Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρθουλα θα μου λειψουν ολοι,βεβαια οι περισσοτερες φιλες μου δεν εχουν παιδακια κ ειναι ελευθερες ακομη ,με αυττές απομακρυνθηκαμε λιγο καθοτι πλεον εμενα με ενδιαφερουν τα κατορθωματα της μικρής,η δ εκολλητη μου μενει Αθηνα (συνάδελφος) κ παιδευετε με τα 2 μικρα της κ αυτη (21 μηνων το ενα κ 4 μηνων το αλλο) κ 2 ακομη φιλεναδες μου ειναι εγγυες στα δευτερα και τρεχουν ,οποτε μπορω να πω οτι ο καθενας εχει βυθιστει τοσο πολυ στις εννοιες του που νομιζω οτι τον τελευταιο καιρο ηρθα πολυ πιο κοντα με τα κοριτσια που γνωρισα εδώ,επειτα βρισκομαστε σχεδον σε καθημειρνη βάση!!!!κουκλαρες μου!

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου σας υπερευχαριστω για τις ευχες σας!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Πω πω εγινα 33 τρομαρα μου!!!!!

Ελπιζω να πάνε όλα καλα με την εγκυμοσυνη και να εχουμε υγεια όλοι μας. :)

Το βραδυ θα μας κρατησουν τα πεθερικα ενα 2-ωρακι το παιδι και θα βγουμε. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αφροδιτακη να χαιρεσαι τον αδερφουλη σου!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Παναγιωτα χρονια πολλα και απο εδω...σου ευχομαι με το καλο να εχεις μια ευκολη γεννα..και φυσικα υγεια !!!

Αφρο να χαιρεσαι τον αδελφουλι σου!!!

κοριτσι ακαλησπερα!!

Αναστασια τι εγινε τελικα με τον παιδικο;;;;

μηλησες;;;;

Εγω σημερα πηγα κομμωτηριο..εκοψα τα μαλλια..οχι τοσο κοντα οσο θα ηθελα αλλα κοντα...μετα πηγα οδοντιατρο..ρε κοριτσια 1 και 20 μου εκανε την πρωτη ενεση ..ακομα μουδιασμενο ειναι το μαγουλο...

η ενεση πονεσε τρομερα..αφου του λεω σε καποια φαση..προτιμω να κανω αλλο ενα παιδι..και μου λεει μου το λενε συχνα γυναικες αυτο...χαχαχα

κατα τα αλλα εχει πολυ ελαυρι χερι..οση ωρα εκανε το σφραγησμα κοντεψε να με παρει ο υπνος..εκανα ομως τρομερο πονοκεφαλο και ζαλαδα μετα...

ΑΛΛΑ πηγαμε και για μπανι.

Ο Οδυσσεας ηρθε και κατα τις 5 φυγαμε..κατσαμε πολυ λιγο γιατι ποσνουσ ετρομερα το κεφαλι μου..ο μικρος ρε σεις ειναι τελειος αλλο παιδακι στην θαλασσα..σουζα..παιζει ωραια δεν γκρινιαζει κλπ κλπ..στην επιστροφη κοιμηθηκε..και εγω μαζι...

Αυτα τα νεα μας...παω να βαλλω πλυντιριο..και να κανω μπανιο..και να σηδεροσω...κανει να παρω κανενα ντεπον ρε κοριτσια;;;

Δημοσίευση

Παναγιώτα :silly: μου χρόνια σου πολλά. Λίγες μερούλες μεγαλύτερη από τον αδελφό μου είσαι.

Πάντως για τον αποθηλασμό στον 8 μήνα το ξέρω και γω αλλά άμα είναι μικρός σαν το καμάρι μου έχει πιθανότητες μόλις γεννήσεις να θυμηθεί το αγαπημένο του σπορ και να συνεχίσει από κει που διέκοψε :cheer:

Δημοσίευση

ρε χρυσα τι να πειραζει το ντεπον..

ειπαμε μονο ναρκωτικα δε κανει :P

γιωτα εγω δε σε βλεπω καθημερινα :(

μαρια λενε δε κανει αν αποθηλασει ενα παιδι να ξαναθηλασει :dry:

Δημοσίευση

ebala gia upno to mikro skasmeno plasmataki pou exw .

martha polla lene .....

an exei apothilasei omos gia ligous mhnes pithanon na mhn thimate pws na ksana thilasei .

an ksana zitisei einai sto diko sou xeri an theleis na ton afiseis na dokimasei an mporei .

polla dokimazoun kai h blepoun oti den thimounte h pinoun mia duo fores kai tous pernaei .

