Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

καλημέρα,πέμπι προσπαθω εδω και 5 ωρες και το συστημα κρασαρει συνεχεια,μιλησα και με αλλους και ολοι το ιδιο,εστειλα ειμαιλ ,περιμενω απαντηση,ειχα απογραφει στο πιλοτικο μα ηρθαν νεες διευκρινησεις κ πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχη....μου ειπαν οτι υπαρχει το 1500 ,τηλ γραμμη γ να μιλησεις μαζι τους,το περνω μα δεν απαντα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΑΜw ΤΗΝ Κ@Λ@ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Εγκεφαλικο θα πάθει ο αντρας μου.

Εχουμε παρει τηλ και στο υπουργειο και ειναι κατειλημμένο. Τυχαιο;;;;;;;;;;

Ολη τη μερα με αυτη τη π@π@ριΑ θα την περασουμε. :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Κοριτσια απο τα νευρα μου ξεχασα να ανταποδωσω τις καλημερες σας!!!! :blush::blush::blush:

Γωγουλα αγιο ειχατε ρε σεις!!!!!Οσο για τα ζωυφια μια απο τα ιδια.

Επισης μια μερα δοκιμασε και τις ακαθαρσιες του.Μπλιαχ μπλιαχ.

Αργυρουλα αντε με το καλο να ερθετε.Ρε συ εισαι πολυ τυχερουλα με το θηλασμο.Εγω παντως ημουν συνεχεια με το μωρο στο στηθος μεχρι να γινει 2 μηνων.

Μπραβο ρε Χρύσα.Καλα εκανε η Λένα και σε εβαλε.

Καλημερα!!!!..η μαλλον καλησπερα!!!!!

Γωγω πλακα κανεις ...απιστευτα ειναι τα σκατουλικα...πωπω..φανταζομαι την τρομαρα που πηρες

Κοριτσια καλο κουραγιο σας ευχομαι με την απογραφη σημερα χαμος θα γινετε..ποσες μερες σας εχουν δοσει...λογικο να γινετε χαμος την πρωτη μερα..κρεμαει το συστημα γιατι ολοι θελλουν να τελειωνουν

Καλα για μυρμιγκακια μη μηλατε..εμας ειναι η αδυναμια μας.

Παντως κοριτσια ειχε πολυ γελιο..στο9ν γαμο ο στολισμος ειχε κατι λευκες μεγαλες πετρες..και ο μικρος προσπαθουσε να τις σηκωσει..χιχιχι..ειχα πεθανει

Ρε συ Χρυσα δωσανε μια μερα για καθε ληγοντα ΑΦΜ.

Δηλ. σε οσους το ΑΦΜ λήγει σε 1 εχουν μονο σημερα. :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Καλα κρασιά!!!!!!

Εμεις λειπαμε κιολας και δεν πηραμε χαμπαρι το πιλοτικο. :ohmy:

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!Ασφαλειες για ντουλαπια κουζινας απο που;;;;;Κανουν για ολα τα ειδη ντουλαπιών;;;;Μονα και διπλά;;;;

Κορίτσια καλό κουραγιο με τις απογραφές

Αργυρώ καμιά πισίνα δεν πηγαίνετε τώρα με την ζέστη?

Βενετία περαστικά, ξέχασα να σου πώ το πρωϊ

Παναγιώτα ασφάλειες από τα κλασικά καταστήματα κου-κου, λητώ, jumbo κλπ

Δεν είναι όλες ίδιες

Πρόσεξε τι θα πάρεις να μην σου κάνουν σημάδια στα ντουλάπια, όπως την πάτησα εγώ

Χρύσα δηλαδή Πέμπτη κερνάς καφεδάκι???????

Γωγώ τρόμαξε η μικρή πολύ???????

