: :laugh: Τι πολυλογούδες είστε εσείς;;;;

Αρχικά να σχολιάσω το ποστ της Φραγκίσκας που έλεγε ότι ο γιος της έσκυψε να φάει το πουλάκι του... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P Δεν υπάρχει αυτό το παιδί!!!!!Είναι Θεός!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δεύτερον Γιώτααααααααααααααα 2 εβδομάδες κράτησαν τα παπούτσια σας;;;; :laugh: :laugh: :laugh: Καλέ μήπως δεν της έχεις κόψει τα νύχια;;;; :laugh: :laugh: :laugh: Και μετά παραπονιέμαι εγώ που αλλάζουμε παπούτσι κάθε 1-1,5 μήνα.... :laugh: :laugh: :laugh:

Αφρο μου........... :(:(:( Μη στενοχωριέσαι μάτια μου....Να δεις οτι σύντομα θα φουσκώσει πάλι η κοιλίτσα με την αδερφούλα του Μανωλάκη!!!! :woohoo: :woohoo: Νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας...Χαλάρωσε και θα έρθει και το 2ο νινί... :kiss::kiss:

Κορίτσια έχω πολλά να σας πω...

Σαββατοκύριακο είχαμε πάει στο χωριό μου και Σάββατο βράδυ πήγαμε μεγάλη παρέα σε ταβέρνα για φαγητό...Η μικρή κοιμήθηκε κατά τις 11.30 στο καρότσι :woohoo: :woohoo: και γυρίσαμε σπίτι 1.30 η ώρα τη νύχτα...Με το που σταμάτησε το αυτοκίνητο ξύπνησε και είχε τρελά κέφια....Έτρεχε, έπαιζε, κυνηγούσε το σκυλάκι που έχει η μαμά μου μέσα στο σπίτι..Την βάλαμε για ύπνο, έγινε χαμός..Ούρλιαζε, χτυπιόταν...Τελικά κοιμήθηκε στις 3.30 το πρωί στο κρεβάτι μαζί μας... :S:S:S Εμείς χώμα!!!!!!!!!!!!! :blink::blink::blink:

Ρε κορίτσια μια φορά ξύονησε νύχτα και δεν κοιμόταν και την επόμενη μέρα σερνόμασταν..Πώς αντέχετε;;;;; :blink::blink: Τώρα σας καταλαβαίνω.... :huh::huh::huh:

Χθες πήγαμε στην ειδική γιατρό για τη χοληστερίνη...Μας είπε ότι οι τιμές της είναι λίγο αυξημένες αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει πρόβλημα...Σε ένα χρόνο θα μας ξαναδεί..Πάντως είναι γεγονός ότι έχει βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό από την πλευρά του άντρα μου...

Μας συνέστησε διατροφή, αυτά δηλαδή που ούτως ή άλλως της έδινα, μας είπε να της αυξήσουμε τα γεύματα..Δηλαδή θα τρώει κανονικό φαγητό και μεσημέρι και βράδυ...Μικρότερη ποσότητα βέβαια το βράδυ...θα πηγαίνουμε για εξετάσεις ανα τετράμηνο και του χρόνου όταν θα πάμε θα δούμε αν υπάρχει ή όχι θέμα..Και τότε μπορεί να κάνει και τεστ DNA η Ιωάννα μου και ο Γιώργος για να δουν για τη χοληστερίνη αν είναι κληρονομική....Γενικά μας είπε ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε!!!!!!Αυτά!!! :):)

Κορίτσια αύριο φεύγει το κοριτσάκι μου... :(:(:( Ήρθε να την πάρει ο πεθερός μου να πάνε στο χωριό να κάνει μπάνια...Δε θέλω να την αποχωριστώ!!!!!!!!! :(:(:(:( Δεν αντέχω!!!!!!!! :(:(:(:( Βέβαια θα στείλω και τη μάνα μου μαζί για κατάσκοπο μήπως κάνει μαλακίες ο πεθερός μου με το φαγητό κλπ της μικρής...Και η πεθερά μου δεν ξέρω αν θα μου τα λέει όλα..έτσι, στέλνω και τη μάνα μου... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τι άλλο να σχολιάσω;;;;Δε θυμάμαι... :blush::blush::blush:

Παναγιώτα, Νατασούλα, Αναστασία, Θούλη, Argi τα φιλιά μου... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Τι κανουν οι εγκυουλες μου; Εμεις μολις γυρισαμε απο διακοπουλες! Θασο ημασταν. Ωραια ηταν...πηγαμε με ενα ακομα ζευγαρι με συνομιληκο μωρακι. Ομοιοπαθείς, δηλαδη...χαχα!

