Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρααααααα....

Γιωτάκι πως είναι η Κωνσταντίνα;;;Έμεινε καρούμπαλο;;;;;

Θουλάκι κι εμένα η Ιωάννα προσπαθεί να την ανοίξει, αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα...Επίσης, προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα... :blink::blink::blink::blink: Ευτυχώς που το αυτοκίνητο έχει παιδική ασφάλεια....

Argi μου μεγεια τα ψώνια....Και κυρίως τα εσώρουχα... ;);)

MariaIoanna γρήγορα να βρείτε την καινούρια σας φωλίτσα...Να απαλλαγείτε από τους τρελούς... :angry::angry:

Συμπεθερούλααααααααα πάνε οι κατσαρίδες....Γιούπι..... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρύσα τα φιλιά μου..... :kiss::kiss::kiss:

Εμείς είμαστε καλά...Η Ιωάννα κοιμάται μια χαρά το βράδυ..Αφήνουμε ανοιχτό το air condition και δε ζεσταίνετε.....

Ρε κορίτσια η Αφροδίτη και η Παναγιώτα που έχουν χαθεί;;;;;; :dry::dry::dry:

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λένα έννοείται ότι δεν πειράζει που έφυγες βιαστικά

θα επανορθώσεις όμως την επόμενη εβδομάδα :silly:

Μάρθα ο Μιχάλης είναι μια χαρά δεν ξαναέκανε πυρετό

Ο Ντόντος πως τα κατάφερε το θηρίο και άνοιξε την ασφάλεια?????

Να τον προσέχετε πολύ από εδώ και πέρα.

Εσένα πότε θα σε δούμε?

Κάθε μέρα δουλέυεις απόγευμα?

Πες πότε σε βολέυει για να κανονίσουμε τον επόμενο καφέ

Άντε πριν να φύγει και η Γιώτα

Αργυρώ έχεις κανένα κακό σκοπό και αγόρασες σεξυ εσώρουχα? :woohoo: :woohoo:

Γωγώ :kiss::kiss::kiss:

Πολλές απώλειες έχουμε πάντως στο τρενάκι :dry:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

αργι δε με ειπες?κουρεψε κανεις το γκαζον?

ναι και ο εκ δεξιόν και ο εξ αριστερόν!!!! :laugh: :laugh:

γρασιδίαση παθαίνουν!!!! :laugh:

δεν κατάλαβα πώς φτάνει και ανοίγει την ασφάλεια της ζώνης!!!! τι κάθισμα έχετε?

καλημέρα Θούλη και Γωγώ......

Δημοσίευση

αργι :laugh:

γραφεις καλημερα θουλη κ γωγω..κ λεω καλε τη αδερφη μου χαιρεταει?

γωγω τη λενε :P :laugh: :laugh:

νατασουλα ναι θλεω κ γω να σας δω..

δευτερα απογευμα δε δουλευω..

κ τεταρτη σχολαω 5...

η ασφαλεια ειναι στο παμπερσ κοντα..

δε ξερω τι καθισματακι ειναι..

η θεια μου το δωσε..παλι ειναι αλλα καλο..

αλλα το ανοιγει :angry:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

η ασφαλεια ειναι στο παμπερσ κοντα..

δε ξερω τι καθισματακι ειναι..

η θεια μου το δωσε..παλι ειναι αλλα καλο..

αλλα το ανοιγει :angry:

τώρα κατάλαβα τι εννοείς!!!αργώ αλλά στο τέλος τα πιάνω!!! :woohoo: :silly:

εγώ νόμιζα ότι εννοούσες την ζώνη που πιάνει το κάθισμα, αλλά εσύ εννοείς την ζώνη που δένει το παιδί!!!

Η Αφρο - αν θυμάμαι καλά - έχει επίσκεψη την πεθερά της, ίσως για αυτό να μην μπορεί να γράψει!!!

Δημοσίευση

Θου μεσα για καφε την δευτερα!!!

Κοιτα απλα σας ειδε πως το πατατε και ξεκουμπωνει και μημηθηκε..και τα καταφερε...αλλα δεν ξερω τι μπορεις να κανεις γι'αυτο..δεν μου ετυχε

Δημοσίευση

αυτό που λέει η Χρύσα συνέβη.....το ίδιο προσπαθεί και η δικιά μας, την είδα μια φορά και της είπα όχι δεν το κάνουμε αυτό! εκείνη το έκανε -γιατί ως γνωστόν κάνει ότι της λέμε όχι!!! - αλλά το προσπαθεί καπου κάπου και όχι πάντα!!!!...αυτό που έκανε η δικιά μας ήταν να βγάλει τα χεράκια έξω από την ζώνη!!!! :ohmy:

και τώρα σφίγγω την ζώνη πιο πολύ!!!