Καλά αποτελέσματα αύριο, μακάρι να είναι και οι τελευταίες εξετάσεις που κάνετε :blush:

βεβειαως και κερναω..οσες πιστες προσελθετε...ξεχαστε τα φτιαρια σπιτι...χιχιχιιχιχ

Βενη περαστικα, Γιωτα φιλακια...σε πεθμησα πολυ, Παναγιωτα εγω πηρα κατι ασφαλιες απο τα Ικεα..αλλα να σου πω την αμαρτια μου..τις εβγαλα μετα.

Ο μικρος προσπαθουσε να τις ξεκουμποσει..και ομολογω οτι τα καταφερνε θαυμασια.

Οποτε του αφισ αμερικα νουλαπια φρι..εξαφανισ αολατ τα επικινδυνα γι ατην υγεια του πραγματα στην λουμινενια του μπαλκονιου....το πολυ πολυ να ρουφηξει λαδι και να μασουλισει χαρτι υγειας η καμια σερβιετα...χιχιχιιχ

μόλις τελείωσα, έκοψα ένα θάμνο που "αγκάλιαζε" τον τοίχο και δεν μου άρεσε, θέλω να βγάλω την ρίζα η οποία είναι πολύ δύσκολη, θα πω στον άντρα μου μάλλον!!! :P , στη θέση του θέλω να φυτέψω τριανταφυλλιές, που μου αρέσουν τουλάχιστον 4 χωράει!!

έριξα τέτοιον ιδρώτα!!!!, μετά έβαλα και σκούπα και τώρα φεύγουμε να πάμε ταχυδρομείο, μέσα στην ζέστη......!

Νατασσούλα έχουμε πισίνα 10 λεπτά με τα πόδια αλλά ο άντρας μου δεν θέλει να πάμε γιατί μαζεύει πολύ κόσμο και λέει ότι όλοι κάνουν πιπί κ.λπ.!!! :blink:

Αφρο θα σου απαντήσω μετά γιατί τώρα βιάζομαι και κάποιοι εδώ γκρινιάζουν!!!

Γωγώ καλά αποτελέσματα αύριο...

η μικρή σκότωσε μια μύγα στην προσπάθειά της να την πιάσει, την κυνηγούσε και τελικά την σκότωσε!!!! :laugh:

χαιρετώ.....

Κορίτσια γεια σας,

Εχω μία απορία και θα ήθελα την βοηθειά σας... Σε λίγες μέρες λήγει η άδεια μου (15/07) και θα ζητήσω την 6μηνη άδεια μητρότητας που δικαιούμε από τον ΟΑΕΔ και γιατί θηλάζω αλλά και γιατί δεν υπάρχει κα΄ποιος ναπροσέχει το μωρό. Απότι έχω καταλάβει ο εργοδότης μου δεν θέλει να μου την δώσει όμως ξέρω ότι την δικαιούμε και μπορώ να την πάρω. Τι μπορώ να κάνω στην περιπτωση πουδεν μου την δώσει?

Ευχαριστώ!!!

Michaelitsa έγραψε:

Κορίτσια γεια σας,

Εχω μία απορία και θα ήθελα την βοηθειά σας... Σε λίγες μέρες λήγει η άδεια μου (15/07) και θα ζητήσω την 6μηνη άδεια μητρότητας που δικαιούμε από τον ΟΑΕΔ και γιατί θηλάζω αλλά και γιατί δεν υπάρχει κα΄ποιος ναπροσέχει το μωρό. Απότι έχω καταλάβει ο εργοδότης μου δεν θέλει να μου την δώσει όμως ξέρω ότι την δικαιούμε και μπορώ να την πάρω. Τι μπορώ να κάνω στην περιπτωση πουδεν μου την δώσει?

Ευχαριστώ!!!

Από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένος να σου την δώσει, δεν μπορεί να σου την αρνηθεί

Λοιπον κανονικα ειναι οπως τα λεει η Νατασουλα.

Αλλα πολλοι εργοδοτες ερνουνται να την δοσουν γιατι δεν ειναι υποχρεωτικη αλλα προαιρετικη.