Δημοσίευση

Αυτο που λεει η Αφρο ξερω και εγω...παιδια δεν ξερω...θα δουμε..

προς το παρον νομιζω πως οσο και να το θελλω εγω ο Χριστοφορος δεν θελλει να αποθηλασει

Για την ωρα του καθιερωσα οτι θηλαζουμε- οταν ειμαστε σπιτι- μονο ξαπλα στο κρεβατι..με αποτελεσμα σαν τον Λενιν να ειναι με παρατεταμενο το δαχτηλο προς την κρεβατοκαμαρα, και οταν ειμαστε εξω προσπαθω να του αποσπασω την προσοχη..παντως με το που μεβλεπει ακομα και με το σουτιεν τρελενεται.

Αυτη η κοπελα που σου λεω Μαρθα γεννησε στο γεννεσης..και χτες ηταν εγω...συζητουσαμε..ο δικο ςτης ειναι σαν τα δικα μας...λες να τα δινουν τιποτα εκει;;;;..χαχαχα

Α!!! ρε κοριτσια ο μικρος εχει λυσσαξει να τραβαει την τσουτσου του...παω να τον αλλαξω πανα και αυτο εκει..μαστηχα..

εγω δεν του δινω σημασια..η πεθερα μου προσπαθει να του δειξει πως κανει κατι κακο...και με νευριαζει...

πως το κοβεις αυτο χωρις να δημιουργησεις ανασφαλεια στο παιδι;;;;

Δημοσίευση

Κοριτσαρες καλησπερα.Παντως ξερω ποτε μπαινω.Σε μεγαλα γεγονοτα.

Στα γεννεθλια της Παναγιωτας και στο τραβηγμα των τσουτσουνιων.... :P

Το κανει και ο Αρουλης και τον αφηνω.Οπως λεει και η Θουλη

να καταλαβει το εργαλειο....

Μην σας κουραζω ξερετυε λογω θαλασσας καθε μερα μπανακι.Κουραζομαι

αλλα κριμα να μην τον κατεβαζω.Μπηκα στον ογδοο και ανυπομονω

να γεννησω.Με κουρασε η ζεστη κι εχω παρει μονο 12 κιλα.

Πως μεγαλωσανε τα βλασταρια σας....

Σας φιλω ολες :kiss::kiss::kiss:

και τις φουσκωμενες κοιλιτσες :P

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχαχ...τρελες!!!!!

οποτε να τον αφισω να τραβαει!!!!!!

Ποντικομαρακι μουυυυυ

τικανετε;;;;

αντε κοντευεις!!

εσυ εκανες την αρχη και τις γκαστροσες ολες!!!!!!

χαχαχα

Φιλακια πολλα πολλα!!!

Αυριο λεω να κανω σουπιες με σπανακι....αραγε κανει να φαει ο μικρος;;;;

πωπω με ενοχλει αφανταστα το παλιοδοντι, μεχρι να σηνηθισω οτι εκει πλεων δεν εχει τρυπα..αλλα σφραγησμα..αλλα παλη εχω την εντυπωση πως εμεινε καινο αναμεσα στο πυλο και στο δοντι..κλαψ !!!!

Δημοσίευση

κουκλες κανοντας ενα σχολιακι γ το φλεξιμπαθ συμμετεχετε στην κληρωση για 9 μπανακια , μπορει να μεγαλωσαν τα μικρακια μας αλλα κ δευτερα θα κανουμε κ δωρα εχουμε να κανουμε!!!! αντε παρτε μπρος!!!!!

Δημοσίευση

kalispera koukles... τι κανετε?

σημερα παρατηρησα οτι η κορη μου για 18 ολοκληρες ημέρες φορεσε τα πριμιτζι πεδιλακια της νο 20 και σημερα πλεον χρειαζεται το 21!!!! και να φανταστειτε οτι προ 18 ημερων φορουσε το νο 19! αααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

Κοριτσαρες!!!!!!!!

Κυριακη σημερα και ολες βολταρετε ε;;;;;;

Γιωτα τι αναπτυξη ειναι αυτη καλε;;;Φτου φτου!!!!

Χθες ωραια περασαμε με τον αντρα μου!!!!

Την Παρασκευη ξαναφευγουμε για καμια βδομαδουλα πάλι.Παμε Ευβοια αυτη τη φορα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...