Δημοσίευση

τι κανετε!

εγω προσπαθω να ετοιμασω τα πραγματα αλλα ουσιαστικα δεν εχω ακνει τιποτα...μονο της μικρης!

φετος αποφασισαμε να παρουμε λιγοτερα!

φυσικα δεν αθ παρουμε καροτσι μαζι μας!

ελπιζω να μην χρειαστει να βαλουμε σχαρα!

φιλια σε ολες καλο καφεδακι οι θεσαλονικιες!

Δημοσίευση

Τι λες ρε Φρανιτάκι;;;;Σοβαρά μιλάς;;;;

Καλά δεν την έπιασες από το μαλλί την βρωμιάρα;;;; :angry::angry::angry: Αυτή είναι η μαγκιά της και ο τσαμπουκάς της;;;;Να τα βάζει με μια γυναίκα που είναι ετοιμοθάνατη;;;; :angry::angry: Και μωρή κομπλεξικιά άμα θες να πουλάς μαγκιά, μη βάζεις χέρι στα λεφτά της πεθεράς... :angry::angry: Να δω αμα "φύγει" η θεία σου Φρανιτάκι μου τι θα κάνει που θα χάσει και τα λεφτά....

Έλεος...Ό,τι και να της έκανε η πεθερά της, δεν μπορεί να συμπεριφερεται με τέτοιο τρόπο...Ας την αγνοούσε...Να μην την έβλεπε ποτέ...όχι να την ξευτιλίζει...

Με συγχωρείς φιλενάδα αλλά πιο πολύ φταίει ο ξαδερφός σου...Είναι μεγάααααααλο θύμα και πολύ μαλάκας αν αφήνει τη γυναίκα του να συμπεριφέρεται έτσι στη μάνα του... :angry::angry::angry:Απορώ με κάτι τέτοια...Αλλά το νινί σέρνει καράβια..... :angry::angry:

Εσύ δεν έπιανες το σκυλάκι της κυρίας (τον ξαδερφό σου εννοώ) να του πεις δύο λογάκια;;;; :angry::angry:

Φραγκισκάκι μου λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... :(:(

Εύχομαι σύντομα να αναρρώσει...

Κατά τ'άλλα πως περάσατε;;;Ο Σεμπ καλά;;;;

Βίκυ καλές διακοπές..... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα σας....,

πολύ δύσκολη νύχτα η χθεσινή, κάθε 2 ώρες το μπουμπούκι ξυπνούσε και έκλαιγε (περισσότερο γκρίνια και όχι κλάμα, ξέρετε!!), πήγαινα στο δωμάτιό της να την πάρω αγκαλιά και γύριζε από την άλλη μεριά!!! :blink:

τότε κάθισα στην πολυθρόνα (ευτυχώς δεν την έχω βγάλει!!) και ερχόταν στην αγκαλιά μου, κοιμόταν την άφηνα στην κούνια της και μετά 2 ώρες τα ίδια πάλι!!!! μερικές φορές στεκότανν στο πάτωμα και έβαζε το κεφαλάκι της στα πόδια μου για να της χαϊδέψω τα μαλλάκια!!!

ίσως να βγαίνουν οι κυνόδοντες, δεν ξέρω θα την ελέγξω μόλις ξυπνήσει!!!! αν με αφήσει!!!

και τώρα είμαι πτώμα......

Φρανίτα περαστικά στην θεία, όσο για την "ξαδέλφη" δεν έχω τίποτα να πώ, μόνο ότι φταίει ο ξάδελφος....θα άφηνα τον άντρα μου να μιλά έτσι στην μαμά μου?!!!! δεν υπήρχε περίπτωση!!!! :angry:

καλημέρα και πάλι....πάμε σχολείο....

Δημοσίευση

Φρανίτα εύχομαι περαστικά στη θεία.

Τελικά αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση μερικές φορές συμβαίνουν και πολύ κοντά σε μας..

Έτσι σκέφτομαι κι εγώ τις τελευταίες μέρες που αντιμετωπίζω κάποια θέματα με την οικογένεια του άντρα μου.

Τι να πω εμείς τέτοια δεν είχαμε ποτέ ούτε με γιαγιάδες, με θείους, με ξαδέλφια τόσα χρόνια. Κάποιοι άνθρωποι απλώς βάζουν τα χρήματα πιο πάνω από την οικογένεια. Τέλος πάντω μη ξαναλέω τα δικά μου τώρα.