Εχουν γινει σκινες απειρου καλλους με αυτο το εξαμηνο.

Στην δικη μου περιπτοση ηταν ευγενικοι και με παρακαλεσαν να μην το παρω, προσφερθηκαν δε να μου το πληρωσουν επιπλεων

νομιζω πως ειναι υποχρεωτικη..δεν εχει δικαιωμα ο εργοδοτης να την αρνηθει...εμας ο λογιστης ετσι μας ειχε πει. απλα αν εχει αντιρρηση ο εργοδοτης δεν ξερεςι μετα που θα γυρισεις το κλιμα και τις προθεσεις..

AFRODITH έγραψε:

θα με βοηθουσε πολυ να μου πεις τι εκανεσ και τι δεν εκανες .

απο οτι θυμαμαι δεν κοιμοσουνα μαζι με τα μωρα ,ξυπνουσανε το βραδυ ? αναπηδουσες σε καθε κιχ τους να τα βαλεισ στο στηθος?

σε καθε ανησυχια τους την ημερα τα εβαζες στο στηθος ?κοιμοντουσαν πανω στο στηθος?

προσπαθω να βρω τι θα μπορουσα να ειχα κανει διαφορετικα .....

όταν γεννήθηκε ο Λουκάς μου είπαν από το νοσοκομείο ότι είχα επίπεδες θηλές και ταλαιπωρείται το παιδί και μου έδωσαν ψευδοθηλές!...η αλήθεια ήταν ότι δεν έπινε πολύ και ποτέ δεν ρώτησα αν του έδιναν κάτι, νομίζω όμως πως όχι!!!

όταν βγήκαμε-2 μέρες μετα τον τοκετό- ο Λουκάς το βράδυ έκλαιγε και τον πήραμε στο κρεββάτι μας (η μοναδική φορά), δεν ξέραμε τι έφταιγε!!!, εγώ τον θήλαζα με τις ψευδοθηλές....μεγάλη ταλαιπωρία για το παιδί....την επομένη καλέσαμε μαία και μου έδειξε πώς να θηλάζω, πώς να τον κρατώ κ.λπ.....το παιδί έκλαιγε επειδή πεινούσε...και εγώ ακόμη και τώρα αισθάνομαι τύψεις για αυτό!!!....μου είπε να τον θηλάσω και αν ξυπνήσει στο μισάωρο να δώσω ξένο, αυτό για μια εβδομάδα που πήρε τα απάνω του μετά σταμάτησα το ξένο.....η μαία μου έδωσε ένα πρωτόκολλο να κρατώ, να σημειώνω κάθε πότε τον θηλάζω, αν του δίνω ξένο, πόσες πάνες χαλάει αν κάνει πιπί ή κακά.....κάθε φορά που ερχόταν η μαία έλεγχε το πρωτόκολλο.....πήγαμε πολύ καλά....το ξένο σταμάτησε μετά από μία εβδομάδα και ο Λουκάς από μόνος του άρχισε να τρώει γεύματα κάθε 4 ώρες (π.χ. έτρωγε στις 6μ.μ, μετά στις 10μ.μ, 2π.μ, 6π.μ κ.ο.κ)...., πρόσφερα και τα 2 στήθη σε κάθε γεύμα και θήλαζε 30 λεπτά από το ένα και 30 από το άλλο, ......κατά τη διάρκεια της ημέρας είμασταν όλο βόλτα, όλο έξω, ίσως αυτό τον βοήθησε να φτιάξει το δικό του πρόγραμμα, δεν ξέρω!!!

και συνεχίσαμε με έναν άψογο θηλασμό το σύνολο 5,5 μήνες........