Κατα τα αλλα καλα...το σπιτι ειναι μες τη μπιχλα κι εγω σερφαρω!

Σας πεθυμισα βρε κοριτσια, αλλα καλοκαιρακι τωρακαι μπαινω σπανια.Παρολαυτα σας σκεφτομαι!Φιλια!

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Κορίτσια αύριο φεύγει το κοριτσάκι μου... :(:(:( Ήρθε να την πάρει ο πεθερός μου να πάνε στο χωριό να κάνει μπάνια...Δε θέλω να την αποχωριστώ!!!!!!!!! :(:(:(:( Δεν αντέχω!!!!!!!! :(:(:(:(

Καλημέρα Γωγώ,...εγώ δεν θα μπορούσα να την αποχωριστώ τόσο μικρή!!!! ούτε και τώρα που είναι λίγο μεγαλύτερη από την δικιά σου!!!!

άραγε η ίδια πώς θα αντιδράσει?

Καλημέρα Αυγή καλό χειμώνα ή θα συνεχιστούν οι διακοπές?

Δημοσίευση

Καλημερα Γωγω..Καλημερα Αργη..

Ασε και εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ!!

Ειναι δυνατον ρε παιδια....κριμα το παιδακι, κριμα το νενοτατο παλλικαρι που αν μη τη αλλο θα ειχε να προσφερει κατι.

Γωγω οποτε ολα καλα με σας..ναι ναι..να στειλεις την κατασκοπο..χαχαχα..

Ποσες μερες θα μεινετε Χαλκιδικη...γιατι εμεις μαλλον απο 01/09 θα κατεβουμε Αθηνα..αλλα και παλη ειναι σχετικο αυτο...

σε ποιο ξενοδοχειο κλεισατε;;;

Χτες ο μικρος εσπασε ενα χρυσαφι ελεφαντακι....και μασουλαγε το ποδι του..το οποιο ειναι μητερο στην σπασμενη ακρη.....απανωτα εγκεφαλικα κοντεψα να παθω...

η μανα μου φταιει...για τον γαμο να διακοσμησεις το σπιτι μπλα μπλα μπλα...χεστηκα για το ελεφαντακι..και ας ητανσ ετ των τριων και δωρο γαμου...ενας θεος ξερει αν μασουλησε κανενα κομματι η απο τι υλικα ηταν αυτο το χρυσαφη..μηπως ειχε μεσα επικινδυνα υλικα...πολυ νευριασα..

τα ειχα μαζεμενα σε μια κουτα στην αποθηκη...πως το σκατιαρικο την ξεθαψε απο εκει..και να φανταστειτε πως στην αποθηκη- μικρη τουαλετα- δεν εχει μπει ποτε

Φυσικα με κοιτουσε με ενα αθωο βλεμμα.....

Κατα τα αλλα καλα..

περασαμε πολυ ωραια κυριακη μονοι μας στο σπιτι..αλλα ρε παιδια..κουραστικα...να σφουγγαριζω να μαζευω...

επαιζε μιση ωρα μονος του ισυχα και ωραια στο δοματι του και ελεγα απο μεσα Θεε μου ...καντονα να ειναι ετσι ολη μερα!!!!!

Μετα πηγαμε βολτα εκει στην γειτονια μας..να ανοιξει ο αντρας μου και ενας γειτονας το αυτοματο ποτησμα στα παρτερια του ΟΣΕ...ξεραθηκαν τα καημενα....να δροσησει λιγο και εμεας

Ο Χριστοφορος ετρεχε πισω απο μια γατα και φωναζε πθθθθθθ πθθθθσσσσσσ...γαγα....γαγα..οπου καταλαβα πως η πρωτη λεξη κανονικη του γιου μου ειναι Γατα....τι σημαινει αυτο μελοωντικα δεν ξερω..μα Γατα ρε παιδια;;;;;;;

μετα φυσικα ηθελε να παει κατω απο το νερο και να πιασει τον ψεκαστηρα...εκανε περα δωθε αρκετα μετρα στο δρομο μας..τρεχοντας πευτοντα..εγω ηλπιζα πως με τοσα χηλιομετρα θα ειχε τεζαρει το βραδυ και θα κοιμοταν ολη νυχτα..ναι καλα..μη με ρωτατε ποσες φορες ξυπνησε..δεν τις μετραω πλεων...

Γωγω...τα ξενυχτια μια συνηθεια ειναι ολα...σκεψου πως πριν 10-12 χρονια κοιμομασταν λιγοτερες ωρες..οχι βεβεια νταντεβοντας παιδια..αλλα σουλατσαροντας σε κλαμπακια συναυλιες..θεατρα..εστιατορια...κλπ κλπ κλπ...