Οι διακοπές σας πως ήταν?

Εγώ δουλειά, στις 5 δίνω αγγλικά και εκτός του ότι δεν έχω διαβάσει βιβλίο δεν έχω και καμία όρεξη...

Δημοσίευση

καλημέρα!!!! η Κων μια χαρα,ξεσαλωσε εχθές ,πηγαμε σε κατι φίλους με δίδυμα και ανεβαιεν μονη της σε μια τσουλήθρα και ξεκαρδιζοταν,μας εδωσε κ η κοπελα 2 ζευγαρια πεδιλα καλοκαιρινα απο τα κοριτσια ολοκαινουργια,ντρεποταν λεει να με πει γτ δεν ηξερε μηπως δεν θελω πραγματα απο αλλους...ξεκολα της ειπα !χαχαχαχαχαχαχα ,

καρουμπαλο δεν εκανε ...το πρωι ειχαμε κλαματα κ οδυρμους γτ την ξύπνησα κ δεν ηθελε ...

Αναστασία να πιεσεις για το παιδι.....

σημερα φεύγει...

Δημοσίευση

φιλεναδες καλημερα!!!!

τι κανετε???

εμεις καλα ειμαστε ολη μερα στην θαλασσα,παιχνιδι και γελια

πηγα χθες και στον παιδικο,ειδα τα αποτελεσματα....τζιφος

η βασικη λιστα των παιδιων που θα πανε ειναι γεματη με παιδακια αλλοδαπων(πολυ λιγα τα δικα μας και μετα λενε γιατι εισαι ρατσιστης)

εμεις ειμαστε στην λιστα των αναπληρωματικων στην 21η θεση!!!!!!!

και ξερετε και κατι??? στο παιδικο δεν τον παω ουτε για να πηγαινω για καφε ουτε για να 'ησυχασω'

τον παω γιατι πρεπει να μαθει καποια πραγματα,να κοινωνικοποιηθει,να ερθει σε επαφη με αλλα παιδακια σαν κοινωνικο συνολο και να αναπτυξει πραγματα που δεν εχει καταφερει ακομη.

ολα αυτα τους τα ειχα αναφερει και μαλιστα τους ειχα πει οτι αν θελουν να τους παω χαρτι απο την παιδιατρο μας.

αλλα τελικα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται,οτι δεν μετραει αν ειμαι δημοτης εκει η αλλου.....

τωρα θα κανονισω να βρεθω με τον δημαρχο μπας και γινει κατι γιατι πραγματικα ειναι πολυ σημαντικο για τον μικρο μου να παει σε παιδικο και φυσικα ετσι ανεργοι που ειμαστε και οι 2 μας ενοειται πως δεν μπορουμε να τον παμε σε ιδιωτικο.

τα εχω παρει πολλυ και αν περιμενω να αδειασουν 21 θεσεις σωθηκαμε!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου να παρεις χαρτι απο το γιατρό και να πιεσεις την κατασταση,οσο για την θεση των επιλαχοντων μη το δενεις κομπο , σε διαγωνισμο που με εκοψαν ενω ημουν επιτυχων ,μαζεψαν 10 επιλαχοντες αντρες κ πιστεψε με δεν ηταν οι 10 πρωτοι μα διασπαρτοι μεσα στους 100 ,κ πηραν αυτους,φυσικα κινηθηκα δικαστικα κ δικαιωθηκα ....

πανε κατευθειαν στο δημαρχο μη μιλας με κανεναν ενδιαμεσο κ πιεσε!!! κ φυσικα παρε χαρτι απο το γιατρό!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Φρανιτακη στεναχωρεθηκα παρα πολυ με οσα διαβασα.

Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι θα μπορουσε να της κανει η θεια σου για να τυχει τετοιας συμπεριφορας ..και μαλιστα σε αυτην την ηλικια..και σε αυτην την κατασταση..΄πραγματικα ομως...ουτε να σκοτωνε το παιδι της θα δικαιολογουσε πιστευω τετοιο μισος.

Εδω τα δικα μου πεθερικα τοσες αδικιες που μου εχουν κανει..και παλη δεν θελλω οχι να τους συμπεριφερομαι ασχημα, ουτε να τους αντιμηλαω η να τους κραταω μουτρα- η μανα μου βεβεια με βριζει γι'αυτο αλλα δεν πειραζει.