στην μικρή νόμιζα ότι ήξερα τα πάντα για τον θηλασμό και ότι όλα θα ήταν απλά, αλλά η ΡΕΑ, διαφορετική....κοιμόταν και δεν έπιανε καλά, με βοήθησαν οι μαίες από το νοσοκομείο (στο ίδιο γέννησα), θήλαζε μόνο 10λεπτά από το κάθε ένα (σε κάθε γεύμα πρόσφερα και τα 2) και ξυπνούσε σχεδόν κάθε 2 ώρες, την έβαζα στο στήθος, σταματούσε στο 10λεπτο και την έβαζα για ύπνο.....κατά τη διάρκεια της ημέρας πηγαίναμε βόλτα και όταν είμασταν σπίτι θήλαζε σχεδόν κάθε 2 ώρες....δεν χρειάστηκε να την έχω όλο το 24ωρο στο στήθος, την έβαζα συχνά ναι, αλλά όχι όπως το περιγράφουν πολλές μαμάδες!....προσωπικά δεν θεώρησα και δεν χαρακτήρισα τον θηλασμό ποτέ σαν κάτι δύσκολο!!!

αυτά .....σε/σας κούρασα....

Αρτζ ησουν τυχερη.,.εδω δεν εχουμε τετοιες πολυτελειες για μαιες νοσοκομοες που ερχονται και σου δειχνουν.

Εμενα να ξεφορτοθω τις ψευτοθηλες με βοηθησαν πολυ τα κοριτσια εδω στο μαμι και μια κυρια απο το LLL που μου εδειξε πως να κοψω σταδιακα τις ψευτοθηλες..και φυσικα η Λαλα..να ειναι καλα...

Να πω την αμαρτια μου αν μπορουσα να γυρισω τον χρονι πισω..ισσος να εκανα καποια πραγματα διαφορετικα.

Παντως ο δικος μου 3 μηνων ειχε διαμορφωσει ενα προγραμματακι σχετικο δηλαδη για 10 μερες με 2 ευδομαδες περιπου...δεν θυμαμαι ακριβως..κοιμοταν 11-5 και θηλαζε ανα τακτα διαστηματα..αλλα μετα γυρησα στην δουλεια...και τελειωσε ολο αυτο.

Και τωρα που ηταν αρρωστο κολισε ακομα περισσοτερο πανω μου και αρχισε να κανει και κατι νουμερα....δηλαδη αμα δεν του δοσουμε αυτο που θελει αρχιζει να καλαιει και να ουρλιαζει.

Τον παιρνω συνηθως και αλλαζω δοματιο τον χαιδευω τον βγαζω στο μπαλκονι..πιανει δεν μπορω να πω.

Εγω δυσκολευτηκα πολυ στο θεμα νυχτα..αμα κοιμοταν θα ελεγα πως ειχα ενα πολυ καλο παιδι που θηλαζει.

Παντως στο δευτερο θα σκευτω πολυ σοβαρα να του μαθω πιπιλα μετα απο καποιο διαστημα και σηγουρα αφου εδρεοσω γαλουχια.

βεβεια ο Χριστοφορος με το που του εβαζες την πιπιλα την εφυνε ενα χιλιομετρο μακρια...και οταν εμαθε να πιανει με τα χερακια την εβγαζε και την πετουσε με νευρα και κλαματα

AFRODITH έγραψε:

1.απο οτι θυμαμαι δεν κοιμοσουνα μαζι με τα μωρα ,

2.ξυπνουσανε το βραδυ ? αναπηδουσες σε καθε κιχ τους να τα βαλεισ στο στηθος?

3.σε καθε ανησυχια τους την ημερα τα εβαζες στο στηθος ?

4.κοιμοντουσαν πανω στο στηθος?

..

1. δεν κοιμήθηκα ποτέ με τα παιδιά, είχα μια πολυθρόνα στην κρεβ. και σηκωνόμουν, τα έπαιρνα και θήλαζα εκεί, μετά τα έβαζα στην κούνια τους.....όμως κάθε μανούλα θηλάζει όπως αυτή βολεύεται....δεν σημαίνει ότι αυτό που έκανα εγώ είναι το σωστό!!!