Δημοσίευση

Αργη, Χρυσα καλημερουδια!

Αργη, παιζει να παμε και Σαμοθρακη αναλογα με το μπατζετ. Αποφασισα πως ειναι καλυτερα να ξοδεψουμε τα λεφτα μας σε διακοπες πατά να παρουμε ακριβα ρουχα για τη βαφτιση που μετα θα μεινουν στη ντουλαπα..

Εσυ Αργη Γερμανια εισαι ή κατεβηκες Ελλαδα για διακοπες;

Χρυσα, μου ελειψαν οι περιγραφικες σου διηγησεις τοσες μερες! Φιλια!

Δημοσίευση

χαχαχαχ..αυγη σοβαρα σου λενε ετσι για την βρωμη....εμενα δε μου λενε τιποτα..αλλα τις βλεπω και τις δυο πως μπουκωνουν το παιδι με φαγητα..λες και εχει αναγκη το μικρο μου γοριλακι..ειδικα μετα την αμυγδαλιτιδα..σαν να μου αδυνατησε το καημενο..και δως του τα γιαουρτα...φουλ λιπαρα με φρουτα....και δως του σπιτικα κουλουρακια..και δωστου σιμηγδαλοκρεμα...μετα λενε..δεν εφαγε φαγητο...που να το βαλει κυριες μου...χαχαχα

Χτες παντως που ειπασταν μαζι εφαγε μια χαρα..

απο παντα το εκανε αυτο ετρωγε μικρα και συχνα γευματα..

παντως δεν το κοβω να αποθηλασω....λεω να παραιτηθω..δεν εχει νοημα

Δημοσίευση

kalhmera

apo to prwi twra kathisame ligo spiti .

to zouzouni mou otan koimate mesa sto dwmatio mas pou exei klimatistiko koimate olo to bradu !!!

distixos den mou ftanoun ta lefta twra na tou baloume sto dwmatio tou ena .Alla akoma kai na tou bazame den tha eline pisteuw olo to problhma tou upnou .

pantos otan koimomaste mazi sto diko tou domatio ksipnaei ..... :dry:

xrisa den eipais ales leptomeries apo ton gamo .

argi kala kanate sto estiatorio .

pontikaki makari na pate diakopes .

Δημοσίευση

Ασε Αυγη...για την ωρα του αποσπω την προσοχη οτα ειμαστε καπου εξω και στο σπιτι θηλαζουμε μονο ξαπλα στο κρεβατι..ΑΛΛΑ..εννωειται πως ζηταει οποτε γουσταρει..τις περισσοτερες φορες δε θελλει μονο για να πιπιλαει!!

Αλλα ρε κοριτσια ακομα και οταν πιπιθλαει βγαινει γαλα..γιατι μετα που το αφινει εχει γαλα στο στομα του..και πολυ γελλαω...εχει μαι ευτυχισμενη φατσα με γαλα πασαλειμενο γυρω απο το στομα του και καμια σταγονα να περισσευει..θα μου λειψει αυτη η εικονα..

Αφρο δεν εγινε κατι το συγκλονιστικο...

Οπως σας ειπα - και δεν το λεω μονο εγω- ο δικος μου γαμος ηταν καλυτερος...

ηταν ολα πολυ....καπως..σαν να μην ηθελε κανεις να γινει αυτος ο γαμος εκτος απο τον γαμπρο ο οποιος εδειξε ενθουσιασμο.

Επισης το νυφικο..αν και ηταν πανακριβο..εδειχνε πολυ φτηνο...και το μακιγιαζ πυ εκανε αλλα μπαρμπι..ηταν too much..καλυτερα να εκανε το καθημερινο της μακιγιαζ της παει περισσοτερο

Επισης το πεπλο- ηταν παρα πολυ μακρι- ηταν κακοφτιαγμενο και επεσε..ειχε πλαστικο χτενακι..και τελικα τζαμπα το πληρωσε γιατι δεν το χαρικε καθολου.

Ειχαν γινει και λαθη στον στολισμο και στην καραφα..αλλα και παλη της ειπα δεν χωραει στεναχωρια...μονο εσυ ξερεις οτι ειναι λαθος..χαχαχαχα.