Σε αυτο που λες εχεις δικιο..η ζωη ειναι ροδα και γυρηζει...και οτι θα βαλεις στο πιατο σου θα βρεθει στο κουταλι σου....αυτο πολοι δεν το καταλαβαινουν.

Ευχομαι να τυχει λιγη αξιοπρεπεια η θεια σου τουλαχιστον σε αυτες τις τελευταιες στιγμες της..να ισυχασει η γυναικα..που εκανε εναν τοσο μα τοσο αχριστο γιο..πραγματικα οτι και να εκανε δεν της αξιζει τετοια συμπεριφορα.

Γιωτα πολυ χαρηκα που δεν εκανε καρουμπαλακι το πανεμορφο κεφαλακι της Κωνσταντινας!!!!

Κοριτσια πειναω και νυσταζω...αλλα χαρηκα τοσο πολυ που εχασα αλλο μισο κιλο..που δεν θα φαω τιποτε αλλο πριν το μεσιμερι!!!!

Λοιπον καλημεριζω απαντες και παω να φτιαξω καφε...να ξυπνησω για να σας πω πως περασαμε χτες στην θαλασσα!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

από το πρωϊ προσπαθώ να γράψω και με πετάει συνεχώς έξω :angry:

και τώρα έχω δουλειά και δεν προλαβαίνω ;)

Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου κι ελπίζω να προλάβω να γράψω αργότερα

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

καλα ρε φρανιτα επαθα πλακα!!! εχει δικιο η γωγω, ο ξαδερφος σου φταιει, δεν ειναι δυνατον να αφηνει τη γυναικα του να φερεται με αυτο τον τροπο στη γυναικα που τον γεννησε!! και πραγματικα δεν ντρεπεται να μιλαει ετσι σε μια ετοιμοθανατη γυναικα??? πραγματικα απορω!! δε θα μπορουσα ποτε μου να το κανω αυτο, οτι κ αν μου ειχε κανει ο αλλος!!!

ουτε εγω μπορω να φανταστω οτι καποιος θα μπορουσε να φερεται ετσι.. τι να πω... ειλικρινα δεν εχω λογια.. μονο οτι μπροστα της θα τα βρει ολα αυτα..

μαριαιωαννα καλη επιτυχια με τα αγγλικα. τι δινεις?

γιωτα μου καλο ταξιδι να εχει. ξερεις ποτε φευγεις εσυ? παλι καλα που δεν εκανε καρουμπαλακι η μικρουλα μας!!

μπεμπουλης να πιεσεις, δεν το συζηταω

χρυσα ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω θελω κ εγω θαλασσαααααααααααααα!! τις εκανες τις βουτιες που σου παρηγειλλα χτες??

εγω ειμαι μονη με το μαναρι μου, ο τολης δουλεια και οι αλλοι εχουν παει στο χωριο για τα 3ημερα του παππου. εχει απιστευτη ησυχια το σπιτι!

πω πω δεν αντεχω αλλο με το σπιτι, εχω σιχαθει τις δουλειες και βαρεθηκα εχω να παω εξω για καφε πανω απο 10 μερες σιγουρα.

Δημοσίευση

επιτελους μπήκε...αυριο καφε στο σπιτι μου...χρειαζομαστε την παρεουλα...για να ξεχνιομαστε.... στο σπιτι εχει διακοπη νερού και θα εχει γ τις επομενες 12 ωρες! γκρρρρρρ περσι ειμασταν 2μιση ημερες χωρις νερο! το φελεκη μου! πειναω αλλα σημερα αρχισα σαουθ μπιτς! αντε να ειδουμε!

Δημοσίευση

Δίνω ένα τεστάκι στις οικονομικές ορολογίες για ναδω τι παερίπου θα πάιξει στο μεταπτυχιακό και να δω τι με περιμένει :dry:

Μετά τις 7 έχουμε ραντεβού με μεσίτη.

Απο βδομάδα πάλι έχουμε κλείσει ραντεβού με τεχνικές εταιρίες. πολ. μηχανικούς κλπ.

Χτες πήγε ο Γ. εφορία αλλά είχαν στάση εργασίας. Πήγε σε τράπεζα και ρώτησε για δάνειο ενδεικτικά να δει που κυμαίνονται οι δόσεις και πόσα μπορούμε να πάρουμε

και ουφ χτες το απόγευμα ξεποδαριαστίκαμε στο ψάξιμο,

Πολύ πράμα ρε κορίτσια :S

Διακοπή νερού?? Για 12 ώρες?? :blink:

Εγώ πάλι πρέπει να παχύνω έχω καταντήσει σαν ανορεκτικό :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...