2. ο Λουκάς ξυπνούσε κάθε 4 ώρες και η ΡΕΑ σχεδόν κάθε 2 (ήταν τελείως απρόβλεπτη).....σε κάθε κιχ αναζητούσα την αιτία, καταλάβαινα αν ήταν πείνα ή όχι...το βράδυ συνήθως ήταν πείνα....με εξαιρέσεις τα δόντια, όπου δεν τα έβαζα στο στήθος αλλά αγκαλίτσα, βολτούλα στο δωμάτιο (βράδυ) και νανούρισμα...

3. οχι

4. αν κοιμόντουσαν στο στήθος τα έβγαζα και τα έβαζα στην κούνια τους.

ti κανετε?

το συστημα τςη απογραφης ...μπαχαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποσο μ@$^*&(ες μπορει να ειναι?

και πιλοτικα δεν πολυδουλευε!

νυσταζω....!

δεν εχω ετοιμασει τιποτα για τις διακοπες!

θα παρω λιγα και καλα!

η Μαρια-Ιωαννα δεν σταματα να μιλα!

μιλα πολυ και για ολα!

στην θαλασσα μιλα με τον κοσμο γυρω...και να μην θελει καποιος να της μιλησει αυτη θα τον κανει να μιλησει!

Αφροδιτη μου και εγω δεν κοιμηθηκα με την μικρη....θηλαζα στο σαλονι και απ 4 μηνων ειναι στο δωματιο της...αν την παρουμε στι κρεβατι θα την παμε παλι στην κουνια της....το ζητα η ιδια!

Michaelitsa έγραψε:

Εγω αν δεν μου το δώσουν πως μπορώ να το διεκδικήσω?

Καλύτερα να πάρεις τηλ στην επιθεώρηση εργασίας για να σε κατατοπίσουν

καλησπερα...

ειμαι κοματια .δε σχολιαζω..

μονο να πω παναγιωτα η πισινα ειναι φουσκωτη καλεεεεεεεε

χαχαχαχα

τι σε ειπε ο γιατρος?

σας φιλω ολεςςςςςςςςς

επιτελους βρηκα χρονο!!! Τι κανετε βρε κοριτσια? Ποιες εχουμε μεινει... αγκαστρωτες? :P :laugh: :laugh: α;ν και τωρα που το λεω μου μυρισε... ραβανι!!!!! :woohoo: :woohoo:

αντε βρε Γιωτα εσυ εισαι και τρομαξα? :laugh: :laugh:

Σεσιλια πως παει ο αποθηλασμος?

Καλημέρα,

αυτό το τρενάκι μας βγήκε λίγο καρβουνιάρης αντί για εξπρές

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

χθες για πρώτη φορά κοιμήθηκα σερί χωρίς να ξυπνήσω :)και το απόλαυσα

νιώθω άλλος άνθρωπος, ξεκούραστη B)

Η Έλενα γενικά τον τελευταίο καιρό ξυπνάει 1 φορά ή και καθόλου αλλά εγώ από συνήθεια ξυπνάω τουλάχιστον 3 :dry:

Κορίτσια τι κάνατε με την απογραφή, βγάλατε άκρη?

Γιώτα ρεβανι!!!!! φάε ένα κομμάτι και για μένα :)

Τρις πως είναι τα βράδυα σας καμιά βελτίωση?

Μπηκα να πω μια καλημερα και στο τρενακι

Καλημερααααααααα!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου??

Ρεβανι διαβαζω.....στην εγκυμοσυνη με ειχε πιασει μια μανια να φτιαχνω γλυκα και να τα τρωνε οι αλλοι...χαχαχα

Πηρα μια συνταγη απο το ιντερνετ και βγηκε μουρλιαααα.

Νατασουλα γειτονακι...ποτε θα πιουμε καφεδακι να γνωριστουμε??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...