Γενικα ηταν πως να το πω..ενας γαμος χωρις ορεξη

Δημοσίευση

Αχ Χρύσα μου δίκιο έχεις.....Εγώ μέχρι πιν 5 χρόνια τη νύχτα μέρα είχα κάνει...Στις 8 το πρωί μαζευόμουν σπίτι...Αλλά μετά όλη μέρα κοιμόμουν!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ο Χριστοφοράκος είπε γάα;;;;Δεν έχει πει άλλη λέξη;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Είναι απίστευτος...Την Παρασκευή μάθαμε 2 νέα πράγματα...Της λέω λοιπόν "Ιωάννα τι κάνει η κουζίνα;;;;" Και απανταει "Τζιζθθθθθθ".... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Επόμενη ερώτηση μαμάς "Ιωάννα τι χρώμα είναι ο ουρανός;;;;" Μπεεεε,μπεεε,μπεεε... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Argi μου βασικά δεν υπήρχε περίπτωση να τη στείλω, αλλά τη λυπάμαι μωρέ μέσα στο καμίνι...έχει τρομερή ζέστη, όλη την ημέρα είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι, μόνο το απόγευμα αργά πάμε στο πάρκο, εμείς δουλεύουμε μέχρι αργά, για μπάνιο δεν έχουμε πάει καθόλου κι έτσι είπα να πάει στο χωριό να κάνει κανένα μπανάκι και να παίζει ελεύθερα εκεί...Κι εγώ θα πηγαίνω τα ΣΚ...Δύο εβδομάδες είναι, θα περάσουν... :(:(:(

Κορίτσια όντως είναι τραγικό αυτό που συνέβη στον άνθρωπο...Κρίμα για τον ίδιο και για την οικογένειά του...Και μετά εμάς μας ζητάνε αποκλειστικά θέματα, να χτυπάμε συμφέροντα κλπ...Πώς να δουλέψουμε όταν τα βάζουμε με θηρία;;;;;; :angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Παναγιωτα Ττραγικο δεν λες τιποτα..

ξερεις ειναι η φαση που μπαινουμε σε μια περιοδο να το πω τρομοκρατιας....

Χτες κοιτουσαμε με τον αντρα μου μια ταινια..χαζομα κλπ...και λεγαμε πως τοτε..τον μεσαιωνα..η τα αρχαια χρονια..το αγχος τον ανθρωπων ηταν να μη γαφωθουν να μη σκοτωθουν..κλπ κλπ..τωρα εχουμε ενα αλλο αγχος..αλλα σηγα σηγα θα αρχισουμε νε επιστρεφουμε σε εκεινο το αγχος..οπου αμα λες κατι που δεν αρεσει στον αρχοντα( οπου αρχοντα ςπλεων οποιοσδηποτε ανθρωπος εξουσιας) φοβασαι για την ζωη σου..και μαλλιστα εν ψυχρω.

Και πραγματικα δεν ειναι που λεω σε τι κοσμο φερνω το παιδι μου..γιατι ο κοσμος ηταν παντα ιδιος..αλλαζε λιγο το περιτυληγμα...αραγε θα ειναι σφαλες το παιδι μου..τι δρομο θα ακολουθησει..και αυτος ο δρομος θα του χαρισει στιγμες ελευθεριας για την οποια παλευει χρονια η ανθρωποτητα..η εξακολουθει να ειναι ενα αγαθο...το οποιο σπανια καποιος θα χαιρεται.

με επιασε η φιλοσοφια μου παλη...

Δημοσίευση

Θουλιτσα μου αφου καθομαστε μωρε όλο το καλοκαιρι ειπαμε να πάμε κάπου να ειναι και για τον μικρο καλα.

Γωγώ φευγει το κοριτσακι σου ε;;;;Εσεις θα πάτε προς Βονιτσα καθόλου;;;

Αφρο εγω που του εχω κλιμαστικο ξυπναει... :angry: Αλλα τωρα στελνω τον αντρα μου ... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ρε Χρυσα στου κουτρουλη το γαμο πήγατε;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Καλα το πεπλο γιατι δε το στερεωσε με τσιμπιδάκια;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Γιώτα ξυπναει ακομη για γάλα ε;;;5 φορες;;;Και σημερα δουλευεις;;;; :S:S

Το Ανεμοβλογιας δε ρωτας αν επιτρεπετε να το κανεις με τετοια ζέστη;;;;

Αυγη welcome back!!!

Αναστασία μου πολλα φιλακια.Χαθηκαμε μωρέ.

Εμεις την Τεταρτη πάμε για εξετασεις αίματος.Εχει πέσει αρκετα η καμπυλη και βάρους και ύψους.50% απο 90%. :(:(

Υπαρχει περιπτωση να εχει καμια αλεργια και επειδη τοσο καιρο τον θηλαζα να μην εχω πάρει χαμπαρι;;; :dry::dry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...