Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

pebii έγραψε:

τώρα το κατάλαβα τι εννοείς!!!! και αναρρωτιώμουν πού αναφέρεσαι!!!!!

δεν το αμφισβήτησα, προς Θεού, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ κακή τύχη, δυστυχώς, κζαι της φίλης σου της έχει χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα!!!! :( κρίμα....[/quote:d8d0qd4u]

οχι οχ δεν εηταν κατι προσωπικο!

απλα τον τελευταιο καιρο στο μαμμυ εισεβαλαν κακοβουλα ατομα και το διευκρινισα!

αλλωστε στο τρενακι δεν υπαρχει τετοια υπονοια!

νομιζω ολες γνρισζομαστε αρκετα καλα ωστε να μην αμφιβαλουμε!

και ξαναλεω ειστε ολες φοβερες!

συγχαρητηρια!

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα κορίτσια. Είμαι στη Χαλκιδική και απότι το κόβω ούτε εγώ θα απογραφώ. Μα τι ζώα είναι αυτά ρε παιδάκι μου. Αφού δεν είναι για τίποτα ας βάζανε μεγαλύτερο όριο σε κάθε ΑΦΜ.

Παναγιώτα εγώ πήρα προστατευτικά από το ΙΚΕΑ καιγια το τραπέζι καιγια τα ντουλάπια. Σκυλιά βγήκαν. Του jumbo είναι μάπα αν βάλει λίγη δύναμη το μικρό.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια,

κι εγώ απογράφομαι αύριο

χτες πήγαμε παιδίατρο είμαστε 9 κιλά :woohoo: :woohoo:

Πάιρνει κανονικά όσο βάρος και ύψος είναι να πάρει όλα καλά!

Χτες με τη συνέντευξη του Μεταπτυχιακού αγχώθηκα λίγο:dry:

Με κοιτούσανε λίγο έτσι :huh: που θέλω να κάνω και Μεταπ. με δουλειά και 2 μωρά :blink: και σκέφτομαι κι εγώ τι πάω να κάνω?? Που πάω να μπλέξω??? :ohmy:

Στο τέλος βέβαια μου είπανε ότι εκτιμούνε πολύ τα άτομα που ξεκινούνε μεταπτ. συνειδητά και κάτω από δυσκολίες (εργασία, οικογένεια κλπ)

Τέλος πάντων θα δούμε

Φιλιά σε όλες :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Σκαστή γραφω.

Το μωρο ειναι κατω στην πεθερα και σε λιγο θα ερθει.

Και ναι!!!!Θα γεμισει το σπιτι μας τσ@yτσ@yνια όλων των μεγεθων!!! :silly: :silly:

Εχουμε αγορακι!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσια διαβαζω τα νεα σας απλως δεν προλαβαινω να απαντησω.

Σας φιλώ όλες σας!!!!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Και ναι!!!!Θα γεμισει το σπιτι μας τσ@yτσ@yνια όλων των μεγεθων!!! :silly: :silly:

Εχουμε αγορακι!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!

και άλλο αγοράκι? και άλλη αγορομάνα?!!! και άλλο τσουτσούνι!!

άντε με το καλό.....οι άντρες σου θα σε προσέχουν!!! :woohoo:

Δημοσίευση

τσουτσουνοχρονια ειναι? να προλαβω να γκαστρωθω!!!!!!! γ την πεθερα μου ρε γμτ!χαχχαχαχαχα να κανω ενα σχολιο....

1) η εξουσια ειναι γλυκιά..

2) ας μην το γραψω καλυτερα γτ μας διαβαζουν κ τριτοι ...Χρυσα με πιανεις ?

Δημοσίευση

Γιωτα σε πιανω και σε αφινω...εγω παιδι μου πιανω πουλια στον αερα...χαχαχαχα

Λοιπον τερμα γιατι θα αναγκαστω να με λογοκρινω...χιχιχιχιιχιχ

Λοιπον κουκλες πεμπτη καφε σπιτι μου ετσι;;;; οσο ειναι ακομα καθαρο και τακτοποιημενο!!!!!

Δημοσίευση

Γιώτα μου κι άλλον άντρα;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλά θα σφάζονται παλικάρια στην ποδιά σου.... :woohoo: :woohoo:

Η θα τους σφάξεις εσύ και τους τρεις αν δε σε βοηθάνε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν θέλω τώρα το μυστικόοοοοοοο....Πες μου....Αν και πάντα έλεγα ότι δε θέλω ΠΟΤΕ να κάνω γιο, τελικά θέλω.......Περιμένω τη συνταγή...Να την πω στον άντρα μου....

Συμπεθερούλα μου γλυκιά εσύ που θες κόρη θα σου πω εγώ το μυστικό... ;);) :laugh: :laugh: :P:P

Δημοσίευση

Άλλη μια αγορομάνα στο τρενάκι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παναγιώτα με το καλό :)

Λένα όλα καλά με την μετακόμιση?

Έχεις τελικά ινερνετ?

Άντε και στο καινούργιο σπίτι εύχομαι να σας κάτσει κοριτσάκι

αφού το θέλετε :)

Χρύσα τι ώρα την Πέμπτη?

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Λοιπόν θέλω τώρα το μυστικόοοοοοοο....Πες μου....Αν και πάντα έλεγα ότι δε θέλω ΠΟΤΕ να κάνω γιο, τελικά θέλω.......Περιμένω τη συνταγή...Να την πω στον άντρα μου....

εγώ σου είχα πει την συνταγή στο προηγούμενο τρενάκι!!! ;):P

εσύ δεν την διάβασες!!!

Δημοσίευση

νατασουλαααααααααα σε πεθυμησα πολυυυυυυ

τα εχουμε μεταφερει τα πραγματα χτες απολυμανθηκαμε και μας ειπε αυτος να περιμενουμε μια μερα για να πεθανουν μερικες

οποτε αυριο παλι για δουλειες...

πω πω γινεται χαμος εχω χασει το μπουσουλα!! δεν ξερω που ειναι τι κιβωτια σακουλες ρουχα και βλεπεις που και που καμια κατσαριδα να κοβει βολτες

τωρα μενουμε στο πατρικο μου γιαυτο εχω ιντερνετ.. εμεις σε 1-1.5 μηνα. αλλαξαμε τη φορθνετ βαλαμε χολ.. να βοηθησουμε κ λιγο το συζυγο χαχαχαχα!!

τελικα θα παρει αδεια ο τολης για 6 μερες!!!! γιουπι!!!!!!!!!

αντε να δουμε για το κοριτσακι.. μακαρι

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

Σισιώ κ εγώ σε 3 ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

Σαυρογιωτάκι το νου σου αυριο είναι η μεγάλη μέρα!! Φακελωνόμαστε! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μπες απο σήμερα να προετοιμαστεις και να δεις ποιες ώρες πρέπει να απογραφεις!

Δημοσίευση

Μόλις με ενημέρωσαν οτι αυριο θα παραστώ σε μία σύσκεψη στο Υπ. Οικονομίας.

Πότε θα απογραφώ μου λέτε;;;

Κορίτσια με το ΑΦΜ το 3 βοήθεια!!! Μάλλον θα πρέπει η μετα τις 12:00 το βράδυ ή πριν τις 7:00 το πρωί. γκρρρρρρρρρρ!!!!

Παναγιώτα συγχαρητήρια με το καλό να έρθει και ο δεύτερος γιος!

Αντε να κάνω και γω ένα αγοράκι, να δω πώς είναι τέλος πάντων...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...